sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Pranahengitys

 



Pranahengitys - Jumalan valossa parantuminen

Pranahengitys on voimallinen mietiskelytekniikka. Tätä menetelmää ihmiset tulevat käyttämään hengittääkseen neljännessä ulottuvuudessa.

Kirael sanoo ensimmäisessä kirjassaan The Great Shift seuraavaa:
Hengitystapanne muuttuu kohotessanne neljänteen ulottuvuuteen. Pranahengityksestä tulee keholle sopivin energialähde. Muistakaa, että jo Lemurian aikoihin käytitte pranahengitystä. Tavanomaista hengitystä käytettiin vain kehon hapettamiseen. Pranahengitys piti sen sijaan yllä energiajärjestelmäänne. Neljännessä ulottuvuudessa fotonienergian prana tulee olemaan ensisijainen elinvoimanne lähde. Pranahengitystä kannattaa harjoitella jo nyt, sillä se virkistää ja uudistaa soluja ja puhdistaa solutietoisuuden. Tämä puolestaan lisää elinikäänne suuresti.

 

Pranahengityksen juuret

Saman kirjan sanastossa Kirael kertoo seuraavaa: Pranahengitys oli alunperin, maapallon varhaisemmissa vaiheissa, eloonjäämisen ehto. Vuosien saatossa ihminen oppi käyttämään keuhkojaan ja suutaan hengittääkseen rajoittaen näin arvokkaan energian leviämistä kehon molekyylirakenteeseen. Kun pranahengitystä käytetään oikein, sen avulla voi siirtää molekyylirakenteen uudelle ymmärryksen tasolle.

 

Pranahengitys-mietiskely

Kuvittele, että Luojan ydinolemuksesta virtaa kultaista valoa kruunuchakraasi. Kun hengität tätä valoa sisään, anna sen kulkea alaspäin käpyrauhasesi ja kateenkorvasi kautta koko kehoosi. Anna sen täyttää koko kehosi. Pidättele valoa sisälläsi muutaman sekunnin ajan ja hengitä se sitten ulos sydänchakrasi kautta. Toista tämä joitakin kertoja ja anna hengityksesi rytmin hidastua samalla kun hiljennät mielesi ja rentoudut. Kulje mielikuvituksessasi tämän valon mukana, muutu sen matkakumppaniksi. Kokeile, miten hitaasti kykenet hengittämään valoa ensin alaspäin pitkin koko kehoasi ja sen jälkeen ulos sydänchakrasi kautta, sillä kun hengityksesi rytmi hidastuu, koet hyvänolon tunteen, muiston rakkaudesta ja paranemisen Jumalan valossa.

 

Matka rakkauteen

Kysyt ehkä: "Voiko se olla näin yksinkertaista?" Vastaukseni on lempeä "Kyllä", sillä Jumalan valossa paranemisen yksinkertaisuudessa ei ole minkäänlaista syytä tai tekosyytä sille, ettei voisi matkata eteenpäin rakkaudessa. Alat nähdä selkeämmin, miten olet elänyt elämäsi itse luomiesi rajoitusten ympäröimänä, ja tunnet rohkeasti, että haluat parantua ja muuttua ja astua uudelle Totuuden, Luottamuksen ja Intohimon tielle.
Muista, että olemme henkiolentoja, jotka ovat parhaillaan kokemassa ihmisenä olemista, joten yhdy Jumalan valossa rukoukseeni, jonka osoitan Äiti-maalle ja kaikille sen asukkaille. Kun istut hiljaisuudessa ja koet Jumalan valon tehdessäsi pranahengitystä, näe samalla, miten Äiti-maata ympäröi sama Jumalan valo. Tämä mielikuva parantaa pelkotietoisuuden, joka ympäröi planeettaamme, ja sytyttää rakkaustietoisuuden intohimon.
Kuvittele kultaisten valohiukkasten kulkevan sisääsi kruunuchakrasi kautta ja sen jälkeen ulos. Kun hidastat hengityksesi rytmiä, koe miltä tuntuu olla yhtä Jumalan rakkauden ja valon kanssa. Voit kokeilla myös perinteistä syvään hengittämisen tekniikkaa, jossa laajennat ja supistat palleaasi samalla kun koet valon sisälläsi.

 

Pranahengitystä aloittelijoille

Muistele, miten joskus järkytyit kovasti jostakin ja joku sanoi sinulle: "Rauhoitu ja hengitä syvään!" Ja syystäkin! Syvään hengittäminen - kuten pranahengityksessä - auttaa keskittymään ja palauttamaan tasapainon sekä rauhoittamaan mielen ja tunteet. Se auttaa myös saamaan yhteyden korkeampaan minään ja omiin oppaisiin.
Muinainen sanskritinkielinen sana "prana" merkitsee "hengitystä" tai "elämää". Kun tietoista pranahengitystä käytetään yhdessä mietiskelyn kanssa, se lisää fyysistä terveyttä, parantaa keskittymiskykyä ja tuottaa yleisen hyvänolon tunteen. Voit kokeilla valon tai pranan tuomista päälakesi kautta sellaisiin osiin kehoasi, joissa koet kaipaavasi parantavaa valoa.

 

Haluatko kokeilla?

Istu mukavasti selkä suorana ja jalkapohjat lattiassa. Aseta kätesi syliisi ja rentoudu. Vedä syvään henkeä mutta kuvittele sen tulevan kehoosi päälakesi kautta. Hengitä kuin delfiini! Sen sijaan että hengittäisit sisääsi vain ilmaa, kuvittele hengittäväsi sisääsi kultaisia valohiukkasia päälakesi kautta ja anna niiden täyttää koko kehosi. Voit laajentaa ja supistaa palleaasi samalla, kun koet, miten valo tulee kehoosi ja poistuu siitä.
Pidättele tätä valoa (ja hengitystäsi) muutaman sekunnin ajan sisälläsi ja päästä se sitten ulos joko sydämesi, päälakesi tai jalkojesi kautta suoraan Äiti-maahan. Toista tämä joitakin kertoja ja rentoudu ja hiljennä mielesi yhä syvemmin.








Ei kommentteja: