perjantai 6. toukokuuta 2011

Taajuus kasvoi yhdeksäs aalto


Maya Kalenterin Yhdeksäs Aalto on Alkanut




 Maaliskuuta 9th, 2011 yhdeksäs ja korkein aalto mayojen kalenteri otettiin käyttöön. Tämä oli alku viimeinen lähtölaskenta päättymispäivästä mayojen kalenteri: 28. lokakuuta 2011. Tämä uusi aalto, joka koostuu kolmestatoista uaxaclahunkin jaksoja 18 päivää, merkitsi kaksikymmentä kertaa lisääntyvän verrattuna kahdeksas aallon Galaktisen Underworld, joka oli otettu käyttöön tammikuussa 1999 . Tämä taajuus kasvu on käynyt selväksi kaikille, koska poikkeuksellisen paljon merkittäviä ja dramaattisia tapahtumia pakataan hyvin lyhyessä ajassa. Yhdeksäs aalto heti ilmenevät maanjäristyksessä Japanissa ja sen ensimmäinen päivä sisälsi vain jälkijäristykset Tämä järistys ja Seuranneessa ydinkriisissä, mutta uutta sotaa Libya taustaa vasten vallankumouksellisen prosesseja käynnissä kahdessatoista eri arabian kansakuntia. Aikaisemmin jokin näistä tapahtumista olisi liottaa kaikki huomio kansainvälisen yhteisön, mutta ne ovat nyt kaikki tapahtuu samanaikaisesti meidän on kiinnitettävä huomiota jakautuvat useiden yhtä dramaattista kehitystä. Näin kansi Newsweek-lehden huudahtaa Apocalypse Now. Ovatko ihmiset ovat tietoisia taustalla näiden tapahtumien yhdeksänteen aallon tai ei taajuus kasvaa, että se on tuonut on ravistellut lähes kaikki elossa.
Taloustieteilijät ovat sanoneet, että koskaan aikaisemmin ei maailmantaloutta leimannut niin monta eri merivirtojen nyt ja tulevaisuus näyttää täysin arvaamaton mukaan mitään mallia muutu lineaarisesti. Tapahtumia sekä Lähi-idässä ja Japanissa heikentää rahajärjestelmän maailman perustuvat Yhdysvaltain dollarin varantovaluutta.  arabian kierrosta horjuttaa, koska kohta on lähempänä kun dollareita ei voi maksaa öljyn.  Järistys ja ydinkriisissä Japanissa ei sama koska tämä kansa on lainaamasta suuria rahasummia, että USA nyt vaan tarvitaan omaa jälleenrakentamiseen. Tähän on lisättävä, että ensimmäisen päivän yhdeksäs aalto neljännesmiljoona ihmistä osoitti vastaan ​​Lontoossa säästötoimenpiteitä hallituksensa ja Yhdysvaltain hallitus on nyt kamppailevat ongelma, miten maksaa työntekijöilleen. Mitä vaihtoehtoja lykätä kriisiin painaa rahaa näyttää nyt loppuun maailma on edessään mahdollisuus maailmantalouden romahdus. Lisätään taajuuden yhdeksäs aalto yhtenäisyyden tietoisuuteen yksinkertaisesti häiritä, tavalla tai toisella, joka yrittää vakauttaa maailman ympäri vanhan järjestelmän materialistisen määräävän aseman.  Tämä maailma tulee kokemaan hyvin vakava taloudellinen tilanne, paljon vaikeampaa kuin 2008, jossain vaiheessa yhdeksänteen aalto näyttää varmalta. Uskon yhdeksäs aalto mayojen kalenteri on aika Ison puhdistustekniikan on puhuttu esimerkiksi hopi Prophecy.
Suurtaajuus muutoksen ja monien eri virtaukset kosmiset energiat jotka nyt toimivat planeetallamme vaikuttaa myös henkilökohtaiseen elämään monia, jotka vaikutuksen alaisena tämän aallon käyvät läpi suuria elämän muutoksia. Suunnittelu elämäsi, jos se on menossa voi pysyä samana myös tulevaisuudessa on tulossa lähelle tai täysin mahdotonta, vaikka lyhyellä aikavälillä. Pysyminen tasapainoinen on haastavaa, kun monien energioiden vaikuttavat meihin ja työntää meitä eri, joskus vastakkaisen suuntaan. Yksi seuraus näistä impulssien näyttää kuitenkin olevan parantumisia ja unifications perheitä. Mielestäni yleisenä tavoitteena yhdeksännen aalto on saada ihmiset ymmärtämään, että ei ole mitään muuta tietä eteenpäin kuin antautumista Jumalan ja sitouduttiin noudattamaan sen ohjeita luoda maailman harmonia. Ihminen ei voi enää viihdyttää illuusion, että ne ovat hallinnassa. Tie materialismi on johtanut umpikujaan ja yrittää päästä pois tästä nyt todennäköisesti estää kaikkiin suuntiin. pääteemana yhdeksännen aalto on sitten päästää irti , ja varsinkin päästää irti kaikkien kotipaikka tapoja ylivalta. Tulos yhdeksännen aalto tulee, mitä me vanhasta näkökulmasta kutsuisin kaaos ja anarkia (anarkia tarkoittaa, ettei sääntöjä) ja ihmiset yhä alkavat kysyä, mitä hallitukset ovat hyviä ja kuka niitä tarvitsee.
Voit suuri joukko ihmisiä, jotka eivät ole ymmärtäneet luonnostaan ​​aika kiihtyvyys mayojen kalenteri järjestelmä, nämä muutokset epäilemättä pelottava. Silti todennäköisesti muutoksia tulee epämukava meille kaikille riippumatta meidän henkisen oivalluksia. Edessä tämän, monet tietysti kysyä, mitä siellä on "tehdä" ja vielä "tehdä" tai "ajattelu" tuo siihen mitään tyydyttävää tapaa eteenpäin. Syynä on se, että tämä kaaos on välttämätön valmiusasteesta uusi maailma on syntynyt, kun olemme päässeet huipentuma mayojen kalenteri 28. lokakuuta 2011. Uusi maailma voi vain olla syntynyt kaaos ja kaaos, josta uusi maailma syntyy nyt luotu Yhdeksäs aalto. Tämä kaaos tarkoittaa sitä, että vahvistetaan tavat tulee keskeytyksiä, jotta voimme avata olla osa ilmentää tarkoitus kosmista suunnitelmaa. Tämä tavoite voidaan ymmärtää mistä mayojen kalenteri ja muut antiikin lähteistä ja luoda uusi maailma hyvin erilainen kuin nykyinen.  Jos haluamme olla osa ilmentää tätä meidän täytyy antautua ja ohjata jumalallinen, koska muutokset liian päästä perille ja ajatuksemme.  On vain sellaisia ​​luopua siitä voi johtaa meitä luojia maailman, joka on jo mielessä jumalallinen. Tämä muutos yhtenäisyyden tietoisuuteen vaatii työtä sisäisen muutoksen yksilön, mutta yhtä tärkeä osa on yhteinen maailmanlaajuinen tapahtumia. Nämä jakamisen tarkoituksena ilmentää ykseyttä tajunnan tulevat yhteen ja yhtenäistää heidän sydämensä maailman seremonioissa.
Tukea tällaista suuntaan kehitystä ihmiskunnan sarjan maailman juhlatilaisuuksia nyt ehdotetaan ja edistettävä verkkosivuilla www.treeoflifecelebration.com . Nämä palvelevat koota yhteen niitä, jotka pitävät tie eteenpäin yhtenä antautumista Jumalan ja uskoa, että uusi ja parempi maailma noin syntyä. On väärinkäsitys, että osoitus tällaisen kollektiivisen tarkoitus voidaan lykätä joitakin myöhempänä ajankohtana. Nyt tai ei koskaan.  Merkittävät tapahtumat vuonna yhdeksättä aalto siis tapahtuu keskipisteet sen piikit (päivää) vievät loppuun tähän. Tapahtumia kuvastaa prosessin siemenestä kypsiä hedelmiä että yhdeksännessä aalto kantaa ja sen on tarkoitus olla kumulatiivinen luonne niin, että askel askeleelta uusiin yhteisöihin lisätään jotka osallistuvat jo. Selventää rakennetta mayojen kalenteri ja yhdeksäs aalto olemme osaltaan vapaa kaavio pdf-tiedosto, joka voi toimia oppaana osallistuvien johtaneita tapahtumia päätepiste. Auttakaa tarkasti kopioida, levittää, kääntää ja lähettää tämän laajasti internetissä ja muualla. [Tämä PDF on tämän artikkelin lopussa tai klikkaa TÄSTÄ .]
Teemoja kolme ensimmäistä näistä tapahtumista on jo asetettu, ja työtä tehdään niihin varaudutaan:
Keskipiste on toinen päivä, 22-23 04: Herääminen Divine sisällä. Maailman Divine Light Organisaatio ja ykseyden liikkeen http://awakeningtothedivinewithin.org/
Keskipiste on kolmas päivä, 28-29 05: uudestaan ​​pyhää tilaa maapallon.
Globaali Medicine Wheel juhlatilaisuus Alkuperäiskansat

Keskipiste on neljäs päivä, 3-4 07: Jerusalem Hug.
Global Hug ympäri Jerusalemin vanhan kaupungin http://www.jerusalemhug.org/

Viimeistele Yhdeksäs aalto useilla tapahtumilla on suunnitellut myös sen jäljellä olevat päivät ja uskon, että nämä ovat yleensä "kosminen" luonteeltaan osana huipulle yhdeksän-kerroksessa pyramidi. He ovat alustavasti seuraavat:
Keskipiste on 5. päivä: Creating kosminen resonanssi maailmanlaajuisesti
Keskipiste on kuudes päivä: Creating maapallon kosminen yhteydessä
Keskipiste on 7. päivä: Cosmic Harmony Festival
Yhdistäminen Elenin / Niburu / Blue Star

Nämä tapahtumat ovat luonteeltaan kokemuksellista. Taajuus kasvaa enemmän tai vähemmän toimeksiantoja, että he ovat luoneet paljon nopeammin ja paljon enemmän spontaanisuutta kuin ehkä aiemmin ollut. Tärkeintä on harras halu syventää pyhä sisäinen yhteydet aika ulkopuolella on yhä etsii kaoottinen. Jos tiedät liikkeiden, järjestöjen, ryhmien tai verkostojen olisi yhdenmukaistettava takana näitä tapahtumia hyvä kannustaa heitä ottamaan yhteyttä www.treeoflifecelebration.com . Jos nämä haittavaikutukset ovat palvelemaan meille ilmaista kollektiivista tarkoitus ilmentää ykseyttä tietoisuuden maailmanlaajuisesti suuri määrä ihmisiä tulee saada osallistua luoda niitä. Ne ovat globaali luonne ja vielä paikallisesti ne voidaan luoda vain paikalliset ihmiset mukaisesti omia aitoja ilmaisuja. Paikalliset ydinryhmät voidaan sitten todeta, että päättävät tavata ja luoda näitä tapahtumia askel askeleelta. Avunanto yhteydet maailman tapahtumia viestintäverkkojen tarjoamia viime vuorovaikutteinen Internet-teknologian ja niiden kautta on myös mahdollista yksilöt voivat luoda omat seremonioita. Tapahtumien sarjan yhdeksäs aalto luoda syventää kokemusta kosmisen omistaja aiheellista niille, jotka haluavat pitää keskittyä yleisenä tavoitteena kosmista suunnitelmaa. Syntymän uuden maailman riippuu siitä.
Ventura, CA,
4 CIB on trecena Ben,
12. päivänä ensimmäinen yö yhdeksännen aalto,
07 huhtikuu 2011


Ei kommentteja: