perjantai 22. heinäkuuta 2011

UUDEN AURINGON VALOON

Aloitamme oman vallankumouksemme - pysyvyyden ja ikuisuuden vallankumouksen.



Uusi aurinko nousee meren yli eikä ole mitään muuta. Vain meri ja aurinko. Olemme pieniä vauvoja, joita kosmiset äidit tuudittavat. He näyttävät esi-isiltämme, niiltä jotka ovat tulleet tähän paikaan ennen meitä. Nyt energiaa alkaa tulla säteittäin eri suunnista. Energia tulee kaiken lähteestä, mikä on kaikkialla. Se on keskusten keskus. Tämä energia tulee tulevaisuudesta ja uudesta suuntautumispisteestämme, jonka esi-isämme antoivat meille Abu Simbelissä (lue mitä siellä tapahtui toisesta viestistä). Energiaa tulee kaikkialta ja se huuhtelee ylitsemme. Se on niin hienojakoista ja niin jalostunutta, ettei ole mitään tapaa, millä voisin kuvata tätä energiaa kunnolla. Voimme vain tuntea sen. Olla siinä.

Esi-isät sanovat, että olemme nyt kuin pikkuvauvoja. Vauvoilla ei ole kieltä tai tarvetta nimittää tai kuvata asioita. Ollessamme vauvoja emme ajattele sanoilla. Et ajattele päälläsi. Et ajattele ollenkaan. Olet vain sydämessäsi. Kun olemme vauva, emme ajattele yötä tai päivää tai mitä seuraavaksi tulee tai mitä teimme eilen. Olemme juuri tässä, juuri nyt. Sallimme myös äidin rakastaa itseämme. Tänään synnymme uudesti tähän uuteen paikkaan, missä voimme olla ehdottomasti. Meitä pyydetään sallimaan kosmisen äidin rakkaus ja esi-isien rakastaa meitä ja päästämään tämä rakkaus sisään.

Esi-isät näyttävät minulle, että tämä energia on kuin kuu, mikä synnyttää uuden auringon. Tänään uusi aurinko virtaa ulos kuusta. Kuu on vain heijastus auringosta. Kuu vastaa maailmaa, josta nyt lähdemme. Se oli valo, mutta vain heijastus aidosta valosta. Uusi aurinko vastaa maailmaa, johon nyt astumme. Valmistumme valon ja totuuden heijastuksena olemisesta, ehdottomaksi valoksi ja totuudeksi, jonka se sisältää.

Maya-profetiassa puhutaan siitä, mitä tapahtuu juuri ennen, kun astumme uuteen maailmaan. He sanovat, että on muutamia pimeitä päiviä ja sitten uusi auringonnousu. Mayat sanovat, etteivät he ole aivan varmoja, onko kyse täysin uudesta auringosta vai ainoastaan uuden auringon energiasta, mutta he sanovat uuden auringon nousevan. Uusi aurinko on ilmentyneenä hengessä tällä hetkellä.

Esi-isät sanovat, että tämä uusi aurinko syntyy maailmaan muutaman päivän, viikon, kuukauden tai parin vuoden kuluessa. Sen ilmentyminen fyysisesti vie jonkin aikaa. Sitten kun se tapahtuu, saamme energiaa suoraan - ei heijastuksena tai energiakaikuna, joka ei ole täysin läsnä. Pystymme sopeutumaan tähän uuteen aurinkoon nyt, koska olemme kehittyneet ja heränneet riittävästi käsitelläksemme sitä. Kun aurinko on täysin läsnä, mekin olemme! Valheelliset ja vanhanaikaiset henkiset käsitykset häviävät pois. Perspektiivimme muuttuu, maat vapatuvat, kun me vapaudumme. Kuukulttuurit harmonisoituvat aurinkokulttuurien kanssa. Planeetan kurssi muuttuu. Maapallo ja ihmiskunta ovat symbioottisessa suhteessa.

Luominen ottaa monia askelia, ennen kuin se tulee fyysiseen ulottuvuuteen. Silloin kun alamme luoda jotain, meidän on kuviteltava ensin ja sitten kerättävä informaatiota ja resursseja, ennen kuin voimme todella ilmentää tuon jonkin. Henkeen ilmentäminen on ilmentämisprosessin toinen puoli. Se on myös puoli, jonka nopeasti ohitamme, koska emme voi nähdä sitä silmillämme. Kaikki on luotava henkeen ensin ja sitten se ilmentyy hitaasti fyysiseen maailmaan. Koska olemme saaneet energiaa heijastuksesta (kuu), ilmentäminen on ollut haastavaa. Nyt kun siirrymme aurinkoenergiaa kaiken Lähteestä, luominen ilmentyy ennätysvauhtia! Pitäkää kiinni "sädekehästänne" - se alkaa liikkua nopeammin!

Tämä on uusi aurinko ja sen myötä tulee kyky ilmentää puhtaalla valolla, ei sen heijastuksella. Tämä uusi energia ilmentää ja heijastaa sitä, miten sydämemme suhteutuu maailmaamme. Sillä miten suhteudumme aurinkoon ja miten aurinko suhteutuu meihin, luomme jotain yhdessä. Esi-isät sanovat meidän olevan osa tätä ilmentämisprosessia, koska meillä on aurinko sisällämme. Niinpä se uusi aurinko joka syntyy ulkopuolella - se mistä Mayat puhuvat profetioissaan - on myös uusi aurinko, joka syntyy meissä. Se miten ilmennämme maailmassa, on yhteistyötä sisäisen aurinkomme ja taivaalla olevan auringon välillä. Niinpä he sanovat, että olemme nyt vauvaiässä - pikkuvauvoja joita tuuditaan.

Kun heräsimme tänä aamuna, tunsin vähän haavoittuvuutta, ja nyt se on selvää. Tunsin, etten ollut aivan täällä. Niin tuntisimme, jos olisimme vastasyntynyt vauva. Tuntisimme riippuvuutta. Emme tietäisi, mikä puoli on ylhäällä. Emme ymmärtäisi kehoamme. Kaikki olisi täysin uutta. Muistatteko eilen, kun olimme Luxorissa? (Lue Luxorin viesti) Saimme itse asiassa uuden kehon. Tässä uudessa kehossa on vauva, mitä sisällämme hellittelee ja rakastaa uuden auringon energia. Onko tässä järkeä? Niinpä tämä uusi vauva (me) on kuin tyhjä astia. Sillä ei ole kieltä. Sillä ei ole ajatusta oikeasta ja väärästä. Se vain on. Niinpä mennessämme näille paikoille täynnä puhdasta ja raikasta uutta energiaa, sisäistämme valotietoisuutta muinaisihmisiltä ja tämä on peruskivemme, jolle rakennamme. Emme rakenna samalla tavalla kuin muinaiset. Se on peruskivi, mistä rakennamme jotain upeampaa ja uskomattomampaa.

Jeshua sanoi: "Voitte tehdä samoja asioita kuin minä ja suurempia" ja universumi odottaa meidän tekevän noita suurempia asioita. Mielemme ei tällä hetkellä pysty edes ajattelemaan, mitä nämä suuremmat asiat ovat. Kulkihan Jeshua veden päällä, herätti kuolleita, sai sokeat näkemään ja ruokki ihmismassoja yhdellä ruokakorilla. Tarkoitan, että on taianomaista ajatella, että hän ja muut mestarit odottavat meidän tekevän suurempia asioita. Tämä uusi siemen sisällämme kasvaa ja ymmärrämme, mitä nuo suuremmat asiat ovat ilmennettäväksemme … komennettavaksemme tähän maailmaan.

Tähtivanhimmat sanovat, että tuhansien vuosien päästä tulevat sukupolvemme katsovat taaksepäin meitä ja tuntevat meidät niinä, jotka ovat kirjoittaneet uuden raamatun jne. He lukevat (ryhmän jäsenistä), miten Weird, Bubbles ja Kerri (ja tätä lukevat) toivat jotain uutta tähän maailmaan, minkä ymmärtämisen kanssa he kamppailivat. Tiedän, ettei meidän tarvitse kulkea tällaista kierrosta enää. Olemme oppineet jonkin kauniin luomisesta ja sen antamisesta romahtaa. Kun nyt luomme, se ei ole rajallista, vaan luominen on ikuista. Aloitamme oman vallankumouksemme - pysyvyyden ja ikuisuuden vallankumouksen. Voimme tehdä tämän nyt, koska olemme kehittäneet sieluamme, henkeämme ja sydäntämme. Luomme tämän, jottei kenenkään toisen elävän olennon tarvitse kestää niitä kärsimyksiä ja koettelemuksia, joita ihmiskunta on käynyt läpi historiassa. Viime aikakausina meidän on ollut kestettävä asioita, joita emme halunneet ilmentää, jotta tietäisimme, mitä haluaisimme luoda.

Aloitamme alusta - taas. Olemme uusia vauvoja. Tämä uusi vauva sisällämme oppii uuden kielen. Se oppii uuden tavan luoda asioita. Se on uuden auringon energiaa. Jos tunnemme vähän epäselvyyttä tai emme ole aivan täällä, se johtuu siitä, että universumi puhdistaa kaikkia juttuja, joita emme enää tarvitse. Uusi valo vie meidät paikkaan, missä voimme oppia luomaan puhtaimmalta ydintasolta.

Monet meistä ovat tehneet menneen elämän regressioita, missä palataan takaisin syntymään, koetaan ensituntemuksia ja katsotaan, miten ensituntemukset ovat vaikuttaneet koko elämään. Se oli siemen, joka asetti elämän kurssin tietylle polulle. Vanhimmat sanovat, että tänään on sellainen päivä meille … että kylvemme ydinenergiassa. Tämä energia ylittää kielen tai mielen ymmärryksen ja asetamme uuden kurssin tästä kohdasta eteenpäin. Kaksinaisuuden sijasta on ykseys. Sodan sijasta on rauha. Jne.

Kauan sitten Tähtivanhimmat näyttivät minulle kuvan siitä, miltä tuntuu, kun siirrymme toiselle puolelle. He sanovat, ettei suurin osa muistoistamme jää henkiin. Sitä alkaa tapahtua nyt. Alamme saada "epäselväpäisyyden loitsuja". Vanha muistimme ei voi selviytyä, koska jos otamme muistin mukaan, luomme uudestaan saman vanhan maailman. Olemme tottuneet tekemään tätä muistista mekaanisesti. Niinpä pään muuttuessa epäselväksi ja tuntiessasi, ettet ole kokonaan täällä, älä huolehdi asiasta. Tiedä, että päästät vain irti muistoista, joita sinun ei tarvitse ottaa mukaasi.

Tähtivanhimmat sanovat myös, että muutamat ovat tarinankertojia tulevaisuudessa. Nämä ovat niitä, jotka kertovat myyttejä ja tarinoita vanhasta muinaismaailmasta ja kaikki istuvat ympärillä sanoen: "Vau! Elivätkö he niin?" Silloin kun siirrymme "rajan yli" uuden auringon kera, suurin osa ihmisistä ei muista kamppailua, tuskaa tai kärsimystä. Pidän kovasti tästä ajatuksesta. Negatiivinen energia on niin vierasta meille, ettei se tule edes mieleemme. Vanhat ja viisaat joita monet meistä ovat, kertovat tarinoita maailmasta, joka kerran oli, mutta jota ei ole enää. Siitä tulee kuin satua.

Siis tämä energia mitä on ympärillämme, tämä uusi aurinko, kutsuu meitä päästämään valon sisään - millä tahansa itselle sopivalla tavalla. Lataamme puhdasta energiaa kosmoksesta. Näen myös mukavan maadoittavaa energiaa tulevan maasta. Tämä on maa/aurinko-merkaba. Meidät asetetaan tämän merkaban keskelle. Tämä on puhtaista puhtainta, paikka mikä on jokaisen pyhän temppelin ydin. Se on siementen siemen, pyhistä pyhin. Sille ei ole mitään määritelmää. Se on aivan puhdasta. Se vain on. Meidän täytyy vain sallia.

Valinnat joita teemme nyt, motivoivat elämäämme tästä eteenpäin. Tänään rakennamme uuden kulmakiven. Niinpä Esi-isät ja Tähtivanhimmat pyytävät teitä tässä hetkessä kuvittelemaan, mitä tuo kulmakivi kasvattaa sisällänne. Kenties se on ihannekuva tai vain jokin upea tunne - rakkauden tunne, rauhan tunne. Sitten kun saavumme toiselle puolelle, olemme edelleen erillisiä, mutta sydämenne ovat yhdistyneet. Emme ole piparkakkumuottimaailma, missä kaikki säteilevät samaa energiaa. Jokaisella meistä on oma määritelmänsä ja yksilöllisyytensä, mikä tekee täysin ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen maailman. Mutta meidän kaikkien keskuksessa on syvä neutraalisuus ja ykseys. Ihmiskunta siirtyy kaiken sen erillisyyden yli, mitä aiheuttaa aineellinen, sosiaalinen tai uskonnollinen tausta. On vain meidät kaikki yhdistävä sydänyhteys.



Kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
19.3.2011 Kuun temppeli, Karnak, Egypti (julkaistu heinäkuussa 2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: