keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

YLÖSNOUSEMUSPROSESSI


Te muodostutte energiayksiköistä: mentaalinen, tunne, fyysinen, astraali ja henkinen



Rakkaat mestarit, haluamme ensinnäkin tehdä selväksi, mitä ylösnousemus ei ole. Nykyisessä evoluutiotilassanne fyysisen kehon ylösnousemus on mahdollinen vain muutamalle hyvin edistyneelle avataralle, jotka ovat avanneet polun ihmiskunnan ylösnousemiseksi korkeamman tietoisuuden seuraavalle tasolle. Rakas Jeshua, yhdessä monien suurten avatarojen ja enkelikunnan kanssa, asettivat näyttämön ja kylvivät kosmiset Luojavalon siemenet valmisteluna tätä poikkeuksellista prosessia varten.

Ylösnoustaksenne fyysisessä astiassa tänä aikana teidän täytyy saattaa loppuun fyysisen kehonne transformoituminen jumalaisen valon taajuuksiin ja nostaa sielulaulunne harmoniat viidennen ulottuvuuden korkeimmille tasoille ja sen yli. On toiveajattelua olettaa, että on mahdollista muuntaa kolmannen/neljännen ulottuvuuden fyysisen kehon tiheys viidennen ulottuvuuden valoastiaksi yhdessä elämässä.

Te, eturintama, tähtisiemenet, toimitatte polttoainetta, timantinkovia valohiukkasia, aktivoimaan ne ylösnousemussiemenet, jotka kylvettiin maan päälle yli 2000 vuotta sitten. Ihmiskunta on puhdistumisvaiheessa, valmisteluna paljon suurempaan tietoisuuden laajentumiseen, mikä vaikuttaa useampiin ja useampiin sieluihin, kun se pyyhkii maan yli ja nopeutuu eksponentiaalisesti sen seurauksena.

Nykyisessä evoluution muutosvaiheessa polun tavoittelijat/seuraajat ovat prosessissa, missä heitä valellaan Luojavalon transformoivalla voimalla. Korkeamman tietoisuuden solut heräävät ja puhkeavat transformaation alkemiakaavalla. Olette puhdistamassa aurakenttänne merkittävästä osasta negatiivisia tai vääristyneitä värähtelytaajuusmalleja, jotka ovat himmentäneet auravaloanne ja johtaneet kaikkien väärien luomusten ilmentymiseen fyysisessä astiassanne.

Solukehoon on lukittuna myrkkyjä, jotka on vapautettava tai jalostettava, jotta voitte taas kerran integroitua monitasoisen kehorakenteenne harmonisiin taajuuksiin. Valokehosolunne ovat himmentyneet, aivan kuten aurakentästä on tullut sumea ja tukkoinen negatiivisesta energiasta. Jumalsolut ovat edelleen läsnä sisällänne ja ympärillänne, ne ovat vain heikentyneet ja himmentyneet ravinnon puutteesta ajan kuluessa. Teille on ikään kuin jatkuvasti syötetty pilaantunutta ruokaa, mikä on pitkän ajan kuluessa tuhonnut kehoastianne. Egon halukeho on juonikas ja sinnikäs ja se tönii teitä jatkuvasti etsimään lisää ja lisää kehoaistimuksia ja nautintoa, usein katastrofaalisin seurauksin.

Teidän on ymmärrettävä, että kehonne eri osat resonoivat suureen valikoimaan taajuusmalleja, riippuen chakrajärjestelmänne pyörimisestä ja puhtaudesta. Teidän pitäisi aina pyrkiä maksimiharmoniaan korkeamman itsenne joka tasolla, mihin integroidutte, ja tiedostamaan, että kyse on loputtomasta prosessista, sillä luomisen kaikilla tasoilla on synnynnäinen halu saavuttaa tietoisuuden seuraavaksi korkein taso.

Pohtikaa sitä näkemystä, että ihminen kokee neljää todellisuutta kerralla: fyysinen, mentaalinen, tunne ja astraalinen. Fyysisessä tai aineellisessa maailmassa missä kehonne ja fyysiset aistinne ovat pääpolttopiste, terveydentilanne määrää sen, miten vuorovaikutteinen olette fyysisessä maailmassa ja miten paljon nautitte kokemuksista. Edistymisenne tietoisuuden korkeampiin ulottuvuuksiin on asteittainen heräämisprosessi, missä heräätte sielunne ja välittömän korkeamman itsenne tai ylisielunne tönäisyille ja viisaudelle. Kun astutte valaistumisen polulle, käynnistätte tietoisen tiedostamisen kehitysprosessin.

Teidän on ensin keskityttävä olemuksenne fyysisiin puoliin: fyysinen astia, chakrajärjestelmä, tunneluonto ja henkiset kyvyt. Vähitellen, ajan kuluessa, kun tasapainotutte, harmonisoidutte ja integroitte tietyssä määrin ykseystietoisuutta fyysisessä olotilassanne, olette valmis pääsemään korkeamman neljännen ja alemman viidennen ulottuvuuden todellisuuksien värähtelymalleihin, viisauteen, ominaisuuksiin ja kykyihin. Tämä on perusprosessi, jota joskus kutsumme ylösnousemukseksi tietoisuudessa.

Teillä on eetterikeho, mikä sisältää täydellisen ja autenttisen kopion fyysisestä, mentaali- ja tunnekehostanne. Silloin kun kuolette tai jätätte fyysisen kehonne, hopealanka (kuten sitä joskus kutsutaan) katkeaa ja eroatte täysin fyysisestä astiasta, mikä alkaa välittömästi hajota. Jäljelle jää hienokehokuori, mikä koostuu astraalista tunne- ja mentaaliaineksesta ja minkä on hajottava, ennen kuin sielu voi edetä tietoisen tiedostamisen seuraavalle tasolle. Olemme selittäneet aiemmin, miten heräämättömät sielut viedään paikkoihin, joita voitaisiin kutsua tehohoito-osastoiksi, jossa Luojan valoa/rakkautta säteillään jokaisen sielun aurakentän läpi, kunnes "epäpätevän" energian negatiivinen kuori muuntuu täysin.

Teidän on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että kuolema/siirtymä, elämän jälkeinen prosessi on muuttunut radikaalisti. Enää yksikään sielu ei mene tiheille astraalitasoille odottamaan vuoroaan reinkarnoitua maan päälle. Jos olet itsetietoinen ihminen, jonka sielulaulu resonoi korkeampaan neljänteen tai matalampaan viidenteen ulottuvuuteen tai korkeammalle, sinut viedään automaattisesti tarkoituksenmukaiselle tasolle, missä kaikki näyttää paljon siltä todellisuudelta, jonka jätit taaksesi - ainoastaan paljon upeammalta, kauniimmalta, iloisemmalta, rakastavammalta ja rauhallisemmalta. Menet taivasulottuvuuden porttien läpi täysin tietoisena. Tarkastelet mennyttä elämääsi tarkkailijana ja saatat sanoa näkemiin niille, jotka ovat sinulle läheisiä ja rakkaita. Kuitenkin he haalistuvat hitaasti taustalle, elleivät he ole välittömän sieluperheesi jäseniä.

Taas kerran, ne taajuudet joita heijastatte tai joihin resonoitte, määräävät, mihin ulottuvuuteen tai ulottuvuuden alitasolle teidät viedään, ja myös ne kosmisen informaation tasot, joihin voitte päästä. Aurakenttänne on kuin viitta, joka ympäröi eetteri/astraalikehoanne, ja se on joko valoviitta tai sen negatiivisen ja epäharmonisen energian vaippa, minkä olette keränneet monien menneiden elämänkokemustenne aikana. Te muodostutte energiayksiköistä: mentaalinen, tunne, fyysinen, astraali ja henkinen. Teidän on opittava ja hyväksyttävä se tosiasia, että te olette pakottavan energian luomus, Jumaltietoisuuden alkuperäinen kipinä. Itsetietoisena kanssaluojana olette myös energian ohjaaja omien pakottavien ajatustenne, tekojenne ja aikomustenne kautta.

Te olette olemassa energiatuulenpyörteessä: energiavoimissa, jotka koostuvat joko peruselämänvoimasubstanssista, matalampien ulottuvuuksien puolispektrivalosta tai korkeampien tietoisuusulottuvuuksien Luojavalon upeista ja kaikenkattavista timantinkovista hiukkasista. Mielentilanne ja tunneluontonne laatu tai resonanssi määrää luomispyrkimystenne lopputuloksen. Kanssaluojana muokkaatte ja ilmennätte luovat ideanne ja ajatuksenne ja sitten teidän on koettava ajatustenne ja tekojenne ilmentymismuoto - niin sanovat universaalit lait.

Teidän on tarkoitus tulla kosmisten energiavoimien tehokkaaksi ohjaajaksi. Tulkaa tietoiseksi tarkkailijaksi ja olkaa kiintymätön. Älkää salliko itseänne vedettävän toisten luomaan negatiiviseen energiapyörteeseen. Oppikaa seisomaan tiukasti kontrollissa pyhän energianne ohjaajana. Älkää salliko kenenkään häiritä seesteisyyttänne ja harmonista luontoanne. Muistakaa kuitenkin, että jos teillä tilapäisesti inhimillinen hetki, pysähtykää ja vetäkää syvään henkeä ja palatkaa keskukseenne, kun lähetätte violetin liekin puuskan muuntamaan ja hajottamaan epäharmonisen energian. Olette joskus liian ankara itsenne tuomitsemisessa. Täydellisyyttä ei odoteta, rakkaat sydämet.

Korkeamman, ylisieluitsenne säteily tunkeutuu ja leviää vähitellen fyysiseen ja tunnekehoonne ja näin vähitellen vapauttaa kaiken kumuloituneen negatiivisen astraalijätteen. Kaikkien ihmisten ylisielujen yhdistynyt valo hajottaa vähitellen pilaantuneet ja vääristyneet värähtelymallit astraalitasoilta, joita on ennen kutsuttu kollektiivitietoisuudeksi - ihmiskunnan negatiiviset ajattelumallit. Rakkaus, seesteisyys ja ilo ovat ylisielun pääasiallisia ominaisuuksia. Useimpien ihmisten ajatukset ovat yleensä satunnaisia ja keskittymättömiä. Aivoaaltojenne taajuuden alentaminen tai oppiminen ylläpitämään tietoisuuden alfa-tila antaa jatkuvaan ajatteluprosessiinne terävän fokuksen ja selkeän suunnan alitajuiselle mielelle. "Alfa-mestaruustekniikkanne" ovat syvällinen ja voimakas työkalu. Tietoinen ajatteleva mielenne ymmärtää, mutta alitajuinen mielenne käsittelee tulevan informaation ja ryhtyy toimeen. Alfa-mestariksi tuleminen ja tietoisuuden tarkoituksenmukaisen alfa-taajuuden ylläpitäminen sallii teidän puhua alitajuiselle mielellenne ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. Se ylittää tahdonvoiman, kun kehitätte kyvyn kommunikoida suoraan syvän ja vaistonvaraisen sisäisen mielenne ja pyhän mielenne kanssa. Huomaatte luonnostaan tekevänne parhaita päätöksiä ja ryhtyvän oikeisiin toimiin saavuttaaksenne tavoitteenne.

Ylösnousemusprosessi alkaa, kun sieluitsenne on palannut oikeaan paikkaansa fyysisen itsen johtajana. Ikään kuin käynnistyskytkintä olisi painettu DNA:ssanne, mikä sisältää täydellisen Aatami/Eeva Kadmon valokehosuunnitelman. Sarja latentteja koodauksia aktivoituu niiden korkeampien valotaajuuksien kautta, joihin olette alkaneet integroitua. Nämä valon värähtelymallit sisältävät erityislaatuisia väri- ja harmoniakoodauksia, mitkä vaikuttavat kaikkiin soluihin ja elimiin kehomuodossa. Vähitellen solut alkavat imeä ja metabolisoida valoa ja nämä valoa kantavat solut alkavat tunkeutua vaikuttamaan koko fyysiseen kehoon.

Sitten käynnistyy muodonmuutosprosessi, minkä avulla koko kehoon tallennetut myrkyt, tunnetraumat, tuskalliset muistot ja kokemukset alkavat tulla pintaan ja luoda monia epämiellyttäviä oireita: kipuja ja särkyjä kehon eri paikoissa, flunssamaisia oireita, päänsärkyä, hämmennystä ja väliaikaista muistinmenetystä - vain muutamia mainitaksemme.

Aurakenttäsaneerauksen seuraava taso sisältää tunnekehon ja tietoisuuden astraalitasot. Kun fyysinen keho kehittyy, se kykenee integroitumaan aina vain jalostuneemman taajuuden valosoluihin. Neljännen ulottuvuuden todellisuutenne alkaa murentua ja harhamaailmastanne tulee vääristynyt ja hämmentynyt. Uskonnolliset uskomusrakenteenne voivat alkaa hajota, mikä jättää teidät haavoittuneisuuden tunteeseen ja ilman opastusta tai suuntaa. Tässä kohtaa tapahtuu korkeamman itsen sulautuminen, missä korkeamman itsenne ylisielupuoli joka on asunut sielutähdessänne (kahdeksas chakra), alkaa lähettää korkeamman taajuuden valopakettien impulsseja tai säteitä pyhään mieleenne, pyhään sydämeenne ja koko chakrajärjestelmään. Nämä säteet aktivoivat intuitiiviset kykynne ja sisältävät myös tärkeää informaatiota suurempaan ymmärrykseen siitä, kuka todellisuudessa olette, ja ne voivat myös aktivoida sisällä jumalaisen tyytymättömyyden.

Timanttiytimellinen Jumalsolunne integroi nyt enemmän ja enemmän Jumalvaloa, mikä aktivoi ja lisää Jumaltietoisuuden säteiden voimaa pyhässä sydänytimessänne. Tämä prosessi on ohjelmoitu jumalaiseen suunnitelmaanne ja se on koodattuna myös DNA:hanne. Tähän mennessä solunne ovat alkaneet reagoida valoon pääenergialähteenään. Tämä on pääsyy siihen, että polun tavoittelijat usein radikaalisti muuttavat ruokavaliotaan vähemmän tiheään ruokaan, sillä heidän fyysistä ja tunnekehoaan täytetään valon timantinkovilla hiukkasilla - jumalten ruualla.

Kun siirrytte syvemmälle ja syvemmälle jalostuneen valon ulottuvuuksiin, fyysiset aistit voivat parantua ja tietoisuutenne väreistä ja äänistä lisääntyy. Fyysisten aistien voimistuminen merkitsee, että solut aurakentässänne alkavat puhdistaa tiheää ja rajoittavaa energiaa, mitä on kerääntynyt monien tuhansien vuosien saatossa. Sitä sumuista vankilaa joka on turruttanut aistit ja pitänyt ihmiset kahleissa, kylvetetään valosoluissa, mikä johtaa aurakentän tulemiseen säteilevämmäksi, kun enemmän ja enemmän sieluja herää sisäiselle jumalaiselle potentiaalille. Fyysinen keho tutustutetaan taas vähitellen elävän valon transformatiivisille vaikutuksille, sen alkuperäisen valokehomuodon ottamiseksi takaisin, joka suunniteltiin kaikille ihmisille.

Rakkaat, älkää luoko katsettanne siihen kaaokseen ja tuhoon, mikä vallitsee maan päällä tänä aikana. Eläkää jokainen päivä keskittyneenä pyhään sydämeenne ja solaarivoimakeskukseenne, jotta voitte integroida fyysiseen astiaanne maksimimäärän Luojavaloa ja sitten lähettää tuon kallisarvoisen lahjan maan ytimeen ja muodon maailmaan. Tietäkää, että maailmanpalvelijoiden yhteisponnistukset ympäri maailmaa saavat aikaan muutoksen. Olemme voima suuremman hyvän puolesta, mitä ei voi kieltää. Olen ikuisesti uskollinen suojelijanne ja vartijanne.

Olen arkkienkeli Mikael.
 
 


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: