sunnuntai 14. elokuuta 2011

Pelko Porttina Tuntemattomaan


Antakaa itsellenne anteeksi älkää enää tuomitko itseänne niin ankarasti. Itselle anteeksi antamisen kokemus on valaiseva kokemus.



Rakkaat ystävät!
Olen Maria, Joshuan äiti.  Olen täällä saadakseni yhteyden teihin ja tuodakseni teille Kristus-energian naispuolista viestiä. Useimmat teistä tarvitsevat sitä erittäin kipeästi juuri nyt.  Olette käymässä läpi syvää muunnosprosessia.
Maan päällä on juuri nyt suuri määrä valotyöntekijöitä, ja he ovat osaksi heränneet, osaksi muistavat keitä he ovat.  Itse asiassa valotyöntekijöissä voidaan erottaa kolme ryhmää tai kolme vaihetta, joissa he tässä muunnosprosessissa saattavat olla.


Valotyöntekijöiden ensimmäinen ryhmä ei ole vielä herännyt. He eivät vielä tajua keitä ovat, ja sen vuoksi he tuntevat olevansa hyvin eksyksissä ja yksinäisiä. He kyllä tuntevat olevansa erilaisia eivätkä omasta mielestään ikään kuin sovi ihmisten yhteiskuntaan. He tuntevat olevansa yksin ja vieraantuneita valtavirtayhteisöstä. Nämä ihmiset kärsivät. He luulevat, että he ovat epäonnistumassa. Usein he ovat hyvin herkkiä. Heillä on unelmia, kuten teillä kaikilla: unelmoidaan toisesta maailmasta; sielunsa syvyydestä he jopa muistavat sen, mutteivät pysty yhdistämään unelmaa jokapäiväiseen todellisuuteen. Joten he vetäytyvät itseensä ja elävät sisäisessä maailmassaan. Koska heidän valonsa ei säteile ulospäin, he tuntevat itsensä onnettomiksi ja olonsa jopa tukahdutetuksi.


Sitten on toinen ryhmä valotyöntekijöitä, jotka alkavat muistaa keitä he ovat. Hitaasti he muistavat oman todellisen vahvuutensa, sen tosiasian, että he ovat enkeleitä, jotka ovat inkarnoituneet ihmiskehoon tuodakseen valoa maan päälle. Tämän valon tarve juuri nyt on hyvin suuri. Heti kun tajuat, että olet ikuinen sielu etkä ole sidottu aineelliseen maailmaan, saat takaisin vahvuutesi. Saatat yhä tuntea olevasi erilainen, ulkopuolinen, mutta nyt tunnet olevasi yhteydessä toiseen maailmaan, jossa on kauneutta ja harmoniaa. Se on kotisi, se on se maailma, josta todella olet tullut. Jos tiedät sen, sinun ei tarvitse enää tuntea olevasi yksin. Tänään me haluamme muistuttaa teitä kodin energiasta.


Tässä kanavoinnissa olen puhumassa niille ihmisille, jotka kuuluvat valotyöntekijöiden heränneiden ryhmään ja jotka ovat jo yhteydessä todelliseen itseensä, omaan sieluunsa. He tietävät olevansa täällä jostakin syystä. He tietävät olevansa täällä vaikuttamassa maapalloon. Me siunaamme teitä tästä aikomuksesta, tästä kiihkeästä kaipuusta tuoda valoa Maahan, ja me tiedämme, miten vaikeaa on olla uskollinen omalle itselleen keskellä todellisuutta, joka näyttää vihamieliseltä sellaiselle energialle, jota te olette tuomassa.


Sitten on vielä kolmas ryhmä valotyöntekijöitä. Me voisimme kutsua heitä "valotyöntekijöiden senioreiksi". He ovat niitä, jotka ovat jo pitkän aikaa olleet heräämisen prosessissa. He ovat työstäneet itseään vuosia, jotkut jopa vuosikymmeniä, ja he ovat käyneet läpi monia erilaisia sisäisen muuntumisen vaiheita. He tietävät millaista on muuttua sisäisellä tasolla, kun tullaan tietoisiksi syvään juurtuneista tunnepuolen taakoista ja negatiivisista uskomuksista. He ovat kokeneet millaista on vapautua vanhasta identiteetistä ja avautua uudelle identiteetille, joka on lähempänä heidän aitoa luonnettaan. Monet teistä, jotka kuuntelevat tai lukevat tätä viestiä, kuuluvat tähän kolmanteen valotyöntekijöiden ryhmään. Sisimmässänne tunnette olevanne hyvin iäkkäitä. Olette kokeneet paljon sekä tässä elämässä että monissa edellisissä elämissä. Meidän silmissämme te olette erittäin kunnioitettuja rohkeutenne ja syvällisen viisautenne takia. Te olette Maan aarteita, vaikka tunnette itsenne ikääntyneiksi ja väsyneiksi. Me puhumme erityisesti juuri teille.
Te olette elämässänne käsitelleet runsaasti asioita tunnetasolla. Te olette sallineet pelon ja muiden vaikeiden tunnetilojen tulla tietoisuudessanne pintaan, katsoneet niitä silmiin ja siten vapautuneet niistä. Teillä on ollut henkisiä kokemuksia polkunne varrella, autuuden tuntemuksia, jolloin sulauduitte yhdeksi Kaiken-Mitä-On kanssa. Monet teistä ovat jo aloittaneet elämäntyönsä toisten opettajina ja parantajina heidän kulkiessa omaa henkistä polkuaan. Te olette harjoittamassa jokapäiväisessä elämässänne sitä valotyötä, jota sieluna aioitte tehdä.
Puhuttelen tänään teitä, jotka olette tässä kolmannessa valotyöntekijöiden ryhmässä, ja puhuttelen myös teitä toisessa ryhmässä olevia. Näiden kahden ryhmän välillä ei ole mitään kiinteää rajaa; asteittaista kehitystä tapahtuu toisesta toiseen. Ei ole mitään mieltä miettiä liian pitkään sitä, missä ryhmässä olette. Emme ole nyt luokittelemassa ihmisiä. Tärkein asia on tunnistaa itsensä sellaiseksi, joka on sitoutunut sydämessään ja sielussaan tähän sisäisen kasvun prosessiin. Aion selittää teille kaikille, miksi tämä heräämisen prosessi voi ajoittain näyttää niin vaikealta.
Henkinen kasvu tai kehitys ei etene lineaarisesti. Ei ole olemassa portaikkoa, jota kiivetään askelma askelmalta. Kasvu ja kehitys tapahtuu sykleissä. Otetaan esimerkiksi päivän ja yön vaihtelu. Yöllä te sukellatte alitajuntaanne. Alitajunnan suhteellinen pimeys esittäytyy unina, jotka vievät teidät pois tavallisuudesta, pois siitä, minkä te tiedätte. Siten voitte mennä syvälle sisimpään ja huomaatte sisällänne tunteita ja tunnetiloja, jotka eivät helposti tule esiin silloin kun olette hereillä. Päiväsaikaan te keräätte kokemuksia, kun olette mukana Maan todellisuudessa. Yö vie teidät sisimpään ja auttaa teitä kohtaamaan tunne-energioita, joita ette päivän kuluessa tiedostaneet.
Päivän ja yön vaihtelu mahdollistaa sen, että voitte sisäistää kokemuksia mieltä syvemmällä tasolla. Tässä vaihtelussa tapahtuu kasvua, vaikka ette muistaisikaan unianne. Kasvua tapahtuu alati toistuvissa sykleissä, ja sama koskee henkistä kasvua. Te, joille puhun, tiedätte millaista on mennä sisimpäänsä, käsitellä vanhaa tunnepuolen tuskaa ja pelkoa, ja päästää siitä irti. Te tiedätte millaista on sukeltaa vanhaan tuskaan ja tuntea iloa sen vapauttamisesta; tunnette itsenne vapaammaksi ja voimakkaammaksi jälkeenpäin. Te, joille puhun, olette kehittyneet ja edistyneet pitkälle, mutta yhä silloinkin päivän jälkeen tulee yö. Uudet alitajunnan kerrokset haluavat tulla nähdyiksi, käsitellyiksi ja vapautetuiksi. Tähän aikaan moni teistä on keskellä "synkkää yötä", joka kutsuu esiin hyvin syvää pelkokerrosta, joka haluaa tulla nähdyksi päivänvalossa. Se haluaa tulla vapautetuksi, jotta voitte loistaa valoanne maailmaan vieläkin kirkkaammin ja levollisemmin.
Elämässänne teihin vaikuttavat omat henkilökohtaiset kehitysjaksot riippuen iästänne, sukupuolestanne ja sielun sopimuksista. Teihin vaikuttavat myös laajemmat energiavirrat, jotka liittyvät prosesseihin, joissa Maa ja ihmiskunta kokonaisuutena ovat mukana. Tällä hetkellä on käynnissä energiavirtoja, jotka nostavat vanhoja ja pimeitä energioita pintaan tahdilla, joka saattaa näyttää armottomalta, mikäli ette luota prosessiin. Ihmiskunta kokonaisuutena ei ole valmistautunut pintaan tulevan vanhan energian vapauttamiseen. Suurin osa ihmisistä ei tiedä, miten tunnetilan syvää tuskaa ja siitä mahdollisesti koituvaa tuhoavaa energiaa pitäisi käsitellä. Te olette päteviä siinä. Silti se saattaa yllättää myös teidät. Saatatte sukeltaa itsenne kerroksiin, jotka näyttävät teistä täysin hallitsemattomilta ja vierailta. Saattaa näyttää siltä, että menetätte järkenne. Ehkäpä luulitte jo käsitelleenne suurimman osan ongelmista, joita lautasellanne oli tässä elämässä, ja nyt jokin toinen pelon tai pimeyden kerros kolkuttaa ovellanne ihan odottamatta. Saatatte närkästyä siitä ja tuntea, että olette prosessoineet tarpeeksi ja valmiita siirtymään eteenpäin helpompaan elämään. Tämä uusi pimeyden kuoppa saattaa näyttää liian vaikealta käsiteltävältä.


Olen tänään täällä sanomassa teille, että älkää menettäkö rohkeuttanne, vaan uskokaa elämäntaipaleeseenne. Olette kehityksessänne saapumassa vaiheeseen, jossa ette voi enää kontrolloida omaa kasvuanne. Saavutte tietoisuuden laajenemisen alueelle, jossa on kyse antautumisesta ja irtipäästämisestä. Siinä ei ole kyse tiettyjen harjoitusten tai visualisointien tekemisestä, tietyn ruokavalion noudattamisesta tai minkään opin seuraamisesta, minkä avulla pyrkisitte kontrolloimaan elämää. On mahdotonta kontrolloida sitä valtavaa energia-aaltoa, joka tällä hetkellä haluaa virrata olemuksenne läpi.
Sielunne haluaa nostaa teidät tähän energiavirtaan, koska sielu tiedostaa sen olevan hyvä virta. Teidän ihmisluonteenne ei kuitenkaan pysty näkemään, mihin se on johtamassa. Ihmisen mieli ei pysty ymmärtämään, minne sielun virta on menemässä, joten saatatte tuntea epätoivoa ja olevanne epävireessä intuitionne, intohimonne ja yleisen suuntavaistonne suhteen. Jos teistä tuntuu tältä, tietäkää, ettette ole tekemässä mitään väärin. Tämä harhaan joutumisen ja kaaoksen aistimus tuntuu aina, kun olette tekemässä uutta starttia. Todellisia uusia alkuja edeltää aina kaaoksen ja kriisin ajanjakso. Uutta ei voi saapua ennen kuin vanha hajoaa. Luulitte jo päässeenne irti niin paljosta, ja nyt teidän on päästettävä irti vielä enemmän. Tiedostakaa, että tällä prosessilla on tarkoituksensa, vaikkei se siltä näytä. Yrittäkää pysyä luottamuksen ja antautumisen tilassa, koska sillä tavoin linjaatte itseänne oman sielunne virtaukseen ja teette matkasta hieman helpomman itsellenne.
Te olette opettajia. Te tuotte maapallolle uutta energiaa juuri nyt, vaikka tunnette olevanne pimeässä, vaikka tunnette olevanne alamaissa ja masentuneita eikä teillä ole aavistustakaan minne olette menossa. Olette tekemässä sitä valotyötä, jota varten tulitte. Valotyö tarkoittaa usein sitä, että matkaatte yöhön, sielunne pimeimpiin nurkkiin tietämättä mitä tulee tapahtumaan. Matkaatte pimeyden läpi ilman ohjeita tai opastavaa karttaa. Teidät on heitetty pimeyteen ettekä todellakaan voi muuta kuin antautua kokemukselle ja luottaa siihen, että pääsette sen läpi ja että sillä on tarkoituksena.
Heti kun tulette pimeydestä takaisin päivänvaloon, ymmärrätte matkanne tarkoituksen – ettekä pelkästään mielenne avulla, vaan sydämellänne. Pimeys pitää aina aarretta teidän varallenne. Pimeät tunteet ovat itsenne piilossa olevia osia, jotka haluavat yhdistyä kanssanne. Negatiivisuus, jonka kohtaatte itsessänne, on osa energiaa, joka on jäänyt jumiin ja joka ei ole päässyt liikkumaan pitkiin aikoihin. Ymmärtäkää, että sieluna teillä on ollut hyvin monia elämiä maapallolla niin kuin muissakin universumin paikoissa. Nyt kun elämienne jakso maapallolla on lähenemässä loppuaan, sielunne ahdistuneimmat osat, jotka jäivät jumiin hyvin erilaisten elämien aikana, tulevat luoksenne nykyisyyteen saamaan vapautuksen. Usein te ette ymmärrä, mistä kaikki tunnepuolen traumat tulevat. Mutta loppujen lopuksi kyse on aina samasta asiasta. Kyse on pelosta, joka haluaa teidän käsittelyänne. Tämä pelko haluaa, että sitä katsotaan silmiin ja se haluaa olla tervetullut. Se on osa teitä ja todellakin aiheellinen osa. Pelko on osa kaksinaisuuden peliä, jota olette pelaamassa universumin tässä kulmassa.
Jos voisitte vain antaa sen olla, jos ette pelkäisi omaa pelkoanne, näkisitte sen harmittomaksi. Saattaa kuulostaa omituiselta sanoa noin, koska pelko voi repiä teidät täysin juuriltanne. Mutta pelko on harmiton. Se on viaton kuin lapsi.
Pelko on yksinkertaisesti reagointia tuntemattomaan. Jos lapsi kohtaa jotakin, jota hän ei vielä tiedä, hän reagoi usein pelolla: hänen on totuttauduttava uuteen. Hänen on tutkittava sitä, tutustuttava siihen ja opittava luottamaan siihen. Pelko on todellakin viaton. On aivan ymmärrettävää, että tuntemattomaan ei voi suhtautua luonnollisesti. Pelossa ei ole mitään vikaa. Jos kuitenkin arvostelette sitä, jos tunnette olonne epämukavaksi pelon suhteen ja hyljeksitte sitä, silloin siitä tulee se iso ja pimeä asia, paha henki, joka terrorisoi teitä ja halvaannuttaa teidät vasten tahtoanne. Älkää tehkö pelosta vihollistanne, sillä silloin teette siitä pimeän ja itsellenne vieraan voiman. Pelko itsessään ei ole pimeää, se on yksinkertaisesti tunnetilan vastaus johonkin erilaiseen ja uuteen asiaan.
Rakkaat ystävät, te olette viisaita. Ojentakaa kätenne sisällänne olevaan pelkoon syvältä sisimmästänne, jossa olette henki ja jossa olette loistava, ikuinen ja ihana valo. Olette paljon suurempia ja vahvempia kuin pelkonne. Voitte ojentaa kätenne sille kuin lapselle ja kertoa sille, että se on turvassa kanssanne, että ette pelkää sitä, että ette pelkää omaa pelkoanne. Älkää yrittäkö päästä siitä eroon, sillä aikomus pelon eliminoimiseen sisältää arvostelua. Pelokas osasenne tulee vielä pelokkaammaksi, jos ryhdytte kamppailemaan sen kanssa, sillä silloin se saa viestin, että siitä ei ole mihinkään ja että se on kelvoton.
Ymmärtäkää, että pelko on tarpeellinen elementti universumissa. Muutoin ei olisi mahdollista tutkia ja kokea jotakin uutta. Pelko muodostaa rajaviivan turvalliselta ja tutulta tuntuvan ja oudon välille. Kun raja ylitetään, sen takana on jotakin uutta, jota ette vielä ymmärrä tai ole vielä kokeneet. Jos voisitte katsoa pelkoa sillä tavoin ja lopettaisitte sen arvostelemisen, silloin pelko pitäisi sisällään ilon potentiaalin, sillä pelko antaa lupauksen uudesta, tutkittavasta alueesta, uudesta paikasta, jossa valonne voi loistaa. Joten luottakaa pelkoon, antakaa sen olla valonne! Jos elämässänne eteen tulee pelottava tilanne, pistäkää se vain merkille. Antakaa tietoisuutenne valon loistaa pelon ylle. Pelko ei häviä välittömästi, mutta jos ette katso sitä kuin pelottavaa energiaa, rentoudutte enemmän ja siten avaatte itsellenne sen mahdollisuuden, että pelon sisällä on piilossa aarre.
Pelkoahan tulee aina olemaan, se on osa luomakuntaa. Vaikka olette pitkälle kehittyneitä, on aina olemassa tuntematon elementti, joka haluaa tulla tutkituksi. Ellei näin olisi, universumi jämähtäisi paikalleen ja menettäisi vitaalisuutensa ja elävyytensä. Se olisi kuin elämistä kauniissa ja ihanassa maassa, josta nautitte aidosti ja jonka kanssa resonoitte, mutta kuitenkaan sen ulkopuolelle, sen rajojen yli ei ole mahdollista mennä. Ette koskaan pystyisi tutkimaan uusia seutuja. Antaisiko tämä teille parhaimman tyydytyksen ajan oloon? Tiedän toki, että tunnette itsenne riittävän hyvin tajutaksenne, että pidätte uuden tutkimisesta. Te olette seikkailunhaluisia henkiä, te kaikki. Älkää sen vuoksi tuomitko pelkoanne, sillä loppujen lopuksi se kuuluu seikkailunhaluiseen, tutkivaan osaan itseänne. Pelko osoittaa teille, missä on uutta, tutkittavaa seutua. Kun matkaatte sinne pitäen pelkoa kiinni kädestä, koette sellaista kauneutta ja iloa, joka ylittää tämänhetkisen käsityskykynne. Salaisuus on tässä: ette voi koskaan tietää etukäteen, mitä löydätte; muutoin se ei olisi teille uutta.
Joten ilahduttava kokemus uuteen seikkailemisesta sekä rakkauden, kauneuden ja ilon uusista ja yhä syvällisemmistä kokemuksista voi tapahtua vain, jos hyväksytte pelon todellisuuden, mikä ei ole mitään muuta kuin tuntematonta todellisuutta. Se on sitä, mikä on nykyisen tieto- ja kokemushorisonttinne toisella puolen. Toivottakaa sisällä oleva pelko tervetulleeksi, vaikka se näyttää järjettömältä ettekä tiedä sen syytä. Suuri osa sisällänne olevasta pelosta on peräisin hyvin muinaisista osistanne, muista elämistä, jotka ovat ajallisesti jo kaukana. Niissäkin on lupaus uudesta ymmärryksestä, jostain sellaisesta, mitä ette ole vielä löytäneet. Ehkäpä siellä piilee kokemus rankasta hylkäämisestä, mitä pelkäätte ettekä halua kokea tunteillanne. Kuitenkin jos ette pelkäisi sitä kokemusta, jos antaisitte itsenne tuntea, millaista on tulla rankasti hylätyksi, antaisitte sen tunnetilan tulla pintaan, tuntisitte myötätuntoa itseänne kohtaan ja ymmärtäisitte, miksi teidän on vaikea tietää tiettyjä asioita. Antaisitte sen itsellenne anteeksi ettekä enää tuomitsisi itseänne niin ankarasti. Itselle anteeksi antamisen kokemus on valaiseva kokemus. Joten jos annatte itsenne hyväksyä ulkoapäin kamalalta näyttävä kokemus, jos käytte sen läpi luottaen ja tuomitsematta, silloin tästä kokemuksesta saattaisi tulla valaiseva, jopa riemukas kokemus. Sen avulla voisitte maistaa sitä vapautta ja rentoutta, joka seuraa itsensä hyväksymistä. Näin joustava on universumi. Näin joustava on kokemus.
Jos olette elämässänne kokemassa pelkoa, tietäkää, että aivan sen toisella puolella on todella paljon potentiaalia rakkauden, kauneuden ja ilon kokemiseen. Se ei ole kaukana. Kuten mainitsin, henkinen kasvu ei ole lineaarinen prosessi, jossa vapautatte hiukan pelkoa kullakin askeleella. Pikemminkin pelko kasvaa ja kasvaa ja sitten saavuttaa huippukohdan, joka todennäköisesti syöksee elämänne kriisiin, ja tunnette olevanne kykenemättömiä hoitamaan jokapäiväisiä askareita. Sillä hetkellä te kohtaatte pelkonne päistikkaa; ette voi enää tukahduttaa sitä ettekä pääse sen ympäri. Se virtaa lävitsenne ja te menetätte hallinnan. Sillä hetkellä näyttää siltä, että teidät on lyöty. Pato murtuu ettekä pysty pitämään vesimassoja ulkopuolella. Se saattaa näyttää hävityksen kauhistukselta, mutta sitä se ei ole!
Pelko haluaa murtaa auki portit, jotka ovat pitäneet teitä vankina. Pelko haluaa virrata lävitsenne, ja jos menette mukaan virtaan, se tuo teille toisen todellisuuden, joka on paljon vapauttavampi kuin se, missä elätte juuri nyt. Joten jos tunnette, että pelkonne on hallitsematonta, jos ette saa siitä tolkkua, onneksi olkoon! Juuri siinä te haluatte olla. Olette aivan uuden kynnyksellä ja olette hyvin lähellä päästä läpi.
Antakaa sen olla, antakaa pelon olla, älkää kamppailko. Älkää ajatelko, että mitä olette tehneet väärin. Onko kaikki mitä olen tehnyt henkisellä polullani mennyt hukkaan? Miksi minusta tuntuu, että olen täysin eksyksissä, olinko väärässä? Se on mielen lörpöttelyä. Siinä mieli yrittää saada selvää sellaisesta, mitä mieli ei pysty tajuamaan. Sielunne tietää, mitä se on tekemässä. Se haluaa teidän vapauttavan tuskan syvemmällä tasolla, ja se tapahtuu, jos luotatte ettekä yritä hallita sitä. Mitä enemmän suuntaudutte sielunne mukaan, sitä vähemmän teidän tarvitsee hallita elämää, ja tiedättekö mitä? Se on niin vapauttavaa! Irtipäästäminen tuo tilalle uutta, tuo tilalle kaunista ja hienostunutta energiaa tukahduttamattomalta itseltänne. Pelko on porttina itsenne parempaan versioon, joka haluaa inkarnoitua nykyiselle maapallolle.


Pyydän teitä kunnioittamaan omaa sisäistä prosessianne, vaikkakin se näyttää johtavan teidät pimeyteen, vaikkakin kaikki sitä koskeva johdonmukaisuus näyttää hävinneen. Pitäkää aina avoinna se mahdollisuus, ettette pysty ymmärtämään sitä nykyisestä mielentilastanne, että teidän ei tarvitse ymmärtää sitä, ja sen merkitys paljastuu myöhemmin. Avautukaa sielunne suuremmalle todellisuudelle, olkaa tietoisuuden tutkimusmatkailija, joka te todella olette ja joka haluatte olla!
Me siunaamme teitä halustanne olla seikkailemassa Maan päällä tänä muutosten ja mullistusten aikana. Te olette rohkeita, te rakastatte elämää, vaikka tunnette olevanne masentuneita ja yksinäisiä. Jos teillä ei olisi sitä elämän rakkautta, ette olisi täällä juuri nyt.
Olemme lähellänne. Minä edustan Kristus-tietoisuuden äitienergiaa. Tuntekaa se ympärillänne. Ehkäpä näette sen pehmeänä vaaleanpunaisena loisteena, leikkisänä ja silti hyvin herkkänä, lempeänä ja pehmeänä energiana. Sallikaa sen tulla energiatilaanne, sillä se voi tuoda parannusta. Ja parannuksella en tarkoita "pelkonne poistamista", vaan tarkoitan sen hyväksymistä oviaukoksi toiseen todellisuuteen, rakastavampaan ja valoisampaan todellisuuteen.
Olkaa oma itsenne, yksinkertaisesti olkaa oma itsenne. Älkää yrittäkö muuttaa itseänne. Olette jo täydellisiä. Olette ihania. Me näemme teidät, ja huomaamme kamppailunne. Me kunnioitamme teitä kovasti. Sallikaa energiani lohduttaa teitä. En halua muuttaa mitään teidän sisällänne. Haluan vain, että katsotte itseänne eri tavalla. Jopa keskellä kamppailuanne olette enkeleitä. Olette kauniita.
Muistakaa: jokaisen yön jälkeen tulee uusi päivä. Aurinko paistaa jälleen. Se on väistämätöntä. Siinä elämä noudattaa luonnollista kulkuaan.  Aivan kuten ette voi estää yötä laskeutumasta, ette voi estää päivää nousemasta. Joten, sallikaa itsenne mennä tuon liikkeen läpi, ja huomaatte olevanne upean uuden päivän koitteessa.
Ryhtymällä tähän sisäiseen matkaan te autatte maapallolla monia ihmisiä, jotka yrittävät löytää oman sisäisen tiensä vapauteen. Te avaatte tietä toisille valotyöntekijöille, jotka ovat heräämisensä alkuvaiheissa, ja he puolestaan tulevat auttamaan ihmisiä, jotka ovat herkistymässä ja haluamassa avautua sielunsa todellisuuteen.


Me kiitämme teitä valotyöstänne maan päällä juuri nyt. Ette ole milloinkaan yksin. Me liitymme teihin toiselta puolelta, otattehan vastaan rakkautemme. Suurin ilomme on muistuttaa teitä siitä, keitä te olette.





© Pamela Kribbe 2010
http://www.jeshua.net/
Pamela kanavoi Mariaa – kesäkuu 2010
Suomennos Tapio Närhi

 


2 kommenttia:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos tästä :)

Olen pohtinut viime päivinä Pelon ja Anteeksiantamisen vaikutusta-merkitystä.

Eräs ystäväni kamppailee pelon ja anteeksiantamisen energioiden kanssa.

Taidan kopioida hänelle tämän kanavoinnin :)

Kiitos jälleen kerran Sieluni Veli
:)

Elokuuta ****

Ihanan kirkas kuu ja tähtitaivas oli yöllä (klo 1.15 aikaan katselin )

Tähdenlentoa en kuitenkaan tavoittanut :)

Harri kirjoitti...

Kiitos itsellesi :)
Tähdenlento olet sinä ja hymysi joka loistaa valoisasti vaeltaessasi täällä maanpäällä.