perjantai 8. heinäkuuta 2011

HENKI ON LÄSNÄ

Historia on yksi kaikkien aikojen suurimmista sepitetyistä tarinoista



Minä olen mitä minä olen, epäilemättä, täysivaltaisen alueen Adamus.

Täysin integroituneena nyt St. Germainiin Sedonan - kaikista paikoista - kokoontumistemme jälkeen. Siellä valitsin tehdä integroitumiseni (naurua).

Siitä puheen ollen, mitä makyo-mittari näyttää tänään? Mikä on huoneen makyo-taso? Korkea? Matala? Makyo linjoilla - hmm, tämä kamera kiitos, Roy. Olet ollut poissa jonkin aikaa - (puhuen kameralle) mikä on makyo-taso teillä jokaisella, jotka katselette suorana? Vähän korkeampi kuin, mitä meillä on tässä ryhmässä.

Makyo-taso. Ei kovin huono tänään. Ei kovin huono tänään. Olette riisumassa sitä pois, pääsemässä selkeyteen, varsinaiseen viestiin, "sinuun", Pete. Ja sitten Pete lakkaa olemasta, luojan kiitos! Luojan kiitos, koska silloin on "minä olen". Sori, että kiusaan sinua, Pete, mutta istut käytävän vieressä koko ajan.

PETE: Tarkoituksella!

ADAMUS: Vedetäänpä syvää henkeä, shaumbra, kun aloitamme tämän päivän, tämän viestin. Aaah! Hyvä, hyvä tietoisuus täällä huoneessa ja myös katselemassa linjoilla.

Larry?

LARRY: Miten menee?

ADAMUS: Minulla menee hyvin, kuten aina. Miten sinulla menee? Älä heitä minulle mitään makyoa tässä.

LARRY: Paremmin.

ADAMUS: Paremmin. Se on hyvä vastaus. Paremmin. Anteeksi hetki. (Hän kävelee ulos ovesta) Paremmin. Luulen, että on tulossa juhlat! (Grillejä ja pöytiä on laitettu ulos) Luulen, että shaumbra aikoo juhlia, ja luulen, etten pysy maisemissa … hampurilaista varten. Oikeasti? Hampurilaisia ja bratwursteja? (Naurua)

Niin, rakas shaumbra … jään vähäksi aikaa. (Hän palaa takaisin sisälle)
 


Mitä te vaaditte?
Niin, rakas shaumbra, resonanssi mitä tulee sisältänne, teidän kaikkien sisältä, on hyvin yksinkertaista, hyvin selkeää. Sitä juuri saatte, mitä kutsutte paikalle tällä hetkellä, kaiken osalta elämässänne. Mitä kutsutte näihin kokoontumisiin … (Hän ottaa jonkun hatun) Kiitos. Taaskin toivon, että joku teistä jolla on suurempi pää, toisi hatun aina silloin tällöin.

Juuri sitä saatte, mitä kutsutte näihin kokoontumisiin. Ei ollut aika saada St. Germainia. Oli aika, no, Adamukselle. Adamus, patentoitu sekoitus - patentoitu sekoitus shaumbraa, teitä, rakasta Lindaa, Aandrahia ja Onia, kaikkia Crimson Circlen opettajia, tietysti Cauldrea - ja tämän te saatte. (Naurua, kun hän poseeraa hatun kanssa) Kiitos. Kiitos. (Yleisö taputtaa)

Niin, rakas shaumbra … kiitos. (Hän heittää hatun takaisin) Rakas shaumbra, se mitä on sisällä, välttelee joskus mieltä - mieli ei oikeastaan ymmärrä, mitä täällä on (sydän). Se välttelee ja se saa aikaan hämmennystä. Ja huusitte tuolla syvemmällä tasolla, missä on paljon enemmän latausta kuin tällä (pää), ja sanoitte: "Haluan mennä eteenpäin. Haluan laajentua. Haluan päästä ulos jumiutuneesta makyosta, raskaasta ja prosessointiin suuntautuneesta todellisuudesta. Haluan siirtyä eteenpäin." Silloin kun huudatte, siis saatte sitä.

Ja teistä on tulossa, teistä kaikista, selkeämpiä nyt siinä, mitä vaaditte. Sinun täytyi kirjoittaa kirja (puhuen Todd Schaaferille, joka juuri lanseerasi "The Acceptance Guidebook" -kirjan). Siinä ei ollut niinkään kyse kirjasta, se oli upea tilaisuus sinulle, mestari Todd, riisua pois vanhoja juttuja. Riisuit pois monta elämällistä vanhaa identiteettiä, makyoa, kun havaitsit, että vanhat totuudet, vanhat kliseet eivät vain päde enää elämässäsi. Ja olet nyt niin rohkea, että jaat ne toisten kanssa, ja tuo kirja jää niiden toisten polun varrelle, jotka löytävät sen juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, synkronistisesti omassa elämässään.

Siis te kutsutte ja tämän saamme tänne, tämän sekoituksen, tämän viestin, tämän erilaisen tavan tehdä asioita, Edith, jonka kanssa monet eivät resonoi, kuten tiedät. Sillä ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä. Se ei ole parempi tai huonompi. Sitä te huusitte. Siksi me olemme, mitä olemme. Tässä me olemme.

Siis! (Naurua, kun hän katsoo Lindaa, joka on pukeutunut Vapaudenpatsaaksi USA:n itsenäisyyspäivän 4.7. kunniaksi) Sokeeraava!

EDITH: Kyllä!

ADAMUS: Näytät samanlaiselta kuin jotkut niistä ranskalaisista naisista, joiden kanssa kävin ennen ulkona. (Paljon naurua ja taputuksia) Tai huomaanko vain pientä yhtäläisyyttä sarviin heidän päässään? En tiedä. Mutta tosiaan kaunis (Linda läpsäyttää häntä "soihdullaan") ja kaunis … Et saa hakata kanavoijaa.

LINDA: Ei, piiskasin sinua soihdullani.

ADAMUS: Puhutaanpa vapaudesta ja kiitos, että pukeuduitte tänään - te muutama jotka olette pukeutuneet. Kiitos, että pääsitte ulos vanhoista rooleista ja pidätte vähän hauskaa.

LINDA: Mitä kirjani sisällä on?

ADAMUS: Mmmmm … Adamus-palkintoja!

LINDA: Jahuuu!!!! (Hän näyttää Adamus-palkinnot "kirjassaan")

ADAMUS: Mitä kirjassasi ei ole? Rahaa. Rahaa.

LINDA: Aaa! Voi sinua parkaa. Voi sinua parkaa.
 


"Historia"
ADAMUS: Puhutaanpa siis vapaudesta vähän, kun olemme aiheessa, kun tämä on niin lähellä. Ja minun on … Ennen kuin ryhdyn tieteelliseen tutkielmaani, minun on muistutettava teille, että historia on yksi kaikkien aikojen suurimmista fiktioista.

LINDA: Mm hmm.

ADAMUS: Missä se naurunappula on, mistä olen kuullut? (Naurua, kun Linda napaa kaukosäätimen ja tarkistaa muistiinpanonsa) Hänen on luettava ohjeet. Tämä on todella masentava kohta. Minäpä toistan sen. Historia on yksi kaikkien aikojen suurimmista sepitetyistä tarinoista. (Naurua ja joku soittaa naurunauhaa) Ei vielä valmis parhaaseen katseluaikaan. Yksi kaikkien aikojen suurimmistä fiktioista, koska historia, no, teidän historianne, teidän historianne omista inkarnaatioistanne, ei todella ole sitä.

Ensinnäkin, kuten Kuthumi niin kauniisti osoitti äskettäin Sedonassa (Sielukohtaamisessa), ettei hän oikeastaan ollut Pythagoras. Se on sukulinjaa, kenties hänen sielunsa serkku tai veli, mutta se ei oikeasti ollut Kuthumi eikä hän ollut Pythagoras tai Baltazar tai mikään muu väitetty. Se on lineaarista. Se on hengen lineaarista etenemistä eikä aito henki etene lineaarisesti.

Voitaisiin sanoa, että on yhteys noihin sielun aspekteihin - serkkuja, tuttuutta ja toisiaan joitain läpivuotoja, koska ne tulivat samasta sielulähteestä - mutta kuten Ah-Kir-Rah osoitti Kuthumille, se ei oikeasti ole "sinä".

On upea asia mennä yli yhden elämän käsityksestä - syntyy, tekee syntiä, kuolee, mene helvettiin tai jotain. On kvanttihyppy alkaa miettiä inkarnaatioita, reinkarnoitumiskäsitettä. Muistatteko, millaista oli, kun ensi kertaa oivalsitte reinkarnoitumisen? Miten vapauttavaa ja miten kaunista, koska teillä ei enää ollut vain yksi mahdollisuus - saatte 1400 mahdollisuutta tai useampia. Jos ette tajua tässä jotain elämässä, teette sen seuraavalla kerralla.

Mutta tavallaan, kuten Ah-Kir-Rah osoitti, Kuthumi ei ollut oikeastaan nuo inkarnaatiot. Hänellä ei ole mitään tarvetta kantaa tuota taakkaa mukanaan. Teillä ei ole mitään syytä kantaa sielunne inkarnaatioiden taakkaa mukananne. Mutta kyllä, on rakkaita muistoja, tunteita, siteitä kun menette johonkin paikkaan. Ilmestytte Ateenaan tai Moskovaan ja tunnette muistavanne ja sanotte: "Minulla oli mennyt elämä täällä." No, ei - ei oikeastaan. Sielullanne oli mennyt elämä siellä. Sinä, rakkaani, olet vapaa. Olet ehdottoman vapaa. Se on hämmästyttävää. Sinulla ei ole kaikkea tuota kuormaa kanniskeltavana. Sinä olet mitä sinä olet.

Voidaan väittää - on väitetty joissain mysteerikouluissa - että edelliset inkarnaatiot olivat melko lineaarisia tähän inkarnaatioon saakka. Mutta tämä inkarnaatio, kuten Tobias osoitti, on erilainen. Tämä on se elämä. Te olette se aspekti, se olento joka integroi elämät, tuo sielun aspektit takaisin, on sielu, on sielu tässä elämässä. Se ei ole enää etäinen. Ei enää välttelevä. Ei enää piilossa jossain menneisyytenne sopukoissa. Se on täällä. Se on tässä ja nyt.

Silloin kun kutsutte olemuksestanne - ymmärtää mielenne noita sanoja tai ei - mutta silloin kun kutsutte sielunne evoluutiota, saatte sitä. Saatte sitä. Se ei ehkä aina ole sitä, mitä tämä aspekti haluaa tai mitä mieli odottaa, ja joskus tiedän teidän menevän hämmennyksen, tyrmistyksen ja turhautumisen tunteeseen siitä, että se on erilaista, mitä ajattelitte sen olevan, mutta se on juuri sitä, mitä tarvitsette. Se on juuri sitä, mitä valitsette. Tämä on sitä, kun keräännymme yhteen tällä tavalla, kun nauramme, mikä on … Se on itsessään ihme, että henkiolento on oppinut taas nauramaan. Hauskaa. (Naurua, kun Linda yrittää soittaa naurunauhaa) Just joo.

Mutta mennäänpä takaisin historiaan. (Naurua, kun nauha lopulta kuuluu) Palataan takaisin historiaan. Historia on suurinta tarinaa, koska se ei sisällä kaikkia elementtejä. Sitä ovat usein kirjoittaneet voittajat, sitä ovat kirjoittaneet tutkijat. On esimerkiksi erittäin paljon väärää informaatiota Jeshuan ajoista. Itse asiassa naureskelin joillekin "Raamattu vs. paska" -kalvoille, joita esitettiin aiemmin, koska siinä on niin paljon informaatiota ja ihmiset ottavat sen niin kirjaimellisesti.

Älkää koskaan tehkö sitä minkään tällaisen informaation osalta. Ensinnäkin, se hyppää takaisin teihin. Toiseksi, siinä on kyse olemuksesta, ei sanoista. Siinä on kyse tunteista, säteilystä, ei yksityiskohdista. Silloin kun alatte lainata tarkkoja lauseita mistään viestistä, saatte ihmiset todella menettämään mielenkiintonsa. Saatte minut menettämään mielenkiintoni (hän pitää tauon ja odottaa naurunauhaa) ja itse asiassa saatte itsenne menettämään mielenkiintonne. Itsenne ei halua kuulla kaikkia noita opettajamaisia … (naurunauha kuuluu). Luultavasti meillä on jokin tauko tänään järjestelmässä. (Naurunauha)

Ai jaa, emme ole lineaarisia! Ai jaa, ymmärrän. Heittäkää sitä vapaasti vaan, minne haluatte. (Yleisö nauraa, kun naurunauha soi pari kertaa)

Tämän historia … (esitetään kuva, jossa sanotaan "aarrrgh! aaaarrrgh!!")

LINDA: En tehnyt sitä.

ADAMUS: Tämän maan historia ei ole sitä, mitä kirjoissa sanotaan. No, osa siitä on kirjoitettu kirjoihin, mutta totuus tämän maan, Amerikan, historiasta ei ole todellakaan kirjoissa. Voi, se olisi mennyt niin hyvin ja perimmiltään sillä ei ole oikeastaan merkitystä.

Koska olemme pukeutuneet tilasuutta varten, koska puhumme vapaudesta ja koska on teidän pyhä viikonloppunne - voi, amerikkalaiset kohtelevat sitä niin pyhästi. (Naurua, kun hän pitää tauon ja Linda yrittää soittaa naurunauhaa) Okei, ja nyt otamme tämän pois. (Naurua, kun hän ottaa kaukosäätimen Lindalta ja antaa sen Normalle) Älä anna sitä hänelle! (Garret) Jessus! Pukki kaalimaan vartijana, ei! (Lisää naurua)
 


Euroopan historia
Otetaanpa nopeasti lyhyt katsaus historiaan. Eurooppa oli myllerryksessä - no, niin kauan kuin voin muistaa. Mutta Eurooppa oli erityisessä myllerryksessä 1600- ja 1700-luvun paikkeilla. Paljon taisteluja ja sotia, pienet ja hyvin voimakkaat perheet kontrolloivat monia ihmisiä ja heidän perheitään eikä sitä voitu enää kestää. Jonikin oli muututtava. Mutta järjestelmä ei halunnut muuttua. Järjestelmä oli oikein tyytyväinen itseensä, mutta maan tietoisuus - fyysisen maan ja noiden maiden ihmisten tietoisuus - oli väsynyt ja lopussa useista syistä, joihin pääsen tässä tutkielmassa. Mutta ensisijaisesti se oli aikakauden muutoskohdassa - aikakauden muutoksessa mitä koette nyt näissä kumulatiivisissa muutoksissa.

Täytyi tapahtua muutos perimmiltään maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainossa, mitä ei ollut Euroopassa tuona aikana. Hyvin miesvoittoisia, hyvin maskuliinisia energioita, myös joidenkin kuningatarten osalta, joita tunsin ja joiden kanssa työskentelin. He olivat edelleen hyvin ympärillä olevien miesneuvostojen kontrollissa.

Vaikka ponnistelimme kovasti yrittäen tuoda vähän tasapainoa, Eurooppa ei tuona aikana hyväksynyt uutta ymmärrystä Hengestä, Jumalasta. Kirkko mitä rakastin kovasti sen varhaisaikoina - älkää erehtykö siitä, rakastin sitä kovasti, kuten rakastin teitä. Olin osa ryhmää, suurta ryhmää, joka auttoi luomaan sen, joka auttoi tuomaan Jeshuan energian tälle planeetalle. Ja sitten, viisi-, kuusisataa vuotta perustamisensa jälkeen kirkko alkoi saada ihmiskunnan, seksuaalienergiaviruksen ja erityisesti maskuliinisen tasapainottomuuden mädännäisyyttä.

Kirkko otti linnakkeen ympäri Eurooppaa politiikassa, rahataloudessa, ehdottomasti taiteessa - mikä on sääli, koska kuten olen sanonut aiemmin, taide pelastaa maailman. Se todella pelastaa. Kirkolla oli linnake hallinnossa ja kaikissa liiketoimissa. Saattoi olla varma, että kaikessa mitä tapahtui, kirkolla oli näppinsä pelissä - hyvässä ja pahassa. Voi, sillä oli kätensä jossain tuon ajan korruptioissa ja rikollisryhmissä. Sillä oli kätensä kaikissa liiketoimissa, kaikissa tuotteiden jakelussa, mikä on todellisuudessa energiajakelua. Niinpä kyse ei ollut vain pyhien tekstien saarnaamisesta, mitkä ehdottomasti ovat pyhiä, jos mennään käännöksiä edeltävään aikaan - niissä sanotaan kauniita asioita.

Oli siis suurta tasapainottomuutta, minkä ratkaisemisessa meillä oli ongelmia. Aina taistelua näitä muita voimia vastaan. Yksi syy miksi näitä ryhmiä aloitettiin, kuten Valkoinen veljeskunta - sitä ei itse asiassa koskaan kutsuttu sillä nimellä, se oli Veljeskunta - Vapaamuurarit ja muita, oli (a) että ihmiset voisivat todella tutkia mystiikkaa ja (b) että he voisivat saada työtä kirkon ulkopuolelta. Eräänlainen tuon ajan vapaaliitto.

Olin laajasti tekemisissä sellaisten naisten kuin Madam Pompadour, Maria Josepha Saksassa, Ranskan alueiden Margot ja monien, monien muiden naisten tai naispuolisten kuninkaallisten kanssa. Monet heistä itse asiassa osallistuivat - salaa osallistuivat - mysteerikouluihin.

Useimmat heistä, jotka inkarnoituivat Eurooppaan tuona aikana - 1600-luvun loppupuolella ja 1700-luvulla - olivat inkarnoituneet kuninkaallisiin perheisiin, valta-asemaann erityisesti auttamaan kaiken sen tasapainon muuttamisyrityksessä, mitä tapahtui Euroopassa.

Silloin kun he, kun te, kun minä ja muut sitä työstävistä käsitimme, ettei sitä luultavasti tapahdu, että oli vaikeampaa siivota vanha talo ja rakentaa se uudestaan - Euroopan talo - niin käsitimme, että oli uusi maa, vapaa maa, mikä oli itse asiassa perustettu ja säilytetty pitkän, pitkän, pitkän aikaa - Amerikka.

Sillä ei ole merkitystä, kuka sen löysi - Norja - mutta pointtina on … (naurua). Pointtina on, että … Siitä taistellaan ikuisuuden. Pointtina on, että käsitimme, että olisi helpompaa perustaa uusi maa, vapaa maa, mitä kutsuttiin Uudeksi Atlantikseksi. Oli helpompaa tuoda näitä feminiinienergioita tänne ja jotkut naisista ja muut - naiset jotka juuri mainitsin - olivat oleellisia tämän maan perustamisessa.

Historiankirjat puhuvat itsenäisyysjulistuksen ja perustuslain allekirjoittajista ja tunnette monien miesten nimet. He tulivat myöhemmin. He myös - suuri osa heistä - ymmärsivät, mitä tapahtui. He ymmärsivät, että nämä Euroopan naiset - kuninkaiden, prinssien, baronien ja kreivien vaimot - auttoivat luomaan tämän.

Amerikasta tulisi majakka. Se vetäisi ihmisiä lopulta ympäri maailman. Ainoa tapa, millä tämä maa olisi voinut toimia, oli saada ihmisiä Euroopan kaikista maista ja Afrikasta ja Aasiasta ja lopulta sieltä, mitä kutsutaan nyt Etelä-Amerikaksi. Ja ne olivat alkuperäiskansaa ja ne olivat niitä, jotka olivat olleet maan päällä pitkän aikaa, ja uusia. Sitä kutsutaan sulatusuuniksi, mutta sillä täytyi olla tämä tasapaino, täällä täytyi olla tämä feminiinienergian tasapaino.

Ja sen täytyi olla suvaitsevainen, myös uskonnollisten järjestöjen osalta. Sen täytyi olla suvaitsevainen kirkon osalta. Luulisi, että sanoisimme: "Ei, pitäkää kirkko ulkona", koska se aiheutti niin monia ongelmia Euroopassa maskuliinitasapainottomuudella ja seksuaalienergiaviruksella, kuten sitä kutsumme.
 


Amerikan historia
Tämä mahtava maa siis perustettiin ja oli monia, jotka tulivat tänne ennen Mayfloweria. Heistä ei ole kirjoitettu. Oli monia, jotka tulivat tänne valmistelemaan energeettisesti tätä maata. Joillakin teistä saattaa olla muistikuvia, koska sielullanne on ehkä ollut inkarnaatio läsnä tuolloin. Hyvin samanlaista kuin se, jolloin enkeliolentoja tuli maan päälle, ennen kuin mikään elävä asutti sitä. Enkeliolennot tulivat tänne ja kylvivät. Siis itse asiassa Amerikkaan tuli ryhmiä kauan ennen, mitä historiakirjat kertovat, ja kylvivät.

He puhuivat alkuperäisihmisille, Ensimmäisten kansojen ihmisille, niille joita kutsutaan intiaaneiksi, tämän uuden Atlantiksen luomisesta. Alkuperäisihmiset ymmärsivät todella. Se oli osa heidän sukulinjaansa ja osa heidän historiaansa, mitä he välittävät sukupolvelta toiselle: "Jonain päivänä tämä suuri maa majoittaisi ihmisiä ympäri maailman, korkean tietoisuuden ihmisiä, sen ymmärtäviä ihmisiä, mitä on meneminen ihmiskunnan uuteen aikakauteen". Ja alkuperäiset sopimukset alkuperäisihmisten kanssa olivat myötämielisiä, reiluja, oikeudenmukaisia ja totuudellisia.

Valitettavasti myöhemmin kävi ilmi, etteivät jotkut alkuperäiskansat oikeasti halunneet luovuttaa maita, niin kuin oli sovittu. Anasazit - puhutaanpa heistä - ymmärsivät, että jossain kohtaa tätä maata asuttaisivat ihmiset ympäri maailman ja he pyrkisivät perustamaan vapauden maan. He lähtivät kertaheitolla - puh! Voi, voitaisiin sanoa, no, että kyse oli jostain sairaudesta - sillä ei ole merkitystä. Voitaisiin sanoa, että kyse oli emäaluksesta - luultavasti ei. Riippumatta siitä, mitä sanotaan, mitä historianne sanoo, sillä ei oikeasti ole merkitystä. Mutta he ymmärsivät ja monet heistä inkarnoituivat takaisin tämän maan alku-uudisraivaajiksi, kuten heitä kutsutaan.

Tätä maata valeltiin feminiini- ja maskuliinienergialla hyvin tasapainoisesti. Se perustettiin vapauden periaatteille, jokaisen ihmisen vapauden. Kyllä, tiedän, että voitte väittää, että vei satoja vuosia päästä siihen - saada naisille äänioikeus. Sillä ei ollut merkitystä, koska naiset olivat todellisuudessa vaikutus … tai minun pitäisi sanoa, että jumalatar, feminiinisyys oli taustavaikuttaja tässä maassa.

Ihmisiä tuli siis tänne ja tämä perustettiin suuren vapausmäärän kera. Ja olemme puhuneet vapaudesta muissa viesteissä aiemmin. Haluavatko ihmiset oikeasti vapautta? Se on kyseenalaista. Mutta tämän maan perustamisen aikaan he halusivat, kyllä.

Niin, rakas shaumbra, tämä maa suunniteltiin majakaksi säteilemään kaikille muille maille, koko Eurooppaan, koko Afrikkaan, Aasiaan, koko maailmaan, mitä tämä vapaus voisi olla.

Tiedettiin varhain, että tällä maalla olisi yltäkyllin resursseja, rahaa, valtaa, kuten sitä kutsuttaisiin - mutta kyse on oikeasti vain kyvystä vetää energiaa palvelemaan - ja tiedettiin, että tämä maa olisi vahva joidenkin pimeimpien aikojen läpikäymisessä - maapallon maailmansotien ja muiden tapahtumien pimeimpien aikojen. Tämä maa pysyisi vahvana. Se pysyisi valona joillekin ihmiskunnan pimeimmille alueille. Se pysyisi vahvana silloinkin, kun olennot ulkopuolisista paikoista, ulkoulottuvuuksista, yrittäisivät sekaantua asioihin.

Tämä maa tiesi ydinolemuksessaan, että jonain päivänä se päästäisi irti tuosta roolista. Ei olisi tarvetta yhteen vahvaan voimaan tällä planeetalla, ei olisi tarvetta yhteen paikkaan, missä on valtava määrä yltäkylläisyyttä tai valtaa, ja juuri sitä tapahtuu tällä hetkellä.

Uusi Altantis toimii. Tiedän, että monet teistä miettivät, mihin tämä maa on menossa, miksi on taloudellisia ongelmia. No, talous on ongelma ympäri maailman - enimmäkseen. Ja minun on naureskeltava - äskettäin joku kysyi, näenkö maailman talouden romahtavan. Se on jo romahtanut. Tämä on se upea asia. Se romahti! Se ei perustu oikeastaan mihinkään näinä päivinä - muuhun kuin ehkä luottamukseen ja ihmisiltä on loppunut luottamus.

Maailmantalouden varsinainen rakennelma romahti muutama vuosi sitten. Ja mielenkiintoista on, että se jatkaa edelleen. Te jatkatte edelleen. Ei ole kuin lamakautena, jolloin se aiheutti kaaoksen kaikkeen. Se on hämmästyttävää. Se romahti ja tässä me olemme. Koska tietoisuus valitsee liikkua eteenpäin, se ei tarvitse rakennetta entiseen tapaan. Se ei tarvitse kommunistista rakennetta, kuten jotkut ihmiset väittävät - kommunistista rakennetta. Se ei tarvitse täydellistä hajoamista. Se on hajonnut ja se on täällä!

Tämä on hyvä analogia teihin itseenne. Olette romahtaneet ja olette edelleen täällä. Olette romahtaneet kaikin mahdollisin tavoin - mentaalisesti, fyysisesti, henkisesti - mutta teissä, suhteessa sieluunne, halussanne ja intohimossanne elää on nyt kuitenkin jotain sinnikkäästi pysyvää, mikä vain jatkaa eteenpäin. Se on hämmästyttävää.

Se on mielenkiintoinen teoria - asiat voivat hajota ja silti jatkaa eteenpäin. Se uhmaa suurinta osaa fysiikkaa ja logiikkaa, mutta se on hyvin, hyvin totta. Katsokaa, miten muutaman vuoden kuluessa te henkilökohtaisesti tai ryhmät tai maat tai maailma voi itse asiassa romahtaa - toisin sanoen, vanha identiteetti hajota. Mutta todellinen identiteetti, todellinen totuus jatkaa elämistä. Aah! Se on upea asia.

Niin, rakas shaumbra, vedetään syvään henkeä tälle.

Pitäkää kaikki tämä mielessä. Yhdistämme pisteitä tässä, koska ne kaikki liittyvät yhteen.
 


Atlantiksen historia
Palaamme nyt takaisin Atlantikselle. Altantikselle. Palamme takaisin sinne, koska Atlantis edustaa periaatteessa ihmiskunnan toista aikakautta. Lemuria ensimmäinen, Atlantis toinen.

Atlantiksen yhteiskunnalla ei ollut oikeastaan mitään käsitystä Jumalasta. He etsivät Lähdettä, mutta ei teidän termeillänne henkisesti. Ei mitään käsitystä suuremmasta olennosta. He etsivät taikaa. He etsivät salaisuutta. He etsivät eliksiiriä ja monet atlantislaiset tekevät sitä edelleen tänäkin päivänä. Ja te, rakkaat atlantislaiset, olette löytäneet itsenne tuosta samasta ansasta toisinaan. He etsivät tuota yhtä asiaa: miten sekoittaa pari ainesta yhteen ja saada elämän peruslähteen, oli se sitten … He ajattelivat sen olevan vesissä tai tietyissä ruoka-aineissa. Ja he alkoivat tuijottaa taivaalle - te aloitte tuijottaa taivaalle - sanoen: "Sen on oltava tuolla jossain, koska emme ole löytäneet sitä täältä. Sen on oltava jossain tuolla, tällä taianomaisella taivaalla, yön tähdissä", ja he alkoivat tehdä itse asiassa monia mielenkiintoisia asioita. Alkuperäinen astronomia ja astrologiat tulivat Atlantikselta.

Mutta kun he tekivät kaikkea tätä tähtietsintää, taaskin etsien Lähdettä - ja oli aika, tapahtui tuon aikakauden evoluutio - asiat alkoivat purkautua. Asiat alkoivat hajota Atantiksella.

Voitaisiin sanoa, että sen aiheutti Azura Timu* ja sodat ja seksuaalienergian tasapainottomuus. Noita asioita tuli reaktiona, aivan kuin asioita tulee teille reaktiona. Nuo asiat tulivat reaktiona tietoisuuden huutoon, sisäiseen huutoon seuraavasta evoluutiosta, seuraavasta spiraalista, seuraavasta suuresta askeleesta, askeleesta joka sanoi: "On oltava jotain enemmän ja on aika integroitua tuohon johonkin, työskennellä sen kanssa ja olla sitä. Mitä se on?"

(*Tobias puhuu pitkään Azura Timusta esityksessä nimeltään "Atlantis Rising")

No, Atlantis romahti, mikä syy sitten olikin - sodat, säätila, hävitys, asteroidit, kaikki muu vastaava. Se romahti. Se ei tapahtunut kerralla, mutta se oli tuskallista. Se oli hyvin, hyvin tuskallista. Useimmat teistä ovat päässeet läpi tuosta tuskasta, mutta siitä on edelleen jäljellä vähän tuskajäämää, koska se oli maa, mitä hyvin pitkään todella rakastitte.

Atlantis oli yhteisöllisen yhteiskunnan paikka eli asuitte kaikki yhdessä. Ei ollut mitään yksilöllisyyttä. Ei ollut mitään ainutlaatuisuutta. Se oli suuri yksi. Lapsenne kasvatettiin yhteisössä. Se oli kuin yhtä suurta kibbuzia. Tota, jaa, emme ole enää hauskoja, emmehän? Mutta se oli hauskaa. Yhtä suurta kom … (naurunauha soi). Yhtä suurta kommuunia.

Kun se alkoi hajota - hyvästä syystä alkoi heiketä - atlantislaiset, ihmiset joita oli jäljellä, menivät maan alle. He tosiaan menivät. Oli hyvin, hyvin harvoja, jotka saattoivat edes selviytyä maan pinnalla tuolloin. Oli ankaraa maastopaloineen, tulvineen ja myrskyineen - tavallaan niin kuin nyt. Oli hyvin ankaraa. Oli vaikeaa. Pedot, eläimet, olivat muuttuneet raivokkaiksi. Rakennelma, energiarakennelma mikä ihmisillä oli eläinten kanssa, oli heikentynyt. Eläimet hyökkäsivät ihmisen kimppuun ja toisinpäin. Ei kovin kauniita aikoja. Useimmat niitä jotka olivat jäljellä, menivät maan alle.

Siinä on mielenkiintoinen vertauskuva - maan alle. Varmasti he ajattelivat - te ajattelitte - sen olevan piilopaikka. Jotkut teistä ajattelivat sen olevan lähempänä kristallilähdettä, mikä oli energiaa kristalleissa, jotka pitivät yhteiskunnan pyörimässä. Teillä on sähköä pikkujohtojen kulkiessa kaikkialla - hyvin kaunista. Öhöm, se oli sarkasmia.

LINDA: Ha, ha, ha.

ADAMUS: Atlantislaiset käyttivät kristalleja, joten he menivät maan alle. He olivat joka tapauksessa tottuneet menemään maan alle aika ajoin, koska sieltä energia tuli heille. He menivät maan alle, mutta vertauskuva, symbolismi on hyvin, hyvin tärkeää tässä, koska kyse oli aikakauden evoluutiosta. He olivat etsineet tähdistä vastausta. Oli aika palata maan pinnalle - päästä alas maahan, päästä yhteyteen Gaian kanssa.

Yksi ongelma Lemuriassa oli, että henki kehossa oli niin kevyt ja ilmava, ettei se kyennyt pysymään täällä, ei kyennyt maadoittumaan ja tämä vietiin myös Atlantikselle. Meneminen maan alle todella yhdisti Gaiaan. Kymmeniätuhansia vuosia ihmiset elivät enimmäkseen maan alla ja sitten kun aika oli oikea, heitä alkoi ilmestyä esiin. Ergo, pyramidit. Se oli tapa tulla ylös. Se oli eräänlainen suoja ja majoitus. Se oli eräänlainen energeettinen polttopiste.

Pyramidit, rakkaat ystäväni, rakennettiin enimmäkseen - ei kaikkia, mutta enimmäkseen - maan alta ylöspäin. Historia sanoo: "No, ei. Heillä täytyi ottaa paljon kiviä ja heidän täytyi vetää niitä tuhansia tai satojatuhansia maileja, kiviä jotka olivat liian raskaita edes miesryhmien käsiteltäväksi." He rakensivat ne maan alta ylöspäin. Maan kristallirakenteissa oli edelleen riittävästi energialähteitä, plus maanalaiset luonnolliset energialähteet - lämpölähteet, kuumuuslähteet, painelähteet. Ei ollut lainkaan vaikeaa rakentaa niitä maasta ylöspäin.

Ja mielenkiintoisia paljastuksia - nyt löydetään enemmän ja enemmän pyramideja hautautuneena syvälle maan alle. No, ainoastaan erämaan pöly ei ole peittänyt niitä. Monet niistä … Tullaan havaitsemaan, että ne rakennettiin maasta ylöspäin. Näiden kaikkien välillä kulki hämmästyttäviä tunnelijärjestelmiä. Mitä muuta täytyi tehdä noiden 10000, 20000 maanalaisen vuoden aikana? Rakentaa lisää tunneleita yhdistämään. Maan alla oli suuria jokia, jotka kuljettivat tavaroita paikasta toiseen.

Kasveja … Sanotte: "No, mutta siellä on pimeää." Ei, ei ollut, koska oli edelleen riittävästi kristallienergiaa - on edelleen vähän - mikä antoi kaunista valoa, vakaata valoa, suoraan sanottuna itse asiassa kauniimpaa kuin aurinko. Se oli säteilyä. Auringolla on hyvin kovaa valoa ja kovia energiavaikutuksia. Nämä kristallirakenteet olivat kauniita. Ja he myös … Atlantislaiset tiesivät, miten käyttää näitä generoimaan kaikkea, mitä haluttiin. Se oli heidän energialähteensä. He pystyivät kasvattamaan ruokaa. He pystyivät, voi, he pystyivät parantamaan joillain niillä.

Siellä ei ole kovin paljon kristallienergiaa enää jäljellä, paitsi yksi hyvin suuri kristalli tämän maan keskuksessa. Ei siellä ole sulaa laavaa, maan keskuksessa on valtava kristalli. Se on edelleen siellä. Se on hyvä asia. Se sallii teidän olla täällä.

Siis ytimekkäästi. Kristallien energiat alkoivat lähteä kauan aikaa sitten ja kaikki se on tarkoituksenmukaista, koska ihmiset kutsuivat sitä. Se ei johtunut siitä, että olitte pahoja ja nämä energiat eivät pitäneet teistä ja sitten lähtivät. Se oli tarkoituksenmukaista. Se oli siirtymä, koska perimiltään, rakas David, rakas Penny ja Edith - rakas Edithini, suukko tänään (Adamus antaa hänelle suukon) - on kyse sen käsittämisestä, että se on täällä. Se on täällä. Tai tyhjyys vetää sen tänne. "Minä olen" vetää sen.
 


Viimeaikainen historia
Siis seuraava askel, ihmiset alkavat tulla esiin maan alta. Järkyttävää ensin, vaikeaa. Siellä oli itse asiassa monia kauniita asioita … maan alla oli puutarhoja. Oli kauniita puutarhoja. Joitain näistä mahtavista puutarhoista yritettiin luoda uudestaan myöhemmin. Puutarhat Babyloniassa yrittivät olla suora kopio näistä kauniista ja uskomattomista puutarhoista, joita oli maan alla.

Älkää nyt jääkö täysin kiinni tähän ja ajatelko, että teidän on mentävä kotiin, ostettava lapio ja alettava kaivaa (naurua). Kyse on elämisestä juuri tässä, juuri nyt. Voin kuulla jotkut teistä, kyllä. Jos olisin parempi markkinoija, keksisin erityisen Adamus-lapion … makyoanne varten. (Naurua)

LINDA: Ha, ha, ha, ha, ha.

ADAMUS: (naureskellen) Vaikea yleisö.

Niin, rakas shaumbra, ymmärtäkää nyt, että aikakausi oli muuttumassa, oltiin pääsemässä ulos Atlantiksen aikakaudesta ja tulemassa Kristus-aikakauteen - kristalliaikakauteen, Kristus-aikakauteen - joten kaikki nämä muutokset olivat osa sitä. Kristus-aikakausi oli alkamista ymmärtää käsitys Jumalasta, Hengestä, Lähteestä, mutta Lähteen ei tarvitse olla jokin paikka tai asia - Lähde on aina läsnä, Lähde olette te.

Niinpä käsitys Jumalasta, Hengestä alkoi lisääntyä ja ne jotka elivät nyt pinnalla - mihin ihmiset ovat alttiita - eivät vain voineet tyytyä käsitykseen Jumalasta. He alkoivat luoda jumalia kaikelle - taivaan, veden, tulen, lintujen, karhujen, kalojen jumalia. Kaikelle mahdolliselle luotiin jumala. Maan päällä on edelleen joitain uskontoja, jotka palvovat yli 100000 jumalaa.

Ei ole ketään ihmistä, joka kykenee palvomaan ja miellyttämään kaikkia noita jumalia, koska jumalat ovat nimittäin huikentelevaisia ja vaativat paljon palvontaa. Päivässä ei vain ole riittävästi aikaa kaikille 100000 jumalalle eivätkä ne ole oikein tyytyväisiä, silloin yritätte palvoa niitä kaikkia kerralla. Se ei ole kovin kunnioittavaa. En voi uskoa, miten hauska minä olen tänään ja te ette ole. (Naurua)

Ihmiset alkoivat siis kehittää näitä monia, monia jumalia ja palvoa heitä kaikkia. Ja tavallaan he olivat oikeassa, koska on lintutietoisuus. On puutietoisuus. On muurahaistietoisuus. Voidaan ottaa mikä tahansa laji ja on eräänlainen ryhmä- tai kollektiivitietoisuus, mihin voidaan yhdistyä. Mutta se ei ole ns. jumala eikä sitä tarvitse palvoa. Tuli on energiaa, minkä ilmentää tietoisuus. Se on energiaa, mikä reagoi tietoisuuteen. Kaikki energia reagoi ja ilmentyy monin eri tavoin.

Niinpä lopulta upea atlantislainen - suuri atlantislainen, melkoinen johtaja ja monien teidän tuntema Atlantiksen päiviänne - nimeltään Abraham tuli ja sanoi: "Hävitetäänpä kaikki nämä jumalat ja päästään yhteen Jumalaan." Hänen käsityksensä oli hyvin selkeä ja hän oli itse asiassa täysin oikeassa. Hän sanoi: "Ymmärretäänpä tämä käsitys …" - luulisin, että alkuperäistä käsitystä voitaisiin sanoa panteismiksi ja siinä oli kyse yhdestä Jumalasta, oli vain yksi Lähde. Ja se oli ok, kunnes monta, monta, monta vuotta myöhemmin ihmiset alkoivat sotkea tuon yhden. Koska Abrahamilla oli käsitys, mistä muuten suurin osa maailman pääuskonnoista polveutuu - islam, juutalaisuus, kristinusko - että oli yksi Jumala ja tämä Jumala oli elävä Jumala, todellinen Jumala ja Jumala oli kaikissa asioissa.

Ihminen vääristi sen myöhemmin ja alkoi laittaa Jumalan jonnekin muualle eikä niin ollut tarkoitettu. Kirkot alkoivat sanoa: "Ei, Jumala - yksi Jumala ehdottomasti - tekee kaikesta helpompaa meille kaikille, mutta tuo Jumala on jossain muualla. Jumala on taivaassa, ei täällä." Tämä oikeastaan heitti tämän aikakauden muutoksen pois tasapainosta tavallaan. Toisaalta se antoi hyviä kokemuksia ihmisille, mutta tähän päivään saakka Jumala on pysynyt siellä jossakin.

Niin ei voi olla enää. Niin ei voi olla enää, koska kun tämä uusi aikakausi, jota kutsumme uuden energian aikakaudeksi, kehittyy, muotoutuu, Jumala ei voi olla jossain muualla. On tuotava tuo Jumala kotiin. On tuotava tuo Jumala tänne ja juuri sitä tapahtuu planeetallanne tällä hetkellä.
 


Nykyinen aikakausi
Jos halutaan siirtää sivuun kaikki roska, kaikki filosofinen makyo, poliittiset ja taloudelliset keskustelut, niin kaikki voidaan oikeastaan tiivistää yhteen perusasiaan. Tämän aikakauden evoluutio on "Minä olen Jumala" - Jumala joka on läsnä täällä, ei elä jossain muualla, Jumala joka ilmentää ja kulkee maan päällä.

Tämä ei ole vain uskonnollinen tai henkinen suuntaus. Itse asiassa, poistetaan se henkisistä tai uskonnollisista päiväkirjoista. Se on tietoisuussuuntaus, mitä tapahtuu. Sillä ei ole mitään tekemistä uskontojen kanssa. Uskonnot eivät pidä siitä. Uskonnot, kuten ihmisillä on taipumusta, joutuvat kovasti järjestelmänsä sisään. Ne jäävät täysin kiinni siihen ja siten niillä on valtaa. Toisin sanoen, on tiettyjä ihmisiä, ryhmiä ja järjestöjä, joilla on valtaa, eivätkä he halua minkään puuttuvan siihen. No, valitettavasti aina kun on jokin valtarakenne, ennemmin tai myöhemmin se hajoaa. Ja se on hyvä asia.

Joka kerta kun luotte jotain, jossa on kontrollointia ja yleisesti valtaa - koska kontrollointi ja valta kulkevat käsi kädessä - se hajoaa. Joka kerta kun luotte jotain vapaudessa, joka kerta kun luotte jotain ja annatte sille ehdottoman vapauden - tuon saman vapauden jonka henkenne ja sielunne on antanut teille - se kukoistaa ja kehittyy.

Ja joka kerta kun luotte jotain - kirjan tai projektin tai mitä tahansa, vain uuden identiteetin itsellenne - ja annatte tuolle asialle vapauden, se voi kestää vaikeimmatkin myrskyt. Se voi kestää ehdottoman kaaoksen. Se voi kestää kaikkien muiden rakenteiden romahtamisen - itse asiassa tavallaan se pärjää paremmin noissa tilanteissa - koska se on Hengen vapaata ilmaisua. Sillä on vapautta. Sillä on armoa.

Jos siis mietitte omaa elämäänne, omia luomuksianne tai omaa "minä olen" -olemustanne, muistakaa se. Sitä teemme "Keahak 99" -ryhmän kanssa. He eivät tiedä sitä vielä.

Niin, rakas shaumbra, tämä ei ole henkinen tai uskonnollinen aikakauden vaihdos. Kyse on tietoisuusmuutoksesta. Ja siinä on perimmiltään kyse - jos katsotaan ihmiskunnan historiaan - lopultakin sen ymmärtämisestä, että Jumala, Henki on läsnä tässä ja nyt.

Itse asiassa, rakas shaumbra, se on elävä Jumala. Kyse on aikakaudesta, jonka luomisessa olette auttaneet, ja monet ihmiset, monet ryhmät maan päällä eivät pidä siitä pätkääkään. Voi, he eivät välttämättä tiedä, että kyse on teistä. He olettavat, että olette huikentelevainen "uusiaikalainen". Antakaa heidän tehdä se. Antakaa heidän ajatella niin, koska te ette ole. Te ette lainkaan ole. Siksi puhumme makyosta, hankkiutumisesta eroon jostain epätotuuksista ja joistain vanhanaikaisista koristuksista.

Tämä tietoisuuden kehittyminen, tämä elävän Jumalan läsnäoleminen maan päällä, on juuri se, mitä tapahtuu. Ja voitte katsoa, mitä maailmassa tapahtuu, ja se on taustalla oleva asia. Se on taustalla oleva liike tai syy siinä, mitä tapahtuu. Voitte liittää sen talouteen, politiikkaan ja psykologiaan.

Te, rakkaat ystäväni, kutsuitte jotain erilaista. Sanoitte periaatteessa: "Olen valmis kehittymään enkä välitä, mitä se vaatii." Älkää enää koskaan sanoko niin. Neuvotelkaa ensin. (Naurua) Sanoitte: "Olen valmis johonkin", ja niin teille vastattiin sellaisilla olennoilla kuin Kuthumi tai Tobias tai minä itse ja jotkut muut viestituojat. Me emme ole viestintuojia. Olemme vain … Olemme selkeyttäjä, sitä vain olemme. Olemme selkeyttäjiä. Autamme laittamaan sanoiksi tämän hämmästyttävän jutun kautta, mitä kutsutaan shoudiksi, teidän selkeytenne, mitä mielenne ei anna teidän nähdä.
 


Mielen tuolle puolen
Opitte tämän evoluutiospiraalin kärkijoukkona, miten mennään mielen tuolle puolen. Jos rajaamme tilannetta, niin mielestä tuli tavallaan jumala.

Minun on selkeytettävä sitä, mitä Cauldre juuri sanoi. Mielestä tuli oletusarvoisesti jumala. Mutta toisaalta, suurin taistelu Jumalan kanssa on mielessä. Se on eräänlainen paradoksi. Vaikka ihmiset pitivät mieltä ylimpänä, teillä oli käynnissä tämä valtava taistelu mielen ja Hengen välillä. Siksi useimmat ihmiset eivät saa, voi saada, valaistumisläpimurtoja. He eivät voi saada ahmyo-hetkiä, mikä lopulta muuttuu "ahmyo koko ajan" -hetkeksi.

He ovat jumissa mielessä. Siellä on valtava taistelutanner - ja se on mielen taistelutanner, joka taistelee alueensa puolesta ja Jumalaa vastaan, mikä on joka tapauksessa älyllinen. Kaikkea tätä on käynnissä. No, te huusitte ja sanoitte: "On aika. Me - minä - haluan jotain muuta." Niinpä vastasimme. Suurin keskusteluytimeni on - niin kauan kuin olen täällä kanssanne - pääseminen pois mielestä. Silloin kun te pääsette pois mielestä, minä lähden. Miten hyvä sopimus.

LINDA: Hmm.

ADAMUS: Ei, lähden nykyisestä yhdistymistavastani kanssanne, mutta ei ole mitään tarvetta tehdä tätä - tätä rutiinia mitä teemme - koska yhtäkkiä luotatte itseenne niin paljon, ettei teillä tarvitse olla tätä erillisyyttä. Ja sitä se edelleen on - se on erillisyyttä. Jossain johtaa integroitte sen ehdottomasti.

Hyvä esimerkki. Useimmat teistä integroituivat Tobiaksen kanssa. Useimmat teistä integroituivat Tobiaksen kanssa. Nyt Tobias on tietysti sieluolento ja elää ilmaisumuotoa Samina tällä hetkellä. Mutta tämä ydinolemus … Te ette enää tarvinneet Tobiasta istumaan tuolille silmät suljettuna ja toimittamaan pyhiä viestejä pumpuliin käärittynä. (Vähän naurua) Ette tarvinneet. Tobias vastasi teille tavalla, millä teille tarvitsi vastata. Kymmenen vuotta sitten se oli sitä, mitä teidän tarvitsi nähdä ja havaita. Tänään saatte minut (naureskellen). Se on vähän eri asia.

Niin, takaisin asiaan. Suurin ongelmani teidän kanssanne työskentelemisessä on mielen tuolle puolelle meneminen. Ja se on rankkaa. Se on todella rankkaa. Laittakaa itsenne joskus minun sandaaleihini, koska mieli pitää kiinni ja mieli yrittää tajuta kaiken. Ja on hetkiä, jolloin luiskahdatte mielen tuolle puolen, mutta sitten vetäydytte takaisin välittömästi. Sanotte: "Voi hyvä luoja, minusta tulee järjetön." No, joo! Sitä varten olemme täällä. Siitä vain on kyse.

Jotkut teistä pelkäävät kovasti mielen tuolle puolelle menemistä, koska ette tiedä, mitä siellä on. Ette tiedä, mitä on pimeydessä mielen tuolla puolen. Ja olet kuullut, sinut on hypnotisoitu, rakkaani (puhuen yleisön jäsenelle). Voi, heidät on hypnotisoitu. Voi, ei niinkään teitä, mutta ihmiset on hypnotisoitu niin, että jos ette täytä itseänne makyolla Jumalasta ja uskonnosta ja Jeesuksesta ja kaikista näistä asioista, jos teitä ei jatkuvasti täytetä sillä, no, niin olette tyhjä astia … (yleisö sanoo "Saatanalle"). Minä en sanonut tuota sanaa, te sanoitte. Saatanalle. Ja taas kerran, tarkasteltaessa aiempia kalvoja - raamatullista vai paskaa - niin on hyvin, hyvin, hyvin harvoja mainintoja Saatanasta on Raamatussa. Oikeasti. Lucifer. Lucifer, valon enkeli, haloo? Mutta kieroutunut ja vääristynyt.

On siis pelkoa mielen tuolle puolelle menemisestä, koska silloin kun teidät on hypnotisoitu ajatt- … massahypnoosi on erittäin helppoa tehdä. (Naurua kun hän ilmehtii "hypnoottisesti" jonkun edessä). Erittäin helppoa tehdä, koska mieli on kuin … Se on lannoitettu hypnoosille. Mieli on hedelmällistä maaperää, valmista. Voi, se haluaa kovasti tulla hypnotisoiduksi. Tiedättekö miksi? Koska se ei osaa seistä yksin. Se ei oikeasti osaa - ainakaan sillä tavalla, miten se on kehitetty. Niinpä se tekee itsestään alttiin hypnoosille, jottei sen tarvitse käsitellä asioita itse. Siis hyvin altis hypnoosille.

LINDA: Oliko se hauskaa?

ADAMUS:  Ei. He ajattelivat sen olevan. Minä en.

Siis mennään mielen tuolle puolen - mitä tapahtuu? Mitä on tuossa pimeydessä, tuossa kuilussa, tuossa tyhjyydessä? Mieli ei voi tutkiskella sitä. Se on ongelma. Mieli ei voi alkuunkaan tutkiskella sitä, joten se vetää vesiperän ja sanoo: "Siellä ei ole mitään. Siellä ei ole olemassaoloa. Se on loppu. Se on päätös, kuolema tai vielä pahempaa, vain menemistä tyhjyyteen."

Ei! Mielen tuolla puolen on kokeminen, mahdollisuus, valinta, eläminen. Sitä on mielen tuolla puolen.

Niinpä tehtäväni - mihin minua vaadittiin - on auttaa teitä pääsemään ulos mielestä. Teen sen suurella, no, tyylillä ja taidokkuudella. (Naurua) Teen sen … (naurunauha) tällä - sillä mitä jotkut teistä ovat kutsuneet ilveilyksi.

Miksi ilveilyä? No, ensinnäkin, jos vain istuisin täällä Cauldren silmät suljettuna ja vain toimittaisin jonkin seremonian, olisitte kaikki sikeässä unessa. Haluan teidän olevan hyvin läsnä. Miksi? Miksi? Koska - ja haluaisin nähdä t-paitoja, hattuja, puskuritarroja tästä (hän kirjoittaa taululle) - tämä on "Henki on läsnä" -aikakausi.
 


Henki on läsnä
Henki on läsnä. Se on tarttuva pikku fraasi. Henki on läsnä. Voitko nähdä sen, Sart? Kyllä? T-paitoja? Joo. Henki on läsnä. Sitä on tämä aikakausi. On integroitumisen aikakausi. On aikakausi tuoda … Minäpä annan sen jollekin, johon voi luottaa. (Naurua, kun hän yrittää ottaa kaukosäätimen Lindalta)

On aikakausi tuoda Henki tänne maan päälle tässä elämässä, tässä kehossa, tässä nyt-hetkessä. Läsnä. Henki on läsnä. Läsnä merkitsee juuri nyt. Ei myöhemmin, ei sen tutkimista, ei sen tavoittelemista. Henki on läsnä tässä huoneessa.

Nyt mieli sanoo: "No, en ole aivan vielä Henki. En ole aivan valmis. On oltava jotain muuta." No, sitten pohjustatte tuon dynamiikan, koska se tulee täältä. Pohjustatte sen ja niin on aina seuraava asia. On aina tuo odotus. Mielenne pohjustaa sen, koska mieli ei voi käsittää Hengen olemista läsnä. Miksi? Koska se menettää kontrollin, se lakkaa olemasta.

Olette itse asiassa ohjelmoineet sen kontrolliin. Antauduitte tavallaan mielelle. Sanoitte: "Huolehdi sinä asioista. Minä aion ottaa pitkät torkut." Mutta nyt, hitto soikoon, te heräätte.  Te heräätte. Mieli ei tiedä, mitä tehdä, joten se on hemmetin hämmentynyt. Te heräätte ja odotatte lisää. On kerrottu, että se on ohjaksissa, kontrollissa. Sitä on nyt hypnotisoitu, aina Atlantiksen ajoista saakka, mutta on tapahtunut enemmän hypnotisointia ihmiskunnan viimeisten 50 vuoden aikana kuin koko Atlantiksen aikana yhteensä ja koko aikana maan päällä yhteensä - valtavaa ohjelmointia menee siihen.

Miten siis pääsette ulos? Miten pääsette itseenne ja ulos mielestä?

Kuten olen puhunut teille, mysteerikouluille, älkää yrittäkö selvittää tietänne ulos mielestänne. Te ette voi tehdä sitä. Siinä mieli yrittää ymmärtää, miten päästä ulos itsestään, ja se pysyy aina itsessään. Se pysyy. Se ehdottomasti kiertää spiraalia itsessään. Se pysyy haltioituneen tyytyväisenä, koska se on kiireinen, koska sillä on toimintaa. Se yrittää tajuta asioita. Se jahtaa omaa häntäänsä ja päivän lopussa se on uupunut ja väsynyt. Se sanoo: "Näetkö? Teen todella kovasti töitä tässä. Ansaitsen ylistystä." Ei! Ansaitset tulla ammutuksi! (Naurua) Ansaitset laittaa sille lopun. Mitä sanotaankaan? Jos kohtaat Buddhan tiellä, tapa hänet! (Linda haukkoo henkeään) Ehdottomasti …

KERRI: Joo!

ADAMUS: Ehdottomasti. Ehdottomasti. Miksi? Yksi sana. Alkaa m:llä. (Yleisö sanoo "Makyoa!") Makyoa! Makyoa ja mieltä - kumpikin alkaa m:llä.

Henki on läsnä. Tämä on aikakausi ja sitä alatte elää. Mutta te ette voi ajatella tietänne siihen. Emme voi itse asiassa luennoida teitä siihen. Ja itse asiassa, emme ole edes yrittäneet. Tulemme tänne - me, minä, muut - sanomaan joitain sanoja ja toivottavasti vähän energiaa pääsee läpi. Toivottavasti jotain tulee läpi. Maan päällä on aika elävän hengen olla läsnä nyt-hetkessä.

Tieteellisissä piireissä on näinä päivinä paljon puhetta. He alkavat laukoa näitä hämmästyttäviä paljastuksia - hämmästyttäviä paljastuksia - että kaikessa on elämänvoimaa. Kaikessa on tietoisuutta. Se ei ole itse asiassa totta. Sori.

Puhutaan esimerkiksi, että jopa valofotonissa on tietoisuutta, koska tieteellisissä kokeissa nähdään nyt fotoneja - pienenpieniä, pienenpieniä hiukkasia, periaatteessa ei-fyysisiä hiukkasia - ja he ovat hyvin hämmästyneitä, koska yhtenä hetkenä hiukkanen on siinä ja seuraavana ei. Minne se menee? Aivan viereen, seuraavaan ulottuvuuteen. Ei eroa siitä, että kävelee ulos huoneesta ja … Havainnollistaisitko sitä, Todd? Kävelisitkö ulos ovesta? (Todd kävelee ulos ovesta) Ja sitten kävele vähän pidemmälle. (Naurua)

LINDA: Todd, Todd, Todd.

ADAMUS: Pyh, tulokkaat. (Adamus laittaa oven lukkoon) (Paljon naurua) He istuvat aina käytävän vieressä. Tulokkaat!

LINDA: Sori. (Toddin vaimolle)

ADAMUS: Siis nämä fotonihiukkaset menevät … (Toddin vaimo menee hakemaan häntä) Rohkeaa! Ja rakastavaa! (Lisää naurua) Haluatko sinäkin mennä sinne?

Siis … (naureskellen, kun vaimo ei saa ovea auki) Näettekö? Ajanvietettä. Puhuimme siitä viime kuussa. Vähän ajanvietettä ja voi, sitten se voi tulla paljon helpommin ja … Joo, siis kiitos. Kiitos. (Yleisö taputtaa, kun Todd palaa sisään)

Siis nämä fotonihiukkaset näyttävät luiskahtavan todellisuuteen ja ulos siitä. No, mitä on todellisuus? Ne vain luiskahtavat seuraavaan ulottuvuustilaan, seuraavaan todellisuuteen. Se on yhtä helppoa kuin hengenvetäminen. Ja siinä työssä mitä Aandrah tekee, kyse on hengittämisestä. Luiskahdatte tai laajennutte toisiin ulottuvuuksiin. Ei ole mitään järkeä olla vain yhdessä ulottuvuudessa - puhumme siitä hetken kuluttua.

Kysymyksesi siis tulee: onko fotoneilla tai millään muilla aliatomisilla hiukkasilla todella tietoisuus? Ei, ei, ei, niillä ei ole. Niillä ei ole. Ne reagoivat teidän tietoisuuteenne ja siinä tiedemiehet ovat nyt vähän erehtyneet. He sanovat: "Voi, on tietoisuutta ja valoa. Emme koskaan ennen tienneet sitä. Koska seisoessani tässä tehden kokeilujani, näen fotonien siirtyvän sisään ja ulos ja tekevän hassuja asioita. Niillä on oltava tietoisuus."

Ei. Teillä, ihmisillä, on tietoisuus. Kaikki muu vastaa tietoisuuteen. Kaikki. Kaikki. Muut ihmiset, kyllä, mutta laitetaan heidät sivuun hetkeksi. Kaikki muu, mukaan luettuna eläinkunta, kasvikunta - nämä kaikki asiat vastaavat teidän tietoisuuteenne. Te loitte ne. Teidän tietoisuutenne on kuin moniulotteinen magneetti. Se vetää puoleensa ja hylkii. Se kiinteyttää, se hajottaa. Tämä jatkuu koko ajan. Se tulee suoraan sieltä (osoittaen jotakuta).

LINDA: Onko se taputusten arvoista? (Adamus pudistaa päätään "ei") Ei ole?

ADAMUS: Ei.

LINDA: Ai.

ADAMUS: Siis, rakkaat ystävät, tietoisuus tuo jatkuvasti asioita sisään, laittaa asioita tarjolle. Pointtini tässä on, että Henki on aina läsnä. Te olette läsnä. Tällä aikakaudella on lopultakin kyse siitä, että sallitte itsenne olla elävä Jumala. Ei käsitteellinen Jumala, ei älyllinen Jumala, vaan Henki läsnä tällä hetkellä. Tämä on koko tämän aikakauden evoluutio tai paljastuminen.

Monet ihmiset ovat eri mieltä kanssanne. He puolustavat sitä, mitä heillä on. He pilkkaavat teitä, he ivaavat teitä: "Ha! Miten voit koskaan sanoa sellaista?" Mutta te tiedätte, että mielenkiintoinen asia on, että ennemmin tai myöhemmin he tulevat luoksenne - voi, se voi olla elämien päässä - ja he ymmärtävät tarkkaan, minkä osalta olitte selkeitä, mitä säteilitte, mitä asetitte tarjolle.

Epäilette itseänne toisinaan. Ei, korjaatte. Epäilette itseänne melkein koko ajan. Mutta olette oikeassa. Olette oikeassa. Olette oikealla polulla. Teillä on intuitiivinen täsmällinen ymmärrys siitä, mitä tapahtuu. Mieli epäilee sitä. Mieli soluttautuu sitten kaikkeen ja saastuttaa ja se yrittää vetää takaisin ja sitten olette todella onneton. Olette kurjana. Energiatasonne on huono. Näyttää, että kaikki romahtaa tuon epäilyn vuoksi. En mene siihen tänään, olemme jo puhuneet ahmyosta.

Mutta te olette oikeilla raiteilla. Epäilemättä, todella, ehdottoman todella ja hassu asia on, että te tiedätte sen. Silloin kun istumme täällä näin, niin se sijaan, että yritämme täyttää teidät lisää makyolla, yritämme riisua tuota makyoa pois. Sen sijaan, että yritämme saada kaikki huumattua, teemme temppuja saadaksemme teidät lopulta sanomaan: "Tiesin sen! Olen aina tiennyt sen! Hitto soikoon! Miksi epäilin itseäni?" Olisi paljon helpompaa, olisi paljon hauskempaa, jos lopettaisitte epäilemisen.

Mikä estää teitä ehdottomasti nauttimasta siitä, että Henki on läsnä? Ettekö voisi nähdä sitä suurena puskuritarrana autossanne? Henki on läsnä - ajavassa autossa tuolla hetkellä. T-paidassanne - Henki on läsnä tässä kehossa, joka käyttää kammottavaa t-paitaa. Henki on läsnä baseball-lippiksessä aivan aivojenne päällä - "Henki on nyt läsnä aivoissani. Aivojeni ei tarvitse työntää Henkeä pois." Henki on läsnä tässä kauniissa nyt-hetkessä!

Kysymys siis kuuluu: miten pääsette tästä siihen? Mikä on tuo hyppy? No, sellaista ei itse asiassa ole. Mitä teemme seuraavaksi? Miten saatte Hengen läsnä olevaksi kehossa? Olette uuden tietoisuuden pioneereja, mutta ette vielä kuitenkaan elä sitä täydellä teholla, ette kuitenkaan elä sitä "teräväpiirtona". Sopeudutte siihen joka päivä vähän enemmän, pääsette ohi vanhoista esteistä, mutta miten elätte sitä? No, te … (Joku sanoo "hengitetään") Hengitätte! Integroidutte siihen! Integroidutte siihen.
 


Integroituminen
No niin, olen saanut kirjeitä - henkikirjeitä, energiakirjeitä - joissa sanotaan: "Hengittelen, mutta mitään ei tapahdu." Väärin. Väärin. Älkääkä koskaan huolehtiko siitä tavasta, millä hengitätte tai miten paljon hengitätte tai olette hengittämättä. Jotain tapahtuu. Mieli ei välttämättä näe sitä, koska mieli ei näe Henkeä lainkaan. Mieli saa kokemuksen Hengestä, mutta se ei välttämättä hahmota sen toimintaa, mitä tapahtuu elämässäsi, Mary, mitä tapahtuu kehossasi.

Se on tavallaan hassu asia. Sanotte: "No, hengitän eikä mitään tapahdu." No, tapahtuu. Se on aivan siinä, mutta ette ole sallineet itsenne nähdä sitä. Ja se tapahtuu. Se ravistaa roskan ulos elämästänne, mitä tavallaan halusitte. (Naurua) Ja se on suora vaikutus, mistä puhumme hetken kuluttua. Mutta miten teette sen? Integroitumalla. Ehdottomasti integroitumalla.

On kyse Hengen integroimisesta läsnä olevaan hetkeen. On kyse Hengen kutsumisesta sisään sydämestänne - hengittämällä, vain pysähtymällä hetkeksi, vain ottamalla tuon tauon ja antaen Hengen, antaen "sinun" olla läsnä elämässänne - ei menneisyydessä, ei tulevaisuudessa, ei jossain muussa ajassa - epäilemättä. Epäilemättä. On edelleen tuo mekanismi, tuo hypnotisoitu mekanismi sisällänne, mikä sanoo, että teidän on epäiltävä kaikkea. Teidän on analysoitava sitä. Se on tavallaan kuin virustorjuntaohjelma tietokoneessanne: "Minun on tarkistettava kaikki." Ei, ei tarvitse. Ja sanotte: "No, joo, mitä jos teen jotain typerää?" Kenellä on oikeus tuomita se typeräksi?

Ja on tuo vanha ohjelmointi, joka joillakin teistä on … (Hän iskee silmää korostetusti) Voi, antakaa minun tehdä se uudestaan kameralle (hän iskee silmää taas) … tuo vanha ohjelmointi, joka joillakin teistä on ja joka sanoo: "En voi tehdä sellaista ja sellaista, koska mitä jos teen jotain typerää?" Teillä on siinä vanha nauha.

Joillakin teistä nauhat ovat pyörineet melko pitkään. Joillakin enemmän kuin toisilla ja etsitte aina jotain väärää. Puhuimme tästä Alkemiakoulussa Sedonassa. Jatkuvaa tähystämistä. Jatkuvaa … Se on hypnoosia - "Minun on uskottava, että jotain on pielessä", joten aivonne tähystävät jatkuvasti. Joka kerta pieraistessanne huolestutte, että jotain on pielessä. Se on luonnollista! (Naurua)

LINDA: Anteeksi kuinka? Mitä se oli?

ADAMUS: Eikö se ollut ihmisten sana? (Naurunauha soi) Joka kerta kun vapautatte kaasua, huolestutte. Näetkö, se ei kuulostanut yhtä hyvältä. Kyllä, ilmavaivoja. Kaasun poistamista, niin aina sanon siitä. Joka kerta kun teillä on pientä kipua polvessa tai teillä on hetki, kun ette muista jotain - voi, siunatkaa noita hetkiä, kun ette muista asioita, olette ehdottomasti oikeilla raiteilla - niin huolestutte siitä, koska teillä pyörii tuo ohjelmisto. Voitte sulkea tuon ohjelmiston. Ehdottomasti voitte.

Tulemme siis tähän pisteeseen, missä sanomme: "Miten teemme sen? Miten teemme sen?" Integroimalla. Miten integroitte? Vedätte vain syvään henkeä. Nautitte hetkestä, missä olette. Lakkaatte ajattelemasta sitä. Annatte itsenne vain olla turvallisessa paikassa. Ei tarvetta juosta … Kaikki sulkevat nyt nuo mielen skannerit "mikä on pielessä" tai "mitä minun täytyy epäillä". Sulkekaa vain ne. Aion pyytää Aandrahia tulemaan tänne eteen ja soitamme vähän musiikkia - vain koska se on kaunista, vähän ajanvietettä - ja teemme vähän integroitumista. Henki on läsnä.

Muuten, teidän ei tarvitse vaatia Henkeä tulemaan. Henki odottaa ovella, on odottanut pitkään. Jumaluutenne vain odottaa siinä valmiina kutsuun, mutta olette kipittäneet ympäri taloa kuin hullu hatuntekijä sanoen: "Mikä on pielessä? Mikä on pielessä? Mikä on pielessä? Tunnen tämän olemuksen ovella, on oltava jotain pielessä. Minua tullaan hakemaan." Ei! Se on vain henkenne, joka haluaa tulla sisään.

Ja sitten kuullessanne sen sanotte tavallaan: "En tiedä, olenko valmis. En tiedä, olenko jo siivonnut kaiken. En tiedä … Onko taloni järjestyksessä? Voiko vieraita tulla sisään? Täytyykö minun laittaa teetä? Mitä …" Voi! Rakkaat ihmiset, vetäkää henkeä ja vain integroitukaa Aandrahin kanssa.

Aahdrah, estradi on sinun. (Vähän taputuksia)

(Musiikki alkaa - Anders Holten "Lemurian Home Coming")

AANDRAH: Tämä hetki on sinun. Se on sinun luomuksesi. Oletko halukas vastaanottamaan?

Kutsun sinua nyt. Kun tunnet kehosi rentoutuvan, salli tämä. Salli.

Vain tunne tämä. Huomaa, miten musiikki voi viedä sinua alaspäin, alaspäin. Syvemmälle, syvemmälle. Alas.

Tämä musiikki hengitettiin luomukseksi Kuninkaan kammiossa. Sinulla on suuri kammio sisälläsi. Istutko siellä nyt … syvällä … syvällä ytimessä. Tunne se … tämä upea paikka … syvä ja hiljainen. Kun hengität sisään nenän kautta, mikä virtaa koko matkan alas … koko matkan alas.

Tunne tämä, sillä "sinun" lammessa, "sinun" ytimessä, on rauha. Rauha joka ylittää mielen kuvitelmat. Hiljaisuus. Tässä hiljaisuudessa Henki odottaa sinua.

Oletko halukas vastaanottamaan jokaisella hengenvedolla, joka virtaa syvälle, syvälle, syvälle, syvälle …

Vain vastaanota. Vain vastaanota … tämä rakkaushuuhtelu … myötätuntohuuhtelu.

Oletko halukas? Oletko halukas? Päästä irti. Päästä irti. Hiljaisuus … hiljaisuus … sillä keho voi hengittää, ottaa vastaan, hyväillä omaa henkeäsi ja sitten päästää irti.

Hengitä ja vastaanota. Hengitä ja päästä irti. Annat tämän rakkaussuhteen kasvaa.

Hengitä, sillä Henkiäon tässä ympärilläsi ja kanssasi. Tunne tämä … tämä suuri rakkaus.

Hengitä hyvin syvään nyt. Lempeästi … lempeästi … lempeästi. Syvemmälle ja syvemmälle. Tuntien tämän … tämän mikä haluaa hyväillä sinua.

Hengittäen sisään … hengittäen ulos … sillä jokainen hengitys on kutsu … kutsu Hengelle tulla. Kaikki mitä olen … kaikki mitä olemme.

Hengitä ja vastaanota. Syvälle, syvälle … syvälle sinun ihmeeseesi.

Hengenveto kerrallaan. Hengenveto kerrallaan … tule virtaavaksi värähtelyksi, eläväksi olemukseksi, ihminen ja Henki niin sekoittuneena, niin upeana.

Hengitätkö minua, rakas Henki? Hengitänkö sinua?

Syvällä … syvällä istun ytimessäni, sillä yhdessä hengitämme joka hengenvedolla … meidän tuoksua.

Oletko haluas vastaanottamaan tämän jumalaisen luomuksen, "sinun" ja tämän "sinun" ydinolemuksen tuoksua?

Kyllä, kyllä.

ADAMUS: Nyt Aandrah, jotain mitä olet tutkiskellut jonkin aikaa - mm, et ole aivan varma, oletko valmis tekemään sen. Miten siis teet hengitysharjoitusta, sanotaan tällaisen kehittyneen ryhmän, valaistuneen ryhmän kanssa - miten teet hengitysharjoituksen ilman sanoja?

Annan sinun kokeilla sitä tässä. Musiikki jatkuu. Aa, annan sinulle muutamia vihjeitä. Se tehdään silmillä. Se tehdään eleellä. Se tehdään hengittämällä liikettä kehoon, mutta ei sanoja.

Jatka siis.

(Aandrah elehtii hiljaa, kun musiikki jatkuu)

Ja nyt ilman musiikkia, miten hengität ryhmän kanssa ilman sanoja ja ilman musiikkia? Tämän ryhmän kanssa melko helppoa.

(Pitkä hiljaisuus, kun Aandrah hengittää ryhmän kanssa)

Kaunis, taianomainen hetki. Kiitos.

Aa. Aa, näette, että tietoisuuden, Hengen läsnä nyt-hetkessä ei yhtäkkiä tarvitse käyttää sanoja. Voi, sanat ovat joskus hyviä. Ihmisten täytyy kuulla. Aandrah on pohtinut tätä viime aikoina. Miten mennään sanojen tuolle puolen? Miten mennään musiikin tuolle puolen?

No, silloin kun ollaan valaistuneen ryhmän kanssa, erityisesti, mutta se voidaan tehdä kenen kanssa tahansa, ei ole tarvetta sanoihin. Tietoisuus alkaa reagoida suoraan toisen tietoisuuden kanssa eikä sen tarvitse edes kutsua yhtään energiaa tuolla hetkellä. Siitä tulee taianomainen hetki. Ette edes yritä kutsua energiaa. Ette yritä tehdä mitään. Energia pysyy loitolla väliaikaisesti, kunnioittaen ja arvostaen hengitystä, tietoisuutta tietoisuudelle.

Mm, hämmästyttävä asia. Yhtäkkiä Aandrah hengitti teidän kanssanne, te hengititte hänen kanssaan, sanaakaan ei tarvinnut sanoa. Ei tarvinnut olla yhtään energiaa tai temppuja tai mitään. Ei musiikkia.

Se on kaunis asia. Se on Henki läsnä, missä ei tarvita lainkaan hälinää, missä riisutte pois kaiken, missä pääsette selkeyteen. Aa! Kiitos, rakkaani. (Adamus vetää syvään henkeä)

Syvään henkeä, aah. Läpimurto.
 


Mitä ilmaisette ulospäin?
Seuraavaksi selkeys. Selkeys. Puhuin siitä aiemmin ja aion kysyä teiltä, mikä on viestinne. Mikä on viestinne? Mitä lähetätte ulos? Mitä sinne menee? Paul, mikä on viesti, mitä lähetät, säteilet, ilmaiset?

PAUL: Kaikki on okei.

ADAMUS: Kaikki on okei. Onko? (Paul nyökkää "kyllä") Hyvä. Hyvä. Uskon sen itse asiassa.

Tällä hetkellä on tärkeää olla selkeä siinä, mitä ilmaisette ulospäin, koska kuten sanoin tämän tilaisuuden alussa, katsokaa, mitä saatte. Katsokaa, mitä saatte. Se ei ole vain jokin virhe. Saatte juuri sitä, mitä ilmaisette ulospäin.

Mutta se mitä ilmaisette ulospäin, ei tule suunne ja sanojenne kautta. Itse asiassa, suurin osa ihmisten sanoista on oikeastaan merkityksettömiä. Kun kuuntelen ihmisten puhuvan ja sanovan asioita, he eivät sano mitään. Se on vain tätä mielen kiertoa, ympäripyörimistä, tilan täyttämistä ajatellen, että jos he ilmaisevat makyoa - ei ainoastaan henkisiä juttuja, vaan mitä tahansa juttuja - jos he vain ilmaisevat asioita, he tekevät hyvää työtä vain työntämällä sanoja ulos.

Niinpä kysyn teiltä, mitä ilmaisette ulospäin? Mitä esitätte? Mitä tulee täältä (sydän) - ei täältä (pää), vaan mitä tulee täältä (sydän)? Alkakaa kuunnella omia sanojanne ja sitten sulkekaa suunne. (Naurua) Lakatkaa puhumasta.

Tapahtuu niin paljon pulinaa. Ja tiedätte, mitä suurin osa pulinasta on, paitsi makyoa? Se on tarinoita. Tiedätte, mitä tarinat ovat? Menneisyyttä. Tiedätte, että tarinat vaativat prosessointia. Tarinat varastavat energiaa. Vanhat tarinat, uhritarina - sitä tapahtuu paljon. Ei välttämättä teillä, mutta useimmilla ihmisillä tapahtuu paljon juttuja.

Ilman todellisen ymmärtämisen selkeyttä siitä, mitä viestiä ilmaisette ulospäin, menette tavallaan oletusmoodiin. Ja saatte sen, mitä ansaitsette, eikä se ole paljon. Te ette ansaitse paljon ettekä te saa paljon. Tämä olisi hauskaa, mutta … Koska mieli pulisee. Silloinkin kun ette puhu, mieli pulisee, mikä on hyvin epäselvää, ja yksi asia mitä yritämme tehdä mysteerikouluissa, on saada selkeyttä. Se ei ole aina helppoa, mutta yritämme palata perusasioihin. Ja monta kertaa yritämme palata perusasioihin ja ihmiset ovat edelleen makyossaan. Ja he tulevat takaisin makyo-paskafraasien kera ajatellen, että aion antaa heille Adamus-palkinnon ja sitten he eivät saa sitä.

Mutta, rakas shaumbra … (Lindalle) Sinun pitäisi saada palkinto tänään vain asustasi. Kyllä. Joo. (Yleisö taputtaa) Kyllä.

Niinpä suurimman osan ajasta ette ole oikeastaan edes selkeitä ja sitten kun ajattelette asiaa, siitä tulee vielä epäselvempää. Mutta tätä säteilette ulospäin ja tämä vetää asioita elämäänne.

Mitä siis ilmaiset ulospäin, Bonnie?

BONNIE: Haluaisin olla valoa.

ADAMUS: Ei, se ei ole sitä, mitä haluaisit olla. Mitä ilmaiset ulospäin? Ja tarvitsemme mikrofonin. Kiusaamme Bonnieta hetken.

Mitä siis ilmaiset ulospäin? Ei, mitä haluaisit, vaan mitä lähetät juuri nyt? Sanotaan, että olen vain jokin olento enkä ymmärrä ollenkaan ihmisten sanoja. Niissä ei ole minusta tolkkua. Olen joltain kaukaiselta planeetalta. Mitä lähetät energeettisesti? Mitä lähetät tietoisuutesi kautta?

BONNIE: Okei, jos se ei ole valoa, se on kirkkautta.

ADAMUS: Sitäkö lähetät juuri nyt? Sitäkö tuntisin, jos olisin joku muukalainen, joka ei ole koskaan ollut maan päällä, enkä voisi nähdä ja kuulla sinua? Tunnen vain olemustasi - onko se kirkkautta? Ja kaikki elämässäsi on kirkasta.

BONNIE: Tavallaan … joo.

ADAMUS: Makyoa. Sori, mutta se on. Se on ja jos et voi olla paljaana täällä, missä muualla voit olla alaston? Mitä monet ihmiset …

LINDA: Oikeasti? Haluatko vastauksen siihen? (Naurua)

ADAMUS: Ja Bonnie, tämä et ole erityisesti sinä, vaan monet ihmiset ilmaisevat ulospäin pelkoa. Sitä lähetetään jatkuvasti - pelkoa ja ristiriitaa, pelkoa ja esteitä, epäilyksiä ja itsearvostuksen puutetta.

Mielesi ajattelee nyt ehkä: "Kyllä, mutta kävin yliopistoa ja olen filosofian tohtori ja minulla on upea työpaikka ja perhe." He vihaavat sinua. (Naurua) Mielenne siis pettää sinua. Mitä oikeasti ilmaiset ulospäin - et sinä, mutta mitä ihmiset usein ilmaisevat ulospäin - on tällaista pelkoa, epävarmuutta. Ja tämä on hyvänä päivänä. Suurimman osan ajasta he vain ilmaisevat ulospäin eräänlaista pölpötystä. Vain tätä vääristymää menee ulos, energeettistä vääristymää, koska heidän tietoisuutensa on vääristynyt. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä he ilmaisevat ulospäin, niinpä he ilmaisevat vain vääristymää. Se on kuin jatkuvaa signaalin loppumista, merkityksetöntä, mutta se varaa aikaa ja tilaa ja se vie … se suuntaa energiaa. Se ei vie, mutta se suuntaa energiaa.

Mitä siis oikeasti ilmaiset ulospäin? Bonnie, voin nähdä sinun energiasi kaikkialla. Voin tuntea sen kaikkialla. Haluatko minun kertovan sinulle?

BONNIE: Kyllä.

ADAMUS: Halua. Halua. Sinulla on hyvin rakastavaa halua. Sinulla on hyvin suurta halua ja kutsuisit sitä valohaluksi. Mutta ilmaiset ulospäin halua. Olen pahoillani, mutta tarvitsevuutta - etkä ole ainoa, huone on täynnä heitä - epätäydellisyyttä, puutetta … Se on halua saada jotain enemmän irti elämästä.

Kerroit minulle, että voisimme tehdä tämän. Pyysit minua. Melkein maksoit minulle, jotta kiusaisin sinua tänään. (Naurua) Sori, en ota lahjuksia, elleivät ne ole todella suuria.

Siis halua. Niinpä katselet - voit suuttua minulle, sulkea silmäsi, tehdä mitä haluat - mutta katselet elämäsi tuntien ja minuuttien tikittävän ohi ja sanot: "Tulin tänne tarkoituksen kera, hitto soikoon, ja olen investoinut paljon aikaa, paljon rahaa tuon tarkoituksen löytämiseen ja missä se nyt on? Milloin se tulee? Pitääkö minun olla kuolinvuoteella, ennen kuin lopulta tajuan/saan sen?"

Niin Bonnie, ilmaiset ulospäin halua. Ilmaiset ulospäin halua. Ja jos ymmärrät ja olet tietoinen siitä, mitä se on, voit - tulematta älylliseksi - itse asiassa muuntaa sen täyttymykseksi. Voit itse asiassa saada tämä Hengen olemaan läsnä elämässäsi juuri nyt. Sen ei tarvitse olla kuin epätäydellinen romanttinen suhde Hengen kanssa, kaukosuhde. Se voi olla juuri tässä ja juuri nyt.

Niin, voit antaa mikrofonin takaisin tai voit heittää sillä minua.

Mitä ilmaiset ulospäin, Kerri? Kävelin nimittäin tähän suuntaan ja sanoit: "Adamus, tule puhumaan kanssani?" Sanoit: "Ilmesty vain kynnykselleni." Tässä siis olen, rakas. Mitä teemme tämän kanssa?

KERRI: Minä … luultavasti epävarmuutta.

ADAMUS: Epävarmuutta.

KERRI: Juu.

ADAMUS: Juu. Minäpä tunnen. Se on … Se ei ole ensisijainen asia. Ensisijainen asia on, että sinä vain … et luota itseesi. Sinulla on dynaamista voimaa ja pelkäät päästää sen irti. Pelkäät, että se tuhoaa koko maan ja ihmiskunnan ja ystäväsi ja kaikki muut. Niinpä pidättelet ja annat itsellesi paljon muita syitä, mutta todellisuudessa säteilet ulospäin "Aion hillitä itseni. Pidän itseni sisällä." Niinpä siksi hillitset itseäsi ja juuri sen saat takaisin - et mitään - koska pidät sen sisällä. Mitä siis tapahtuisi, jos vain päästät sen ulos?

KERRI: Miten muka?

ADAMUS: Sillä ei ole merkitystä! En välitä. Millä tahansa haluamallasi tavalla. En voi … En voi …

KERRI: Olen jo helvetin väsynyt! Tiedäthän, oikeasti?! (Naurua, kun joku sanoo: "Tässä se tulee. Olkaa varuillanne!") Se on kuin, vitut siitä, okei!? Vitut siitä! Olen tympääntynyt kuulemaan tätä paskaa! En halua pidätellä, mutta se on kuin "sitten kun saan kaiken muun tehtyä" …

ADAMUS: Miksi?

KERRI: En minä tiedä. En tiedä.

ADAMUS: Matelet.

KERRI: Yäk!

ADAMUS: Jänistät. Ei, autan sinua saamaan sen ulos kiukun kautta tässä. Suututan sinut kovasti itseeni.

KERRI: Olen jo todella vihainen sinulle! Tarkoitan …

ADAMUS: Ei, sinä teeskentelet vihaa. Sinä teeskentelet vihaa.

KERRI: Pidättelen kuitenkin. Minä olen.

ADAMUS: Joo, näettekö? Hän pidättelee. Hän todella haluaa päästää sen ulos. Nousisitko hetkeksi? Tiedät, että teemme sen. Voisitko vain päästää sen ulos tässä? Tämä on helpoin paikka. Ja anna minulle mikrofoni, koska se voi sattua. (Naurua) Päästä se vain ulos, Kerri, kaikkien edessä. Päästä se vain ulos. Hillitsemättä sitä.

KERRI: (huutaen) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (Yleisö hyväksyy ja taputtaa)

ADAMUS: Aika nynnymäistä. Joo. Voi, olette liian helppoja, rakkaat ystävät. Se ei ollut hyvä. Se oli … tule tänne eteen. Kun päästät sen ulos, yhdistät vähän vihaa huumoriin ja päästät sen ulos eikä ole enää mitään tarvetta hillitä itseäsi. Päästä se siis ulos.

KERRI: Tarkoitan, eikö se ollut iso? Se tuntui todella isolta. (Yleisön jäsen sanoo "Kilju vaan") Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sori!

ADAMUS: Ei. Ei, ei. Se oli … Joe sanoo, että hän kuulee tuota noin kerran kuussa. (Naurua)

KERRI: Ei, hän pelästyi.

ADAMUS: Tehdäänpä se kunnolla. Haluatko minun tekevän sen kanssasi? Oikeasti?

KERRI: Mm hmm.

ADAMUS: Okei. Okei. (Joku sanoo "Teemme sen kaikki") Tehdään se kaikki! Ehdottomasti. Kolmeen laskien - yksi, kaksi, kolme … (Kaikki kiljuvat) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Parempi. Parempi. Hyvä. Hyvä, kiitos. Kiitos. (Yleisö hyväksyy ja taputtaa)

Niin, rakkaat ystävät … kiitos. Kiitos. Näetkö, sen sijaan että ollaan täällä (pää) asian kanssa, kuten sinulla on taipumusta, vain pääsetään se ulos. Kiljutaan se ulos. Ja erityisesti … yrität hillitä kaikkea. Se on ydinolemus, mitä ilmaiset ulospäin ja juuri sitä saat - pidättelyä. Pidättelyä. Itse asiassa sanoit aika hiljattain: "Elämäni on suurta pidättelyä. Kaikki on vain tässä odottelevassa, kehittymättömässä tilassa." Päästä se ulos.

Niin, rakas shaumbra, mitä ilmaisette ulospäin? Mitä siellä on? Ei mitä täällä (pää) on, vaan mitä on tuo selkeys.

Se voidaan kiteyttää oikeastaan yhteen tai kahteen sanaan ja tiedätte, mitä se on. Jos yritätte lähestyä sitä mielen kautta ja yritätte ajatella tienne sen läpi, sitä ei tapahdu. Kysytte vain itseltänne, "minä olen" -olemukselta: "Mitä se on?" Päästäkää irti ja vastaus tulee teille. Vastaus tulee teille.

Mitä se on? Ilmaisetteko ulospäin pelkoa? Pidättelyä? Halua? Mitä tahansa näistä hyvin yksinkertaisista asioista. Mitä ilmaisette ulospäin?

On tärkeää tällä hetkellä - ja kiihotan teitä niin paljon, kun minun täytyy - alkaa päästä selville siitä, mitä siellä tapahtuu, koska se ei tapahdu vain siellä, se tapahtuu täällä. Se tapahtuu sisällänne. Tuo sama hillitsemisviesti, joka menee ulos, tai halu joka menee ulos, tapahtuu myös tietoisuuskehossanne tällä hetkellä. Se kuulee sen. Se kuulee sen. Ja se on viesti. Se ei saa näitä mielen pikkuviestejä. Se ei kuule … Tietoisuuskehonne ei kuule sanojanne. Koskaan. Se saa tuntemuksen täältä.

Mitä siis ilmaisette ulospäin itseänne varten? Kun alatte tulla hyvin selkeäksi siinä ja ymmärtää, että voitte itse asiassa valita sen - sen ei tarvitse tapahtua oletusarvoisesti eikä sen tarvitse olla tätä pölpötystä, mitä lähetetään - teistä alkaa tulla hyvin energiatehokas.

Kulutatte valtavan määrän energiaa tällä hetkellä, joskus selittämättömiin tehtäviin ja energiaa suunnataan sinne ja tänne. Se on kuin valtavan tukkoinen valtatie, mutta siinä ei ole todellista virtausta. Autoja menee joka suuntaan, teitä jotka vain loppuvat yhtäkkiä, teitä jotka yhdistyvät samassa kohtaa samaan aikaan. Sellaista se tavallaan on. Se on energiasotkua.

Kun teistä alkaa tulla todella, todella, todella, todella selkeä, alatte höylätä sitä, kuten Todd puhui kirjassaan, ottaen pois makyon, niin mitä oikeasti ilmaisette ulospäin? Eikä kyse ole ankaruudesta itseänne kohtaan tai itsenne tuomitsemista. Se on tietoisuutta itsestänne, koska ne muutamat sanat, joihin voitte kiteyttää sen, ovat juuri sitä, minkä jokainen osanne kuulee. Se juuri estää Henkeänne olemasta läsnä. Juuri se on vienyt Hengen tai pitänyt Hengen etäällä, koska osa teistä ilmaisee: "En ole valmis. En ole valmis. En ole valmis. En ole valmis." Se on kuin hypnoosia. Jokainen osanne reagoi sitten vastaavasti ja alkaa uskoa sen. Päädytte tuohon hyvin rajoitettuun elämään - epätyydyttävään - ja elämään, minkä tuolle puolen haluatte päästä tällä hetkellä.
 


Selkeys
Tässä kaikessa on viesti. Kun pääsette tuohon selkeyteen - "Mitä oikeasti lähetän?" - voitte muuttaa sitä. Voitte muuttaa sitä. Ette tämän (pää) kautta, vaan tämän (sydän) kautta. Tämä (pää) on tavallaan mukana, mutta muutatte tunnetta.

Halusin Aandrahin tekevän tämän sanattoman hengitysharjoituksen, koska ette tarvinneet sanoja. Yhtäkkiä hengititte hänen kanssaan tai hän hengitti teidän kanssanne, teidän hengityksenne liittyvät yhteen. Sama on selkeytenne ja sen ymmärtämisen kanssa, mitä ilmaisette ulospäin.

Esimerkiksi voisitte ilmaista "halu"-viestiä toisille, maailmaan ympärillänne ja itsellenne. Kun tunnistatte sen, sanokaa "ei". Tuntekaa tuota haluviestiä. Miltä se tuntuu? No, se tuntuu tarvitsevalta ja epätäydelliseltä. Siinä on tietty - voitaisiin sanoa - melankolinen tuntu, mutta se vanhenee jonkin ajan kuluttua. Halussa voi olla vähän - kutsuisin sitä - valheellista romanssia tai aistillisuutta, mutta jonkin ajan kuluttua se on hyvin tylsää.

Mitä siis haluatte lähettää? Mitä aiotte todella tuntea? Se voi olla täyttymystä halun sijasta. Ja jos tunnette sitä - älkää ajatelko sitä, älkää kirjoittako sitä paperille tuhat kertaa, älkää juosko kertomassa kaikille siitä - vaan tunnette "Mitä on täyttymys? Mitä on Hengen oleminen läsnä elämässäni? Miltä se tuntuu?" Sitten se alkaa tapahtua.

Sitten myös mieli alkaa tavallaan päästä siihen ja mieli alkaa sanoa: "Tämä on melko mukavaa." Ja silloin kun mieli tekee sen, se alkaa integroitua tietoisuuskehoon. Ja yhtäkkiä olette selkeä ja yhtäkkiä juuri sitä alatte vetää puoleenne - kaikkea mikä on tyydyttävää, kaikkea mikä on täydellistä, kaikkea mikä on täällä vain tanssimassa, vain juhlimassa. Ei täällä, koska se on epätäydellistä ja sen täytyy jotenkin yrittää tehdä korjauksia, vaan koska se on Henki nykyhetkessä.
 


Monimuotoisuus
Elämässäni kreivi St. Germainina sanottiin - ja enimmäkseen se piti paikkansa - että pystyin kirjoittamaan kirjettä toisella kädellä, kirjoittamaan musiikkia - partituuria, sinfoniaa tai oopperaa - toisella, käydä keskustelua kahden tai kolmen ihmisen kanssa ja samalla nukkua.

LINDA: Olit siis nainen. (Paljon naurua ja taputuksia)

ADAMUS: Et antanut minun puhua loppuun … valittamatta.

LINDA: Ohhoh! Ohhoh! Ohhoh! (Yleisö nauraa ja buuaa)

ADAMUS: Ei tarvitse buuata … noissa nappuloissa ei ole buuausta. Tarkoitin sanoa - ja samalla nauttien ehdottomasti elämäni joka hetkestä. Ja se oli osittain totta, enimmäkseen totta.

Tässä olette, hyvin yksiulotteisia olentoja, joskus kenties kaksiulotteisia. Voitte ajaa autoa ja puhua kännykään, mitä hämmästelen joskus. Mutta voitte tehdä yhtä tai kahta tehtävää - voitte puhua puhelimeen ja laittaa ruokaa. Voitte kenties kirjoittaa tietokoneella ja kuunnella samalla musiikkia. Miksi? Miksi? Koska teidät on ohjelmoitu niin, koska jokainen energiakanavanne, virtaus, energiajakelu tietoisuuskehossanne on järjestetty niin.

Se on väärin. Ei ole mitään syytä, miksi teidän ei pitäisi pystyä tekemään monia asioita samaan aikaan. On tiettyjä fyysisiä rajoituksia - mutta kenties ei.

Niin rakas shaumbra, tuoden kaiken tämän yhteen, niin tämän päivän keskustelumme ydin on, että olette monitaitoisia, moniulotteisia olentoja, mutta olette pidätelleet. Teette vain yhtä asiaa täällä, yhtä asiaa tuolla. Olette tuoneet sen aikaan ja paikkaan ja on aika räjäyttää se kaikki hajalle. On aika mennä tuolle puolen. On aika käsittää, että voitte alkaa tehdä monia asioita.

Siis kotitehtävä. En usein anna kotitehtäviä shaumbralle - mutta kotitehtävä. Yrittäkää tehdä monia asioita. Menkää kotiin, työskennelkää ystävien kanssa, työskennelkää ryhmän kanssa - tämän ei tarvitse olla vain henkilökohtainen asia. Miten monta asiaa voitte tehdä samaan aikaan?

Voitteko tänään käydä keskustelua, syödä bratwurstia ja samalla tanssia, esimerkiksi? Nyt mieli sanoo: "No, ensinnäkin, minun ei pitäisi tehdä sitä. Toiseksi, kenties en pysty siihen." Mutta ehdottomasti pystytte. Haluatte olla tässä uudessa energiassa. Haluatte olla … Henki on läsnä. Hengen ei tarvitse tehdä vain yhtä tai kahta asiaa kerralla.

Se on hyvin kummalista ensin. Yrittäkää kirjoittaa kummallakin kädellä tai kirjoittaa koneella toisella ja käsin täysin eri asiaa toisella. Se on hyvin outoa ensin, mutta enemmin tai myöhemmin saatte tuon ahaa-elämyksen, mistä Tobias puhui, ja käsitätte, että elämä on ollut hyvin hillittyä, hyvin rajattua, se on ollut elämistä kaksinaisuudessa. Sen ei tarvitse olla sellaista enää. Kuvitelkaa, miten hauskaa olisi tehdä kaikkia noita asioita kerralla.

Tässä on salaisuus. Te ette voi ajatella tehdessänne, muuten se ei toimi. Jos ajattelette sitä ja jos yritätte sanoa: "Laitan puolet huomiostani tähän ja neljänneksen tähän ja toisen neljänneksen tuohon", se hajoaa. Se ei toimi. Mieli on ohjelmoitu, hypnotisoitu tekemään vain paria asiaa kerralla.

Todellisuus on, että tällä hetkellä teette monia asioita. Ajattelette istuvanne vain täällä katselemassa minua, buuaamassa minulle, mutta itse asiassa teette monia asioita. Tietenkin teillä on silmät tietoisena ja istutte tuolilla, osa kehostanne pitää tasapainoa kehossanne ja pitää teidät istumassa suorassa. On siis kaikkea tuota toimintaa.

Paljon muuta toimintaa tapahtuu. On tietoisuustyötä. On spiraalin laajentumistyötä menossa tällä hetkellä. Tapahtuu irtipäästämistä tällä hetkellä. Osanne tutkivat toisia mahdollisuuksia tällä hetkellä - tutkitte huomisen mahdollisuuksia tällä hetkellä. Ette vain tiedosta noita asioita. Teette siis monia tehtäviä.

Ja sitten kun leikitte sillä vähän - yritätte kirjoittaa koneella ja käsin samaan aikaan tai tehdä kahta, kolmea, neljää eri tehtävää - se on kummallista ja luultavasti kiroilette minulle taas. Mutta yhtäkkiä alatte käsittää, että paljon asioita tapahtuu ja on paljon enemmän, mitä voisitte tehdä. Teistä voi tulla paljon tehokkaampi energioidenne kanssa. Voitte vapauttaa sitten nuo energiat todella suuriin luomuksiinne tai vain olla onnellinen - olla läsnä Hengen kanssa maan päällä ja olla vain täysin onnellinen. Käsitätte, ettei teidän tarvitse tehdä mitään. Analogia on, ettei tarvitse olla edes sanoja hengitysharjoituksen pitämiseen. Se auttaa joskus kenties saamaan junan liikkeelle, mutta sitten voitte päästää irti myös sanoista ja päästää irti ajattelusta.

Tämän myötä, rakkaat ystävät, on teidän juhlanne aika. Rakkaani (Lindalle), näytät hurmaavalta tänään. Kyllä, kyllä. (Taputuksia) Ja minun on sanottava, että tuon upean naisen suunnittelija olisi hyvin vaikuttunut sinusta. (Ilotulituskuvia alkaa näkyä) Fr d ric Bartholdi, Vapaudenpatsaan arkkitehti, olisi vaikuttunut ja kunnioitettu tekemisistäsi. (Taputuksia)

Niinpä tämän myötä, rakkaat ystävät, pitäkää upeat juhlat. Ja muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Ja niin se on.




Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.

Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.

Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.

Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta
www.crimsoncircle.com.



 Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) ( www.crimsoncircle.com)
2.7.2011, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

2 kommenttia:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Hymyilyttää, kun juuri latasin tämän tikulle, että kuuntelen huomenna töihin ajellessa. Enpä siis luekaan täältä tätä vielä...

Kiitos näistä postauksista, on ollut mukava seurata.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Lukeminen olisi ollut turvallisempaa, sillä Kerri alkoi yllättäen kiljua juuri kun olin pysähtyneenä liikennevaloissa aamuruuhkassa. Tuli kiire vääntää ääni pienemmälle, sillä luulen, että kuului viereisiin autoihin saakka :)
(tämä oli nyt pakko tänne tiedottaa, jos joku toinenkin kuuntelee näitä autossa...)