maanantai 18. heinäkuuta 2011

ÄLKÄÄ ODOTTAKO

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisanne arvostaen




TERVEISIÄ KOTOA
Tästä on tulossa hyvin mielenkiintoinen tilanne maaplaneetalla. Muutatte planeettaa, elämäänne ja värähtelyulottuvuutta, missä elätte. Teette sitä niin nopeasti, ettemme mekään olleet valmistautuneet tällaiseen liikkeeseen. Meille on hyvin mielenkiintoista katsella nopeaa kehittymistänne, kuitenkin monta kertaa tämä johtaa haasteisiin yksilötasolla. Saavutatte jonkin tason ja sitten näytätte jäävän jumiin, ikään kuin ette voisi mennä pidemmälle. Pystytte luomaan uudelleen saman energian, joka sai teidät sinne, mutta tunnutte osuneen kuin seinään ettekä näytä voivan päästä paljon pidemmälle.
 


Harhakuva polusta
Emme käytä mielellämme sanoja "säännöt" tai "lait", koska sillä hetkellä kun yritämme osoittaa teille jonkin universaalin lain, selvitätte tapaa rikkoa sen. Meistä olette hyvin mielikuvituksekkaita! Ei ole ehdottomasti mitään, mitä ei voi muuttaa tällä planeetalla, kuitenkin tietyt lait tai säännöt tai suuntaviivat, joita voitte seurata säännöllisesti, antavat teille mukavuuden tunnetta. Kerromme teille harhakuvan, mitä voitta alkaa soveltaa omaan maailmaanne.

Tuo harhakuva on, että liikutte polkua pitkin, ja koska olette aina uskoneet polun olevan suora, kaikki aistimenne osoittavat yhteen suuntaan. Ongelma syntyy, kun alatte liikkua yhteen suuntaan ja kadotatte näkyvistänne näkökulman, joka sai teidät valitsemaan tuon polun. Rajoittuneella näkökyvyllä on helppoa ohittaa 90 asteen käännös. Monta kertaa haasteita syntyy, koska polkunne tekee 90 asteen käännöksen, mutta kaikki järjestelmänne ovat niin keskittyneenä eteenpäin siirtymiseen, että teiltä menee tuo käännös täysin ohi. Se on hyvin yleistä. Se ei ole synti eikä ongelma - se vain merkitsee, että yhtäkkiä ette enää tunne polkua jalkojenne alla. Teillä ei ole samaa varmuutta suunnasta tai tunnetta paikasta, mihin sovitte universumissa.

Tästä on tulossa hyvin yleistä valotyöntekijöiden keskuudessa, teidän jotka olette tehneet tietoisen valinnan levittää valoa maaplaneetalla ja olette auttaneet tekemään tämän askeleen seuraavalle ulottuvuustasolle. Se on hyvin kaunis ongelma ja katselemme silmät ymmyrkäisinä. Kerromme teille, rakkaat ystävät, ettei se ole vakava ongelma tai mitään huolestuttavaa. Suurin haaste tässä kaikessa on, että olette luojia jokaisella ajatuksella, mitä pidätte sydämessänne. Silloin kun teillä on ajatus päässänne, pitäkää sitä sydämessänne ja saakaa sen taakse koko energianne ja näin siitä tulee luomuksenne. Se vie teidät nyt eri värähtelytasolle, mikä johtaa erilaiseen reaktioon kuin ennen.
 


Älkää odottako!
Olette kurkottaneet kohti värähtelytasoja, joita ei ole koskaan ennen koettu, ja kerromme teille, että olette astumassa niille nyt. Sen ei pitänyt tapahtua ennen vuotta 2012. Olette kuitenkin liikuttanut kaikkea niin nopeasti eteenpäin, että toivomme, ettei vuosi 2012 ole pettymys teille odotustenne vuoksi. Kaikkea mitä odotitte, koetaan tällä hetkellä - paitsi kosmoksen järjestäytymisen viimepalasia.

Älkää odottako! Se on viestimme teille. Jos teillä on epämukavaa siinä, missä olette, muuttakaa suuntaa. Älkää odottako. Jos kannatte huolta oikeassa suunnassa olemisesta, se ei ole yhteyttä, koska ei ole mitään oikeaa tai väärää suuntaa. On liikettä eteenpäin tai liikkeen puutetta. Kun liikutte eteenpäin, voitte muuttaa kurssia tai ohjata oman intohimonne suuntaan ongelmitta. Mutta seisominen odottamassa liikkumista eteenpäin, kunnes näette oikean ulottuvuuden tai suunnan, aiheuttaa monia näistä haasteista. Tähän saakka useimmilla teistä on toiminut erittäin hyvin, että odotatte, kunnes ns. kortit ovat pöydässä, ja teette sitten parhaan kauppanne tai valitsette mieluisimman suuntanne. Mutta korkeammissa värähtelyissä nämä säännöt alkavat nyt muuttua. Rakkaat ystävät, emme vieläkään pidä sanasta "säännöt".

Näin siis olette pelanneet tätä peliä. Nyt tapahtuu niin, että valo tarvitsee maadoittaa sillä hetkellä, kun sitä tulee. Ette ole tottuneet tähänkään, mutta sen tuomme teille tänä vuonna. Tämä on pala, minkä kanssa haluamme työskennellä kanssanne monilla eri tasoilla. Aiemmin olemme kutsuneet sitä valon maadoittamiseksi. Olemme antaneet Isännälle tekniikan, jota hän alkaa näyttää teille. Mutta muistakaa, että kyse ei ole tekniikasta. Sen sijaan kyse on yleisajatuksesta, mitä tapahtuu. Selitämme siis tätä teille, koska se on pala, minkä jokainen teistä voi ottaa vastaan tänään ja alkaa käyttää sitä elämässään.
 


Irtikytkentä universaalista alitajuisesta mielestä
Kuljeskelette päivät pitkät kokien valoa. Kerromme teille tämän, koska ei ole mahdollista olla tietoinen ilman ajatuksia. Vain perustelun vuoksi laitamme kaikki ajatuksenne päänne yläpuolelle. Ne eivät kuulu sinne, koska niitä on kaikkialla. Mutta sanotaanpa vain, että on universaali alitajuinen mieli, jonka osana jokainen teistä on. Monta kertaa eksytte ja kytkeydytte irti alitajuisesta mielestä. Miksi kytkeydytte irti alitajunnasta - tuosta universaalista palasta, mikä yhdistää teidät kaikki? Koska monista teistä ei ole mukavaa saada kummallisia ajatuksia päähänne.

Ensinnäkin ymmärtäkää, että olette kuin radioasema. Nappaatte toisten ihmisten ajatuksia koko ajan. Kyse ei ole yrityksestä estää negatiivisia ajatuksia tulemasta mieleenne, koska se on oma ansansa. Yritätte estää negatiivisia ajatuksia tulemasta mieleenne ja ajattelette vain positiivisia ajatuksia. Kuitenkin tekemällä niin rakennatte sellaisen tyhjiön, että koette kaiken negatiivisuuden kerralla säilyttääksenne tarvittavan tasapainon, mikä tarvitaan teeskentelyyn elämisestä kaksinaisuuden maailmassa.

Nyt olette astumassa ulos kaksinaisuuden maailmasta. Olette astumassa mustavalkoisesta maailmasta kolminaisuuden maailmaan, missä teillä on uusi yhteys. Olette aina nähneet mustan toisessa ja valkoisen toisessa päässä. Nyt on kolmas piste, jota kutsumme korkeammaksi itseksi, joka antaa teille uuden näkemyksen janasta. Voitte alkaa nähdä, ettei lopulta olekaan kyse mustasta ja valkoisesta, sillä ne ovat vain päätypalat, joilla on taipumus pistää eniten silmään. Sitten uudessa pisteessä kaikki eroavuudet itse asiassa sekoittuvat, totuus on oikeasti keskellä eikä välttämättä päissä, joissa olette aina uskoneet sen olevan.
 


Valon maadoittaminen
Tässä on nyt tilanne. Myös kolminaisuuskentässä koette yhteyksiä ja tunnette toisten ihmisten tunteita ja ajatuksia, mutta voitte tuoda nämä tasolle, missä ne menevät vain suoraan päänne yli eivätkä kiinnity teihin. Negatiiviset ajatukset eivät näännytä teitä, vaan niiden kiinnittyminen teihin. Kurkotatte tarttumaan noihin ajatuksiin, jotka tuovat lisää teille, ja sitten maadoitatte ne. Tämä on hyvin yleistä, koska olette tehneet tätä aivan maaplaneetalla olemisenne alusta saakka. Mutta olette odottaneet, koska se tapahtuu.

Kokeilette jotain ajatusta. Tuotte sen sisään ja jos se toimii, ajattelette tekevänne sillä jotain. Se tuo lisää teille, se auttaa teitä kohottamaan omaa värähtelyänne ja jonkin ajan kuluttua ajattelette kenties sen jakamista jonkun toisen kanssa. Se tapahtuu muutaman kuukauden päästä ja muutaman vuoden päästä saatatte kirjoittaa kirjan siitä, minkä kanssa olette työskennelleet. Saatatte myös alkaa opettaa toisille ihmisille elämän salaisuutta. Nyt kaikki alkaa muuttua oman planeettayhteytenne vuoksi, mikä on enimmäkseen vettä. Kyllä, aiomme mennä siihen. Tämä on pala, mikä yhdistää kaikki hyvin nopeasti. Nyt tapahtuu niin, että on välitön tarve maadoittaa nämä valopalat kokiessanne niitä.

Useimmat ihmiset tuovat sisään uuden idean ja sitten painivat ja taistelevat sen kanssa tehdäkseen siitä omansa. Lopulta jos he pystyvät osoittamaan sen oikeaksi, he kirjoittavat sen muistiin ja maadoittavat sen. Pyydämme teitä alkamaan maadoittaa asioita nopeasti. Lakatkaa odottamasta ja tehkää se nyt! Etsikää tapa kirjoittaa joitain muistiin: "Voi! En osaa kirjoittaa! En osaa sanoa mitään, mitä ei ole aiemmin sanottu", ajattelette. Kyllä, olemme kuulleet sen kaiken.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teillä on viesti Kotoa, mikä kukaan muu ei voi kantaa. Se on syynne olla täällä - tulee tuo viesti sitten maalauksena, kirjana, musiikkikappaleena tai hymynä tai ystävällisenä sanana, jonka annatte jollekin toiselle. Mikä tahansa näistä voi olla liipaisimienne, mutta pyydämme teitä aloittamaan tuon energian maadoittamisen nyt. Selvittäkää tapa - on kyse sitten jostain, minkä kuulette, ajatuksesta, ideasta, musiikkisoundista, mitä ikinä se onkin. Miten voitte ankkuroida tuon elämäänne jollain tavalla?

Useimmiten pyydämme vain kirjoittamaan sen muistiin ja ilmaisemaan se omin sanoin jollain tapaa. Maadoittaako muistiin kirjoittaminen energiaa? Kyllä, koska se otetaan ulos eetteristä ja tuodaan ilmaistavaksi tuo pala Kotoa. Tämä on osa, minkä tekemistä jokainen teistä on epäröinyt, sillä olette halunneet tehdä itsestänne ensin täydellisen. Ei, koska valoa tulee niin nopeasti, että nyt on kyse jokaisen palan maadoittamisesta niin hyvin ja nopeasti, kuin voitte, antaen sen virrata lävitsenne.

Joskus kun Isäntä puhuu jollekin kanavoinnissa, kuten hän sitä kutsuu, niin silloin kun hän valmistautuu sanomaan jotain, hän livauttaa sisään jonkin idean. Aina silloin tällöin hän pysähtyy ajattelemaan sitä, mitä hän jakaa, ja hän saattaa myös änkyttää, kadottaa tämän paikan tai pysähtyä. Tämä johtuu siitä, että hän ajattelee tuota ajatusta liikaa. Kyse on kyvystä puhua ajatuksesta hyvin selkeästi ja jos hän on huolissaan asiasta, hän voi vain sanoa: "En tiedä, mitä saan tällä hetkellä, mutta minun pitäisi kertoa sinulle tämä. Ota siitä, mikä tahansa on arvokasta." Tämä maadoittaa energiaa. Tämä tuo jotain ulos eetteristä, tuo sen maan päälle ja ankkuroi sen jollain tavalla elämäänne.

Teette tätä kaiken aikaa kaikessa, mikä on teille intohimoista. Kehotamme teitä olemaan odottamatta suurempaa kuvaa. Älkää odottako, kunnes teistä tulee kirjailija tai kunnes kirjanne pääsee New York Timesin bestseller-listalle. Ankkuroikaa energiaa pienemmissä ja säännöllisemmissä jaksoissa. Silloin kun löydätte jotain innostavaa, tuokaa se Kotiin. Ankkuroikaa se jollain tavalla tehdäksenne siitä kolmannen ulottuvuuden todellisuutta ja kaikki viisi ulottuvuutta alkavat toimia vastaavasti hyvin nopeasti. Kyse on käytännöllisen käyttötavan löytämisestä kaikelle, mitä koette, ja energian ankkuroimisesta. Kyse ei ole välttämättä siitä, että teidän täytyy rakentaa tuolle yhdelle palalle. Koska ankkuroitte hyvin monia valopisteitä, teillä on monia vaihtoehtoja siinä, mille päätätte rakentaa ja mitä viedä eteenpäin.
 


Veden uudelleenjakautuminen
Haluamme puhua myös erityisesti vedestä planeetallanne ja veden uudelleenjakautumisesta, mitä on tapahtunut. Maaplaneetassa ei ole mikään pielessä, ymmärtäkää se. Se korjaa itsensä ja te yritätte saada sen korjaamaan itsensä menettämättä maapallon ihmisiä. Maa selviytyy ongelmitta ja se on antamassa täällä turvallisen ympäristön ihmisille, mutta myös kaikille elämän ulottuvuustasoille, joita on sen osana. Se muuttaa energiaa hyvin nopeasti ja käy tällä hetkellä läpi tunnemullistusta, kuten sitä voitaisiin kutsua. Se liittyy veteen ja veden uudelleenjakautumiseen tällä planeetalla.

Tässä on helppo tapa tarkastella tätä. Teillä on ollut kaksi merkittävää maanjäristystä parin vuoden aikana, jotka ovat muuttaneet maapalloa iäksi. Ne eivät ainoastaan muuttaneet ja venyttäneet maaplaneettaa, vaan ne myös nopeuttivat sen pyörimistä millisekunneilla. Silti se on muuttunut, maan muoto on muuttunut. Vielä tärkeämpää, pyörimisessä on uusi huojunta, kun se kulkee auringon ympäri, ja tuo huojunta aiheuttaa veden uudelleenjakautumisen maaplaneetalla.

Puhuimme tästä useita kuukausia sitten ja kerroimme, että se oli tulossa. Emme voi kertoa teille tarkkaan, miten se ilmenee, koska tämä on teidän maailmanne, teidän todellisuutenne. Mutta voimme kertoa teille, että maapallo käy läpi omia tunnemuutoksiaan, sillä näin te koette maailman. Jos teillä ei olisi tunteita, olisitte paljon lähempänä eläimiä kuin ihmisiä. Tunteenne sallivat teidän yhdistyä Kotiin.

Kyllä, tiedämme, että monta kertaa tunteet näyttävät menevän tiellenne tai estävän teitä. Tämä on osa, joka sallii teidän tuntea rakkautta, osa joka antaa teidän tulkita Kodin energian rakkaudeksi omassa sydämessänne ja jokapäiväisissä kokemuksissanne. Sitä vahvistetaan ja vastaanotetaan kehoon veden kautta. Kyllä, kehonne vesipitoisuus on noin 80%, mikä on valtava osuus. Veteen liittyvät muutokset ympäristössä vaikuttavat tunnekehoonne myös.

Koska useimmat teistä ovat kokeneet merkittäviä mullistuksia sen myötä, on tapahtunut eräänlainen tylsistyttävä prosessi. Monet teistä tulkitsevat parhaillaan tuon hillitsevän prosessin jumissa olemisena tai elottomuutena, elämänvoimaenergian ja silmienne pilkkeen menettämisenä. Jotkut teistä tuntevat eksyneensä osittain tämän vuoksi. Kehotamme teitä, rakkaat ystävät, olemaan tottumatta olemaan jumissa, koska se ei kestä kauan. Se muuttuu hyvin nopeasti valmistelemaan teitä liikkumaan eteenpäin.

Valmistaudutte liikkumaan yhteen suuntaan, kuitenkin saatatte itse asiassa liikkua toiseen. Niinpä pyydämme teitä kunnioittamaan universaalia energiaa erityisesti tässä kohtaa. Universaali energia on energiaa, mikä yhdistää sydämet toisiinsa. Se sallii teidän jakaa ajatuksia korkeammassa näkökulmassa - tämä energia sallii teidän tuntea toistenne tunteet ja yhteytenne toisiinne ja planeettaan. Tässä on tapa ajatella tätä. Vaikka kyse on viiden ulottuvuuden palasta, pyydämme teitä ajattelemaan sitä kaksiulotteisina litteinä neliöinä. Se on koko pala, mikä on tehty yksittäisistä, 90 asteen käännöksistä. 90 asteen käännökset ovat merkittävä osa maaplaneettaa. Jos olisi universumin salaisuuksia, se olisi yksi niistä.

Olemme kertoneet teille aiemmin aikakäsitteestä planeetallanne ja siitä, että kokemanne aika on itse asiassa harhakuva. Aikaa ei ole täällä Kotona. Se on olemassa teidän maailmassanne, koska se sallii teidän teeskennellä olevanne jotain muuta kuin henki. Se sallii teille kokemuksen teeskennellä olevanne ihminen ja oppia kaiken sielustanne. Eikö ole mielenkiintoista? No, sitä teette täällä tässä kohtaa. Nyt on hyvin monia yhteyksiä, mitä alkaa tapahtua tämän energian ankkuroimiseksi teille ja energian liikuttamiseksi eteenpäin.

Silloin kun tunnette liikettä johonkin suuntaan, astukaa tuohon suuntaan. Se ei merkitse, että te ette voi vaihtaa suuntaa myöhemmin tai muuttaa sitä tai siirtyä eri suuntaan. Se merkitsee, ettei mikään liiku, ennen kuin teette sen. Askeleen ottaminen tietoisesti eri suuntaan on täysin ok, jos ette mene minnekään, koska se saa liikkeen taas alkamaan. Sitten kun liike kulkee johonkin suuntaan, on helpompaa ohjata kohti aitoa intohimoanne ja sitä, mitä toitte Kotoa.

Maaplaneetalla tapahtuu edelleen monia paloja, kun tämä veden uudelleenjakautuminen tapahtuu. Paljon siitä näette planeettanne pinnalla. Mutta yli tuplasti tuo määrä tapahtuu pinnan alla, mikä aiheuttaa maaplaneetalla stressiä, minkä monet teistä tuntevat omassa tunnekehossaan.

Haluamme tehdä teidät vain tietoiseksi siitä, koska silloin kun jumala on tietoinen jumalasta, otatte ohjat. Ymmärrätte oman asemanne universumissa. Vaikka tunnette tavallaan kaiken, ottamanne fyysinen keho sallii teidän tuntea tuon energian. Tietäkää, että tämä on evoluutiomuutos, mitä ei ole koskaan aiemmin tapahtunut yhdessäkään pelissä missään. Johdatte taas kerran värähtelytietä ja olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Tiedämme, ettei ole helppoa teeskennellä olevansa ihminen, mutta teette upeaa työtä!

Olemme kanssanne jokaisen tilaisuuden tullen ja yritämme auttaa teitä muistamaan aidon luonteenne. Sovitatte omia uskomuksianne omiin ajatuksiinne ja omiin kokemuksiinne siitä, kuka teistä on tulossa. Vaikka kerromme teille, että se on paljon suurempaa, kuin voisitte mitenkään kuvitella, ja siinä on monia vaikeuksia, kuten ehkä koette juuri nytkin, tietäkää, että toisella puolella tapahtuu ainakin kymmenkertainen vahvistuminen. Toivottakaa se tervetulleeksi. Odottakaa sitä.

Kulkekaa sen läpi. Jakakaa toisten kanssa se, miten käsittelette sitä. Jakakaa toisten kanssa tuntemuksenne ja yhteytenne sekä omat epäilynne, koska se tekee teistä ihmisiä. Tämä sallii teidän tehdä jotain, mitä ei voi tehdä monissa peleissä ympäri universumia - se sallii teidän saada vahvuutta toisista jumalista. Siis nauttikaa kyydistä. Tästä on tulossa paljon enemmän myöhemmin, mutta tällä erää tietäkää, että olette hyvin valtavien ovien avaamisen partaalla.
 


Teknologiapudotus ilmestyy kohta
Muutama vuosi sitten puhuimme teknologiapudotuksesta tälle planeetalle. Kerroimme teille, että tiettynä päivänä pudotettaisiin teknologioita, joita ei ole ollut täällä pitkään aikaan. Vaikka teknologiat kerättäisiin toisilta olennoilta toisista ulottuvuuksista tai toisilta planeetoilta, niin jos henkinen kollektiivivärähtely ei ole riittävän korkea tukemaan niitä, teknologiat eivät toimi. Se on hyvin kummallista, mutta kaikki toimii hyvin - ne tuodaan planeetalle ja ne toimivat. Se johtuu siitä, että kyse on sekoituksesta. Olette luojia, olette niitä, joiden kanssa sen on sekoituttava ja olette niitä, joiden on työskenneltävä tämän kanssa.

Älkää koskaan pelätkö, että teknologia ottaa teistä vallan, koska se ei ole mahdollista. Teknologian pelko on vähän kuin katsomista peiliin ja heijastuksensa pelkäämistä. Siis olkaa tietoinen tästä, koska näette nyt teknologiassa joitain nopeita liikkeitä. Suuri osa siitä energiasta, mitä pudotettiin 22.7. viime vuonna, liikkuu nyt hyvin, hyvin nopeasti. Vaikka paljon siitä ei ole tullut suoraan ulos, olette paljon lähempänä kuin ajattelette. Nämä ovat teknologioita, jotka auttavat teitä myös siivoamaan maanne ja poistamaan ihmisjäljet maaplaneetasta ja työskentelemään harmoniassa sen kanssa. Teillä on alkamassa avautua paljon enemmän, kuin voitte mitenkään ajatella, koska uskallatte siirtyä eteenpäin ja sanoa: "Tätä minä olen."

Löytäkää tuo vahvuus näinä epävarmoina aikoina. Maadoittakaa omaan elämäänne jokainen valo-osa, minkä voitte. Etsikää sille käyttöä välittömästi, löytäkää tapa tuoda se sisään ja katsokaa, miten muutatte maailmaa ympärillänne.

Suuresti kunnioittaen istumme täällä puhumassa teille, koska kerromme teille, rakkaat ystävät, että hyvin pitkään puhuimme eikä kukaan kuunnellut. Olette saavuttaneet tason, mistä olemme uskomattoman ylpeitä, ja kerromme teille, että olette aivan valmiita avaamaan nyt erittäin suuren oven. Nauttikaa tämän matkan joka hetkestä. Emme kerro tätä tarkoituksella vain tapanamme lähteä, vaan koska tämän ilo-osa on se, mitä toitte Kotoa. Se on pala, jonka vain ihmiset voivat tuntea tällä tavalla.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisanne arvostaen. Hoivatkaa tosianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä





Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Heinäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: