maanantai 16. huhtikuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 117, 118


Muistakaa, että me kaikki kannamme sisällämme suuruuden siemeniä, mutta se on ollut hyvin kätkettynä tuhansia vuosia.


Tämän päivän tehtävä on kartoittaa tuntemattomampia vesiä, kun haluaisimme tutkia tapahtumia ainoastaan verhon takana tällä hetkellä. Toisin sanoen, haluaisimme antaa teille kaikille ennakkonäytännön verhon takaa, koska olette tällä hetkellä toisinaan täysin varmoja, että siellä on vain tyhjyyttä. Itse asiassa mikään ei voisi olla kauempana totuudesta, kun tuon ohuen kalvon takana mikä peittää teiltä kaiken, tapahtuu paljon toimintaa. Teidän on ehkä vaikeaa uskoa tätä, kun teidän puolellanne ei ole erotettavaa ääntä tai liikettä, mutta uskokaa meitä, kun sanomme, että meidän puolellamme on varsinainen toiminnan ampiaispesä. Vaikka teistä ehkä tuntuukin, että te kannatte kaiken taakan omassa selässänne tällä hetkellä, niin se on tasaisemmin jaettu, vaikka se saattaa näyttääkin enemmän penkkiurheilulta meidän näkökulmastamme. Ja älkää ymmärtäkö väärin, rakastamme teidän katselemistanne kaikessa työssänne, koska teette kovasti upeaa työtä meidän kaikkien puolesta.

Olette jo tulleet ehkä siihen johtopäätökseen, että teidän työnne, vaikka se tuntuukin hyvin yksinäiseltä toisinaan, on todella uurastusta koko planeetan puolesta, ja se on täysin totta. Kuten olemme sanoneet aiemmin, Äiti Maa tarvitsee teitä yhtä paljon kuin te häntä. Siksi teidän työnne on todella oleellista hänelle - ja myös meille. Mutta jotta työnne olisi menestys, meidänkin on tehtävä osuutemme tässä kaupassa, ja tehtävämme on varmistaa, että saatte kaikki työkalut ja kaiken avun, mitä tarvitsette oman osanne täyttämiseksi. Niinpä annamme teille muutamia esimerkkejä työstä, mitä teemme omalla puolellamme. Kenties se voi huojentaa osan ahdistusta teidän puolellanne verhoa.

Kuten olemme tutkineet aiemmin, olemme tosiaan valtavan suuri voima otettavaksi huomioon ja tämä liittyy sanan jokaiseen sivumerkitykseen. Olemme melkein kuin armeija, mutta armeija mikä on perustettu vapauttamaan, ei kukistamaan. Ja olemme tulleet auttamaan sen voiman vapauttamisessa, mitä on pidetty poissa, syvällä jokaisen teidän sisällä. Vaikka tämä vapautuskampanja vaatiikin paljon kenttätukea, todellisia vapaustaistelijoita olette te - ja te olette urheimmista urheimpia, koska tulitte tehtävään tietäen täysin, että toimisitte ns. vihollislinjan takana. Niinpä vaikka me voimmekin auttaa monin tavoin, te altistutte vastustajien tulitukselle pelkästään sen takia, että päätitte avata oven omaan vapauteenne.

Palataanpa aiheeseen meidän roolistamme tässä valtapelissä tai voimanäytöksessä. Kuten sanoimme, muodostamme mahtavan armeijan, varustettuna kirjaimellisesti kaikella multiversumin tiedolla ja meillä on käytössämme myös kaikki multiversumin voima. Kuten ehkä tiedätte jo tähän mennessä, me olemme - toisin kuin te - säilyttäneet tuon elintärkeän yhteyden Kaikkeuteen. Siksi voimme kutsua apua luomakunnan joka kolkasta ja teemme sen noudattaen täysin Kaikkeuden sääntöjä, koska tämä ei ole mikään erillinen kahakka, mitä käydään pienessä luomakunnan osassa. Siksi tämän tahtojen taistelun lopputulokseen on paljon kiinnostusta, kun täällä saadut tulokset kajahtavat koko siihen säieverkkoon, mikä risteilee universumissanne ja sen ulkopuolella.

Nimittäin olemme täällä auttamassa tasapainon palauttamisessa paikkaan, mihin on luotu paljon epätasapainoa, ja tämä epätasapaino on tahrannut paljon muuta. Ja tasapainon palauttamiseksi teidät, maajoukot, on nyt muodollisesti yhdistetty taas kerran ulkoiseen maailmaan ja siksi avustustehtävämme voi olla ja on näkyvämpää kuin aiemmin.

Olemme tulleet luomakunnan monista osista ja tuomme kaikki erityistaitoja ja meillä on erilaisia määrättyjä tehtäviä tässä. Jotkut ovat tulleet fyysisen kehonne hoitamisspesialisteina, koska tämä on ns. heikoin lenkki puolustuksessanne. Kuten tiedätte jo hyvin tähän mennessä, tämä fyysinen kehonne missä asutte, suunniteltiin alun perin kestämään paljon enemmän kuin nykyversionsa, joten koska teidät kaikki on palautettava takaisin aiempaan loistoonne, on oleellista, että tämä tehdään hyödyllisimmällä tavalla.

Monilla teistä on viipyileviä muistikuvia vierailemisesta näissä parannuskammioissa, joita on järjestetty ympäri planeettaanne, ja joillain teistä on myös muistikuvia lääketieteellisen henkilökunnan kohtaamisesta siellä. Muistakaa, että vaikka jotkut näistä menetelmistä saatetaan hahmottaa epämiellyttäviksi ja kenties myös huolestuttaviksi, se mitä näissä paikoissa tehdään teille, tehdään teidän hyvinvointinne mielessä, ja teidän on muistettava, että palauttamme voimanne emmekä ota mitään pois teiltä. Tai paremminkin se mitä otetaan pois, ovat asioita, jotka on ohjelmoitu järjestelmäänne lyhyen elämänkaaren varmistamiseksi. Näitä voidaan ilmentää hyvin monin tavoin - heikentävän sairauden kontrolloidusta aloittamisesta mielen laukaisemiseen tavalla, mikä horjuttaa tahtoanne elää - joten teidät laitetaan monien menetelmien läpi kaikkien niiden vikatoimintojen korjaamiseksi, joita teihin ovat laittaneet kontrolloijanne. Muistakaa, että teillä kaikilla on erilaiset ohjelmoinnit. Siksi jokainen menetelmä räätälöidään huolellisesti palvelemaan teidän tarpeitanne. Jotkut tarvitsevat laajaa työtä, toisilla on kevyempi taakka kannettavanaan, joten jokaisella teistä on hyvin erilainen tapaushistoria tämä prosessoinnin lopussa.

Lisäksi olemme luoneet koko joukon ohjelmoinninpoistokeskuksia, minne teidät viedään muistutettavaksi omista kyvyistänne. Tosin sanoen, koulutusalue missä saatte takaisin kaikki "kadotetut" kykynne. Muistakaa, että te kaikki kannatte sisällänne suuruuden siemeniä, mutta se on ollut hyvin kätkettynä tuhansia vuosia. Siksi tarvitsette meidän apuamme päästäksenne sinne ja saadaksenne takaisin luottamuksen omiin kykyihinne näiden taitojen käyttämiseksi taas. Näin olen joillakin teistä on toistuvia unia sen opettelemisesta, miten lennetään, siirretään esineitä tahdolla, matkustetaan ajassa ja toisia asioita, jotka näyttävät olevan "tämän maailman ulkopuolelta", kuten sanoisitte.

Uskallamme arvata, että monien teidän on vaikeaa päästää irti näistä unista, kun palaatte taas valvetilaan, ja houkutus mennä takaisin unitilaan on voimakas. Älkää pelätkö, rakkaat ystävät, sillä kun nämä alkuyritykset vanhojen taitojenne uudelleenhallinnasta jäävät taakse, huomaatte, että näitä asioita alkaa tihkua enemmän ja enemmän tietoisuuteenne hereillä ollessa, joten lähitulevaisuudessa teidän ei tarvitse mennä nukkumaan kokeaksenne näitä mahdottomalta näyttäviä asioita. Mutta se on edelleen vielä vähän tulevaisuudessa, kun ette ole lähelläkään tämän "törmäyskurssin" loppuunsaattamista alkuperäiseen olotilaanne palaamisessa, joten taaskin kutsutaan kärsivällisyyttä. Toivottavasti nämä yölliset kohtaamiset ja ponnistukset viipyilevät mielessänne useammin tästä eteenpäin ja näin lievittävät vähän tätä kaipausta.

Yksi tärkeä aihe ovat tietysti esi-isänne, joten olemme varmistaneet, että paikalla on edustajia kaikista sivilisaatiosta, joiden jäseniä elää ihmisolentoina. Nimittäin on ollut tärkeää saada teidät tuntemaan olonne taas kerran kotoisaksi, joten vaikka maan päällä tuntuukin ehkä yksinäiseltä, alatte kaikki saada vapaamman pääsyn samanmielisten henkien luo. Toisin sanoen, kommunikointi toisten kanssa, jotka ovat peräisin samasta "paikasta", auttaa tietysti vahvistamaan päättäväisyyttänne, ja tämä työ voimistuu myös nyt. Tiedämme, että monilla hyvin suuri osa näistä kohtaamisista tapahtuu edelleen ns. suljettujen ovien takana. Toisin sanoen, teillä ei ole mitään selkeää muistikuvaa niistä palattuanne valvetilaan yöllisiltä matkoiltanne "sukulaistenne" luo. Joissain tapauksissa tämä otetaan vahvistuksena siitä, ettei onnistuta tässä kontaktissa, mutta älkää ajatelko, että jokin on pielessä, jos näytätte olevan näiden "kontaktittomien" joukossa. Luottakaa meihin, kun sanomme, ettei ketään teistä ole jätetty ulos kylmään ja siihen on erittäin hyvä syy, jos ette pysty muistamaan näitä tapaamisia.

Taas kerran, teemme kaiken paras etunne sydämessämme, joten luottakaa meihin: sitten kun olette valmis muistamaan, muistatte. Ja olkaa kilttejä, älkääkä soimatko itseänne, jos nämä muistikuvat karttavat teitä edelleen, koska kyse ei ole siitä, että teette jotain väärin. Tätä prosessia ei voi nopeuttaa nykyistä enempää. Siksi saatte aina juuri sen, mitä tarvitsette, oikeaan aikaan. Olemme hyvin tietoisia, että tämä johtaa vääjäämättä turhautumiseen, mutta olkoon, niin kuin se on - kaikki hyvä aikanaan, kuten sanotaan.

Kuten sanoimme, olette kaikki tehneet viime aikoina työtä enemmän kuin kovasti ja vaikka huono uutinen on, ettei työtaakkanne kevene vähään aikaan, niin sanomme vain, että apu mitä saatte tiellenne, vahvistuu jatkuvasti. Voimme jo kuulla epätoivoista voihkimista tulevan kaikista niistä, jotka jo hoipertelevat mahdottomalta näyttävän taakan alla, mutta lisätkäämme kiireesti, ettei teille anneta taakaksi mitään, mitä ette pysty kantamaan. Tämä tuntuu toisista kuin kuuman ilman puhaltamiselta päin, mutta muistutamme vain, että te ette ole vielä yhdistyneet tuohon loputtomaan reserviin, mitä kannatte kaikki sisällänne.

Olkoon tämä siis pikkumuistutus, että tässä matkassa on kyse vain tuon sisäisen voiman löytämisestä. Voitte ottaa ja otatte askeleen eteenpäin, vaikka tunnettekin olevanne valmis kaatumaan naamallenne maahan. Luotamme täysin kaikkiin teistä, että voitte nousta riittävästi kyetäksenne puskemaan läpi tästä hämmennyksen ja uupumuksen pilvestä ja näkemään itsenne sellaisena, mitä oikeasti olette: niin suurenmoisena olentona että voitte polttaa kaiken paksun vaimentavan energian, mikä yrittää pidätellä teitä.

Älkääkä koskaan unohtako, että nyt suurin osa tätä tahmeaa mönjää joka yrittää hankaloittaa edistymistänne, tihkuu vanhasta egostanne, joka yrittää vakuuttaa teidät taas kerran kyvyttömyydestänne nostaa itsenne mudasta ja pyrkiä eteenpäin luottavaisena. Toisin sanoen, suurin osa kohtaamastanne vastustuksesta tulee sisältä, ei ulkoisista voimista, joten tämä on kaikin tavoin tahtojen taistelua. Älkää koskaan ajatelko, että olette kyvytön kukistamaan ja voittamaan itseänne, rakkaat ystävät, koska olette niin uskomattoman paljon voimakkaampia, kuin ulkoiset kerroksenne tällä hetkellä antavat merkkiä. Syvällä sisällänne olette voimakkaampi kuin mahtavin ihmiskunnan sähkögeneraattori ja vaikka fyysinen kehonne on taipuvainen laahaamaan perässä tässä hämmästyttävässä prosessissa, myös se on vähintäänkin kykenevä majoittamaan tämän voimalaitoksenne, jotta pystytte käyttämään kaikkea voimaanne siitä hetkestä, kun oikeasti alatte yhdistyä siihen.

Älkää siksi vaipuko epätoivoon, jos tunnettu vähintäänkin kuormitetulta tällä hetkellä. Käsittäkää, että se on kaikki surkeaa esitystä voimilta, jotka yrittävät saada teidät sokeutumaan omalle suurenmoisuudellenne ja livahtamaan takaisin tyytymättömyyden ja voimattomuuden niljakkaaseen mereen, jossa hyvin monet kanssaihmisenne keikkuvat. Toisaalta teidän kohtalonanne on ladata ja käynnistää tuo nukkuva voimalaitos taas uudestaan ja painia itsenne vapaaksi noista jollain tavalla itse tyrkytetyistä riittämättömyysajatuksista.

Pysykää selkä suorana, rakkaat ystävät, vaikka maa näyttäisikin parhaalta paikalta olemiseen tällä hetkellä, koska kuulutte oikeasti kirkkaaseen ilmaan, hengittämään vapaasti ja venyttelemään vastalöydettyjä lihaksianne kaikin mahdollisin tavoin. Taas kerran, paine ei lähiaikoina hellitä, mutta alatte työntää takaisin niin suurella voimalla, ettei teillä ole ollut aavistustakaan, että teillä ylipäätään oli sitä. Ja me olemme rinnallanne, suloiset ystävät, antaen teille kätemme ja täyttäen pullonne aina, kun tarvitsette vähän ekstraa pysyäksenne liikkeessä. Emme hylkää teitä, emme nyt tai koskaan, ja toivottavasti ette hylkää itse itseänne.

Olette vähintäänkin riittävän vahva taistelemaan oman taistelunne - älkää koskaan epäilkö sitä - mutta meille on etuoikeus saada osallistua taisteluunne. Ja meille on todella kunnia sanoa itseämme liittolaisiksenne. Taistelettehan te tätä taistelua meidän kaikkien puolesta ja teette niin parhaalla mahdollisella tavalla. Teemme kunniaa teille kaikille urheille sotilaille! Tunnette taisteluväsymystä tällä hetkellä, mutta pian havaitsette, että todellinen voimanne alkaa tehdä itsensä tunnetuksi monin tavoin eikä silloin ajatus aseenne laskemisesta ja antautumisesta tule enää koskaan mieleenne.



SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 118

Taas kerran haluaisimme käyttää tilaisuuden tutkia lisää sitä suurenmoisuutta, mikä olette, koska se on hyvin kaukana siitä hauraasta ihmisestä, millaiseksi hyvin monet hahmottavat itsensä. Tiedätte ehkä jo, että muodostutte todella paljon vankemmasta aineesta. Olette vain tuike taivaankannella, mutta olette tuike, loiste, joka säteilee ikuisesti.

Selitetään. Unohdetaanpa se koko asetelma, minkä näette peilissä joka päivä, nimittäin tuon ihmiseksi määritellyn jokseenkin arkiset kasvot ja keho kaikkine piirteineen ja sivumerkityksineen, mihin se vihjaa. Keskitytäänpä teidän ydinolemuksenne, henkeenne - jos niin haluatte - kun se on jotain sen suuruista, mikä saa koko ihmiskehomöhkäleenne näyttämään vain pieneltä tomuhiukkaselta. Ja oikeutetusti niin, sillä vaikka se on niin monimutkainen ja hämmästyttävä rakennelma, että se voi täyttää tuhansia kirjoja, se ei ole mitään verrattuna todellisen "sinun" suurenmoisuuteen. Sillä te olette kosmos ja kosmos on te. Olette tähtisumu, joka muodostaa koko luomakunnan, ja olette koko luomakunta. Olette kaikki mitä on ja olette sitä olemuksenne ytimessä. Ulkopuolellanne ei ole mitään, mitä ei ole sisällänne, ja toisinpäin.

Tiedämme, että tämä saa monien pään pyörälle, mutta ennemmin tai myöhemmin tulette kaikki samaan johtopäätökseen, koska syvällä sisällä te vain tiedätte. Tiedätte täysin hyvin, että olette kaikki mitä on - eikä vain sitä, vaan olette kaikki mitä on ja olette täydellinen kaikin tavoin - mutta kun olette päättäneet asua hyvin hauraan ja monin tavoin aran kehon ja mielen sisällä tätä oppituntia varten, teidän on ollut pakko antaa tuon tiedon mennä. Muuten ette olisi pystyneet oppimaan oppitunteja, joita tulitte tänne etsimään, ja niitä on ollut myriadeja, mutta nyt on tullut aika tämän kierron loppuunsaattamiselle ja paluulle todelliseen olemukseenne, todelliseen suurenmoisuuteenne. Koulu on loppu, mutta tämä merkitsee myös, että uusi kurssi on alkanut. Tällä kertaa aiheena on muistaa, ei oppia mitään uutta, joten tällä kertaa opintosuunnitelma tunnetaan hyvin, vaikka se on aluksi vähän epämääräinen ja vaikea tajuta.

Koulutus mitä olette käyneet läpi tällä pikkuplaneetalla, on ollut perusteellista ja olette kaikki saaneet erinomaisia tuloksia, mutta nyt on aika uudelleenohjelmoida teidät taas kerran ja saattaa teidät takaisin juurillenne. Juuret ovat syvällä, mutta koska niiden päällä on kirjaimellisesti ollut paljon maata, teidän on kaivettava paljon päästäksenne takaisin kiinni näihin juuriin. Mutta luottakaa meihin, kun sanomme, että kaivatte niin nopeasti, kuin kykenette, sillä nyt voitte tuntea voimakkaan vedon kätkettynä syvälle sen pinnan alle, minkä päällä olette kulkeneet autuaan tietämättömänä tähän saakka.

Autamme teitä tietenkin kaivamisessa, autamme teitä löytämään oikean kaivamispaikan, koska teidän juonenne ei ole samanlainen kuin naapureilla, joten on parempi olla yrittämättä löytää tietänne katselemalla naapurin aidan yli ja näkemällä, mitä hän puuhailee. Se johtaa teitä vain harhaan, kun etsimänne aarre on kätkettynä jonnekin, minkä vain te voitte löytää. Puhumme tietysti vertauskuvin, mutta luulemme teidän kaikkien tietävän, mihin viittaamme, kun olette jo hyvin valmistautuneet alkaaksenne etsintä- ja pelastusoperaation. Taas kerran, se mitä kaivatte, on vapautenne, ja jotkut ovat jo saaneet ensimmäisiä härnääviä välähdyksiä siitä, mitä heidän oman takapihansa syvyyksiin on piilotettuna. Toisilla prosessi vie vähän kauemman, koska he ovat kenties varattuna muualle tai ovat alkaneet etsiä takanurkasta. Mutta siitä voitte olla varma, että te kaikki löydätte sen, mutta ette raa'alla voimalla.

Aarre ilmaisee sijaintinsa teille helposti, jos vain hiljennätte mielenne ja egonne rupattelun. Mitä vähemmän teette, sitä paremmin kuulette signaalit, jotka kutsuvat teitä maaliin. Ne ovat kuin signaaleja, joita lähtee lumivyöryn alle hautautuneesta. Vain te voitte kuulla ne ja löytää lähteen, jos viritytte oikealle kanavalle. Muistakaa vaihtaa lähettämisestä vastaanottamiseen, koska se on ainoa tapa kuulla. Taaskin toistamme tämän, koska hyvin monet teistä lähettävät kiireisenä etsintäpartioita eetteriin ja sen tuolle puolen, kun ainoa tapa todellisen signaalin löytämiseen on istua kuuntelemassa keskittyneesti, mitä sisällä tapahtuu.

Jätämme tähän tänään, koska luulemme teidän kaikkien olevan innokkaita jatkamaan tuon kätketyn aarteen etsintää. Muistakaa vain kuunnella - ja kuunnella hyvin - ja sivuuttaa tuo jatkuvasti läsnä oleva häiritsevä melu, mitä lähtee hyvin monista ympärillänne. He yrittävät vain kääntää huomionne kaikin tavoin, joten teidän tehtävänne on valita tuo harhaanjohtava polku, mitä he järjestävät teille, tai sitten ei. Olkaa varovaisia, suloiset ystävät, on tosiaan helppoa harhautua tällaisina aikoina, joten pitäkää korvanne lähellä maata, ettei teiltä mene ohi tuo elintärkeä signaali omista juuristanne.


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
11.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: