keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

OMISTAUTUNUT TOIMINTA / Ole lempeä Itsellesi


Ole lempeä Itsellesi

On tärkeää ymmärtää sen arvo, että on täysin ja tietoisesti läsnä käsillä olevassa tehtävässä. Sillä ei ole merkitystä, mitä teet tai miten teet sitä. Avain on olla läsnä siinä ja värähdellä korkeaa puhdasta taajuutta - valaen työtä tai tehtävää selkeällä ja puhtaalla ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen värähtelyllä.

Pienet, yksinkertaiset ja omistautuneet teot - valeltuna rakkaudella, kiitollisuudella ja arvostuksella - aaltoilevat elämästäsi ulospäin ja muuttavat ja transformoivat kaikkea energiaa, mitä ne koskettavat. Sinä ja muut jotka harjoitatte tietoista hiljaisuutta, annatte esimerkin, turvasataman ja tasapainoisen taajuuden, jonka kanssa toiset voivat resonoida. Lukumääränne lisääntyy.

Ole lempeä itsellesi, tuo rakastavasti tietoisuutesi jokaiseen tehtävään, jokaiseen nyt-hetkeen ja valele tuota nyt-hetkeä ilollasi, kiitollisuudellasi ja arvostuksellasi. Oivallat ja tunnistat sen kunnian, mikä on olla fyysisessä ruumiissa - ja käsität kaikkien toimiesi todellisen pyhyyden.



 Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



2 kommenttia:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Sinä, Luojana joka olet, olet valinnut ja antanut kaiken mikä koskaan on tapahtunut, tapahtua elämässäsi.

Jokaisen valinnan kautta, tietoisen tai tiedostamattoman, olet luonut itsellesi uusia potentiaaleja ja mahdollisuuksia. Sekä, sisällytettynä jokaiseen tapahtumaan, on se ollut vaikea tai ei, on lahja Sinulta, Sinulle. Tämä on totta jokaisen miehen, naisen ja lapsen kohdalla maan päällä.

Voitko antaa itsesi avautua ja vastaanottaa lahjat jotka olet antanut itsellesi, jopa kaikkein vaikeimmissakin kokemuksissasi. Lahjan vastaanottamisen hetkellä tulet ymmärtämään että et ole koskaan tehnyt syntiä, et koskaan erehtynyt, koskaan tehnyt virhettä, koskaan loukannut ketään. Olet yksinkertaisesti valinnut kokemuksesi, luonut todellisuutesi, ja tuonut itsesi tähän Nyt-hetkeen.

Tässä Nyt-hetkessä, sinulla on lukemattomia potentiaaleja mistä valita - eikä niistä yksikään ole väärä.

Heli kirjoitti...

Kiitos, Harri tästä kanavoinnista. Pysähdyn monesti vain kuvan äärelle, mutta nyt luin taas tekstin kokonaan. Kaunista ja jotenkin kosketti.. <3