lauantai 18. kesäkuuta 2011

PEILI PEILI 21 päivää Jumalan heijastumiseen


Miksi teillä on niin monia uskontoja maaplaneetalla?


TERVEISIÄ KOTOA
Ei paluuta

Koko ihmiskunta on saavuttanut tason, mistä ei ole paluuta. Ei ole paluuta taaksepäin värähtelytilassa ja tänä päivänä ihmiset ovat saavuttaneet kriittisen massan. Tiesitte sen olevan tulossa. Tiesitte, että oltiin menossa tähän suuntaan, ja kerroimme teille hiljattain, että olitte saavuttaneet toisen kriittisen massan, missä rakkaus nujertaisi pelon planeettanne kollektiivissa. Pelko on ollut ainoa tekijä, mitä on käytetty koko planeetalla itsensä motivoimiseen. Nyt voi olla hyödyllistä löytää uusi motivaatio.

Tänään haluaisimme viedä tämän askeleen pidemmälle. Haluaisimme jakaa joitain havaintojamme matkastanne. Alussa oli vain pieniä, pikkuruisia askelia ja nyt juoksette täyttä höyryä tehden valtavia loikkia hypätäksenne niin monta askelta kerralla, kun voitte. Näiden muutosten vuoksi monet mukavista oloistanne alkavat muuttua. Kyse ei ole siitä, että tulee olemaan epämukavaa, vaan yksinkertaisesti siitä, että se mikä kerran oli teille mukavaa, ei ehkä enää ole. Olette selvittäneet tilaa käyttääksenne energiaanne korkeimman potentiaalinsa mukaan. Olette luoneet yrityksen tai työpaikan, asiakaskunnan, ystävyyssuhteita ja kaikkia tukiverkostoja. Kuitenkin pian havaitsette, että te ette enää tarvitse tukea samalla tavalla. Koko ihmiskunta on vain ottanut hyvin hiljaisen, mutta hyvin tehokkaan ja valtavan askeleen värähtelyssä ja se tapahtui hyvin nopeasti. Se jatkuu, niin kauan kuin kaikki ovat tässä yhdessä, niin kauan kuin teillä on joitain rajakohtia, missä voitte mitata ja nähdä oman kasvunne.
 


Pelin muuttaminen
Miksi on välttämätöntä nähdä oma kasvunne jatkaaksenne eteenpäin liikkumista? Tämä on peliä, rakkaat ystävät. Se on juuri sitä - peliä. Tiedätte, miten vaikeaa meidän on antaa Isännälle informaatiota suoraan Kotoa, mikä hänen on tuotava läpi ja tulkittava viesteiksi, mitkä sopivat maailmaanne.

On joitain hyvin mielenkiintoisia paloja, jotka alkavat toimia. Esitämme teille muutamia kysymyksiä ja sitten autamme paljastamaan joitain vastauksia tai mahdollisuuksia, joita on edessänne. Kysykää itseltänne, mitä uskomusjärjestelmiä teillä on, jotka voimaannuttavat teitä. Olemme puhuneet monta kertaa maailmanne uskomusjärjestelmistä. Olemme puhuneet monta kertaa uskomusjärjestelmien olevan tiellänne. Monta kertaa teette tiukkoja, pysyviä ja joustamattomia uskomusjärjestelmiä, joiden täytyy yksinkertaisesti säröillä ja pudota pois. Joskus ne putoavat suuren draaman ja suurten vaikeuksien kera, jotta voitte siirtyä seuraavalle tasolle. Pyydämme teitä harkitsemaan joustavien uskomusjärjestelmien rakentamista, jolloin olette avoimia uusille kokemuksille ja uusille ajatuksille ja havaintotavoille, koska joka kerta tehdessänne näitä valtavia hyppäyksiä, näette kaiken eri näkökulmasta ja se on valtavaa. Miksi?
 

Peili peili
Rakkaat ystävät, olette luojia. Olette niitä, jotka luovat joka ikisellä ajatuksella. Jokainen liikkeenne on laukaisin, joka sytyttää ajatuksen universumiin ilmentämistä varten. Sitä tehdään magneettisesti sydämenne kautta. Sitä tehdään yhteydessä kaikkiin muihin luojiin - kuitenkin olette luoja piilossa, jumalan inkarnoituma jollain tapaa. Tullaksenne tänne, pelataksenne peliä ja teeskennelläksenne ihmisenä olemista, oli välttämätöntä astua ajan harhaan, sillä äärettömänä oleminen maaplaneetalla ei toimi. Tämä on rajallisena olemisen teeskentelypeliä ja nyt olette oppineet pelaamaan sitä melkein liian hyvin, koska todellinen luontonne on ääretön.

Luodaksenne tuon harhan jokainen teistä luo oman pyhän tilansa - oman todellisuutensa omaan pikkukuplaanne - ja se toimii erittäin hyvin siihen pisteeseen, missä alatte tiedostaa, että te ette ole ainoa luoja maaplaneetalla. Siitä aiheutuu haaste ja jos tarkastelette yhteiskuntianne, yrityksiänne, hallituksianne, kaikkia kollektiivivärähtelyjä - ovat ne sitten uskontoja, kirkkoja tai jonkinlaisia järjestöjä, jotka tulevat yhteen heijastamaan taikaanne - sitä se on.

Katsokaa kaikkia hyviä asioita, joita siitä on tullut. Uskonnot ovat tuoneet valtavaa vahvuutta, ykseyttä ja yhteisöllisyyttä, joka perustuu rakkaustietoisuuteen. Ne ovat vahvistaneet käsitteitä ja ajatuksia, joita monet ihmiset ovat kokeilleet ja käyttäneet tehokkaasti. Miksi on niin upeaa saada jotain sen luonteista? Koska kyse on uskomusjärjestelmästä, mikä voi heijastaa valoanne. Se on joitain peilimäistä. Teillä on monia näitä peilejä täällä maan päällä eivätkä ne rajoitu uskontoihin. Jokainen heijastaa ainutlaatuista taikaanne jollain tavalla ja se on suunniteltu auttamaan teitä muistamaan, kuka oikeasti olette. Näissä tiloissa tuotte eloa sisäiseen henkeen, sisäiseen jumalaan.

Miksi teillä on niin monia uskontoja maaplaneetalla? Se on viimeaikainen kysymys. Syy siihen on hyvin yksinkertainen: teillä on erilaisia värähtelyasteikkoja ympäri maailman ja tarvitsette edustajia jokaisesta. Sillä ei ole välttämättä merkitystä, mitä käytätte, koska ne kaikki ovat valonne heijastusta. Haasteita tulee, silloin kun yksi jumala ei tee tilaa toisille jumalille. Useimmista uskonnoista on tullut eksklusiivisia ja se on aiheuttanut monia ongelmia ja sotia. Siksi kerromme teille, että te kasvatte ja jos haluatte nähdä todellisen heijastuksenne peilissä, etsikää peili, joka on riittävän joustava kasvaakseen teidän kanssanne.
 

Valon peilit
Mikä sitten on valon peili? Jos antaisimme teille kiven - pienen, pikkuruisen kiven - ja sanoisimme: "Kantakaa tätä kaunista kiveä taskussanne, kun lähdette täältä, ja kaikki toimii teillä taianomaisesti tästä eteenpäin." Toimiiko se? Jos uskotte sen toimivan, se toimii. Se on peili. Kun menette lääkäriin, lääkäri sanoo: "Tämä on yleistä. Voin auttaa sinua korjaamaan tämän ongelman, mikä ei ole lainkaan ongelma. Olemme korjanneet monia ihmisiä. Annamme sinulle vain tämän pillerin, nuku kunnon yöunet ja olet kunnossa." Toimiiko se? Jos uskotte toimivan, se toimii. Jos teillä on epäilyksiä, jos mietitte, toimiiko allopaattinen lääke teillä, se ei toimi samalla tavalla.

Nämä eivät ole kovia ja nopeita asioita, jotka toimivat kaikilla. Jokainen yksilö on yksilöllinen siitä syystä. Kun kasvatte, moninaisuusasteikko kasvaa. Kerromme teille, että nämä ovat valonne heijastuksia. Nämä ovat tapoja, joilla pikkujumalien on käytettävä energiaansa maaplaneetalla. Niillä on jollain tapaa peilivaikutus nähdäksenne itsenne.

Niinpä pyydämme teitä tulemaan tietoiseksi peileistänne ja pyydämme teitä keräämään peilejä, hankkimaan paljon niitä ja "laittamaan" ne kotiinne ja vakiinnuttamaan kaikki nämä mahdollisuudet, että voitte nähdä itsenne säännöllisesti. Ei, emme puhu tässä varsinaisista peileistä, joten voitte rentoutua. Kyse ei ole siitä, että teidän täytyy korjata hiuksianne joka hetki, kun näette itsenne peilistä. Se merkitsee, että teillä on monia joustavia uskomusjärjestelmiä, joiden kautta voitte käyttää voimaanne - jotka voivat heijastaa valoanne.

On monia parantajia ja opettajia, jotka kuulevat sanamme. Kutsumme monia parantajia ja opettajia, sillä tämän energian kanssa olemme työskennelleet maan kanssa monien, monien elämienne ajan, ja olemme hyvin innostuneita, sillä olette kohdassa, missä alatte paljastaa verhoa. Alatte kuulla ääniä, erilaisia osia verhon takaa, joita ette ole koskaan ennen kuulleet. Kasvunne, muutokset omassa fyysisessä olemuksessanne sallivat teille tämän. Tämä osoittaa, että teistä alkaa tulla tietoinen. On se harhakuva, että on vain yksi totuus ja että kaikkien näiden osien on tarkoitus heijastaa teidän totuuttanne.

Miksi sanon tämän? Miksi sanomme, että jokaisella teistä on totuus, kun tällä planeetalla on hyvin monia? Olemme puhuneet tästä aiemmin. Olemme kertoneet teille, että on kaksi tärkeää osaa muistettavana. Numero yksi: olet jumala ja sinulla on vastuu käyttää luovia voimiasi. Numero kaksi ja luultavasti aivan yhtä tärkeä: et ole ainoa jumala. Sinun on käytettävä voimiasi myös harmoniassa toisten ympärilläsi olevien luojien kanssa. Tämä on se osa, mikä tuo yhteen taivaan koko kollektiivin luotavaksi maan päälle. Tähän olette siirtymässä - voimaantuneeseen yhteiskuntaan. Sellaista ei ole koskaan ennen ollut maan päällä. Teillä on aina ollut vapaa valinta, mutta kollektiivivärähtelynä ette ole koskaan valinneet täysin ottavanne omaa voimaanne. Mitä se merkitsee? Jos olette jumala, merkitseekö se, että jumalana teidän ei tarvitse enää pelata tätä peliä?
 

Vastuu = voimatasapaino
No, teillä on tuo käsitys ja teillä on tuo mahdollisuus, mutta useimmat teistä ovat olleet täällä elämä toisensa jälkeen opettajina tai parantajina ja olette tehneet työtä tämän planeetan ja koko ihmiskunnan saamiseksi pisteeseen, missä voisitte ottaa tämän askeleen, mikä on nyt edessänne. Se tapahtuu. Verhot putoavat ja näette oman heijastuksenne. On hyvin tärkeää, että ymmärrätte tämän, koska uskomattoman voimanne rinnalla tulee uusi vastuutaso ja voimanne voi tasapainottua vain ottaessanne tuon vastuun. Voimanne voi lisääntyä vain lisätessänne tuota vastuutasoa. Tämä on teidän jokaisen edessä. Tämä on alue, minkä jokainen teistä alkaa nähdä.
 

21 päivää heijastettua valoa
Teeskentelemme nyt pelaavamme teidän aikaharhassanne ja kerromme teille, että tästä eteenpäin 21 päivän aikana näytämme teille itsenne. Näette oman voimanne heijastuvan suoraan takasin jossain, mikä teillä on - idea, käsite, mikä ilmentyy suoraan edessänne. Tarkkailkaa ihmeitä seuraavat 21 päivää. Luotte monia elämässänne, mutta on ainakin yksi, mistä kiistämättä ja ehdottomasti ymmärrätte suoraan ydinolemuksestanne, että olette luoneet sen. Teemme tätä aika ajoin antaaksemme teille itseluottamusta, antaaksemme teidän tuntea todellisen luonteenne. Olette rakentaneet verhon, mikä estää teitä muistamasta Kodin, se estää teitä muistamasta menneet elämänne, se estää teitä muistamasta edistymisenne sieluna ja nyt alatte hävittää tuon verhon kokonaan.

Olette laittaneet tuon verhon aivopuoliskojenne väliin. Siksi teillä on kaksi aivopuoliskoa. Ajatelkaa, että vasen ylläpitää ajan harhaa ja oikeassa ei ole aikaa. Niinpä oikea aivopuolisko edustaa Kotia, vasen aivopuolisko edustaa maata. Nämä sekoittuvat nyt yhteen tavalla, mitä ei ole aiemmin tapahtunut. Henki kehittyy ja fyysinen olemus kehittyy nyt majoittamaan voimaantuneen hengen. Monet teistä alkavat puhua hengelle jollain tavalla. Alatte kaikki löytää osia itsestänne, missä teillä on suora yhteys Kotiin. Jos luotatte, opitte tuomaan tuota energiaa ankkuroimaan valoanne. Maadoitatte valoa, annatte sille uuden polun kuljettavaksi ja kutsutte valoanne hyvin voimallisesti.

Jokainen teistä alkaa tehdä tätä omalla tavallaan. Jos olisi yksi pala, jonka voisimme antaa teille kaikille vain taputtamalla teitä olkapäälle, se olisi itseluottamus. Se olisi sieluluottamusta, koska sielunne on kulkenut tällä maapallolla monta kertaa. Monet teistä ovat menneet hyvin pitkälle ja suuriin uhrauksiin tehdäkseen mahdolliseksi, että maa ottaa nämä seuraavat askeleet - ja tässä te olette.

Jotkut teistä heräävät unesta sanoen: "Nyt kun herään, mitä minun pitäisi tehdä?" Siihen liittyy paljon naurua, koska siinä on verho toiminnassa. Emme ole täällä opettamassa teille mitään, olemme täällä auttamassa teitä muistamaan. Olemme täällä auttamassa teitä paljastamaan tuon osan itsestänne, jotta voitte nähdä tämän heijastuksen itse. Kyse ei ole kenellekään muulle näyttämisestä tai kykyjenne tai taikanne todistamisesta. Sitten viette sitä eteenpäin, tasapainotatte sen vastuulla, tasapainotatte sen harmoniassa toisten jumalien kanssa ja opettelette valelemaan kaikkea valolla. Tämä vahvistaa luonnostaan valoanne. Tähän juuri olette siirtymässä ja tätä juuri alatte tehdä nyt.
 

Valon levittäminen
Ottakaa nuo hymyt, joita saatte aika ajoin ja levittäkää niitä. Ottakaa ne lahjat, joita jokaisella teistä on, ja löytäkää käyttöä niille jollain tavalla - vaikka se olisi vain hetkellistä tuon energian maadoittamista. Etsikää tapa käyttää niitä siellä, missä voitte tarjota omia kykyjänne toisille ihmisille. Kyllä, se voi olla toisinaan lannistavaa, koska kuljette uskomusjärjestelmienne kera: "Voi, tämä ihminen tekee tätä täällä ja tällä ihmisellä on tämä koulutus. Jos aion tehdä sitä, niin minun on käytävä läpi samat askeleet. Minun on käytävä läpi sama prosessi ja minulta vie vuosia päästä siihen."

Kerromme teille, ettei teidän tarvitse tehdä sitä tässä kohtaa. Energiaanne kutsuvat kaikki olennot ja kerromme teille, että jos alatte siirtyä omaan energiaanne, intohimoonne, te jotka tarvitsette koulutusta, jotka tarvitsette sen toisia osia, ohjataan siihen hyvin nopeasti. Teidän ei tarvitse suunnitella tätä, teidän täytyy vain siirtyä sydämenne suuntaan ja antaa sen näyttää tietä. Antakaa jumalan tulla läpi itsessänne. Antakaa itsenne heijastaa tuota energiaa ja mitä tahansa se onkin - uskonto, parannusmenetelmä, kirja, patsas tai kivi, sillä ei ole merkitystä - se toimii, jos uskotte siihen. Olette tosiaan oman universuminne keskus ja pyydämme teitä alkamaan harkita sitä jokaisen tekonne myötä.

Se on hyvin vaikeaa monille teistä, koska olette tulleet uskomattoman herkkyyden kera voidaksenne tehdä työnne. Tuo herkkyys saa teidät tuntemaan kaiken ja välittömästi epäröitte laittaa energiaanne ulos, koska sanotte: "Kaikki tuntevat sen. Minulla ei ole oikeutta laittaa energiaani ulos, koska kaikki tuntevat sen ja se tunkeutuu toisiin ihmisiin." Toivomme teidän voivan harkita tämän vastakohtaa. Kannatte energiaanne, koska te olette ainoa, joka voi tuoda tuon Kodin palan planeetalle. Olette ainoa ihminen, joka voi tuoda tuon palapelin palan Kotoa, ja tässä te mietitte: "Olenko riittävän hyvä kantamaan tätä palaa?" Kaikki Kotona kehottavat, että annatte mennä, laitatte palanne pelipöydälle ja pelaatte sillä kaikesta, mikä on arvokasta, sillä olette ansainneet sen.
 

Puuttuva energia universumissa
Monet teistä eivät tee asioita, koska ajattelette olevanne tunkeutuva tai vaikuttavanne toisiin ihmisiin ja kerromme teille, että te vaikutatte, mutta tilanne on vastakkainen: energianne puuttuu universumista ja jos pidätte sen sisällänne, taivas maan päällä ei voi olla täydellinen. On lahjoja, joita jokaisella teistä on, mutta riittämättömyyden tunteenne, tunteenne, että te ette ole riittävän hyvä, ovat ohimeneviä paloja, joiden toivomme menevän suoraan lävitsenne ja astutte esiin, koska nuo tukokset estävät maapalloa liikkumasta ja ottamasta tämän seuraavan askeleen.

Huomaatte, että tahti nopeutuu ja seuraavan vuoden aikana se nopeutuu vielä lisää. Ottakaa tämä jännittävänä haasteena. Ottakaa tämä tilaisuutena. Pyydämme teitä maalaamaan energiaanne kaikkialle. Olemme antaneet Isännälle harjoituksen sen tekemiseen. Koska olette hyvin herkkiä ja huolissanne energianne olemisesta eri asioissa, emme halua sen olevan aggressiivista, joten pyydämme teitä käyttämään kätenne takaosaa, melkein kuin kuvittelisitte sen. Teidän ei varsinaisesti tarvitse maalata energiaanne kehenkään, mutta kun teette sen, kuvitelkaa tekevänne sen kätenne takaosalla. Se ei ole aggressiivista, se on vain sen energian laittamista takaisin, mistä olette olleet vastuussa universumissa. Laitatte takaisin tuon jumalan aromin ja sitä tarvitaan juuri nyt.

Kyse ei ole vain yhden jumalan avautumisesta ja voimansa muistamisesta. Kyse on voimaantuneiden olentojen planeetasta, mikä herää unesta. Rakkaat ystävät, olette pyytäneet saada olla paikalla ja monilla teistä ei edes ollut sopimuksia, jotka olivat tärkeitä ollaksenne tässä elämässä nyt, mutta te ette aikoneet antaa näiden juhlien tapahtua, ellette tulisi tänne tällä hetkellä - ja tässä te olette. Olette tehneet sen. Älkää odottako. Älkää odottako vuoteen 2012. Älkää odottako 11-11-porttiin. Älkää odottako huomiseen. Alkakaa vetää sitä ulos nyt. Käyttäytykää, ikään kuin se olisi nyt, ja antakaa peilin heijastaa taikaanne. Katsokaa, mitä tapahtuu. Nauttikaa näistä 21 päivästä. Jokainen teistä saa ainakin yhden muistutuksen ja jotkut teistä monia muistutuksia taiastanne, lahjoistanne ja kyvyistänne. Teillä on ainutlaatuinen valon aromi.

Tuli aika, jolloin Isäntä aloitti kanavoinnin, kuten hän sitä kutsuu. Hän luki Kryon-energian kirjaa ja kysyi meiltä: "Tunnetteko te kaverit Kryonin?" Ja me nauroimme ja pidimme sitä hupaisana, koska Kotona emme ole erillään toisistamme sillä tavalla, millä te teeskentelette olevanne erillään toisistanne. Sanoimme: "Meistä tämä on upeaa, mutta meidän on kerrottava sinulle, että tulee aika, jolloin vedätte sivuun verhon ja huomaatte, että olette kaikki puhuneet samoille olennoille. Huomaatte, että olette puhuneet omalle osallenne."

Teitä opastetaan hyvin tämän matkan läpi, kunhan opitte kuuntelemaan, kuhan opitte työntämään noita rajoja. Kuljettakaa jokainen askel omien suodatintenne läpi. Vain se, että me puhumme tästä, ei ole riittävä syy teille ottaa tätä omaksenne. Aivan kuin uusia vaatteita, uusia ideoita pitäisi ensi kokeilla nähdäkseen, miten ne sopivat. Toivomme teidän leikkivän niillä ja toivomme teidän omaksuvan ne palat, jotka sopivat teille, ja heittävän loput pois, koska mitkään viestit eivät saavuta jokaista sydäntä. Ottakaa se, mikä resonoi kanssanne, ja tuokaa se sisään.

Olette tehneet tätä ajatusten, uskomusjärjestelmien ja ideoiden kanssa. Alatte nyt erotella valoa. Valo planeetallanne muuttuu. Se ei itse asiassa muutu - te muututte ja alatte havaita valon osan, mitä ette ole aiemmin nähneet. Uskotte valon olevan fotonihiukkasia, joita saatte auringosta tai laitteistanne, mutta kerromme teille, että valo ihmiskehossa tuntuu rakkaudelta ja tunnette kohta tämän uskomattoman aallon, ja kun tunnette, kurkottakaa kättänne ja pitäkää toisianne kädestä. Näin maadoitatte tämän energian. Näin katsotte toistenne valoon ja näette heijastuksenne luojaolentona. Pitäkää sitä ylpeänä, rakkaat ystävät.

Olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Olette kuninkaan tyttäriä ja poikia. Te ette muista kuninkaallista perintöänne, mutta me muistamme ja te olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tanssikaa tämän valon kanssa. Leikkikää sillä. Heijastakaa sitä ensin nähdäksenne itsenne, sitten auttakaa toisia jumalia heräämään unesta. Sitä kutsutaan voimaantuneeksi yhteiskunnaksi ja liikutte siihen suuntaan rakkauden nopeudella tällä hetkellä. Nauttikaa kyydistä.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Katsotte jumalaa silmiin tehdessänne sen. Hoivatkaa toisianne ja avatkaa kanssaolennoillenne jokainen ovi, minkä voitte, koska autatte kollektiivia ottamaan seuraavan askeleen. Ymmärtäkää, että pelaatte peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.
Ryhmä





Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Kesäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

2 kommenttia:

Miffy kirjoitti...

Tämä oli aivan mielettömän loistavaa luettavaa - ei mitään uutta (paitsi tuo 21 päivää -juttu) vaan ihan täsmälleen sitä minkä olen ymmärtänyt itse oikeastaan tässä kahden viimeksi kuluneen päivän aikana. Me ollaan menossa ihan suoraan kohti loppua. Tää on ihan mielettömän mahtavaa :D

Riemua ja rakkautta myös bloggaajalle <3

-Miffy

Myrskytuulikki kirjoitti...

Kiitos tästä blogista!
Haluan vain sanoa, että kannattaa näitä värejä ja grfiikoita harkita uudelleen vähän helpompi luettaviksi, luotaan pois työntävä tämä väri ja hieman keskittymistä häiritsevä.

siunausta!