maanantai 15. elokuuta 2011

"ELÄEN HENKILÖKOHTAISESTI PALJASTETTUA TOTUUTTASI"

ÄLÄ ARVOSTELE NIITÄ KÄSITTEITÄ, JOTKA EIVÄT KUULOSTA TOTUUDELTASI. VALITSE TIE, JOKA ON OIKEA SINULLE JA ANNA MUIDEN TEHDÄ SAMOIN.


Rakkaat mestarit, siellä on Valonpolku, joka tulee johtamaan teidät ulos tiheydestä HENKISTEN KUNINGASKUNTIEN KEVEYTEEN. Avain, joka mahdollistaa salatuntien matkaamisen, on sisällänne ja sitä kutsutaan Sielunlaulun Energiseksi Nimimerkiksi. Teidän väreilevillä kuvioillanne, tai energisellä nimimerkillänne on resonanssi, kadenssi, äänensävy ja sointuvuus, juuri niin kuin laulussa; ja teidän alkuperäinen Sielunlaulunne oli täydellisessä harmoniassa universumin Taivaallisen Sielunlaulun kanssa. Kaikilla ulottuvuuksilla on oma erityinen resonanssinsa ja tunnistettava harmoninen kuvionsa. Teidän fyysinen olemassaolonne todellisuus on suunnattu harmoniaan ja tasapainoisuuteen, tai sen puuttumiseen; ja mitä kauemmas tiheyteen menette, sitä sekavammiksi teidän väreilevät kuvionne tulevat. Teidän materiaalisella tasollanne todellisuus ja satunnainen suuntaus on näkyviin asioihin, joilla on tiheä koostumus, aika/alue teko ja tulos suuntaus. Se, että jokainen teistä on oman todellisuutenne luoja, on vähitellen läpäisemässä tietoisen uskomuksenne kuviot.
Kun puhdistatte resonanssianne, tulette vähitellen moniulotteisiksi, mikä tarkoittaa sitä, että olette yhdistämässä useiden ulottuvuuksien taajuuskuvioita saman aikaisesti. Tehdäksenne tilaa useampien tasojen, neljännen, viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien puhdistetuille taajuuksille, siellä täytyy olla raivaus/puhdistus prosessi. Opetusten ja ohjeiden kautta, joita me olemme antaneet vuosien varrella, me yritämme antaa teille tietoa ja tarvittavia työkaluja matkataksenne ylösnousemuksentiellä helposti ja armollisesti.
Kun saavutatte määrätyn harmonian tason sisäisesti, avaatte portit ja sisäänkäynnit korkeampiin ulottuvuuksiin; ylösnousemuksen chakra ydinjatkos pääkallon juuressa, Pyhän Sydämesi takasisäänkäynti ja kruunu chakran avautuneen laajennuksen. Nämä ovat tärkeimmät askeleet ylösnousemuksen prosessissa, sillä ne vahvistavat uudelleen teidän yhteytenne Elämänvirtaan, joka sisältää Elävän Valon Luomisen hiukkasia, joita kutsutaan Adamantine Hiukkasiksi. Tässä pisteessä, te alatte rakentaa täyden spektrin voimakenttää pyrkiessänne tulemaan Itse mestareiksi ja tietoisiksi luojiksi, joka luo ainoastaan sellaista, mikä ovat kaikkien korkeimmaksi hyödyksi. Tästä lähtien, teidän hengitysharjoituksenne ja vakuutuksenne saavat täysin uuden tarkoituksen.


Tavalliset seitsemän eteeristä chakraa, tai "elektro-magneettisen energian pyörivät pyörät" oli sijoitettu fyysiseen kehoon, kuten Jumalan ominaisuuden, luonteenpiirteen ja hyvyydenvastaanottimet,
Ymmärrys joka säteili Isä/Äiti Jumalan sydänkeskustasta universumin keskeisen auringon kautta. Kun yrität palata tasapainoon ja harmoniaan neljän alemman kehosysteemin: fyysisen, älyllisen, tunteellisen ja eteerisen, tulet vähitellen puhdistamaan väreilevät kuviosi ja alkamaan ylösnousemus prosessin korkeampiin Valon taajuuksiin. Chakra systeemi alkaa säteillä galaktisen Jumalaymmärryksen viittä korkeampaa Säteilyä, joka tulee olemaan saatavilla, kun Energinen Henkilötunnus on tarpeeksi puhdistettu yhdistääkseen osaan viidennen ja kuudennen ulottuvuudentaajuuskuvioihin ja lopulta korkeammalle. Viidellä korkeammalla säteellä tulee olemaan merkittävä vaikutus kolmannen- /neljännen-ulottuvuuden fyysisenkehon seitsemään chakraan.
Ensiksikin, Valon Adamantine Hiukkasten tuotannon Valon vaikutusalueessa varastoitu Valonreservi tulee vapautumaan kaikissa chakroissa. Kundaliini, tai Pyhänvalonkäärme joka on säilytettynä alimman (juuri) chakran pohjalla, alkaa nousta ja prosessi, jota kutsutaan Korkeimman Ymmärryksen Seitsemän Sinetin Avaamiseksi on käynnistetty. Chakrat alkavat pyöriä oikein, eikä sen sijaan tasapainottomasti, ne vaihtavat väriä, kun ne virittyvät korkeimpien taajuuksien Jumalaymmärrykseen ja muuttuvat hohtaviksi, sillä väreilevä Luojan Valovirta läpäisee ne kauttaaltaan.
Moniväriset valonvirta Säteet tulevat auttamaan sisältämään ja tasapainottamaan galaktisenymmärryksen korkeampia taajuuskuvioita. Mitä enemmän tasapainotat, harmoniset ja vahvistat chakra systeemiäsi, sitä enemmän Pyhää Valoa sinä voit sisällyttää. Lopulta Valotanko , jonka läpi virtaa Luojan Valoa, voi virrata esteettömästi selkärangankanavaa pitkin, siten ylösnousemusprosessi on valtavasti nopeutettu.
Siellä on monta korkeamman ulottuvuuden Pyhän Valonsädettä läpi universaalin; kuinka tahansa, tämänhetkisen kokemuksen ympäröimänä, ihmiskunnalla on ollut saatavilla ainoastaan kaksitoista tärkeää Jumalanymmärryksensädettä. Tämä tulee muuttumaan, kun siirrytte puhdistetumpiin Valonvaltakuntiin, samoin, kun Pyhä Sinikaava on muuttunut, niin että tulevaisuudentodellisuudessa kolme Jumala Sädettä Ylivalaisee teidän Jumalaymmärryksenne ominaisuutta, luonteenpiirrettä ja hyveellisyyttä ja teidän fyysinen kehonne tulee ohjelmoitua sisältämään enemmän aktiivisia chakroja ja taajuuskuvioita. On tärkeää ymmärtää skemaattinen fyysinen kaava, johon synnyitte; kuinka tahansa, nyt on aika ymmärtää, että teidän tulevaisuuden Pyhä Sinikaavanne tulee olemaan erilainen, kuin ennen. Te olette muuttumassa, ystäväni, ja teidän kohtalonne on saavuttaa seuraava ihmiskunnan ilmaisemisentaso. Me tulemme puhumaan enemmän tästä tulevaisuudessa. Riittää, että sanomme teidän tulevan ajan kanssa olemaan hyvin tyytyväisiä uuteen puhdistettuun ja kirkkaampaan fyysiseen kehoonne.


OHJEET, JOTKA AUTTAVAT SINUA PÄÄSEMÄÄN IRTI ITSETEHDYISTÄ RAJOISTASI:


*ENSIKSI SINUN PITÄÄ TULLA SYDÄN-KESKEISEKSI JA SIELU-SUUNTAISEKSI.


*VAKUUTUKSET TULEVAT AUTTAMAAN SINUA UUDELLEEN OHJELMOIMAAN ALITAJUNTASI JA MIELESI JA TULEVAT VAHVISTAMAAN UUDET ELÄMÄNOHJEET.


*SINUN TÄYTYY PALATA HYVÄKSYTTÄVÄÄN POLAARISUUDEN VÄREILEVÄÄNKUVIOON NIIN, ETTÄ VOIT SAAVUTTAA KORKEIMMAN NELJÄNNEN- JA ALEMMAN VIIDENNENULOTTUVUUDEN OLOTILAN.


*ENNEN KUIN HYVÄKSYT MITÄÄN OMANA TOTUUTENASI, SINUN TÄYTYY VALITA: MITÄ ARVOA ON TÄSSÄ TIEDOSSA? SOINTUUKO SE YHTEEN MINUN SISÄISEN JOHTONI KANSSA?


*SIELLÄ ON MONTA TIETÄ, JOTKA JOHTAVAT SAMAAN MÄÄRÄNPÄÄHÄN, TAKAISIN VALONVALTAKUNTAAN, JOSTA TULIT.


*ÄLÄ ARVOSTELE NIITÄ KÄSITTEITÄ, JOTKA EIVÄT KUULOSTA TOTUUDELTASI. VALITSE TIE, JOKA ON OIKEA SINULLE JA ANNA MUIDEN TEHDÄ SAMOIN.


*TIEDÄ, ETTÄ KORKEIN ITSESI SEURAA SINUA SEN PIENEN SISÄISEN ÄÄNEN KAUTTA: KUN TEET JOTAIN, MIKÄ EI OLE LINJASSA ELÄMÄNFILOSOFIASI KANSSA, TUNNET RASKAUTTA, TAI SAIRAAN OLON SYDÄNKESKUSTASSASI/ YLÄVATSAN ALUEELLA (SOLAR PLEXUS).


*KUN LUET JOTAIN, KUULET, TAI HUOMIOIT MIKÄ ON LINJASSA SINUN USKOMUKSESI, TAI ARVOJESI KANSSA, TUNNET KEVEYTTÄ, TAI TILAVUUTTA SYDÄNKESKUKSESSA, MAHDOLLISESTI, ENERGIA VÄREILYÄ IHOLLASI, USEIN MEIDÄN VIESTINTUOJAMME KUTSUU NIITÄ "ENKELI MUHKUROIKSI".


*KUINKA TAHANSA, MUISTA, ETTÄ SIELLÄ ON YKSI VÄISTÄMÄTÖN TOTUUS, JONKA SINUN ELÄMÄNFILOSOFIASI TÄYTYY SISÄLTÄÄ JA SE ON SE KÄSKY: "SINUN EI TULE VAHINGOITTAA KETÄÄN, MUKAANLUKIEN ITSEÄSI".


*KUN TOSI UNIVERSAALINEN TOTUUS SUODATTUU TIETOISUUTEESI, SE VÄHITELLEN PYYHKII KAIKEN VIRHEELLISEN AJATUSMUODON. EVOLUUTIONPROSESSIN KAUTTA, KORKEAMMAT, ENEMMÄN PUHDISTETUT KÄSITTEET OVAT SAATAVILLA NIIN, ETTÄ VÄHITELLEN IHMISKUNTA TULEE PALAAMAAN EHDOTTOMAAN UNIVERSAALISEENLAKIIN / TOTUUTEEN.


* KOLME MILJOONAA VUOTTA IHMISKUNTA ON ELÄNYT VARJONMAISSA.HYVIN HARVA SIELU ON OLLUT ETUOIKEUTETTU SAAMAAN YLÖSNOUSEMUKSENVIISAUDENOPETUKSIA, JOTKA ON SINULLE SAATAVILLA TÄNÄÄN.


*MITÄ HYÖTYÄ ON OPETUKSESTA, ELLET KÄYTÄ SITÄ SAADAKSESI VIISAUTTA? SINUN TÄYTYY TUODA ESIIN ENEMMÄN LUOMISENJUMALAHIUKKASIA AUTTAMAAN SINUA EDISTYMÄÄN YLÖSNOUSEMUKSEN SPIRAALISSA. SITTEN SINUN TULEE JAKAA TUOREELTAAN SAATU TIETO MUIDEN KANSSA, VOIDAKSESI EDETÄ SEURAAVALLE VALAISTUKSENTASOLLE.


*JOS ET TIETOISESTI ANNA OSAA ADAMANTINE HIUKKASISTASI VIRRATA ETEENPÄIN SYDÄNKESKUSTASTASI MAAILMAAN, SEN JÄLKEEN, KUN NE ON KÄYNNISTETTY EHDOTTOMALLA RAKKAUDELLASI, JUMALAHIUKKASTEN VIRTAUS SINULLE, HIIPUU POIS HITAASTI.


*KUTEN TÄHTISIEMEN YLÖSNOUSEMUKSENTIELLÄ, SINÄ OLET ETSIMÄSSÄ ITSEMESTARUUTTA JA SINUN TÄYTYY OTTAA TAKAISIN HENKINENVOIMASI PYHÄNTAHDON / VOIMAN KAUTTA.
OHJEET HENKISEN KURIN KASVATTAMISEEN:
OPI, ETTÄ ON VIISASTA JOSKUS HIDASTAA SAAVUTUSTA


* HARJOITTELE VASTUUNTUNNON VASTAANOTTOA * TOTUUTEEN OMISTAUTUMINEN * OLE REAALINEN * PYRI AINA SÄILYTTÄMÄÄN TASAPAINO KAIKISSA ASIOISSA * ELLEI ELÄMÄSI PYSY KURISSA JA KONTROLLISSA, SINUN ELÄMÄSI KONTROLLOI SINUA * JOS ELÄMÄSTÄ TULEE LIIAN HELPPO, INERTIA ASETTUU JA SINUSTA TULEE TOIMETON. * ELÄMÄN PITÄISI OLLA AINA UUSI JA HAASTEELLINEN, KUN PYRIT EDISTÄMÄÄN ITSEÄSI * KÄY SUORAAN HAASTEITA VASTAAN, OLE ONGELMAN RATKAISIJA * KEHITÄ VOITTO - VOITTAJA FILOSOFIA, EI KOLMANNENULOTTUVUUDEN VOITTAJA - HÄVIÄJÄ TODELLISUUDENMALLI.


Muistakaa rakkaat, kuten on sanottu moneen kertaan, ei ole valta, joka turmelee, vaan vallan väärinkäyttö. Vallan ja rikkauden saanti koettelee sisäistä voimaanne ja henkistä aikuisuuttanne. Se tuo esiin positiiviset, tai negatiiviset ominaisuutenne, jotka teillä jo on. Jos toimitte ahneudesta, itsekkyydestä ja "MINÄ, MINÄ, MINUN" näkemyksestä, se tulee paljastamaan ja laajentamaan noita tapoja. Jos olet henkisesti keskeinen "ME, MEIDÄN, YHDESSÄ" olotilassa, luonteenpiirre ja hyvyys tulee suurenemaan ja laajenemaan. Viisaat eivät yritä keskittyä yksistään rahaan; he eivät myöskään näe köyhyyttä hyveenä. He alkavat kääntyen sisäänpäin ja keskittyen laajentamaan sisäisiä varojaan, rikastuttaen viisautta niin, että voivat olla kaikenlaisen universaalisen runsauden hyviä taloudenhoitajia. Sinä et ole mitään hyötyä itsellesi, etkä voi olla todella voimakas ja avuksi toisille, jos sinä toimit köyhyystietoisuudesta. Sinun täytyy olla esimerkkinä muille ympärilläsi, kun opit elämään ja esittämään sinulle itsellesi paljastettuja totuuksia.
Sulkiessamme, me haluaisimme kirkastaa vanhan käsityksen, joka on hämmentänyt monia oppilaita, jotka ovat opiskelleet menneenajanviisaudenopetuksia. 1900 luvun mystisenviisauden opetuksissa Great White Brotherhood (Suuri Valkoinen Veljeskunta), oli usein mainittu. Tarkoitus ei ollut, että se kuvaisi ihonväriä, tai ihmisrotua, vaan tarkoitti Jumalan Valoa, joka on esitetty, niin kuin se olisi kristallinvalkoinen. Se ei myöskään viitannut siihen, että se olisi yksinomaan maskuliininen ryhmä, sillä siellä oli / on monta naispuolista mestaria, jotka ovat aina palvelleet korkeatasoisissa asemissa Henkisen Yläasteen Kosmisessa Lautakunnassa.
Vanhan Kosmisen Suuren Valkoisen Veljeskunnan jäsenet ovat osa Melchizedek Järjestöstä ja se on koostumus useasta ylösnousseesta Maailman mestarista, sekä maskuliininen, että feminiininen, kuten myös korkealle kehittyneet, ruumiillistumattomat Hengelliset Olennot, kaikilta universumin alueilta. Menneinä aikoina, he auttoivat ihmiskuntaa erilaisissa salatuissa paikoissa ja ashrameissa, jotka oli strategisesti sijoitettu ympäri maailman. Teistä ne, jotka olette aktiivisesti ylösnousemuksentiellä ja olette sisällyttäneet osan viidennen ulottuvuudentaajuuksia fyysiseen kehoonne, voitte nyt tehdä öisiä retkiä eteerisessäkehossanne Valon Kaupunkien luokkahuoneisiin, kiihdyttääksenne ylösnousemusprosessianne.
Annetaan tiedoksi, että tästä lähtien, tämä erikoisryhmä tulee tunnetuksi nimeltä VALON KOSMINEN NEUVOSTO, se esittää universumin ymmärryksen evoluutiota. Joko hyväksyt sen totuutenasi, tai ei, rakkaat, teistä on tulossa galaktisia kansalaisia ja yksi tulevaisuuden askelista on VALAISTUS, joka tuo yhteen monet sinun aurinkokuntasi ja Valongalaktisenperheenjäsenet. Tulevaisuudessa,, voit olla varma, että jotkut teistä tullaan kutsumaan liittymään Valon Neuvostoon, edustamaan Maapallon ylösnousevaa ihmiskuntaa.


Minun uskolliset soturini, te olette heräämässä hämyisestä unesta, jossa olette olleet monta ikuisuutta Valon puolen - spektrinnälkädieetillä , Avatkaa sydämenne ja mielenne ja laajentakaa näkökulmaanne sisältämään Jumalaymmärryksen täydenlahjan ominaisuudet, luonteenpiirteet ja hyveellisyydet. On meidän suuri kunniamme auttaa, innoittaa ja suojella teitä matkallanne takaisin Valonvaltakuntaan. Tiedä, että sinä olet rakastettu kaikkein syvimmin


MINÄ OLEN Arkkienkeli Michael




Viestin on välittänyt Ronna Herman
Kääntänyt Airi Bennet



Ei kommentteja: