keskiviikko 4. toukokuuta 2011

TEILLÄ ON AVAIN OMAAN SUURENMOISUUTEENNE




Rakkaat mestarit, älkää koskaan unohtako, että pelko vie voimanne. Pelko luo avuttomuuden ja toimimattomuuden vankilan. Väestömassan kontrolloimiseksi täytyy vain pitää se pelkotilassa virittyneenä matalampien ulottuvuuksien rajoittaviin taajuuksiin, mikä varmistaa heidän pysymisensä tasapainottomana ja tehottomana. Maya tai suuri harha on vaikutelma asioista sellaisina, kuin havaitsette ne, ei sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat. On massiivisia ja voimakkaita mentaali-, tunne- ja eteerisiä ajatusmuotoja tietoisuuden astraalitasoilla. Massoja hallitaan pääasiassa tunteilla ja ahdasmielisillä asenteilla. Laaja rakkauden ja pelon asteikko pitää ihmiskunnan poissa tasapainosta, kun suosittujen uskomusten heiluri heilahtelee edestakaisin ajankohdan voimakkaimpien ja vaikuttavimpien teorioiden ja informaation mukaan. Massat jotka ovat lukittuna fyysisen "temppeliastian" pimeyteen, tulevat väkivaltaisemmiksi, silloin kun he heräävät sisäiseen vapauden tarpeeseen ja kun korkeammat valon aaltopituudet alkavat hitaasti ujuttautua heidän tietoisuuteensa.

Urheat valonsoturini, paras tapa olla näiden voimakkaiden ja läpitunkevien ajatusmuotojen vaikuttamatta on vahvistaa ja ylläpitää yhteys sieluunne tai korkeampaan itseenne. Nyt enemmän kuin koskaan teidän, tähtisiemenet ja maailmanpalvelijat, on pysyttävä päättäväisenä ja jatkuvasti pyrittävä elämään ja toimimaan pyhästä sydänkeskuksestanne, mikä on voimakeskuksenne. Teille annettaan tilaisuus testata juuri ansaittuja henkisiä kykyjänne, kun opettelette käyttämään sen korkeamman ulottuvuusympäristön ominaisuuksia, avuja ja kykyjä, johon nyt pääsette ja integroidutte. Jokainen korkeamman ulottuvuuden alitaso, jolle pääsette, sisältää laajempaa informaatiota ja kehittyneitä kykyjä ja lahjoja, jotka parantavat voimaanne kulkea evoluutiomuutoksen koettelemuksissa ja testeissä helposti ja sujuvasti. Kykynne pysyä keskittyneenä polkuun kasvaa eksponentiaalisesti, kun Jumaltietoisuutenne lisääntyy.

Olette kehittämässä henkistä herkkyyttä ja virettä, millä tietoisuutenne laajentuu sisältämään jatkuvasti laajenevan säteilypiirin. Vähitellen viritytte korkeampaan näkökulmaan ja voitte tarkkailla siitä, mitä tapahtuu koko ajan mentaali-, tunne- ja sillä henkisellä tasolla, jonka kanssa olette yhteensopiva - mitä tapahtuu kaikissa kolmessa fyysisessä todellisuudessa samanaikaisesti. Teidän on oltava aina valppaana sieluitsenne kuiskauksille ja myös virityttävä inspiraatioääneen taivaallisilta opettajiltanne ja oppailtanne. Teidän on totuttava hiljaisuuteen sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassanne. On myös tärkeää, että kehitätte herkkyyttänne tai viritystänne sisäiseen mestariääneen, minkä kanssa teidän on tarkoitus työskennellä. Sitten kun olette mielen ja egon jatkuvan pulinan isäntä, olette valmis elämään mestariopettajan aurassa ja sielunne valo virtaa ulos maailmaan.

Ryhmätietoisuus on itsemestaruuden tärkeä puoli. On tärkeää, että kehitätte halun palvella ja alistaa yksilölliset toiveenne ryhmän hyvälle. Oma sielunne ja korkeampi itsenne antaa mitä tarkoituksenmukaisinta opastusta ja ohjeistusta parhaasta tavasta saavuttaa itsemestaruus ja siitä, miten toteuttaa maallinen tehtävänne. Kun kehitätte läheisen suhteen näihin valopuoliinne, kehitätte vähitellen suuremman sielutietoisuuden ja uusia mahdollisuuskenttiä tulee esiin. Teidän on tasapainotettava sisäisen maailman tavoitteet ulkoisen maailman toimien kanssa. Teidän on löydettävä oma ainutlaatuisuutenne ja pyrittävä olemaan paras mahdollinen "sinä".

Tietoisuuden kääntäminen sisäänpäin on todellisen itsensä löytämisen matka. Jumalan antamat kykynne - tahdonvoima, luovuus ja inspiraatio - yhdessä kera polttoaineen luoda kaikkia hyviä asioita, on tallennettuna pyhään mieleenne ja pyhään sydämeenne. Teillä on avain omaan suurenmoisuuteenne. Teidän on tietoisesti yhdistyttävä sisäisiin kykyihinne ja pyhän mielenne viisauteen ja harjoiteltava niiden käyttämistä. Teidän on käytettävä jumalaista tahtoanne astuaksenne Jumalvoimaanne. Näin tehden saavutatte jatkuvasti syveneviä tasoja itsetietoisuudesta ja kosmisesta tietoisuudesta.
 

Kysymys: "Kuten tiedät, ydinsäteily pelottaa ihmisiä ympäri maailmaa, puhumattakaan Japanin kansasta. Mietin, onko jokin tapa suojella itseään tai ympäristöään tältä säteilyltä? Jos AE Mikael voisi antaa meille jotain näkemystä ja ohjenuoria, se olisi upeaa." H.O., Tokio, Japani

Arkkienkeli Mikael: Teistä on tultava magneettikeskus valolle. Tämä on pääetuoikeus niille, jotka pyrkivät tulemaan maailmanpalvelijoiksi.

Tähtisiemenet, teidän on aika integroida täysi määrä tämän galaksin Jumaltietoisuuden ominaisuuksia, avuja ja lahjoja. Olette valmistautuneet tähän hyvin pitkään ja monet teistä ovat valmiita astumaan esiin ja vaatimaan sen maksimimäärän Luojavaloa, minkä fyysinen astianne voi sisältää. Teidän timanttiytimellinen Jumalsolunne roihuaa kirkkaasti ja aurakenttänne säteily ja vaikutuksenne laajenevat nopeasti. Monet teistä ovat lähes saavuttaneet sen valotaajuuksien maksimitason, minkä voitte sisältää ja edelleen pysyä maatasolla. On annettu jumalainen erivapaus, jotta kehittyneet henkiset johtajat voivat pysyä massojen keskuudessa ollakseen säteileviä esimerkkejä, levittääkseen valoaan ja viisauttaan sekä antaakseen toivoa ja kannustusta niille, jotka pyrkivät heräämään ja ottamaan takaisin Jumalvoimansa. Menneisyydessä mestarit vetäytyivät julkisuudesta ja jatkoivat tehtäväänsä kulissien takana, sillä niitä oli harvassa, jotka olivat valmiita vastaamaan kutsuun ja aloittamaan sielun heräämisen vaikean matkan.

Kannustamme teitä sallimaan ensimmäisen Jumalsäteen tahdonvoiman, suojelun ja aloitekyvyn innostaa ja motivoida teitä. Pyydämme teitä säteilemään toisen Jumalsäteen rakkautta, myötätuntoa, valaistusta ja viisautta, kun yhdistytte kolmannen Jumalsäteen laatuihin, ominaisuuksin ja avuihin sekä haluun tulla tehokkaaksi kanssaluojaksi harmoniassa Isä/Äiti Jumalamme jumalaisen tahdon kanssa. On oleellisen tärkeää, että ylivalaisette olemassaolonne seitsemännen säteen suurenmoisella violetilla liekillä. Nähkää sen roihuavan jalkojenne alta ja ympäröivän teidät täysin jumalaiseen muuntamistuleen, mikä sallii teidän muuttaa energialaatua tahdonalaisesti. Tulkaa magneettikeskukseksi hengelle, jotta upeita rakkauden ja valon lahjoja Ylimmän Luojan sydänytimestä voi säteillä kauttanne maailmaan.

Tiedostakaa, että alemman ulottuvuusympäristön työntö- ja vetokaksinaisuudessa on rajoitettu pääsy violetin liekin voimakkaisiin ja taianomaisiin, transformoiviin ominaisuuksiin. Kuitenkin silloin kun saavutatte sen harmonisten värähtelymallien tason, mikä virittää teidät neljänteen keskiulottuvuuteen ja korkeammalle, saatte täyden pääsyn violetin liekin jumalaiseen alkemiaan ja teillä on myös kyky ammentaa Luojatietoisuuden muuntavia timantinkovia hiukkasia. Oltaessa rajoittuneisuuden ja kaaoksen matalammissa ulottuvuuksissa on melkein mahdotonta jatkuvasti säteillä ehdotonta rakkautta sydänkeskuksesta. Kuten olette oppineet, elämän Luojahiukkaset on aktivoitava pyyteettömän ja rakastavan aikomuksenne kautta. Tiedostakaa, rakkaat, että jokaisella saavuttamallanne Jumalvalon korkeammalla tasolla violetin liekin voima ja luomisen valkoisten tulihiukkasten määrä, mikä on käyttävissänne, lisääntyy eksponentiaalisesti.

Violetti liekki koostuu Isä Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - tahto, voima ja tarkoitus - sateenkaarensinisestä liekistä ja Äiti Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - rakkaus, myötätunto, valaiseminen ja viisaus - sateenkaarenpinkistä liekistä. Yhdessä nämä kaksi säteilevää väriä luovat sateenkaarenvioletin liekin, mikä on yksi niistä "minä olen" -voimista, jotka annettiin lahjaksi ihmiskunnalle. Kuitenkin sitä on kutsuttava transformoivien voimien aktivoimiseksi. Pyhä violetti liekki on puhdasta jumalaista energiaa, oleellinen tekijä Luojavalon/elämän timantinkovissa hiukkasissa.

Teidän on käsitettävä, miten tärkeää on puhdistaa pääosa itseaiheutetusta, riitasointuisesta energiastanne. Teidän on sitten jatkuvasti tarkkailtava energiakenttäänne, jotta voitte integroida maksimimäärän timantinkovia valohiukkasia ja päästä transformoivan violetin liekin täyteen voimaan. Teillä on oltava melko selkeä ja keskittynyt mieli, ilman turmelevia värähtelymalleja ympärillänne vääristämässä luomuksianne. Teidän on tarkoitus etsiä Luojaenergian selkeää ja vakaata virtausta ja teidän on aktivoitava tämä luomispolttoaine pyyteettömällä, rakastavalla aikomuksellanne. Teidän on sitten lähetettävä siemenajatuksenne ulos voimakkaasti, puhtaasti ja keskittyneenä äärettömyysmerkkivalosäteellä.

Teillä, tähtisiemenet, on nyt suurempia ja suurempia määriä kosmista elämänvoimaenergiaa, timantinkovia valohiukkasia käytettävissänne. Teidän jotka olette saaneet pääsyn neljännen keskiulottuvuuden ja korkeampiin taajuuksiin ja olette yhteensopiva niiden kanssa, on aika käyttää täysin kanssaluomiskykyjänne. Te olette niitä, joilla on kyky luoda valon turvaverkko ympärillenne, mikä ajan kuluessa laajenee yhdistymään jatkuvasti laajentuviin valosuojaympyröihin maailmassa laajemmin. Timantinkovat valohiukkaset sisältävät taikakaavan, mikä voi neutralisoida vaarallisia jätteitä ja myrkkykemikaaleja ja antaa suojan niille, jotka resonoivat korkeampiin valotaajuuksiin.

Teidän on pysyttävä tiukasti maadoittuneena maan pinnalle, kun pääsette korkeammalle ja korkeammalle jalostuneisiin ilmaisu-ulottuvuuksiin,ja on valtavan tärkeää fyysiselle hyvinvoinnillenne, että opitte tasapainottamaan ja harmonisoimaan energiaverkkojärjestelmänne (mitä kutsutaan aurakentäksenne tai parannetuksi Aatami/Eeva Kadmon -valokehoksi). Voitte vetää niin paljon jumaluusolemusta, kun pystytte sisältämään. Kuitenkin integroituanne sen, mitä tarvitsette henkilökohtaisesti, teidän on säteiltävä loput ulos muodon maailmaan. Te ette voi hamstrata Jumalvaloa, rakkaat ystävät, se on tarkoitettu käytettäväksi ja jaettavaksi kaikkien eduksi.

Teidän on ymmärrettävä, että on monia, jotka valinnan tai kohtalon mukaan päättävät lähteä maapallolta ja jatkaa henkimatkaansa toisissa kokemusulottuvuuksissa. Te ette voi leikkiä jumalaa - älkää siis koskaan unohtako, että teidän täytyy aina pyytää kaiken suurinta hyvää. Olemme pyytäneet teitä muuttamaan ajattelutapaanne kuolemasta. Monet teistä ovat saavuttaneet sen tietoisuuden, että maapallo on vain lyhytaikainen olemassaolo aineellisuuden ulottuvuudessa. Kun nykyinen maakokemuksenne tulee loppuun, palaatte todellisille tiluksillenne Jumaltietoisuuden korkeampiin ulottuvuuksiin.

Tarkoituksemme ei ole vähätellä tuskaa ja surua rakkaan menettämisestä. Kuitenkin sitten kun saatte vilahduksen siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään koko ihmiskunnalle, toivottavasti se auttaa teitä voittamaan rakkaan menettämisen tuskallisen kokemuksen, jotta voitte palata keskukseen ja sallia meidän lohduttaa teitä. Jokaista sielua kunnioitetaan niistä valinnoista, joita hän tekee tulevaisuuteen liittyen. Ne jotka eivät valitse valopolkua tässä elämässä, tekevät sen varmasti joskus tulevaisuudessa. Muistakaa, että olemme sanoneet: "Teille on annettu vapaan tahdon lahja. Kuitenkin perimmäinen määränpää on varma. Kaikki sielu palaavat valoon, jokainen omana hyvänä aikanaan."

Rakkaat, jos haluatte, menkää joka ilta ennen nukahtamistanne henkilökohtaiseen valopyramidiinne. Yhdistykää eetterikopioonne, mikä sisältää korkeamman itsenne seuraavan tason värähtelytaajuudet. Kutsukaa violettia liekkiä ja sanokaa itsellenne:

"Täten päästän irti kaiken sen epäsointuisen energian syystä, ytimestä, tallenteesta ja muistosta, jonka olen luonut - menneessä, nykyisyydessä ja tulevassa, tässä tai jossain muussa todellisuudessa. Niin olkoon ja niin on!"

Nähkää violetin liekin roihuavan jalkojenne alta tai kehonne ympärillä, jos makaatte. Kuvitelkaa violetin liekin kylvettävän teitä transformoivassa valossaan, koko kehomuotonne sisimpään ytimeen saakka. Sitten aikomuksenne ja äärettömyyshengityksen kautta lähettäkää violetti liekki alas maan kristalliluoliin, mitkä sisältävät ikuisia violetteja liekkejä. Nähkää tämän pyhän tulen leviävän labyrintteihin, jotka ympäröivät maata ja lopulta maan sydänytimeen. Silloin kun kutsutte violettia liekkiä, se säteilee alas voimakenttäänne ylhäältä ja roihuaa ylös jalkojenne alta, kun se luo elävän valontuulenpyörteen ympärillenne.

Teidän on tarkoitus etsiä Luojaenergian selkeää tulvaa ja teidän on aktivoitava luomisen polttoaine epäitsekkäällä ja rakastavalla aikomuksellanne. Teidän on sitten lähetettävä siemenajatuksianne - voimakkaita, puhtaita ja keskittyneitä - ulos äärettömyysmerkkivalosäteellä. Kaikki energia, positiivinen tai negatiivinen, säteilee solaarivoimakeskuksestanne äärettömyysmerkkinä ja se palautetaan teille lopulta vastaavina värähtelyinä.

Urheat ystäväni, on erittäin tärkeää, että vahvistatte henkistä panssarianne jumalaisen tahdon ensimmäisen säteen ominaisuuksilla ja avuilla - tinkimättömyys, urheus, totuus ja päättäväisyys - kun kuljemme eteenpäin yhdessä maailmanpalvelijoina. Vannon johtavani tietä ja suojelen teitä universaalin lain sallimissa rajoissa. Maailmanpalvelijoina yhdessä ja Kosmisen valoneuvoston opastuksen alaisuudessa emme voi epäonnistua. Olemme hyvin tyytyväisiä teihin.

Minä olen arkkienkeli Mikael.




Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: