maanantai 13. kesäkuuta 2011

LENTÄKÄÄ TAIKAELÄMÄÄNNE

Olette kaikki ainutlaatuisia yksilöitä


Rakkaat ystävät,
Tänään on poikkeuksellinen päivä useista syistä - josta vähäisin ei ole se, että olette taas kerran muuttuneet. Kerromme teille, mitä tänään tapahtuu ja miten elämänne muuttuu sen tuloksena.

Olette melko rennosti liikkuneet vanhan ja uuden ajan välillä. Esimerkiksi luette ehkä new age -materiaalia kotona, mutta työskentelette kuumeisesti työpäivän ajan säästääksenne työnantajallenne muutaman euron. Te ette tunne oloanne välttämättä mukavaksi tässä työssä, mutta se maksaa laskut eikä työnantajanne näytä pöyristyttävämmältä kuin useimmat muutkaan. Niinpä jatkatte tätä kaksinaista elämää, mikä on toisinaan vähän epämukavaa, mutta ei koskaan siihen pisteeseen saakka, missä ette pysty hyppimään näiden kahden maailman välillä. Tämä on muuttumassa tänään.

Ajatelkaa syntyvänne marraskuussa ja odotatte lukevanne ja ymmärtävänne syvällisiä tiedepapereita seuraavan vuoden kesäkuuhun mennessä. Mahdotonta? Kyllä, luulimme niin. Mutta te olette todistaneet sen vääräksi meille - te itse mukaan luettuna. Olette luoneet uuden ajan ja nyt siirrytte siihen niin nopeasti kuin mahdollista.

Tuloksena on, että joitain turvamallejanne häiritään odotettua nopeammin. Tänään yrityksenne voi näyttää hyväksyttävältä - jopa vähän rakkaalta. Huomenna saatatte alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Ei siksi, että yritys on muuttunut, vaan koska te olette.

Tarpeenne ja tavoitteenne muuttuvat tänään tavalla, mikä voidaan ymmärtää vasta, kun olette siirtyneet täysin uuteen "sinuun".

Näyttääkö tämä ajatus epäselvältä? Se on epäselvä useista syistä, eikä vähiten siitä syystä, että te olette kaikki ainutlaatuisia yksilöitä, joilla on ainutlaatuiset oppimistyylit. Jotkut teistä pystyvät puremaan hammastaan ja pysymään nykyisen työnantajansa palveluksessa useita kuukausia. Toiset teistä irtisanoutuvat huomenna. Kumpikaan ei ole oikein tai väärin. Teidän on liikuttava sitä tahtia, mikä on mukavin teille. Mutta tietäkää epäilyksettä, että niistä elämänne alueista jotka kerran tuntuivat vähän epämukavilta, tulee niin epämiellyttäviä, että te ette enää pysty toimimaan tuossa ympäristössä.

Merkitseekö tämä, että kaikki irtisanoutuvat tai jättävät puolisonsa huomenna? Ei ollenkaan. Todellisuudessa muutos voi olla täysin vastakohta siinä mielessä, että olette jääneet puolisonne, ystävänne tai työnantajanne luo epämiellyttävistä tuntemuksista huolimatta, mikä muuttuu "oikeaksi" toiminnaksi huomenna.

Annamme teille esimerkin. Kenties menitte naimisiin jonkun kanssa ja vaikka olitte melko onnellinen jonkin aikaa, viime kuukausina tai vuosina epäilyksiä on tihkunut tunteisiinne ja ajatteluprosessiinne. "Olenko oikean ihmisen kanssa?" Kuitenkin joka kerta harkitessanne tuon ihmisen jättämistä, teillä on tunne, että sellainen liike on väärä.

Koette tulevien päivien aikana siirtymisen oikeaan paikkaanne. Jotkut teistä tiesivät, missä tuo paikka oli, vaikka tunteenne tuosta yrityksestä, maasta tai ihmisestä eivät välttämättä korreloineetkaan sen onnellisuuden kanssa, mitä tuntumanne mukaan teidän pitäisi tuntea. Toiset teistä ovat tunteneet epämukavuutta jonkin paikan, ihmisen tai asian osalta, mutta olette työntäneet sen mielenne takaosaan, jotta voisitte jatkaa tavallaan ok-elämäntyylissänne.

Huomenna tuo tavallaan ok-elämäntyyli alkaa tuntua kuin kahleelta kaulassanne. Ja te jotka elätte elämäntyylissä, joka ei ole tuntunut täysin mukavalta, mutta jossain syvällä sisällänne tiesitte sen olevan oikein teille, alatte ymmärtää, miksi pysyitte siinä.

Tämän päivän energiamuutokset ovat auttamassa teitä siirtymään paikkaan, mikä on oikea teille. Ei yhteiskunnalle. Ei ystävillenne. Ei perheellenne - vaan teille.

Merkitseekö tämä, että asutte autossanne? Ei. Se vain merkitsee, että te ette enää kätke todellisia tunteitanne itseltänne tai toisilta. Ne ihmiset, paikat tai asiat, jotka eivät anna teille iloa eivätkä siksi ole oikeita teille, tulevat raskaammaksi ja raskaammaksi taakaksi, kunnes on mukavampaa lähteä kuin jäädä. Ja ne ihmiset, paikat ja asiat jotka eivät ole tuntuneet täysin oikeilta, mutta jotenkin tiesitte niiden olevan, siirtyvät etualalle elämänne iloissa.

Mitä jos ette enää voi sietää työtä ja teidän on ruokittava perheenne? Logiikkaa.

Uusi aika on taika-aikaa. Lupaamme teille, että silloin kun sallitte itsenne tietää jonkin olevan väärin yhteiskunnan paineesta huolimatta, täydellinen työ, paikka tai ihminen ilmestyy. Luottakaa uuteen taikaanne - se on käytössänne, kuten on aina ollut. Mutta koska ette ole odottaneet taian olevan osa elämäänne, vanhan ajan logiikka hallitsi. Nyt hallitsee taika ja vaatiaksenne sen itsellenne teidän täytyy vain kuvitella täydellinen elämä ilman nyt ajattelemaanne ihmistä, paikkaa tai asiaa - tai sen kera.

Merkitseekö se, että täydellinen työpaikka ilmestyy huomenna? Kyllä!

Te vain näette tai tunnette sen, mitä haluatte - havaintotapanne varjostaa visioitanne ja lopputuloksianne. Huomenna havaintonne ovat muuttuneet logiikasta taikuuteen. Ja elätte taikaelämää ikuisesti tässä elämässä ja monissa seuraavissa elämissä.

Taika on uusi "in"-sananne. Logiikka ei enää päde. Lentäkää uuteen elämäänne tai jatkakaa raahustamista vanhassa elämässänne. Se on teidän valintanne. Tämän päivän muutos tekee siitä äärimmäisen ilmeistä kaikille teille, jotka haluatte "nähdä" sen. Niin olkoon. Aamen.





Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
8.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: