torstai 2. kesäkuuta 2011

VALON MAADOITTAMINEN

Tilan tekeminen voimaantuneille ihmisille



Rakkaat ystävät, olette muuttaneet tämän päivän jokaisen osan. Kun tämä päivä lähti liikkeelle auringon noustessa horisonttiin, teillä oli vain mahdollisuuksia. Olette muuttaneet kaikkea, mihin olette menneet, tehdäksenne tilaa hengen ihmiskokemukselle. Nyt alatte muuttaa koko universumia tehdäksenne tilaa voimaantuneille olennoille maaplaneetalla.

Olemme puhuneet siitä arvostuksesta ja kunnioituksesta, mitä meillä on teitä kohtaan, mutta myös siitä tavasta, millä universumin olennot katsovat teitä. He näkevät maan yhdeksi suurimmista mahdollisuuksista, mistä voi oppia ja mitä voi matkia monin tavoin. Kyllä, katsotte päivälehtiänne ja näette sotia, haasteita, ongelmia, tsunameja, maanjäristyksiä ja muuta. Mutta kerromme teille, että evoluutionne ja laajentumisenne oikeaan paikkaanne universumissa avaa teille mahdollisuudet muuttua joka ikinen päivä. Tämä kauneus on nyt edessänne ja ne mahdollisuudet, joita teillä ei ollut vielä eilen.

Joka päivä mahdollisuuksia alkaa muodostua eteenne ja pyydämme teitä vain tulemaan tietoiseksi. Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin alkaa käyttää tätä informaatiota ja niitä korkeampia kykyjä, jotka olette kätkeneet itseltänne hyvin kauan. Jatkuvaa energiakenttänne hillitsemistä on tarvittu tuomaan sisään ja ylläpitämään energiaanne, määritelläksenne itsenne ihmisenä. Nyt alatte päästää irti tästä rajoituksesta ja mahdollisuuksia alkaa tulla. Teillä on nyt kykyjä, joita ei ole ollut koskaan ennen, joten annamme teille yleiskatsauksen, mitä odottaa ja miten voitte työskennellä sen kanssa.
 


Kenttäteorian tuolla puolen
Olemme maininneet aiemmin, että vuosi 2012 paljastaa altistumisen tietyntyyppiselle säteilylle, mikä on teille tuttua jo monin tavoin. Ette ole kuitenkaan koskaan määritelleet tätä säteilyä, sillä edes tiedemiehillenne ei ole täysin vaivatonta ymmärtää, mitä tapahtuu fyysiselle keholle magneettikentän sisällä. Mitä tapahtuu, jos luotte magneettikentän kehonne ympärille käyttäen hyvin yksinkertaisia tekniikoita? Itse asiassa ihmiset tekevät tätä joka kerta, kun heillä on jokin ajatus. Jokaisen ajatuksen energia yhdistyy niiden kaikkien ajatusten energiaan, joita pidäte totena. Jos uusi ajatus yhdistyy onnistuneesti olemassa olevaan kenttäänne, niin alkaa fyysinen puoleenvetämisprosessi.

Tällä samalla tavalla loitte kokemuksenne tänä aamuna, kun heräsitte ja näitte auringonvalon tämän päivän ensimmäisenä mahdollisuutena. Silloin kun kosmiset tapahtumat muuttavat planeettanne magnetismia, jokainen teistä tuntee tuon muutoksen eikä oikein tiedä, mitä tehdä sille. Tuleva altistus mistä puhumme, voi hämmentää tätä prosessia tai keskeyttää sen joillain teistä - erityisesti niillä joilla näyttää olevan jo luontainen suuntavaisto.

Tämä altistuminen magneettisäteilylle tapahtuu auringonpilkkujen, "koronan massapurkautumisen" (CME) myötä. Aurinkonne alkaa taas purkautua. On uusi jakso, minkä läpi se alkaa kulkea. Tiedemiehenne ovat tienneet tästä, koska se tapahtuu säännöllisesti - noin joka 12. vuosi aurinko menee uuden jakson läpi. Nyt maapallo on muuttumassa ja aurinko auttaa sitä muuttumaan. Saatte magneettisäteilyä jatkuvasti auringosta. Kuitenkin saadessanne näitä suuria hyökyjä auringonpilkuista, teihin voidaan vaikuttaa monin tavoin. Ne muuttavat maaperää, jolla kuljette - ja yhtäkkiä kun kuljette samaa polkua, millä olette olleet, teistä alkaa tuntua levottomalta ja epävarmalta ettekä ikään kuin oikein kuulu sinne.

Tämä johtuu siitä, että koko ympäristönne alkaa muuttua jalkojenne alla. Vaikka kehityttekin, fyysisellä ja tunnekehollanne on vaikeuksia tämän kanssa. Kerromme teille tämän, koska te olette maaplaneetan parantajia ja opettajia. Vaikka jokainen teistä kokee joitain näistä asioista, te olette myös niitä, jotka voivat auttaa toisia ihmisiä kulkemaan tästä läpi. Olette suostuneet olemaan tässä ensin, jotta voisitte avata oven ja pitää sitä avoinna toisten seuraamista varten.
 

Magneettiset tunteet
Mitä siis tarkkaan ottaen tapahtuu? Tämä magneettisäteily osuu ihmisiin tunnepuolelle - erittäin voimakkaasti. Sitä on jo tapahtunut ja nyt alatte tuntea sen. Teistä saattaa tuntua, että teitä työnnetään ikään kuin reunalle, olette tunteiltanne vereslihalla ja henkisesti uupunut. Katsokaa, mitä tapahtuu tunteillenne, silloin kun auringonpurkaus leimahtaa ja 76 tuntia sen jälkeen.

Annamme teille vain tämän luvun: 76 tuntia auringonleimahduksen jälkeen. Tämä aikajakso on luultavasti saanut olonne tuntumaan irralliselta, mutta jokainen ihminen maaplaneetalla kokee luultavasti tunteiden vuoristorataa, silloin kun magneettisäteily harmonisoituu. Tässä ei ole mitään väärää, ei mitään, mistä teidän pitää huolestua tai mikä pitää korjata. Olkaa vain tietoisia. Kiinnittäkää huomiota siihen, mitä ympäristössänne tapahtuu, sillä olette paljon enemmän sen hallinnassa, kuin olette koskaan ajatelleet. Silloin kun ette tiedosta asioita, ne yllättävät teidät ja hyvin usein ette osaa käsitellä niitä. Olkaa tietoisia siitä, että kun kuljette ulkona ja tunnette auringon, kyse on muustakin kuin lämmöstä, gammasäteistä ja röntgensäteistä, mitä se lähettää. Se on kooste magneetti- ja valoenergiasta ja altistumisellanne sille seuraavien puolentoista vuoden aikana voi olla suora vaikutus tunteisiinne.

Kysymys kuuluu: mitä voitte tehdä asialle? Mitä työkaluja on tukemaan teitä kulkiessanne tässä muuttuvassa ympäristössä? Vaikka maa jalkojenne alla muuttuu, voitte pysyä tasapainossa ja kulkea pisteestä A pisteeseen B melko kivuttomasti. Tämä on jotain, minkä olemme maininneet, ja haluamme kerrata sen tänään. Sitä kutsutaan valon maadoittamiseksi, mikä on yksinkertaisesti tapa maadoittaa valoenergiaa fyysiseen kehoonne.

Olette jokainen työskennelleet sen kanssa ja oppineet tekemään sitä pienellä automaattiasteikolla, paljolti samaan tapaan, kuin ette ole koskaan oppineet hengittämään tietoisesti. Opetamme teille, miten otetaan tämä reaktio pois automaattiulottuvuudesta ja tehdään siitä tietoista toimintaa, mikä tekee teille paljon helpommaksi kehittyä ohi tulevista muutoksista. On kirjaimellisesti energiakenttä, minkä jokainen teistä voi luoda melko nopeasti - neutraali kenttä, missä voitte hengähtää näinä intensiivisinä aikoina.
 

Valon maadoittaminen
Kuvitelkaa, että teillä on ympärillänne suodatin, joka suojaa teitä magneettimuutokselta. Se on täällä vaikuttamassa maahan ja sen täytyy olla. Vaikka se vaikuttaa teihin edelleen, kun suodatatte tämän energian- Tämä voisi olla ensimmäinen valon maadoittamismuoto, jonka opetamme teille.

Pitäkää mielessä, että me kutsumme "valoksi" jotain erilaista kuin te. Te pidätte valoa hyvin pienenä sähkömagneettiasteikon osana. Me kutsumme sitä koko asteikoksi plus paljon muuta, mitä ihmiset eivät vielä näe. Tämä on paljon suurempaa kuin se, mitä te pidätte valona, koska magnetismi on osa valoa ja yksi osista, joita ette ole koskaan oppineet maadoittamaan.

On monia virtapiirejä, tekniikoita ja laitteita, jotka suojaavat teitä magneettikentiltä ja EMF-säteilyltä. Vaikka nuo menetelmät ovat toimineet hyvin aiemmin, hyvin harvat niistä ovat tehokkaita tällä tasolla, koska hyvin harvat niistä asioista, joita teillä on maaplaneetalla, suojaavat teitä siltä, mitä teistä on tulossa. Sen sijaan että suojaatte itsenne, pyydämme teitä opettelemaan maadoittamaan ja käyttämään tuota energiaa. Mukautukaa ja harmonisoitukaa vastustamisen sijasta.

Teidän ei myöskään tarvitse juosta karkuun suojautumista, koska olette pelilaudan mestareita. Olette pikkujumalia, jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä. Tämän vuoksi voitte tehdä sen kaiken ongelmitta, mutta haluamme myös kertoa teille, mitä on tulossa - mitä kykyjä ja miksi laitoitte nämä liikkeeseen. Miksi siis maa säteilee? Miksi on tärkeää muuttaa maan magnetismia vielä lisää, kuin alun perin ajateltiin tarpeelliseksi? Se johtuu teistä. Olette kehittyneet ohi siitä, mikä oli korkein potentiaalinne vielä viisi vuotta sitten.
 

Harmoniat ovat laukaisin
Nyt on mahdollista alkaa työskennellä harmonioiden kanssa. Harmoniat ovat hyvin yksinkertaisia. Jos painatte jotain nuottia pianon koskettimilla ja katsotte kieliä pianon sisällä, näette, että jokainen niistä värähtelee. Olemme kertoneet tämän teille aiemmin. Nyt opitte, miten "oikaistaan aalto". Opitte, miten sovitetaan harmoniat saavuttamaan värähtelytasoja, joita ette ole koskaan ennen pystyneet saavuttamaan, ja ulottumaan väleihin, joita ette koskaan ole ajatelleet mahdollisiksi. Ne ovat vain olleet ulottumattomissanne. Nyt voitte harmonioiden kautta vaikuttaa muutokseen omassa energiakentässänne paljon helpommin kuin koskaan aiemmin. Olette tottumattomia käyttämään sitä.

Vaikka se on siis ollut maailmassanne pitkään, ette ole koskaan tienneet voivanne kontrolloida sitä, mutta voitte kontrolloida sitä magnetismimäärää, mikä saavuttaa fyysisen kehonne. Vastaavasti, kun tiedätte auringon voivan vahingoittaa teitä, käytätte suojakertoimia ihollanne, mikä päästää vain tietyn säteilymäärän auringosta läpi. Sama pätee magnetismisuodattimeen, minkä laitatte päällenne. Ennen kuin me kerromme teille, miten se tarkkaan ottaen tehdään, leikkikää sillä ja löytäkää itse. Vaikka antaisimme teille tarkan menetelmän, se ei ole yhtä tehokas, kuin että löydätte sen itse. Kuunnelkaa sisäistä ääntä. Se kertoo teille, miten harmonisoitua ja selviytyä tästä. Tämä on osa, mitä emme työstä ainoastaan näissä huoneissa, vaan jokaisessa antamassamme viestissä.

Olette kulkeneet tällä planeetalla teeskennellen olevanne erillään toisistanne ja se on kohta loppumassa. Sitä alkaa tapahtua, koska kun alatte laajentua, erillisyydelle ei ole enää tilaa. Se on taianomaista. Alatte ymmärtää yhteytenne ja harmonianne toisen ihmisen tai ihmisryhmän kanssa. Se on taianomaista ja yksinkertaista, kuitenkin vaaditaan aina ihmisiä, jotka tekevät sen ensin. Vaaditaan aina ihmisiä, jotka seisovat edessä ja uskaltavat tehdä virheitä - kuten te niitä kutsutte - ja jotka uskaltavat työntää rajoja, kokeilla jotain uutta ja työskennellä sen kanssa. Tämä on valon maadoittamisen alkua, kuten sitä kutsumme, ja siitä tulee paljon enemmän.

Paljon kokemuksistanne tällä planeetalla on ollut sitä, miten kehittyä ja ylösnousta. Olemme ensimmäisinä kehottamassa teitä pysymään täällä maan päällä. Ankkuroikaa oma palanne tiukasti planeettaan ja sitten voitte laajentua ongelmitta, koska tulee kaikenlaisia haasteita, jos alatte laajentua ja siirtyä suureen energiakenttään ilman selkeää määritelmää tai ilman maadoittumista. Maadoittumisosa sallii teidän teeskennellä olevanne ihminen. Tämä sallii Kodin kauneuden säteillä silmistänne, kun hymyilette, ja näkyä kaikessa, mitä teette. Siksi tulitte maan päälle. Tervetuloa Kotiin.

Nyt tiedätte, että tämä tulee olemaan matka. Jokainen teistä löytää vähän erilaisia vastauksia ja kun alatte yhdistyä kokonaisuuteen, saatte suuremman kuvan. Niin ihmiskunta on aina toiminut. Vetäydymme hetkeksi. Työskentelemme henkilökohtaisesti valon maadoittamisessa kanssanne ja annamme teille lisää informaatiota, kun aika etenee. Puhutaanpa tunnemuutoksista, joita maaplaneetalla tapahtuu.

Teillä on vaiva, mitä nimitätte masennukseksi ja mikä on altis riehumaan valtoimenaan jonkin aikaa maaplaneetalla. Magnetismi luultavasti siirtää ihmisiä tähän tunteeseen ja kun he joutuvat tiettyyn uraan - mikä se onkin - siitä on erittäin vaikeaa tulla pois, koska masennus on yksi energioista, jotka ruokkivat itseään, ja se on periaatteessa suurta valon maadoittamista. Monet teistä ovat käsitelleet tätä suuren osan elämästään. Voitte usein kutsua sitä kliiniseksi masennukseksi tai kausaalimasennukseksi. Se on energia, mitä on ollut täällä ja mitä verrataan pimeään energiaan universumissa. Se ei ole paha asia. Älkää kutsuko sitä pahaksi, sillä asetutte kaksinaisuuteen tuolla hetkellä. Sen sijaan oppikaa käyttämään sitä, mitä teillä on. On tapoja käyttää sitä ja voitte suojautua sen aiheuttajalta.

Tarkkailkaa aurinkoa ja kiinnittäkää erityishuomiota 76 tunnin merkkipaaluun räjähdyksen jälkeen, vaikka varsinaisia magneettiaaltoja alkaa tulla ennen sitä. Pystytte näkemään revontulia epätodennäköisissä paikoissa, kuten Teksasissa ja Arkansasissa tai eri universumin paikoissa, joissa ei ole koskaan ennen koettu näitä poikkeavuuksia. Sitä tapahtuu myös kehossanne, kun se alkaa sopeutua ja muuttua.

Helpoin tapa selviytyä on pitää jotakuta kädestä, koska te kaikki käytte tätä yhdessä läpi. Kuitenkin käydessänne tätä läpi, ensimmäiseksi vedätte kätenne takaisin ja ajattelette, että kyse on vain teistä. Tämä on osa luonnollista energiakentän supistumista näinä aikoina. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teillä on valintamahdollisuus, kuten on niillä asiakkailla, joiden kanssa jokainen teistä aikoo työskennellä. On tekniikoita, jotka tekevät tästä kaikesta vähän helpompaa, kun siirrytte eteenpäin.
 

Fyysiset muutokset
Ihmiskunta muuttuu. Ette enää näytä edes sopivan fyysiseen kehoonne. Kehonne alkaa kehittyä tehdäkseen tilaa uudelle ja voimaantuneelle ihmiselle, mutta niin tapahtuu monille asioille, mm. monille planeettanne yhteiskunnallisille ja taloudellisille rakenteille. Tässä on haastetta. Olette tyypillisesti määritelleet onnistumiseksi kyvyn toistaa jotain uudestaan ja uudestaan. Niinpä olonne tulee hyvin mukavaksi pikku-urissanne. Ihmisenä olemiselle on tyypillistä löytää oma uranne, koska siinä on mukavuus- tai turvallisuusalueenne. Se on kuitenkin nyt muuttumassa.

Monet teistä alkavat siirtyä mukavuusalueensa ulkopuolelle tietämättä kuitenkaan, minne olette menossa, sillä siinä on tämän laajentumisen kauneus. Kaikki alkavat laajentua, koska olette pitäneet energiakenttäänne sisässä koko ajan. Nyt olette palaamassa laajentuvaan kenttään, mikä on luontaisempi sielullenne. Yhteiskunnalliset ja taloudelliset rakenteet yrittävät pitää kiinni vanhoista tavoista ja saattavat myös aiheuttaa lisävaikeuksia ennen lopullista sopeutumistaan. Ongelmana on, että jotkut niistä luulevat olevan ohjaksissa ja voivansa määritellä tulevaisuutenne.
 

Muuttakaa rakennetta
Vaikka teillä olisi taloudellinen laskusuhdannekin, kuten viime aikoina on ollut, taloudelliset ja yhteiskunnalliset rakenteet palaavat pelaamaan aivan samaa peliä kuin ennen, sillä ne pitävät sitä menestyksekkäänä, koska se on toiminut aiemmin. Niinpä palataan näihin rakenteisiin, kunnes kuullaan teiltä, ettei se enää toimi. Jos olette masentunut tai mietitte, kuka olette, niin pyydämme teitä rentoutumaan omaan totuutenne, sillä nyt on aika alkaa puhua totuuttanne ja lakata pidättelemästä.

Jos olette koskaan miettineet, kuka todella olette tai voiko yksi ihminen vaikuttaa, niin nyt on aika toimia. Teidän jokaisen on aika kasvaa yli niistä urista, joihin yhteiskunta, taloudelliset rakenteet, koulut ja muut instituutiot ovat juuttuneet. Nyt on aika muuttua, koska se auttaa lapsianne, uusia sukupolvia, siirtymään tähän energiaan, mihin teidän on ollut niin vaikeaa kehittyä. On aika suuttua ja kyllästyä itseenne ja ympäristöönne ja luoda uusia rakenteita, jotka tukevat voimaantuneita ihmisiä.

Maailma on leikkinyt ajatuksella sodasta hyvin pitkään, joten miksi on niin vaikeaa päästä eroon sodasta? Sodasta on tullut upea liiketoiminta, ura joka on menestynyt hyvin pitkään. Nyt pyydämme teitä sotimaan sen sijaan itsenne kanssa. Tappakaa rakkaudella. Jakakaa ystävyydellä ja tehkää kaikki voitavanne mennäksenne vastakkaiseen suuntaan, mutta antakaa äänenne kuulua. On aika.

Ette edusta koko ihmiskuntaa, mutta voitte varmasti edustaa itseänne. Mikä toimii ja ei toimi itsellänne? On aika alkaa maadoittaa tarpeitanne, toiveitanne ja puutteitanne, koska sen tekemishetkellä - vaikka ette vaikuttaisikaan tässä - olette selvästi määritelleet maailmanne ja alkaneet rakentaa uutta energiaa ja magneettirakennetta noiden ajatusten ympärille. Se on valon maadoittamista. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teidän on aika puhua siitä, mitä tunnette. Joka kerta yhdistyessänne tuohon energiaan, luotte taivasta tänne maan päälle. On uudenlaisen sodan aika. Meidän on aika tappaa toisiamme ystävyydellä ja rakkaudella.

Voitte aloittaa sen tänään.

Rakkaat ystävät, hyvin monia muutoksia on tapahtumassa hyvin nopeasti. Toivomme, että voisimme antaa teille vastauksia, jotta voisitte olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tiedämme, että monet teistä ovat tarkoituksellisesti asettuneet epätahtiin, jotta voisitte tehdä jotain hyvin tärkeää, ja kaikki te saatte tuon tilaisuuden. Niinpä riippumatta siitä, mistä löydätte itsenne nyt ja seuraavien vuosien aikana, tietäkää, että teitä opastetaan. Tietäkää, että jos kuuntelette, saatte informaatiota suoraan sydämenne kautta. Maadoittakaa tuo valo kauneimpaan energiaan maaplaneetalla, sillä se ankkuroi teidät kaikkina tulevina päivinä. Yhdessä voitte pitää kädestä ja kulkea tähän seuraavaan evoluutioon.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tänä päivänä. Pyydämme teitä vain kohtelemaan toisianne suuresti arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä


Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother ( www.lightworker.com)
Syyskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Ei kommentteja: