maanantai 16. toukokuuta 2011

OIKEA JA VÄÄRÄ

Miten pitkälle olettekaan päässeet! Ja miten vähän olettekaan kasvaneet!

Oletteko koskaan pysähtyneet ajattelemaan niitä valtavia seuraamuksia, joita te ihmisrotuna olette korjanneet oikeamielisyydestä?

Luultavasti itse sana "oikeamielisyys" loihtii mieleenne jotain epämiellyttäviä ja mahdollisesti tuskallisia kuvia.

On ollut enemmän kuolemia, enemmän sotia ja enemmän kaikkea, mitä pitäisitte inhimillisenä tragediana, minkä on luonut "me vastaan he" -asenne. Tiedättehän "Meidän tapamme ei voi mitenkään olla väärä, koska onhan se MEIDÄN tapamme! Siksi HEIDÄN tapansa on oltava väärä."

Katsokaa historiakirjojanne. Ne kertovat hyvin tarkkaan tuhoisista seuraamuksista ihmisille, joita tuollaisella täysin valaistumattomalla lähestymistavalla elämään on Äiti Maanne pinnalla - lähestymistavalla mihin monet yksilöt, ryhmät ja instituutiot edelleen epäröimättä ja innokkaasti uskovat.

Ja mihin se on vienyt teidät yksilöinä ja rotuna? No, jos sitä katsotaan fyysisestä ihmisperspektiivistä, ei kovin kauas.

Ovatko teknologiset massatuhoaseenne parannusta Caesarin hevosarmeijoihin, jotka tunkeutuivat muinaiseen Galliaan?

No, yhdellä tavalla kyllä. Voitte tappaa paljon enemmän ihmisiä paljon nopeammin kuin he. Heiltä meni kahdeksan vuotta gallialaisten kukistamiseen. Teiltä vie kahdeksan päivää tai tuntia tai minuuttia vihollistenne kukistamiseen.

Miten pitkälle olettekaan päässeet! Ja miten vähän olettekaan kasvaneet!

Elämän ei ollut tarkoitus olla kamppailua. Elämän ei ollut tarkoitus olla sotaa oikeasta ja väärästä. Elämän oli tarkoitus olla ehdotonta iloa - ILOA! Iloa sen muistamisesta, miksi tulitte alun perin tähän elämään.

Olette jotenkin vakuuttuneet jossain fyysisen polkunne varrella, ettei Äiti Maan pinnalla ole tilaa teille kaikille. Ja siksi ne jotka ovat "erilaisia" kuin te, täytyy tuhota.

Sillä "me olemme oikeassa ja he ovat väärässä".

Jos pysytte tuolla polulla, teitä ei ole kohta ketään jäljellä väittämässä vastaan, taistelemassa ja tappamassa siitä, kuka on oikeassa ja kuka on väärässä. 


 Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
10.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 

Ei kommentteja: