torstai 7. heinäkuuta 2011

IHMISMIELI


Niin kauan kuin kollektiivin enemmistöllä on tuo ajatus, useimmat teistä kokevat kollektiivitodellisuuden sen säännön kera, että fyysinen todellisuus on todellisempi kuin ei-fyysinen todellisuus


Miten ihmismieli toimii viidennen ulottuvuuden todellisuudessa? Miten se eroaa nykytoimintatavasta?

Ihmismieli toimii jo viidennessä ulottuvuudessa. Tapa jolla koette mielenne, on kuitenkin vääristymä alkuperäisestä viidennen ulottuvuuden todellisuudesta. Vastauksena aiomme kertoa teille, miten mieli jo toimii. Sitten kerromme, miten koette mielenne kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa. Tämä auttaa teitä ymmärtämään, miten uudistaa ajatteluanne, jotta oivallatte viidennen ulottuvuuden mielenne.

On muutamia määriteltävissä olevia pääeroavuuksia kolmannen ja viidennen ulottuvuuden todellisuuden välillä. Yksi niistä on: kolmannen ulottuvuuden näkökulma kertoo teille, että tapahtumat, ihmiset, asiat, ajatukset ovat erillään toisistaan. Viidennen ulottuvuuden todellisuudessa kaikki nähdään yhdistyneenä mutta erilaistuneena. Näin samalla kun on energiamuunnelmia, on aina selvää, että kaikki on samaa kudosta, että kaikki on vain oma versionsa valosta eikä mitään ole olemassa ilman yhteyttä kaikkeen ympärillä olevaan.

Ihmismieli kykenee näkemään asiat tässä viidennen ulottuvuuden todellisuudessa. Asia joka tulee tiellenne - yksi tapa jolla mielenne vääristää alkuperäistä viidennen ulottuvuuden näkökulmaa - on se, että opitte, että jotkut asiat ovat todellisia ja jotkut eivät ole. Erottelette kokemuksenne todellisiksi ja epätodellisiksi. Tämä tapahtuu mm. oppiessanne nuorena, että kun olette unessa, mielenne saama kokemus ei ole todellinen, ja kun olette hereillä, mielenne saama kokemus on todellinen. Todellisuudessa mielenne - perimmäisenä asetuksenaan - tunnistaa kummankin kokemukseksi.

Unet joita teillä on yöllä, ovat kokemista ja unelmat joita teillä on valvetilassa, ovat myös kokemista. Päiväunet jolloin mielenne alkaa fantasioida ollessanne hereillä, ovat yhtä päteviä kokemuksia, kuin fyysiset muutokset joita tapahtuu ympärillänne, kuten kynän putoaminen tai jonkun äänen kuuleminen. Mielenne perusprosessi kertoo teille kaikkien näiden asioiden olevan todellisia kokemuksia, mutta opitte vääristämään tämän perustodellisuuden kaksinaisesti todelliseksi ja epätodelliseksi. On satoja muita kaksinaisuuksia, joita myös käytätte lisätäksenne vääristymiä kokemuksiinne.

Kokemustenne arvon ja ajatustenne pätevyyden päättämiseksi on neljäs ulottuvuus, jonka voisitte kuvitella kerrokseksi henkilökohtaisen kolmannen ulottuvuuden ja viidennen ulottuvuuden välille, missä kaikki on todellista. Se on vain kokemista ja kaikki on yhteydessä. Näiden kahden välillä on siis neljäs ulottuvuus. Siellä on kollektiivinen todellisuutenne, missä kaikki ihmiskentän sopimukset ovat. Ihmisinä olette päättäneet suostua siihen, että fyysinen keho on todellinen ja energia on vähemmän todellista. Jotkut teistä uskovat tähän sopimukseen enemmän kuin toiset. Niin kauan kuin kollektiivin enemmistöllä on tuo ajatus, useimmat teistä kokevat kollektiivitodellisuuden sen säännön kera, että fyysinen todellisuus on todellisempi kuin ei-fyysinen todellisuus. Ylläpidätte näitä sääntöjä kollektiivisesti.

Niin kauan kuin tällaista uskomusversiota ylläpidetään neljännessä ulottuvuudessa - yhteisymmärrystodellisuudessa - mielenne tukee mielellään kolmannen ulottuvuuden kokemustanne, jotta se on linjassa ihmisten neljännen ulottuvuuden sopimusten kanssa. Näin voitte sopeutua joukkoon, tulla toimeen ihmisten kanssa ja ympärillänne olevissa ihmisissä on jotain tolkkua. Tätä ei tapahdu, jos päätätte - ja jotkut teistä tekevät tämän - olla uskomatta neljännen ulottuvuuden sopimuksia. Päätätte olla vääristämättä viidennen ulottuvuuden kokemustenne niillä.

Jos huomaatte, että teillä on paljon laajempi, avarampi ja vähemmän rajoittunut näkökulma kuin ennen, mutta olette usein yksin tämän tilan kanssa tai on vaikeaa saada tolkkua ympärillänne olevaan tai on vaikeaa ilmaista itseänne tavalla, minkä toiset pystyvät käsittämään, on miellyttävää omaksua neljännen ulottuvuuden sopimukset ja lisätä tuo vääristymä viidennen ulottuvuuden mieleenne.

Siirtyessänne enemmän viidennen ulottuvuuden näkökulmaan, ette tee mitään uutta, vaan muistatte, miten tehdään jotain vanhaa. Otatte jossain mielessä takaisin lapsenmielisyytenne - sen mielenne version, joka ei suodata olemassa olevien sääntöjen mukaisesti, vaan hyväksyy jokaisen kokemuksen ja poimii ne kokemukset, joita voidaan parhaiten käyttää tukemaan elämäänne. Tämä on monimutkaisempi tapa selittää sitä, miten ihmiset yhdistyvät intuitioon.

Intuitio on kulttuurinne määritelmän mukaisesti tietoa, joka tulee toisen maailman, ei-konkreettisten tai "epätodellisten" tapahtumien kautta. Intuitio on sitä, kun sallitte mielenne tehdä asioita, mitä se tekee luonnostaan - eli käsittelee jatkuvasti kokemuskerroksia, jotka ovat ulottuvillanne joka hetki. Tästä syystä intuitio tai intuitiiviset näyt tulevat päiväunelmoinnin aikana. Silloin sallitte itsenne astua mielenne rajoittavien uskomusten ulkopuolelle ja vain kerätä sitä, mihin yhdistytte tuosta tilasta.

Ihmiset oppivat eri tavalla - joku tekemällä, joku näkemällä, joku kuulemalla ja toiset kaikkien yhdistelmänä. Miten valaistumisprosessi vaikuttaa ihmisten oppimiskokemukseen?

Noista luokista tulee vähemmän selviä kaikilla, ja tämä pätee lapsiin, joita syntyy tänä aikana, ja myös aikuisiin jotka siirtyvät valaistumisprosessin läpi. Tämä liittyy siihen, että nuo luokittelut ovat heijastusta niistä tavoista, joilla henkilön kokemukset ovat rajoittaneet hänen ajatteluaan. Periaatteessa täydellisessä maailmassa, puhtaassa ympäristössä, lapsi syntyy kaikkien noiden oppimistyylien kera. Riippuen kokemuksistaan hän oppii hyödyntämään joitain tyylejä enemmän kuin toisia. Hän kehittää oman tyylin. Hän oppii hyödyntämään joitain aistejaan enemmän kuin toisia.

Yksinkertainen esimerkki tästä on lapsi, joka kasvaa todella meluisassa kodissa, ja selviytyäkseen päivittäisessä ympäristössään hän oppii sulkemaan äänet pois, jotta hän ei keskittyisi niihin tai jotteivät ne häiritsisi häntä. Sitten kun on oppimisen aika, hän ei välttämättä kuule äänenä tullutta informaatiota, koska hänen mielensä on luonut mallin, jolla estää tai sivuuttaa äänet. Voitte kuvitella, että asiat joita ihmiset kokevat ensimmäisten viiden vuoden aikana, vaikuttavat heidän tyyliinsä kokea. Jotkut teistä ovat hyviä yhdessä tai parissa tyylissä, jotkut kamppailevat niiden kaikkien kanssa ja heillä on jotain tämän "laatikon ulkopuolelta".

Valaistumisprosessiin sisältyy niiden osienne takaisinottaminen, jotka olette kadottaneet sosiaalistumisen seurauksena. Siihen kuuluu irtipäästäminen malleista tai tavoista, jotka johtavat puutteellisuuteen näissä tyyleissä. Jos siis olette sulkeneet äänet selviytyäksenne lapsuudessa, niin kulkiessanne valaistumisprosessin läpi aikuisena saatatte huomata, että voitte virittää herkkyyttänne äänille ja löytää rikkaan kokemus- ja oppimismaailman siitä. Otatte takaisin kyvyn tuohon oppimistyyliin. Tämä on esimerkki. Tämä on valaistumisprosessin yleisvaikutus.


Mitä meditointi tekee ihmismielelle?
Riippuu meditointimuodosta. On joitain yleisiä peruskokemuksia, joita tapahtuu ihmismielessä meditoinnin aikana. Jollain tapaa se on samanlaista kuin unen alkuvaiheet. Jotkut mitattavissa olevat aivoaallot mielessänne hidastuvat. Yksi tapa kuvata mielenne tapahtumia on se, että muutatte keskittymiskeskusta rationaalisesta, loogisesta mielestänne osiin, jotka ovat sallivampia ja sanotaan, vähemmän abstrakteja. Tämä saattaa kuulostaa paradoksilta, mutta looginen ajatteluprosessi itse asiassa nojaa kokonaiseen abstraktiosarjaan. Ensimmäinen on se, että olette erillään ympärillänne olevista asioista. Siirrytte meditoidessa abstraktiosta selvempään kokemustodellisuuteen.

Usein tämä tapahtuu sillä hetkellä, kun ajatus kulkee mielen läpi, siirtyy ideoista, muistoista, toiveista ja ajatuksista aistimukseen - aistimukseen istumisesta, hengittämisestä. Tämä muutos aistikokemukseen johdattaa teidät abstraktiosta todellisuusmuotoon, jota kutsumme selvemmäksi siinä mielessä, että se on vähemmän vääristynyt. Se on lähempänä viidennen ulottuvuuden todellisuutta. Yksinkertaisesti vain imette kokemusta ympärillänne ja poimitte siitä sen, mikä on hyödyllistä kokemuksellenne. Siitä eteenpäin meditoinnin vaikutus ihmismieleen riippuu todellakin siitä, mihin siirrytte siitä kohtaa.

Jotkut ihmiset käyttävät tämän lähteäkseen henkiselle matkalle, seuratakseen opastettua visualisointia tai shamanistiselle matkalle henkimaailmaan tai henkenne tietoisuuteen, missä voitte saada kaikenlaista informaatiota. Jotkut teistä käyttävät meditatiivisia työkaluja pelkästään levätäkseen tai kouluttaakseen mieltään pysymään hiljaa myös meditoinnin ulkopuolella. On loputtomasti eri suuntia, mihin voitte mennä saavuttaaksenne meditatiivisen tilan.

Onko mieli mukana, kun luomme ja ilmennämme unelmiamme, vai onko silloin kyse vain sydämestä? Mikä on uusi tapa prosessoida tai luoda unelmiamme?

Voitte ajatella toiveidenne ja unelmienne luomisessa sielua ajajana ja kehoa, sydäntä/tunteita ja mieltä kulkuneuvona. Tilanne riippuu siitä, kuka olette, mutta todellisen elämän unelmaan liittyy aina sydän, mieli ja keho. Kun ajattelette unelmaanne, kun yhdistytte kuvaan unelmanne seuraamisesta, huomaatte tuntevanne sen sydämessänne. Tunnette tunteita siitä, tunnette ne kehossanne, tunnette energiamuutoksen ja tunnette, että mielenne innostuu. Ajatuksia alkaa virrata.

Mielenne on vain työkalu, aivan kuten myös sydämenne, intohimonne ja kehonne on työkalu. Kaikki nämä asiat ovat työkaluja auttamaan teitä unelmienne seuraamisessa. Unelmanne alkavat sielustanne. Usein sielunne on valinnut teille elämän, joka varhaiskokemuksissaan tukee tätä unelmaa - esitelläkseen tuon unelman osia tai antaakseen teille työkaluja tai kieltääkseen teiltä työkalut ja antaakseen teille näin tavoitteen seurata tuota unelmaa. Mielenne merkitys siirtyessänne valaistumisprosessin läpi ja alkaessanne seurata unelmianne, on sen käyttäminen työkaluna.

Tämä on erittäin tärkeä viesti, erityisesti niille jotka ovat new age -liikkeessä tai kiinnostuneita metafyysisistä tai uuden ajan ajatuksista, mukaan luettuna vetovoimanlaki: on välttämätöntä muistaa, että mielenne on erittäin hyödyllinen työkalu. Muistakaa, että tavalliset, vanhanaikaiset ihmisaivonne ovat äärettömän hyödylliset. Osa monien oivallusta on, että yritätte ylittää mielenne rajoitukset ja astua johonkin korkeampaan, parempaan tai suurempaan. Tämä on hieno tapa ajatella asiaa olettaen, että te ette heitä lasta pesuveden mukana.

Varmistakaa, että jatkuvasti käytätte mieltänne, jatkatte ajattelemista ja luotatte ajatteluunne. Jos jokin unelma tai visio on todella oikea ja pätevä, sen pitäisi sopia loogiseen ajatteluunne täysin harmonisesti. Älkää heittäkö pois ajatteluanne. Älkää lakatko ajattelemasta. Sen sijaan jatkakaa unelmienne ja toiveidenne ajattelemista. Sallikaa niiden virrata skeptisyytenne ja loogisen todellisuutenne läpi ja etsikää takaportteja ja uusia mahdollisuuksia. Etsikää rajoituksia ja löytäkää luovia ratkaisuja astuaksenne niiden ohi. Käyttäkää mieltänne unelmienne seuraamiseen yhtä paljon, kuin käytätte sydäntänne, henkeänne ja kehonne.







Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: