keskiviikko 18. toukokuuta 2011

KASVAVA JUMALA Tulevaisuuden Muuttaminen




Jumalakin kehittyy


TERVEISIÄ KOTOA

Tulevaisuuden muuttaminen

Tietäkää, että suuri osa omasta rakenteestanne on muuttunut. Tänään haluamme kertoa teille lisää ajatuksia siitä, mitä ihmiskehossa tapahtuu, sillä nyt ottamanne jättiaskeleet muuttavat värähtelyasteikkoanne erittäin radikaalisti. Evoluutiopolku kulkee tyypillisesti eteenpäin hyvin, hyvin hitaasti ja kun se saavuttaa lopun, se tekee melko dramaattisia käännöksiä. Ne jotka työskentelevät valossa, ovat pikapolulla.

Vasta vähän aikaa sitten kuljetimme teitä eri vaiheiden läpi 21.12.12 saakka, mutta tapahtumat ovat nopeutuneet kovasti, joten työskentelemme jo sen tuolla puolen. Alamme jo kertoa teille siitä, mikä on välttämätöntä kulkemiselle tähän uuteen energiaan ja sen luomiselle tavalla, jota olitte toivoneet. Energian luomiselle tavalla, että se voi tukea nykyistä fyysistä olemustanne, mutta myös uutta energiaanne. Uudet kyvyt ulottuvat kovasti yli omasta fyysisestä olemuksestanne ja energiarakenteestanne. Olette tehneet erittäin kovasti työtä alkaaksenne vapautua ihmismallista, mitä olette kantaneet. Monet ovat tehneet sitä tietoisesti, jotkut tiedostamatta ja toiset roikkuvat edelleen vanhoissa malleissaan. Ei ole mitään kilpailua, sillä tässä ei katsota, kuka pystyy tekemään tämän nopeimmin. Kerromme teille nyt, mitä on seuraavaksi, koska olemme olleet vähän epämääräisiä tuon osan kohdalla.
 


Ohjasten höllentäminen
Olemme kertoneet teille, että teidän on erittäin tärkeää alkaa päästää irti tästä energiarakenteesta, mikä on majoittanut energianne fyysiseen kehoon. Vaikka ette vapauttaisikaan tuota mallia, olette nyt tietoinen siitä. Jokainen teistä valitsi hyvin erityisen kehon - melkein kuin oman talonne - ja puitte sen päällenne haluamallanne tavalla ja laitoitte sen toimimaan haluamallanne tavalla. Teitte tästä kehosta omanne. Keho kantaa myös energiamallia, mikä pitää energian tietyissä puitteissa ja on vuorovaikutuksessa tavoilla, jotka ovat teille ihmisinä hyvin mukavia.

Kun alatte päästää irti tästä mallista, saatatte olla huolissanne, koska tämä astia on se, mikä antaa teille muodon - tai niin uskotte. Toisin sanoen, jos olisi lasi vettä ja yhtäkkiä lasi häviäisi, vettä olisi ympäri lattiaa, missä se omaksuisi oman muotonsa eikä pitäisi lasin muotoa. Jokaisella teistä on tapahtumassa samanlainen tilanne. Nyt mielessänne pyörii, kun kuvittelette aivojenne läikkyvän lattialle. Tämä on niin somaa. Meidän mielestämme ajattelette hyvin hämmästyttävällä tavalla. Tapahtuu niin, että otatte rajat pois odotuksiltanne. Alatte päästää irti odotuksista, mitä kehonne pitäisi tehdä, sillä nyt on mahdollista päästä kauas sen tuolle puolen, mistä olette koskaan uneksineet. Se vaatii vain uuden ajatuksen tai idean, uuden palapelin palan, mikä voi levitä koko ihmiskuntaan ja osoittaa, miltä se näyttää ja miten voitte luoda jotain tietoisesti.

Ensimmäinen askel on päästää irti ulkokuoresta ja ajatuksesta, että edes tarvitsette ulkokuoren. Toinen askel on tottua uusiin yhteyksiin, joita teillä on ihmisten kanssa. Olette kaikki halunneet näitä syviä yhteyksiä, tätä välitöntä kontaktia, jolloin yhtäkkiä voitte luoda tietyn kommunikointitason jonkun ihmisen kanssa erittäin nopeasti. Tämä on nyt mahdollista, kun päästätte irti näistä malleista. Aivan alussa on pelkoa, koska asiat ovat erilaisia. Tunnette enemmän, koska kaikki suodattimenne ovat tuossa mallissa. Nämä ovat paikkoja, missä olette oppineet suojelemaan itseänne tulevalta energialta. Yhtäkkiä tunnette tulevan energian ja ajattelette: "Voi, tarvitsen mallin takaisin. Minun on suojeltava itseäni!" Yhtäkkiä käsitätte sen olevan energiaa - hyvää energiaa - koska kaikki energia on hyvää eikä ole sellaista kuin huono energia.

Niinpä alamme tuoda energiaa lävitse ja tuntea sen, sopeutua siihen ja alkaa ymmärtää, että näin meidän itse asiassa oli tarkoitus olla. Onko se muutos? Kyllä on. Onko sopeutumisjaksoa? Kyllä on. Mitä tapahtuu ja mitä se merkitsee? Mikä tämän tarkoitus on ja vielä tärkeämpää, mitä on seuraavaksi? Tästä haluamme kertoa teille tänään. Vastustamme sen kutsumista uudeksi malliksi, koska se käsite, mitä olette käyttäneet aiemmin kehomallista, on antanut teille muodon. Se on antanut teille tavan ilmaista energiaanne henkenä ihmiskehon kautta ja se on toiminut erittäin hyvin. Se jatkaa toimimista myös sitten, kun poistatte tuon mallin, mutta teillä ei ole enää rajoituksia, joita teillä on ennen ollut.
 


Havaintosilmukka
Malli laittoi teille rajat ja tiesitte, missä teidän oli tarkoitus olla. Niinpä osa tästä on teille alussa haastavaa, kun otatte tämän askeleen ulos mallistanne. Alatte tuntea asioita voimakkaasti. Sitten ensimmäiseksi alkaessanne tuntea ajattelette, ettei teidän pitäisi tuntea näin paljon. Sanotte itsellenne: "En ole koskaan ennen tuntenut tätä, joten jonkin on oltava pielessä." Tässä kohtaa pyydämme teitä käyttämään tietoisuuttanne ja ajatusprosessianne. Olkaa tietoinen, mutta älkää yrittäkö kontrolloida sitä, koska tiedämme, ettei se toimi. Pyydämme teitä tulemaan vain tietoiseksi siitä, mitä kulkee päänne läpi. Kiinnittäkää huomiota joka hetki reaktioihinne ja ajatuksiinne jostain aiheesta.

Tässä nimenomaisessa tapahtumassa ajatuksenne omasta ihmiskehostanne luovat uusia energiarakenteita, jotka korvaavat mallinne. Silloin kun tunnette energiaa tulevan hyvin voimakkaasti, ajattelette jonkin olevan pielessä, mutta niin ei ole. Luotte juuri sen, mitä pelkäätte, joten teette tämän mallin irtipäästämisestä paljon vaikeamman ja pidemmän, kuin sen tarvitsee olla. Pyydämme teitä rentoutumaan. Tietäkää, ettei kyse ole kilpailusta. Kenenkään ei ole pakko luopua mallista. Te ette ole matalavärähteinen olento, jos kannatte edelleen mallianne. Se merkitsee vain, että te ette ole vielä saavuttaneet tuota mukavuustasoa, missä päästätte siitä irti. Tässä ei kilpailla eikä teidän tarvitse kilpailla itsenne kanssa. Ottakaa oma aikanne ja rentoutukaa.
 


Käpylisäkkeen viritys
Kerromme teille lisää jostain, mitä tapahtuu ja mikä on erittäin jännittävää. Olemme puhuneet käpylisäkkeestä ja siitä, että 80-90%:lla kaikista ihmisistä on kristalleja, joita on muodostunut heidän käpylisäkkeensä ympärille. Olemme puhuneet tuosta kristallisoitumisesta. Vaikka se on väliaikainen prosessi, se itse asiassa johdattaa ihmiset kristallirakenteeksi. Kun päästätte irti tästä mallista, alkaa muodostua uusi kristallirakenne ympäri kehoa. Käpylisäke mitä voidaan ajatella antenninanne, on johtanut tietä monistakin syistä. Vastaanotatte nyt sen kautta informaatiota, mistä teillä ei ole aavistustakaan, koska te ette ole oppineet virittämään radiotanne. Saatte kaikki nämä asiat kerralla ja se kuulostaa kohinalta, mutta hyvin pian opitte virittymään tiettyyn värähtelyasteikkoon. Kaikki nämä asiat ovat mahdollisia sen vuoksi, että olette päästämässä irti tästä ulkokuoresta. Päästätte irti suodattimista, jotka ovat estäneet teitä tuntemasta.

Mitä tapahtuu, kun poistatte muotonne? Putoatteko lattialle kuin tuo vesi ilman lasia? Ei, te muodostatte todellisen luontonne. Nyt tapahtuu niin, että rakkaus olemuksessanne luo uuden energiarakenteen, joka auttaa kontrolloimaan kehoanne ja muodostamaan uuden energiarakenteen majoittamaan uuden kehon. Tämä kaikki tapahtuu erittäin nopeasti seuraavien 50-100 vuoden aikana kaikille ihmisille. Se tapahtuu myös niille, jotka valitsevat tekevänsä sen varhain, niille jotka haluavat ottaa tuon askeleen ja siirtyä eteenpäin. Taas kerran, ei ole mitään kilpailua - ei ole mitään tarvetta päästää irti ihmismallistanne.

Se on vain yksi niistä monista asioista, joita te valotyöntekijöinä olette hypänneet tekemään. Olette tällä odottamassa tuota seuraavaa askelta. Olette täällä kokeaksenne monia näistä asioista ja vaikka kerromme teille, ettei teidän tarvitse tehdä sitä, useimmat teistä joka tapauksessa hyppäävät suoraan tekemään sitä. Miksi? Koska olette niitä, jotka ovat suostuneet olemaan täällä kokeilemassa sitä ensimmäisenä, avaamassa oven ja pitämässä sitä auki kaikille takananne oleville. Kun ajattelette niitä, jotka ovat lähteneet, niitä jotka ovat astuneet sivuun, jotta te voisitte olla tällä istuimella juuri nyt, tietäkää, että he hurraavat teille. He ovat erittäin ylpeitä siitä tekemästänne työstä ja energiasta, mitä kannatte nyt täällä maan päällä. He ovat kanssanne. He ovat tukijoukkoanne ja he auttavat teitä luomaan tätä energiaa, mihin nyt olette astumassa.
 


Luojat piilossa
Pyydämme, että kun siirrytte näihin uusiin energioihin, kirjoittakaa muistiin kokemuksianne. Huomatkaa, mitä tapahtuu, vaikka ajattelettekin sen olevan kummallista, sillä se mitä tapahtuu kaikille ihmisille, on hyvin samanlaista. Havaitsette jotain uutta - kuten jotain tapahtuvan kehossanne - ja ensimmäiseksi etsitte jotain, mikä sopii yhteen kokemanne kanssa. Kerromme teille, että ei ehkä ole yhtään kokemuksia paljostakaan siitä, mitä käytte läpi. Jälkeenne tulevien auttamiseksi dokumentoikaa, mitä tapahtuu. Puhukaa siitä, kirjoittakaa se muistiin ja jakakaa se.

Näin tekemällä aloitatte kollektiivisen tietoisuusmuutoksen, mikä näyttää, että on tie - muutoksen on mahdollista väreillä koko ihmiskunnan läpi alkaen yhdestä ajatuksesta. Kun tuo ajatus on istutettu ja sitten se kasvaa, niin te kaikki kokoonnutte sen ympärille ja luotte juuri sen, mikä tuo ajatus on. Mielenkiintoinen prosessi. Me emme ajatelleet sitä niin, mutta te varmasti ajattelitte. Paljon siitä, mitä teille on tapahtunut, on ollut sen piilottamiseksi itseltänne, että olette jumala - sen piilottamiseksi, että te todellisuudessa luotte sen, mitä näette edessänne. Miksi? Se on suurin kysymys. Miksi jumala pelaisi jotain peliä sillä tavalla? Miksi jumala olisi piilosilla itsensä kanssa?


 Kasvava Jumala
Yksinkertainen syy on, että jumalakin kehittyy. Ajattelette itseänne tai kuvaanne jumalasta tai korkeampaa olemusta pysyväksi ja kerromme teille, ettei niin ole. Olette kasvava jumala juuri nyt tässä huoneessa. Siksi tulitte varhain työntämään rajoja ja se on osa syytänne olla täällä. Kaikki informaatio mitä keräätte kauniilla matkallanne tässä fyysisessä kehossa, käytetään jumalan kehittämiseen, kasvattamiseen. Teidän kaikkien kollektiivivärähtely luo sen energia, mihin viittaatte jumalana, tuona ankkurina. Teillä on paljon enemmän vaikutusta, kuin koskaan tiedätte, koska osa siitä on aina piilossa teiltä.

Niin olette suunnitelleet tämän matkan energiarakenteen. Voitte kuulla näitä ajatuksia ja voimaantua monista ajatuksista tai energioista ympärillänne ja kuitenkin viedä ne käytettäväksi evoluutioprosessissa. Sitä tehdään päivästä toiseen ja sitä tehdään yksilöpohjalta, joten pyydämme teitä dokumentoimaan muutoksianne. Kertokaa asioista, joita teillä tapahtuu. Monilla teistä on tarina kerrottavana, mistä te ette ole edes tietoinen tällä hetkellä, mutta se selkenee hyvin pian.

Aiemmin tässä lähetyksessä joku kysyi niistä ihmisistä, jotka jäivät taakse teidän tulemiseksi maan päälle. Olemme hyvin ylpeitä teistä! Teillä ei ole aavistustakaan siitä, miten ylpeiksi teette heidät myös virheissänne, silloinkin kun tunnette olevanne yksin, eksynyt tai tuskissanne - jotenkin ajattelette sen olevan teidän vikanne. Rakkaat ystävät, olette täällä osittain tuntemassa tuskaa, siltä suuri osa kauneudestanne tulee tuskasta. Älkää tuomitko sitä hyväksi tai pahaksi. Vain kulkekaa kokemuksen läpi ylpeänä henkenä, joka käyttää fyysistä ihmiskehoa. Mutta tietäkää, että joka kerta hymyillessänne henki vuotaa vähän läpi. Muutatte sitä ihmistä, jolle hymyilette, ihmistä joka saa valonne, koska muistutatte häntä Kodista ja hänen omasta osastaan. Sitä olette täällä tekemässä. Siksi jumala teeskenteli olevansa erossa itsestään - siitä tässä räjähdyksessä on vain kyse. Jumala kasvaa ja te olette puutarhureita. Te teette upeaa työtä. Pysykää tämän poikkeuksellisen työn tasalla.

Tietäkää, että olemme kanssanne koko ajan. Ajatelkaa ja olemme olkapäällänne. Pyytäkää ja saatte vastauksen. Teidän on silti päätettävä, sopiiko tuo vastaus teille, mutta kerromme, että teillä on aivan suora yhteys jokaisen kanssa. Me olemme teidän sydämessänne ja te olette meidän. Kiitämme teitä siitä.

Suuresti kunnioittaen lähdemme luotanne kolmen pikkumuistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne hyvin arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä






Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother ( www.lightworker.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: