keskiviikko 25. toukokuuta 2011

VALAISTUMISPOLKU - MIKÄ NYT ON ERILAISTA

Valonne säteilee kirkkaasti eikä se koskaan sammu


Tässä kuussa kun juhlitte Wesakia ja Buddhan syntymäpäivää, muistatte myös oman valaistumispotentiaalinne. Kyllä, jokaisella teistä on tuo mahdollisuus - kohtalonanne on oivaltaa itsenne. Valaistuminen on teidän aito ja luontainen tilanne, mikä on koodattuna DNA:han.

Yksi syy elämiseenne nyt on nopeuttaa valaistumisprosessianne - enemmän kuin on ollut mahdollista minään muuna aikana historiassa. Varhaisempina aikoina eläneillä ihmisillä oli tietysti myös valaistuminen koodattuna DNA:hansa.

Erona noiden aikojen ja tämän ajan välillä on ihmiskunnan herääminen. Heräämisprosessi on edennyt, kun monia teidänkaltaisianne ihmisiä lisää on tällä polulla. Ihmiskunnalla on pitkä historia kulkemisesta tähän kehittyneempään paikkaan, missä olette nyt. Paljon on opittu ajan kuluessa. Elintärkeitä ominaisuuksia ja taitoja on kehitetty.

On tapahtunut ihmiskunnan jumalaisen perinnön muistamista vähän kerrallaan. Esi-isienne viisaus on ihmiskunnan massatietoisuuden energiakentässä. Vuosisatojen saatossa opitut oppitunnit on koodattuna jokaisen maan päällä kulkevan ihmisen DNA:han.

Teillä on pääsy suuren viisauden vartijoiden luo - sekä fyysisten että ei-fyysisten. Yksi kokoontumisen tarkoitus Wesakin aikaan on päästä heidän viisauteensa konkreettisemmin, kuin tyypillisesti on mahdollista.
 


Kriittistä ihmiskunnalle
Haluatte tietysti tätä viisautta, mutta tiedättekö, miten kriittistä se on ihmiskunnan selviytymiselle? Kohtaatte suurempia vaikeuksia kuin jotkut suuret valaistuneet historian olennot - kuten Buddha, Kristus ja Kwan Yin. Heidän elämänsä aikana planeetta ei ollut sellaisessa käännekohdassa, minkä nyt kohtaatte. Jos maapallo olisi ollut samanlaisessa risteyksessä, useimpien ihmisten tieto olisi rajoittunut heidän omaan maailmankolkkaansa.

Buddha ei herännyt keskellä yötä huolehtimaan merien saastumisesta ja katastrofeista maailman toisella puolella. Kiitos teknologian ja muiden tekijöiden, tämän päivän buddhaksi tavoittelevilla on maailmanlaajuinen perspektiivi ihmiskunnan tilasta.

Maapallo on nyt tärkeässä risteyksessä, mikä määrää seuraavien sukupolvien tulevaisuuden. Voitte tuntea tämän risteyksen syvällä luissanne ja ytimissänne. Se saattaa myös valvottaa teitä joinain öinä, kun mielenne ryntäilee edestakaisin kasvavan huolilistan kanssa.
 

Teidän roolinne
Te jotka elätte tänä päivänä, esitätte avainroolia niiden positiivisten muutosten katalysoinnissa, jotka johtavat rakastavampaan maailmaan. Tietoisuushyppäykset joita henkilökohtaisesti saavutatte sekä valontäyteiset tekonne maailmassa, ovat avain planeetan tulevaisuuteen.

Ne vallankumoukselliset muutokset joita nyt kehittyy kaikilla mantereilla, tapahtuvat teidän kaltaistenne jumalaisten muutoksentekijöiden vuoksi. On helppoa unohtaa oma voimanne muuttaa todellisuuttanne. Kun kuulette tämän nyt, luultavasti hyväksytte ajatuksen älyllisellä tasolla.

Alitajuinen taso on toinen juttu. Alitajuntanne - tunnereaktioidenne ja menneisyyden ehdollistumisen vaikuttamana - määrää, miten suuren osan ajasta tunnette voimaa ja pystytte vastaamaan elämän kaaokseen valaistuneella tavalla.

Wesakin parantavat siunaukset on suunniteltu halkaisemaan harhakuvat, joita alitajuntanne esittää. Kun yhdistytte tähän energiaan, teillä on apua harhakuvista luopumiseen täyden jumaluutenne ilmaisemisen tieltä.

Teillä on luultavasti monia kysymyksiä näinä päivinä ja paljon epävarmuutta. Joskus voitte unohtaa tietämättömyyden kaaoksessa, miten voimakas olette. Kun kuljette epävakaalla maaperällä, saatatte epäillä kykyänne löytää tien kotiin.
 

Säteilevä valonne
Unohtaminen ja epäileminen tulevat ihmisyyden myötä, mutta nämä asiat eivät ole sitä, kuka olette. Muistinmenetyksen ja epäilyksen alla on säteilevä valonne. Valonne säteilee kirkkaasti eikä se koskaan sammu. Jos voisitte nähdä tämän valon loistavan teille peilistä, se hämmästyttäisi teitä. Teidän täytyisi astua etäämmälle peilistä, koska se olisi niin kirkas. Jos voisitte tuntea rakkauden, joka lepää ytimessänne, pelkoreaktioidenne alla, yksinkertaisesti sulaisitte. Rakkautenne on niin voimakasta.

Olette keskellä vallankumouksellista hanketta ja osallistutte ihmiskunnan massaheräämiseen ympäri planeetan. Tulitte ollaksenne avainpelaaja, jumalainen muutoksentekijä. Tämän ei pitänyt olla mikään pieni tehtävä, mutta olitte valmistautuneet ja olitte valmis ottamaan riskin liittyäksenne tähän kokeiluun. Viisas osanne tiesi, että kriittisissä kohdissa matkan varrella yhdistyisitte jumalaisen energian vahvistusten kanssa ja nämä auttaisivat teitä purkamaan esteitä ja näkemään olemassaolonne selkeästi. Tiesitte, että Wesak oli yksi niistä ajoista, jolloin voisitte yhdistyä henkisen polttoaineen laajemmalle tasolle.

Tulevien viikkojen aikana saatatte huomata uusia ihmisiä tulevan elämäänne auttamaan keskeneräisissä asioissa. Kun vastaatte positiivisesti noiden vuorovaikutustilanteiden lahjaan, tarkastellen syvemmin itseänne ja puhdistaen entiset mallit, voitte nopeuttaa prosessianne merkittävästi. Alatte pitää ja lähettää enemmän valoa.

Tässä laajentuneessa tilassa teillä on kyky koskettaa ja tulla konkreettisemmin jumalaisen voiman koskettamaksi, mikä yhdistää teidät horjumattomaan sisäiseen opastukseen ja tietämykseen, että olette turvassa ja okei ja menestytte ulkoisista olosuhteista huolimatta. Kun tämä prosessi tapahtuu vaiheittain, tiedostamisestanne tulee syvempää ja loistavampaa ja lopulta rajatonta. Kun tämä tapahtuu, koette puhdasta iloa ja näette maailmanne ilon silmin.

Siis niinä päivinä kun ette tunne kykyä löytää iloanne, muistakaa tämä totuus. Muistakaa, että lopullinen päämääränne on pitää ja lähettää rakkauden ja ilon energioita. Sillä välin voitte löytää, miten olla noissa energioissa enemmän, kun seuraatte valaistumispolkua, minkä viisautenne vartijat ovat muokanneet teille.

Kun teette tämän, olette positiivinen esimerkki toisille. Yksi suurimmista lahjoista jonka voitte antaa, on olla tämä esimerkki maailmassa. Korkeampi viisautenne tietää, että tästä syystä läsnäolonne planeetalla nyt on hyvin ratkaiseva. Korkeampi osanne on horjumaton, sillä se tietää, miten hedelmällinen matkanne todella on.

Muistakaa kutsua korkeampaa viisauttanne päivittäin, erityisesti hetkinä jolloin häiritseviä uutisia kerrotaan ja esitetään uutta informaatiota maailman tilasta.

Ihmisillä on opeteltu taipumus mennä lauman mukana. Näinä päivinä kun on internet ja hyvin paljon informaatiota käytettävissä, joukon mukana kulkeminen voi saada teidät pois kurssista ja laukaista tarpeetonta pelkoa ja levottomuutta. Voisitte lähteä tuottamattomille kiertoteille, lisätä ympärillänne olevien pelkoa ja viivyttää omaa valaistumistanne. Jumalaisena muutoksentekijänä teillä ei ole varaa jäädä kiinni joukkomentaliteettiin. Joka tilanteessa teidän on löydettävä oma totuutenne.

Se että jokin tarina on ilmestynyt kymmenillä nettisivuilla, ei tee siitä totta. Oman totuusbarometrinne on oltava täysin toiminnassa ja perustuttava omaan syyhynne, intuitiiviseen tietämiseenne ja maadoittuneeseen tutkimiseen.
 

Teidän totuusbarometrinne
Silloin kun teillä on hyvin kehittynyt totuusbarometri, voitte pysyä keskuksessanne enemmän ja teistä on enemmän apua toisille. Kun teette tämän, se muuttaa kohtaloanne ja niiden kohtaloa, joita kosketatte.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

 

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
14.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: