sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Mikä on roolisi ?

Ensin on kuitenkin aloitettava omasta elämästä;



Tässä kesäkuussa käynnistyy Sekhem-energian kultainen aikakausi, joka mahdollistaa tämän muinaisen parannusvoiman uudelleenkäytön entistä vahvemmissa värähtelyissä. Tämä mahdollistuu, koska ihmiskunta, ja varsinkin suomalaiset ovat valmistautuneet tätä asiaa varten siitä lähtien kun Sekhem vedettiin pois maan piiristä tuhansia vuosia sitten. Suomella on merkittävä osa tässä tapahtumassa, koska tänne on inkarnoitunut suuri joukko muinaisen Egyptin, Atlantiksen ja Lemurian korkea-arvoisia vihittyjä, tietäjiä ja parantajia. Ihmisillä on täällä tietty tehtävä, eikä vain Sekhemin, vaan myös muiden parannusmenetelmien eteenpäinviemisessä.

Puhun nyt kuitenkin yksinomaan Sekhemin näkökulmasta, koska se on muinaisista parannusmenetelmistä vanhin, ja tuotiin Maapallolle ennen planeettanne suurta kosmista auringonnousua. Tämä tapahtui, kun kosminen dna aktivoitiin siementasolle ihmisapinan aivoihin, mikä mahdollisti ihmisrodun tietoisuuden kehittymisen. Niin vanha on Sekhemin ydinolemus.

Olemme nyt saavuttamassa ihmiskuntana tietoisuuden etenemisen toiseen vaiheeseen tästä muistiin palauttamisesta. Tämä tarkoittaa sieluyhteyden saavuttamista omakohtaisen tekemisen kautta, ja siten entistä vahvempaa työskentelyä ja läsnäolemista omasta ydintietoisuudesta käsin. Käytännössä tämä on omien karmallisten rajoitusten hyväksymistä ja voittamista - ja tämä on anteeksiantamisen tie. Toisaalta se tarkoittaa myös selvänäköisyyden ja intuition avautumista sekä vahvistuvaa halua ja kykyä välittää parantavaa energiaa. Viime kädessä se on luottamusta Korkeimpaan Voimaan ja siihen että on itse kykenevä toimimaan tässä johdatuksessa oman itsen, muiden ihmisten ja koko maapallon korkeimmaksi hyväksi.

Kultaisen Säteen Sekhem on tulossa maapallolla henkisen aikuisen ikään nyt uudestisyntyneenä uudella aikakaudella. Siihen sinetöidyt aikalukot aukesivat, kun ihmiskunta saavutti tietyn tason. Nyt se on valmis siirtymään edelleen suurempien ihmismäärien hyväksi. Parannusmenetelmänä se tulee leviämään tulevina vuosina yhä suuremman ihmisjoukon tietoisuuden sekä henkisen ja fyysisen terveyden henkiin herättäjänä. Myös monet muut menetelmät toimivat samankaltaisesti.

Koska Sekhem on energiana niin vanha, se sitoo yhteen monia uudempia koulukuntia ja energiaparannusmenetelmiä luoden yhtenäisyyttä ja ydintä niiden keskiöön. Se myös karsii pois vanhentuneet ja turhanpäiväiset menetelmät ja säädöt jättäen jäljelle ihmisen ydinolemuksen ja sen sisältämän olemassaolon voiman ja potentiaalin. Mutta tämän lisäksi se on myös osa itseoivalluksen ja valaistumisen tietä, joka auttaa omassa sisäisessä puhdistumisessa ja omaksi itsekseen uudelleen syntymistä. Se myös aktivoi uudelleen oman jumalallisen luomisvoiman sekä ihmissuhteissa että elämän muissa tavoitteissa.

Vaikka puhutaan korkeista päämääristä, uuden ajan tie ja Suomen tie on osoittaa, kuinka valaistuminen, ilo ja onni voidaan saavuttaa niin maallisella kuin henkisellä tasolla peilikuvamaisesti toinen toistaan syventäen. Omalla esimerkillämme ja toiminnallamme voimme vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti ja kansainvälisestikin siihen, että maailmasta tulee parempi paikka elää.

Ensin on kuitenkin aloitettava omasta elämästä; itsestä, läheisistä, tuttavista ja mahdollisista hoitoasiakkaista. Sekhemin valo toivottaa sinut tervetulleeksi palauttamaan mieleesi, virittämään uudelleen ja palauttamaan itseesi nämä lahjat ja taidot, jotka olet ehkä unohtanut vuosituhansien vieriessä.





2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Seuraan suurella mielenkiinnolla kaikkea tässä blogissa postattua. Minulle olisi selkeämpää ja mukavampaa, jos olisi mahdollista jo tekstin alussa nähdä mistä mikin teksti on peräisin, kun sillä kuitenkin (ainakin minulle) on jotain merkitystä.
Kiitos paljon mielenkiintoisesta blogista!

Harri kirjoitti...

Kiitoksia Kiki.
Olen pohtinut samaa.
Tekstin lähde on laitettu tekstin loppuun sen takia, koska itse teksti on pääasia.
Ja sekin on näkökantani, että jos haluaa tutustua lisää muihin saman kanavan teksteihin, niin siirtyminen on jotenkin jouhevampaa, kun voi jatkaa luetun tekstin perään.
Täytyy kuitenkin miettiä miten toteuttaisin toiveesi.
Siinä on visuaalinen kysymys myös mukana.