torstai 21. heinäkuuta 2011

PELON YLÄPUOLELLE SIIRTYMINEN

Pelko ei ole totuus. Tämä pelko ei ole todellisuutta. Tämä pelko ei ole sitä, keitä olette ja mikä on todellista ja aitoa olemuksessanne. Se on mielen ja tunteen rakennelma. Se on harhan verho, joka on vedetty olemuksenne totuuden päälle.




Pelon äänet huutavat kaikkialla, minne käännyt. Pelko taloudellisesta romahtamisesta. Toisten ihmisten pelko - sekä niiden joka elävät lähelläsi että niiden, jotka elävät toisissa maissa. Pelkoa ja lisää pelkoa. Kyse on todella suuresta bisneksestä - kun pidetään kaikki pelkotilassa.

Mutta tämä pelko ei ole totuus. Tämä pelko ei ole todellisuutta. Tämä pelko ei ole sitä, keitä olette ja mikä on todellista ja aitoa olemuksessanne. Se on mielen ja tunteen rakennelma. Se on harhan verho, joka on vedetty olemuksenne totuuden päälle.

Kurkistetaanpa verhon taakse. Vedetään sivuun pelon verhot ja katsotaan totuutta, joka säteilee sen takana. Katsotaan todellisuutta siitä, kuka olet, kaiken pelon muodostaman mielikuvituksen alla.

Kun olet peloissasi tai huolissasi, stressaantunut ja ahdistunut tai vain tyytymätön tämän levottomuuden matalapaineen virratessa lävitsesi, sukella vain tähän hetkeen, tähän juuri nyt. Sitten tunne itsesi syvältä, tunne kehosi hyvin läsnä olevaksi. Hetken vain tarkkaile hengitystäsi, kun se tulee virkistämään kehoasi, täyttämään sen elämällä ja sitten kohoaa mieleesi puhdistamaan sen - puhdistaen sitä jokaisella henkäyksellä. Tarkkaile hengitystäsi, kun se poistaa pelon ja epäilyksen ja päästää sen kosmokseen.

Tunne kehosi kihelmöivän elämää. Tunne mielesi selkeytyvän. Juuri tässä ja nyt, tässä hetkessä kaikki on hyvin. Kaikki on hyvin ja voit tuntea syvän tyyneyden sisälläsi, ja vielä senkin alla ilon, syvän ilon siitä, kuka olet ja että elät tätä elämää juuri sellaisena, kuin se on.

Sinä juuri sellaisena, kuin olet tässä ja nyt, olet täysin oikea. Näin on tarkoitus olla juuri nyt, ja se toiminta mihin ryhdyt tässä hetkessä, tästä syvän keskittyneestä rauhan ja ilon tilasta sisälläsi, on aina parasta mahdollista toimintaa itsesi kannalta ja sen tarkoituksen kannalta, joka sinulla ja elämässäsi olevilla ihmisillä on ja niilläkin, joita et ole ehkä koskaan tavannut.

Tämä on kaikki osa sitä virtausta, joka kulkee ylähäällä ja alhaalla, ympäri ja lävitse, on kaikkea, mikä elää suuressa ykseydessä ja yhteydessä. Kun yhdistyt tähän, minkä voit tehdä helposti vain hengittämällä sisään, huomaat olevasi voimapaikassa - valtavan viisauden voiman, keskittyneen voiman paikassa - mikä on ja minkä on tarkoitus olla kaikkia varten, kokonaisuutta varten, sitä yhtä varten, jota sinä olet, jota minä olen ja jota kaikki on.

Tule tänne, tule tähän tilaan vain olemaan, vain hengittämään, tuntemaan kehosi kihelmöivän elämää ja tuntemaan mielesi tyyntyvän ja selkeytyvän. Tule tänne niin usein kuin voit - riippumatta olosuhteistasi. Tule tänne jokaista päätöstä varten. Opettele pysymään tällä ja olemaan vuorovaikutuksessa samanaikaisesti maailmasi kanssa - tuntien kehosi kihelmöivän elämää ja keskuksesi tyyneyden myös istuessasi juttelemassa toisen ihmisen kanssa, pitäessäsi myyntipuhetta uutta sopimusta varten, hakiessasi töitä, täyttäessäsi lainanhakulomaketta, toivottaessasi tervetulleeksi asiakkaan yritykseesi tai vieraan kotiisi. Mene tähän tilaan, joka on pelon ylä- ja ulkopuolella.

Se on täällä sinua varten juuri nyt. Mitä enemmän tulet tänne, sitä helpommaksi sinulle tulee tämän tilan saavuttaminen nopeasti ja helposti, sitä helpompaa on olla täällä keskustellessasi toisten kanssa. Kun olet täällä, kuuntele ja tarkkaile. Ole syvästi yhtä toisten kanssa. Tiedosta, mitä sinulle sanotaan. Tiedosta, mitä toiset näkevät. Tule syvästi yhdeksi sekä itsesi että ympärilläsi olevien kanssa tässä yhteyden tilassa. Tämä on todellisen voiman sija. Tämä on tila, jossa tiedät tarkkaan sanat, jotka ovat oikeat kullakin hetkellä, kohtaat omat sekä lähelläsi olevien tarpeet.

Tällä ei ole epäilystä. Tällä ei ole pelkoa. Täällä ymmärrät ja tunnet syvästi ykseyden, jota olette, tarkoituksen virtauksen ja ne rakkauden säikeet, jotka punoutuvat jokaisen ihmissuhteen läpi joka hetki. Täällä kauneutta ja voimaa ja vain kaksi sanottavaa sanaa: minä olen.



 Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart ( www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff (
www.heavenletters.org) Quado 23.3.2008 Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: