sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

VAPAUTUMINEN HENKISEEN YLTÄKYLLÄISYYTEEN

Olemme tulossa ulos sumusta


On tiedetty vuosikymmeniä, että Mt. Shastalla ja muilla pyhillä vuorialueilla on runsaasti ylösnousseiden mestareiden toimintaa päivinä, jotka ovat lähellä 4.7. Tämä luo valtavan henkienergiatulvan. Tämä valo-olentojen jumalainen yltäkylläisyys virtaa ympäri maapallon ja sen sisäistävät kaikki, joilla on avoin sydän.

USA:ssa 4.7. on vapauden ja itsenäisyyden valtavaa juhlaa. Mutta ylösnousseet mestarit näkevät tämän itsenäisyyspäivän erityisen henkisenä - ei fyysisyyteen perustuvana. Tämän itsenäisyyspäivän aikana - 4.7.2011 - ja heti kesäkuun pimennyskujan jälkeen, uutta ja jalostunutta valotaajuutta joka on koodattu jumalaisella kollektiivikohtalollamme, tulvii maailman pyhille vuorille (Mt. Shastan ollessa yksi näistä). Tällä valolla on kapasiteettia vapauttaa meidät kaikista asioista, jotka ovat saaneet meidät pysähtymään tai jumiin. Se myös selvittää sumua tietoisuudestamme ja auttaa meitä sen tietämisessä, mikä on seuraava suunta meille - ei ainoastaan yksilöinä, vaan myös kollektiivisesti.

Suuren valkoisen veljeskunnan ylösnousseet mestarit kertovat, että olemme tulossa ulos sumusta, jonka pitkä "hautomisjakso" on saanut aikaan, ja että olemme nyt astumassa valaistuneen ykseystietoisuuden uuteen aikaan. He kertovat meille, että meidät on nostettu juuriltamme kuin vanha ja mahtava tammi ja kylvetään nyt uuteen hedelmälliseen maaperään. Tämä maaperä on hyvin runsasta ja ilmennämme nyt nopeasti sen jumalaisen suunnitelman, mikä meidän jokaisen sisään on laitettu. Uusi ovi on lopultakin murtautumassa auki ja pystymme tajuamaan selvästi seuraavat odottamattomat askeleet. Tämä tulee myös runsaan energiamäärän kanssa tuon matkan tekemiseen.

Kun heräämme vanhasta kollektiiviunesta uuteen todellisuuteen, havaintomme muuttuvat radikaalisti ja vastustamattoman spontaanisti ja sen takana paljon enemmän voimaa, mihin olemme tottuneet. Kaikki jotka vastustavat uuden, sisäisen valovalelun kutsua, havaitsevat elämän haastavammaksi kuin koskaan. Nopeus millä meitä kutsutaan liikkumaan, on ällistyttävä. Niinpä viestinä on päästää irti ja sallia se radikaali muutos, joka on käsillä. Tästä valosta ei voi olla piittaamatta tai sitä ei voi vältellä enää, vaikka ehkä yritämme. Meitä kaikkia kutsutaan korkeampaan tarkoitukseen ja jumalaiseen kohtaloon. Meitä kutsutaan tekemään loikkia ja hyppyjä hyvin äkkiarvaamatta ja ilman mitään harkintaa. Ei yksinkertaisesti ole aikaa pohtia seuraavaa liikettämme. Tämä on hyppy kollektiivisydämestä.

Meidät kutsutaan nyt liittymään uuteen liikkeeseen. Meitä pyydetään ottamaan oma paikkamme. Monet meistä tuntevat vetoa elämään yhdessä pyhiin paikkoihin ympäri maapalloa, mitkä resonoivat eri sieluryhmien kohtalon kanssa. Nämä ryhmät ilmentävät samanmielisten sielujen kokoaikaisia ryhmiä, jotka keskittävät energiansa yhdessä tukemaan koko planeetan ylösnousemusta. Tämä hyvin keskittynyt valo, joka on ankkuroituna pyhiin paikkoihin, tuo harmoniaa ja tasapainoa maapallon energiaverkkoon, mikä ympäröi planeettaa.

Tätä työtä tehdään yhteistyössä ei-fyysisten ylösnousseiden mestareiden ja fyysisten kypsyvien mestarien kesken. (Kyllä, tämä on kaikille teille tätä lukeville) Tämä toiminta ehkäisee massatuhoutumisen, mikä olisi voinut olla mahdollista ilman kollektiivista osallistumista. Tämä poikkeuksellisen innovatiivinen liike suunniteltiin kauan sitten ja kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Ei ollut koskaan mitään riskiä maapallolle ja ihmiskunnalle tässä tai missään tulevassa ajassa. Tämä toiminta on suuri lahja kollektiiviselta valoperheeltä ja ylösnousseilta mestareilta maapallolle ja elämälle sen pinnalla. Kaikki tuntevat, elävät olennot hyötyvät tästä toiminnasta. Tuntekoon kaikki tuntevat olennot vapauden puhjeta heränneestä sydämestään auttamaan tässä uudessa jumalan suunnitelmassa uutta maapalloa varten.






Kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
4.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: