sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Heräämistänne Odotetaan Innokkaasti


Lopettakaa yrittämästä arvioida hyvyytenne tai pahuutenne tasoa sillä tämä aiheuttaa teille valtavaa ja turhaa ahdistusta

 Ihmiskunnan herääminen täyteen tietoisuuteen on tapahtuma jolla on tärkeä merkitys. Sitä on suunniteltu suurella huolella ja yksityiskohtaisesti varmistamaan että jokainen osa tätä pyhää merkkitapahtumaa tapahtuu täydellisesti, ja näin tulee käymään - sillä se on Jumalan Tahto eikä mikään muu lopputulos kuin Hänen Tahtonsa ole mahdollinen. Keskittykää tähän. Heräämisenne Jumalan pyhään todellisuuteen on väistämätöntä, välttämätöntä ja tuo teille suurta iloa ja riemua.

Keskittymällä varmuuteen että tämä ihmeellinen tapahtuma tulee kuten on pyhästi luvattu, kohottaa elämän energianne taajuutta ja vetää eloisan odotuksen tunteen energiakenttäänne. Tämä tuo teille vahvan optimistisuuden tunteen ja tietoisuuden elämän ihmeellisyydestä, auttaen poistamaan negatiivisia näkemyksiä joita monilla teillä on koskien paikkoja, tilanteita ja tiettyjä henkilöitä jotka ovat mukananne eri tavoin kun seuraatte elämänpolkujanne. Ja tietenkin iloinen energiavirtanne auttaa toisia kohottamaan heidän omien energiakenttiensä taajuutta. Tämän energian jakaminen elämällä optimistisesti ja myötätuntoisesti on tehokkainta mitä voitte tehdä siirtämään itsenne yhä lähemmäs suurta heräämistä.

Kaikki henkisissä piireissä jotka ovat katselleet teitä suurella myötätunnolla, rohkaisseet teitä ja hurranneet teille odottavat heräämistänne mitä innokkaimmin. Olemme hyvin tietoisia nykyisen elämänkokemuksenne epätyydyttävästä tilanteesta, ja kärsimyksestä joka siihen liittyy, ja meille tuottaa suurta iloa tietää että se on päättymässä. Olette kaikki työskennelleet hyvin ankarasti tuodaksenne tietoisuuden kuvitelmasta ja sen epätodellisuudesta kaikille Maan päällä, ja ajoittain on teistä on selvästi vaikuttanut siltä että ponnisteluillanne on hyvin vähän vaikutusta. Tästä huolimatta jatkatte uskonne osoittamista Jumalan lupaukseen rakastavalla myötätunnolla jota tarjoatte toisille suurimman osan aikaa.

Myötätunnon tarjoaminen kaiken aikaa uppoutuneena kuvitelmaan ei vain ole mahdollista, eikä sitä todellakaan edellytetä teiltä. Älkää sen vuoksi tuomitko itseänne ankarasti kun teistä näyttää, että ponnistelunne eivät ole niin tehokkaita kuin haluaisitte niiden olevan. Muistakaa että jopa hyvin lyhyellä ystävällisellä tai rakastavalla katseella voi olla suunnaton vaikutus josta ette koskaan voi olla tietoisia. Isänne ilahtuu rakkaudesta ja tuesta jota tarjoatte siskoillenne ja veljillenne, ja näkee vain myötätuntoisen käytöksenne positiiviset vaikutukset. Hän ei koskaan tuomitse teitä, joten teidänkään ei pitäisi. Koska Hän on Rakkaus, Hän voi vain rakastaa teitä. Rakkaus on pyhä luomisen Voima jonka Hän jakaa kanssanne jokaisena olemassaolonne hetkenä. Ainoa mitä teidän täytyy tehdä on lopettaa yrittämästä arvioida hyvyytenne tai pahuutenne tasoa sillä tämä aiheuttaa teille valtavaa ja turhaa ahdistusta. Ja rauhassa joka korvaa tämän mielettömän henkisen toiminnan, tuntekaa vain Rakkaus jota teille tarjotaan.

Näin tekemällä - tuntemalla Rakkaus kun lepäätte rauhan paikassanne - vahvistatte ja voimistatte rakastavaa myötätuntoa jota tarjoatte toisille, tehden siitä paljon tehokkaampaa. Kun huolehditte sitä oletteko hyvä vai paha, tai teettekö Jumalan tahdon mukaisesti ja seuraatteko oikeaa elämänpolkua kulutatte turhaan energiaa kentästänne tai aurastanne.

Luottakaa intuitioonne, päätoimiseen henkiseen ohjaukseenne, älkääkä yrittäkö analysoida sitä. Eläkää luottamuksella, sillä silloin energianne sulautuu Jumalan energian kanssa, tahtonne ja Hänen tahtonsa yhdistyvät, ja mitä teette on juuri mitä tarvitaan joka hetki.

Suurella rakkaudella, Saul.






John Smallman 20.10.2010 http://johnsmallman.wordpress.com/

Ei kommentteja: