maanantai 6. kesäkuuta 2011

VIESTI VALONMESTAREILTA / MUUTOSTA


Tämä ei ole maaplaneetalle tuhoutumisen aikaa, vaan luomisen ja uudistumisen aikaa.


Mestarit, mitä haluatte kertoa meille tässä kuussa? On paljon murhetta ympäri maailman ja maa jatkaa transformoitumistaan.



Mestarit:
"Pitäkää hatustanne kiinni - kesäkuu tulee! Maailman huipulta kauas Etelänavalle, ilmakehän taajuudet joita tulvii maapallolle, johtavat valtaviin ja järkyttäviin muutoksiin riippumatta asuinpaikastanne. Tämä kuukausi ja vuoden loppukuukaudet tekevät historiaa. Ei, ei ainoastaan kamalia myrskyjä jne., vaan muutokset antavat planeetallenne uutta maata - uudet pellot jotka kerran olivat kuivia, täyttyvät nyt lehvästöstä ja ovat valmiita viljeltäväksi. Erämaat jotka ovat täyttyneet hiekasta vuosisatojen saatossa, muuttuvat ja antavat maanalaisten vesien tihkua taas uusiin jokiin ja järviin. Siellä missä maa halkeilee suurista maanjäristyksistä, ilmestyy uutta maata ja uusia jokia. Jäävuorien sulamisen aiheuttama tulviminen tuo vettä ja lietettä maille, joista oli liikakäytön vuoksi tullut hedelmättömiä. Tästä on tuloksena uutta hyvää viljelymaata kaikille maille. Myös Lähi-idän mailla missä pienien heimojen on ollut muutettava paikasta toiseen löytääkseen ruokaa ja vettä, syntyy pian uusia lähteitä ja hedelmällisiä laaksoja.

Tämä ei ole maaplaneetalle tuhoutumisen aikaa, vaan luomisen ja uudistumisen aikaa. Kun teidän on koettava vaikeita vaarallisten tornadojen, maanjäristysten ja tulvien aikoja, valmistautukaa niin hyvin kuin pystytte, käyttäkää sisäistä vahvuuttanne ja viisauttanne itsestänne ja omaisuudestanne huolehtimiseen. Tietäkää, että tulevaisuutta luodaan, ei loppua.

Olemme pahoillamme, mutta näemme uusia tornadoreittejä kulkevan Pohjois-Amerikan mantereella tässä kuussa. Alueisiin joille saatetaan iskeä, sisältyy maa-alueita kauemmas pohjoiseen, Kanadaan ja alas Meksikonlahdelle. Ilmakehä ympäri maailmaa on siirtymässä nopeasti uusiin virtauksiin, mitkä vaikuttavat jatkuvasti sateisiin ja luovat tuulia ja hurrikaaneja, joita tulee yhtäkkiä ja näennäisesti ilman niitä luonnollisia varoituksia, jotka olette aina tunteneet. Merivesiä hämmennetään kovasti ja tuulet lähettävät vesiryöppyjä monien maiden rannikoille. Aasia kokee tämän hyökkäyksen sekä kaikki sitä ympäröivät mantereet. Tämä ennuste ulottuu seuraaville viidelle kuukaudelle. Myrskytuulia ja tornadoja tuntuu paikoissa, joissa niitä ei ole aiemmin ollut.

Kyllä, maa liikkuu ja tekee uudestaan muotojaan - jotkut maa-alueet vajoavat vähän ja jotkut kukkulat alkavat muodostaa vuoria. Vuoret ympäri maailman järisevät, nousevat ja laskevat, kun maankuori liikkuu sinne tänne. Vuorikiipeilijöiden pitäisi odottaa vielä vuosi, ennen kuin suunnittelevat kiipeävänsä noihin houkutteleviin korkeuksiin. Maanjäristykset Tulirenkaan ympärillä lisääntyvät tässä kuussa. Monet ennustavat toista valtavaa järistystä Japanin saarille ja tämä on hyvin todennäköistä, mutta näemme sikäläiset säteilyongelmat paljon vaarallisempina. Voimakkaat tuulet jotka puhaltavat rikkinäisten atomivoimaloiden yli, lähettävät säteilyä kauemmas sisämaahan, ja tämä on otettava huomioon. Uralin saaret ja Alaska ovat tällä hetkellä järisevässä tilassa, voimakkaiden järistysten mahdollisuus uhkaa. Järistykset Keski-Amerikan ja Etelä-Amerikan sivuilla tuovat varmasti raskaita tuhoja tässä kuussa tai heinäkuun puolella. Myös Etelänavan valtavien jääsaarten nähdään murtuvan ja muuttavan paikkaa.

On ollut lisääntyvää huolta siitä, että Madridin siirros Väli-Amerikassa on kypsä valtavalle järistykselle. Tämä siirros on itse asiassa sauma kahden mannerlaatan välillä, jotka yhdistyivät monia aikakausia sitten. Tilanteesta on tulossa nyt tukala, koska laattoihin aiheuttaa painetta maan liikkeet ja Mississippi-joessa virtaavat valtavat vesimäärät tällä hetkellä. Järistykset siirroksen kummallakin puolella on hyvin mahdollisia joko tässä kuussa tai heinäkuussa. Sen jälkeen, kun joenpinta laskee, siirros tyyntyy taas, ainakin muutamaksi vuodeksi. Näemme kyllä tämän avautuvan ja tulevina vuosina muodostuu uusia jokia, jotka virtaavat Meksikonlahteen.

Näemme monia maanjäristyksiä Lähi-idässä tässä kuussa, kun alla olevat laatat alkavat muuttua. Ne valtavat taajuudet joita viha ja kansannousut näissä maissa saavat aikaan, tietysti vaikuttavat maahan jalkojen alla. Joissain tapauksissa pelottavat olosuhteet tuovat ihmisiä yhteen, erilleen repimisen sijasta. Suurille katastrofeille on aina syitä, joita ihmiset eivät koskaan pysty ymmärtämään.

Astukaa tähän kuukauteen valmistautuneena sekä sääpoikkeavuuksiin että kauniisiin aurinkopäiviin ja tuulenvireisiin pohjoisella pallonpuoliskolla ja kylmiin tuuliin ja vuodenajan muutoksiin eteläisellä pallonpuoliskolla. Maan liikkeet "alla" tyyntyvät ja kesäkuu on hyvä niille.

Tervehtikää jokaista uutta tilannetta kera sen tiedon, viisauden ja vahvuuden, mitä teillä kaikilla on sisällänne. Monet teistä muuttavat uuteen kotiin ja uusille maille, kuten teitä opastetaan, ja se on hyvä asia. Jos tunnette, että teidän pitäisi pysyä paikoillaan, seuratkaa sisäistä opastustanne - se on teillä aina. Odottakaa innolla muutoksia, kun näette niitä tehtävän uutta maailmaa keksittäessä.

                         Jumala siunaa teitä kaikkia, olette rakkaimpia lapsiamme."




Kanavoinut Ruth Ryden
Kesäkuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: