keskiviikko 17. elokuuta 2011

KERÄÄ ILOSI



Mene Takaisin ja Kerää Ilosi
Älä vastusta sitä - syleile iloa.

Haluaisimme sinun tuntevan iloa ja toivottavan sen tervetulleeksi. Anna itsesi tutkia ilon tunnetta. Milloin olet täynnä iloa? Mitkä ovat olosuhteet? Mikä on tilanne? Kutsumme sinua harjoittelemaan ilon tiedostamista - ollen ilon värähtelyssä, tuntemuksessa ja tunteessa. Kehosi kemia muuttuu, silloin kun tuot tietoisuuden ilosta hetkiisi.

Ajan kuluessa ymmärrät, että ilo on luonnollinen olotila. Se on värähtelytie ulos massatietoisuusverkosta. Se on tikapuut, köysi ja pelastusliivi. Silloin kun opit tuntemaan, aistimaan ja kokemaan iloa hallitsevana värähtelynä elämässäsi, olet vapaa. Silloin kun ylläpidät ilovärähtelyä useammin kuin mitään muuta tunnetta, olet voimakkaassa luomisasemassa. Olet jumalaisessa virrassa.

Yllytämme sinua kulkemaan ajassa taaksepäin ja muistamaan, milloin sinua opetettiin olemaan ilmaisematta iloasi. Milloin suljit tien ilollesi? Silloin kun tapahtumat olivat tunteellisesti tuskallisia, suljit ilon, arvostuksen, kiitollisuuden ja rakkauden värähtelyt ja kannoit pelon, torjunnan ja vihan tiheämpiä värähtelyjä. Mene takaisin … ja tuo muistiisi yksi korkeamman taajuuden tunne. Mene takaisin ja kerää ilosi - kuin kultaisen munan etsimispelissä.






Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: