keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

VALOEPIDEMIA PYYHKII MAAPALLON YLI

Rakkaat rauhansoturini valonne loistaa kirkkaammin maailmaan

Rakkaat mestarit, valoepidemia pommittaa jokaista ihmistä maan päällä jalostuneilla Jumalvalon taajuuksilla. Kuitenkin jokainen ihminen voi imeä ja integroida vain ne valotaajuudet, joihin hänen fyysinen astiansa pystyy sopeutumaan. Teidän on pystyttävä metaboloimaan Jumalvalo hyötyäksenne siitä ja käyttääksenne sitä.

Muistakaa tämä termi, "valokalvot", sillä on tärkeää, että tämä käsite on selvästi määriteltynä mielessänne. Muistiinne laitettiin valokalvoja, kun aloititte matkanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhatodellisuuksiin. Valokalvot asetettiin pyhän sydämenne ja pyhän mielenne sisäänkäynnille. Valokalvo ympäröi kolmatta silmäänne tai sisäistä näkökykyänne. Silloin kun korkeampi itsenne päättää, että kolmannen silmänne on aika avautua, saatte ikään kuin pyhän energia-aallon otsaanne. Nämä erityistaajuudet avaavat valon siemenkristallit käpylisäkkeessä, mikä käynnistää telepaattisen kommunikointikyvyn.

Useimmat teistä ovat kuulleet "ohittamattomasta renkaasta", ohuesta valosäteilykalvosta mikä ympäröi planeettaa. Se oli eräänlainen rajoittava karanteeni, mikä asteittain hävitettiin maan ilmakehästä ja kosmiset informaatiotulvaportit heilahtivat auki, jotta kosmisen viisauden seuraava taso voisi virrata maailmanpalvelijoiden tai kosmisten viestintuojien valitulle ryhmälle. Jokainen näistä urheista sotureista on ollut monta elämää intensiivisessä valmisteluvaiheessa korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä intensiivinen koulutusjakso oli välttämätön näiden kehittyneiden opetusten synnyttämiseksi tarkalla, järjestyneellä ja ajankohtaisella menetelmällä.

On kosminen laki, että teidän on integroitava ja koettava jokainen uusi totuustaso siirtyäksenne seuraavalle, kehittyneemmälle tasolle. Tämä on ainutlaatuinen ja erikoistunut vihkimyspolku. Kosmisen valoneuvoston ylösnousseet mestarit eivät opeta avoimesti ja julkisesti. He toimivat täysin opetuslastensa ja vihittävien kautta, enimmäkseen välittämällä inspiraatioita. Vihittävät toimivat mentaalitasoilla, myös enimmäkseen kulissien tasolla. Kuitenkin valittu ryhmä opettaa aktiivisesti maailmassa, sillä toisten innostaminen maailman palvelijoiksi on heidän tärkein tehtävänsä.

Te jotka olette vankkumatta kulkeneet teille suunniteltua polkua, olette nopeasti tulossa sen tietyn valaistumisvaiheen valmistumiseen, millä olette olleet viimeiset kymmenen vuotta. Silloin kun saavutatte todellisen itsemestaruuden, ajatuksistanne ja sanoistanne tulee harmittomia, sillä kritiikki ja negatiivisuus eivät voi elää rakkauden ja totuuden valossa. Palveleminen on sieluitsenne luontainen impulssi, aivan kuin halu on egon pääimpulssi.

Siirtymänne egon tunnehalukehon impulsseista tai tönäisyistä sielun ja korkeamman itsen innostaviin ajatuksiin on suurimmaksi osaksi valmis. Polttopisteenne on siirtynyt ryhmätietoisuuteen ja siihen, miten palvella ihmiskuntaa. Olette myös hyvin matkalla minusta ja itsekkäistä intresseistäni meihin ja ykseystietoisuuteen. Intuitiivisista ajatuksistanne ja opastuksesta oppailtanne, enkeliauttajiltanne ja korkeammalta itseltänne tulee voimakkaampia, kun integroitte enemmän puhdasta Jumalvaloa. Henkilökohtainen todellisuutenne laajentuu minuun ja minun tietoisuuteeni keskittyneestä pienestä maailmasta laajentuneeseen tietoisuuteen, mikä sisältää maailman, aurinkokunnan ja sen ylikin. Te ette enää reagoi tuskallisiin tapahtumiin elämässä kohtalona tai rangaistuksena, sillä käsitätte, että ne ovat kasvun haasteita ja tilaisuuksia.

Olette nopeasti liikkumassa ulos ihmiskunnan luomien ajatusmuotojen energiapyörteestä tai kollektiivisesta tietoisuusnauhasta, sillä se on väkivaltaisen toiminnan pyörre. Ylösnousemus on prosessi, minkä myötä siirrytte tietoisesti ylisielunne* energia- tai värähtelykentän korkeammille ja korkeammille tasoille - siirtyen ikuisesti eteenpäin niille jumalaisen energian hienostuneemmille kentille, joita kutsutaan korkeammiksi ulottuvuuksiksi.

(*Ylisielu = monet korkeammat itsenne, RH)

Sielunne on tietoinen tasapainottomuuksista, joita toitte menneisyydestä ja joita olette luoneet tässä elämässä. Se tekee kaiken mahdollisen tuodakseen nämä tasapainottomuudet huomionne piiriin, jotta voitte korjata ne ja kehittää harmonisen virityksen korkeamman itsenne seuraavan tason kanssa. Se on sielun päätarkoitus olemiselle. Sielunne ja korkeampi itsenne tekee myös kaiken mahdollisen nostaakseen värähtelytaajuuksianne ja harmonisoidakseen tunne- ja mentaalikehonne vaihtelevat energiat. Kun etenette polulla ja alatte yhdistyä valon korkeampiin värähtelymalleihin, koette vaikutuksia kosmisen pyhän tulen tai kuumuuden taajuuksien intensiivisyydestä. Luomisen polttavat voimat vaikuttavat teihin kolmella tavalla: hankaustuli = kehon tuli, solaarituli = sielun tuli ja sähkömagneettituli = hengen tuli.

Lopulta opitte tunnistamaan niiden eri valo-olentojen taajuusmallilähteen, joiden kanssa työskentelette. Pystytte myös erottamaan hienojakoisia voimia ja säteitä. Teidän täytyy pyrkiä tulemaan jumalaiseksi tarkkailijaksi ja kiintymättömyyden mestariksi.

Tiedätte, keitä olette - meidän ei tarvitse kertoa sitä teille. Pyydämme teitä ylläpitämään vankkumatta voimakeskuksenne pyhässä sydämessä, kun teitä vedetään maailmanpalvelun korkeammille tasoille. Kun siirrytte syvemmälle ja syvemmälle ylösnousseiden mestareiden ulottuvuuteen, valitsemastanne palvelupolusta pitäisi tulla helpompi - lähes vaivaton. Merkittävimmät haasteenne ja testinne ovat takana, kun vedätte itseenne suurempia määriä Jumalvaloa. Sisällänne sotivat ryhmät päästävät hitaasti irti otteestaan teihin, kun ne taipuvat transformatiivisille rakkausvärähtelyille.

Rakkaat rauhansoturini, kun valonne loistaa kirkkaammin maailmaan, teidän on oltava valppaana, jotta te ette tee mitään, mikä tekee teistä negatiivisesti värähtelevien voimien polttopisteen. Opettelette olemaan korkeampien voimien johtaja. Kun jalostatte itsemestaruustaitojanne, opitte tunnistamaan kaiken ympärillänne olevan energian laadun ja voiman.

Jokaisella aikakaudella ja jokaisessa merkittävässä syklissä kosminen viisaus ja jumalainen totuus tuodaan avomielisten ja rakastavasydämisten ulottuville. On aika ymmärtää, missä ihmiskunta seisoo evoluutioportailla. Jokaisen ihmisen on saatava tietoa henkilökohtaisesta kohtalostaan ja hänellä on oltava halua sen täyttämiseen.

Teidän on ymmärrettävä, missä ja miten sovitte ryhmädynamiikkaan.

1. Ensin teistä on tultava tavoittelija polulle.

2. Saavutettuanne tietyn määrän sisäistä tasapainoa ja harmoniaa ja saatuanne pääsyn pyhään mieleenne ja pyhään sydämeenne, teistä tulee noviisi/aloittelija polulla.

3. Kun itsetietoisuuden ensimmäinen taso on saavutettu, teistä tulee opetuslapsi tai valotyöntekijä. (Menneisyydessä tätä matkaa sielutietoisuuteen kuvattiin siirtymisenä vihkimystasojen läpi. Tämä terminologia ei enää päde.)

4. Lopulta tulee aika, kun olette onnistuneesti hävittäneet valokalvot, jotka vartioivat sisäänpääsyä pyhään sydämeenne ja pyhään mieleenne. Kun jalostatte energiapuumerkkiänne ja sielulauluanne, nostatte kapasiteettianne muuttaa nopeasti informaatio tai tieto viisaudeksi (integroituen niihin korkeampiin totuuksiin, jotka olette hyväksyneet omiksenne, ja käyttäen niitä), jotta voitte siirtyä Oppimisensalista korkeamman mentaalitason Viisaudensaliin. Tähän mennessä olette hyvin matkalla itsemestariksi ja olette valmis tulemaan maailmanpalvelijaksi.

Teidän kaikkien jotka olette polulla, päätavoitteenne tänä aikana on palauttaa värähtelymallit, jotka tekivät henkilökohtaisen maailmanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa, alkuperin suunniteltuun valo- ja varjospektriin*. Näin tekemällä tietoisuusheilurinne ei heilu niin radikaalisti positiivisesta negatiiviseen ja ajatus- ja tunneluonteenne taas kerran tasoittuu ja keskittyy. Tämä on tärkeä askel oppimisessa elämään keskittyneenä pyhään sydämeenne ja pyhään mieleenne. Valaistumispolun opetuslapsen täytyy pyrkiä sydänkeskeiseen kiintymättömyyteen ja viisauden erotteluun.

(*Spektri/asteikko = 1. värinauha, jonka erottaa valokomponentit niiden erilaisen taittumisasteen perusteella, kuin sateenkaaressa, 2. sähkömagneettisäteilyn aaltopituuksien vaihteluväli, 3. äänen tai muun ilmiön komponentit järjestettynä taajuuden, energian mukaisesti. RH)

Heräämätön ihminen tekee enemmän valintoja tiedostamatta kuin älykkään tietoisuuden kautta. Hän on ikään kuin tiedostamisen puolitietoisessa tilassa. Itsetietoiseksi henkilöksi tulemisen alkuvaihe on käsittää, että hän ei ole tietoisesti hereillä. Tämä aloittaa prosessin, missä pyritään heräämään sieluitsen tönäisyille, sillä tämä on luontainen osa tulemista henkisesti tietoiseksi ja itsensä mestariksi.

Silloin kun antaudutte ärsytykselle ja reagoitte äänekkäillä ja vihaisilla sanoilla tai ajatuksilla, käytätte astraalienergiaa, mikä saastuttaa aurakenttäänne. Jatkuva käyttäminen muodostaa negatiivisen ajatusmuodon, mikä on lopulta selvitettävä tai purettava ympyränlain kautta. Kuvitelkaa negatiivisten ajatusmuotojenne lisäävän kiven tai tiilen tunnevankilaanne. Muistakaa, että koostutte energiayksiköistä, mikä luo energiapuumerkkinne ja lopulta sielulaulunne. Teidän on opittava kontrolloimaan ajatuksianne ja keskittämään voimanne. Ajatustenne voima lisääntyy siemenajatustenne intensiivisyyden ja toiston mukaisesti. Rakkaat sydämet, opetelkaa keskittymään ihmisen ja olosuhteiden korkeampiin ja parhaimpiin ominaisuuksiin sisäisessä valoympyrässänne - tämä on yksi tärkeimpiä osia henkilökohtaisen viidennen ulottuvuuden ympäristönne luomisessa.

Tiedostamattoman ja alitajuisen mielen kieli on pääasiassa kuvia. Alitajuisen ja tietoisen mielen jalostumista ja virittymistä supertietoiseen mieleen nopeuttaa kovasti kuva- ja visualisointitaitojen tarkoituksellinen harjoittelu ja kehittäminen.

Sielu tarvitsee ilmaisukulkuneuvon fyysisellä tasolla synnyttääkseen luomisen voiman ja suurenmoisuuden. Teidän on kohottava massatietoisuuden tunnekaaoksen yläpuolelle. Kuitenkin teidän on myös toimittava tehokkaasti massojen keskuudessa ja levitettävä valoanne, kun jatkatte päivittäistä elämäänne. Te ette voi elää erillisessä maailmassa ja hylätä aineellista maailmaa saavuttaaksenne valaistumisen. Epärealistiseksi ja hämäräksi mystikoksi tuleminen ei palvele ketään. Itämaisten filosofioiden introspektiiviset ja sisäänpäin kääntyneet meditointiharjoitukset on yhdistettävä läntisen maailman luoviin ja ulospäin keskittyviin harjoituksiin.

Kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä mentaalikehonne on altis projisoimaan tulevaisuuteen, mikä luo pelkoa ja epävarmuutta. Tunnekeho toistaa aina menneisyyden tapahtumia ja joitain rakkaita muistoja, mutta elää enimmäkseen uudestaan epäonnistumis- ja tuskakokemuksia. Läsnäolevaa hetkeä rekisteröidään tuskin ollenkaan, ellei jotain positiivista tai negatiivista draama ole mukana.

Teidän on pyrittävä vahvaan ja hyvin kehittyneeseen yhteyteen mentaali- ja tunnekehon välillä sekä myös sielun ja korkeamman itsen välillä, kehittääksenne jalostuneita henkisiä arvoja. Kun yhdistytte jumalaisen viisauden korkeampiin taajuuksiin, nerokkaita ideoita virtaa intuition korkeammilta tasoilta. Saatatte kokea riemua yhtenä hetkenä ja masennusta seuraavana, kun saavutatte asteittain tiedostamisen autuaan tilan - vain kadottaaksenne sen taas. Kuitenkin masennusjakosoista tulee vähemmän intensiivisiä ja myös harvinaisempia. Olkaa vakuuttunut, että egon halukeho kapinoi ja vastustaa sielun ja korkeamman itsen ponnisteluja ja yrittää pitää teidät tavanomaisissa harjoituksissa tai tavoissa, jotka palvelevat vain pikkuitseä ja sen itsekkäitä haluja. Teidän on yhdistyttävä pyhän mielen ulottuvuuteen ja opittava käyttämään henkistä erottelukykyä. Teidän on jatkuvasti valvottava ja arvioitava sanojanne, tekojanne ja motiivejanne, kun koulutatte itseänne ja saatte pikkuitsen kuriin. Muistakaa, että kaikki tieto on valon muoto.

Teidän on pyrittävä ymmärtämään tämän elämän roolinne ja tarkoituksenne. Teidän on käännyttävä sisäänpäin ymmärtääksenne, kuka todellisuudessa olette, miksi toimitte ja reagoitte niin, kuin teette, ja miten yhdistytte korkeampaan lahjakkuuteenne ja kykypotentiaaliinne. Tämän pitäisi olla tärkein tavoitteenne tällä hetkellä. Pohdiskelu, mietiskely ja aktiivinen meditointi avavat mysteerin todellisesta itsestänne ja siitä, mitä tärkeimmät tavoitteenne ovat tässä elämässä.

Olette energiakeskus, astia tai fyysinen keho, mikä sisältää puhdasta Luojan ydinolemusta. Teillä on vastuu integroitua siihen valoenergiaan, mitä tarvitsette itsenne voimaannuttamiseen, ja käyttää sitä. Ja sitten teidän täytyy lähettää tuo tasapaino maailmaan kaikkien hyödyksi.

Alistuminen jumalaiselle tehtävällenne ja kosmiselle laille merkitsee kaikkien universaalien lakien noudattamista, kun niitä paljastuu teille. Ylösnousemuspolun kulkeminen vaatii jatkuvaa pyrkimystä tehdä korkeimpia valintoja suurimmaksi hyväksi, intensiivisen palveluhalun kera. Teidän on otettava vastuu kaikista teoistanne ja energioistanne - positiivisista tai negatiivisista - sillä se palaa teille ympyrälain kautta.

Ajankohtainen maallinen tavoitteenne on tulla maailman palvelijaksi ja nopein tapa saavuttaa tämä itsemestaruuden taso on stimuloida Jumalan voiman liekkiä sisällä. Itsemestaruus saavutetaan pienin askelin, ei jättihyppäyksinä.

Rakkaat sydämet, riippumatta saavuttamastanne henkisen tietoisuuden tai itsetietoisuuden tasosta kannustamme teitä tekemään polusta korkeampaan tietoisuuteen prioriteetin elämässänne. Maailma ja todellisuus missä olette eläneet ja kokeneet ennen, on nopeasti muuttumassa. Teillä on kultainen tilaisuus liittyä niiden joukkoon, jotka luovat kirkasta ja uutta maailmaa itselleen ja rakkailleen. Teillä on myös oikeus pysyä alemman todellisuusmaailman negatiivisessa ympäristössä ja näin luoda sitä kaaosta ja niitä monumentaalisia muutoksia, joita massat ja maapallo nyt kokevat. Kumman valitsette? Mikä tahansa valintanne onkin, opastamme ja suojelemme teitä kosmisen lain rajoissa ja rakastamme teitä aina mittaamattomasti.

Olen arkkienkeli Mikael.





Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Kesäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: