sunnuntai 21. elokuuta 2011

RYTMIMENETELMÄ - Uusi Elämänrytmi



Steveltä:
Energia oli erittäin korkea tänään huoneessa, kun jotenkin kaikki tunsivat, että oltiin menossa johonkin erityiseen. Oli suurta odotusta, kun aloitin kanavoinnin, ja Ryhmä antoi viestissä meille useita tärkeitä kohtia. Pääfokus oli, että olemme muuttamassa värähtelymalliamme. He vertasivat sitä maan värähtelymalliin, mikä on muuttunut kahdesti lähihistoriassa. Maan pyöriminen muuttui ensin Chilen ja sitten Japanin maanjäristyksen vuoksi, joten planeetastamme tuli kuin hyrrä. Maan nopea pyöriminen käytännössä lähettää uutta värähtelyä sitä ympäröivään universumiin, kun se luo uutta todellisuutta.

Meidän kaikkien kannattaa tiedostaa uuteen värähtelymalliin vaihtaminen, koska jokainen meistä kokee sen jossain kohtaa lähitulevaisuudessa. Omat pikkumaailmamme käyvät läpi rytmimallimuutoksen. Tässä viestissä Ryhmä sanoo, että vuorokausirytmimme mikä on päivittäinen kiertomme ja vaikuttaa kaikkiin muihin kiertoihin, alkaa muuttua. Se on enemmän kuin vain tunteemme päivästä ja yöstä, sillä se ulottuu elämäämme hyvin syvälle. Ryhmä muistuttaa meille nukkumiskolmikosta, missä nukumme kolme tuntia, olemme hereillä kaksi ja sitten nukumme vielä kolme. He selittivät myös, että monilla meistä tapahtuu kummallisia asioita nukkuessamme ja että uusia mahdollisuuksia ilmenee sen seurauksena. Käpylisäke ja sen viimeaikaiset muutokset ovat vastuussa tästä muutoksesta.

Näyttää, että kaikessa on kyse vain tasapainosta.

Isoja haleja
 
Steve


 
TERVEISIÄ KOTOA
Rakkaat ystävät, värähtelytilassanne tapahtuu muutos. Olemme sanoneet tämän aiemmin ja katsoneet, kun ihmiset ovat nousseet uudelle tasolle ja sitten tehneet kovasti työtä sopeutuakseen sille - vain ollakseen mukavasti hetken ja ottaakseen uuden askeleen. Olemme nähneet sen kamppailun, ne haasteet ja tunteet, joita monet teistä ovat käyneet läpi, kun olette sopeutuneet näihin uusiin energioihin. Haluamme jakaa kanssanne sen, mitä etsiä erityisesti tämän vuoden lopun aikana, sillä paljon energiaa on aikataulun mukaan muuttumassa nyt.

Jos teillä on suuri köysi ja muotoilette siitä piiskan ja lyötte ilmaan, niin se saa aikaan aallon, joka vuorostaan luo suuremman aallon, mikä menee universumiin. Tuossa aallossa on ylä- ja alamäkiä, mutta se välttämätön uuden energian tuomiseksi sisään. Monta kertaa tunnette eksyneenne täällä maan päällä. Kun tulette Kotoa, ette voi muistaa, kuka olette, koska teiltä näytetään otetun kaikki pois. Teidän on alettava tarkastella sitä, kuka oikeasti olette, sen sijaan kuka teeskentelitte olevanne. Melkein jokaisella ihmisellä joka kulkee tällä planeetalla, on vilpittömyystaso, mitä hän on noudattanut pelin aikana. Joskus pidätte liikaa kiinni vilpittömyydestänne, koska yritätte jatkuvasti olla sama ihminen, joka olitte aiemmin. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että tämä pysäyttää ja estää muutoksenne, koska se ei päästä teitä normin ulkopuolelle tai anna teidän olla joustava ja virtaava.
 

Sopiminen maan uuteen värähtelyyn
Pyydämme teitä nyt vetämään syvään henkeä kanssamme. Hengittäkää sisään nenän kautta ja ulos suun kautta. Tätä kutsumme maahengitykseksi, sillä hengitätte maata fyysiseen kehonne ja sitten hengitätte sen ulos. Kun laitoimme teidät tekemään sen juuri nyt, harmonisoiduitte kanssamme. Huomasitte, että olemme jo muuttaneet puheemme tempoa ja te olette muuttaneet vastaanottamisenne tempoa. Olette muuttaneet omaa tahtianne ja rytmiänne ja tätä tapahtuu koko ihmiskunnassa enemmän, mitä olette koskaan ennen tienneet.

Jokin aikaa sitten osoitimme kaksi hyvin tärkeää laukaisinta tällä planeetalla. Toinen oli Chilen maanjäristys ja toinen Japanin maanjäristys. Kumpikin niistä on muuttanut tämän maapallon pyörähdystä ja pyörimistä. Tämä merkitsee laajasti ottaen, että maapallolla on uusi värähtelymalli, joka alkoi vain vähän aikaa sitten. Toisin sanoen, maa on nyt luomassa uuden tahdin, uuden rytmin kaikkeudessa ja löytämässä myös paikkansa uudessa energiassa. Kun ajattelette kehitystänne, voitte katsoa omaan menneisyyteenne - viimeistä kolmea tai neljää vuotta useimmilla teistä - ja voitte nähdä suurta liikkumista ja evoluutiota. Jos katsotte maapalloa, ajattelette sen olevan melko samanlainen, kuin se on aina ollut. Mutta kerromme teille, että se kehittyy aivan yhtä nopeasti kuin te, sillä itse asiassa on kyse yhdestä evoluutiosta, mikä tapahtuu uskomatonta tahtia.

Maapallon uuden rytmimallin vuoksi myös ihmiset arvioivat nyt rytmimallejaan. Kyllä, tiedämme, että monet teistä ajattelevat, ettei teillä ole rytmiä ettekä edes kykene pysymään tahdissa, mutta emme puhu sellaisesta rytmistä. Haluamme mennä hyvin syvälle ihmisyytenne sisäisille tasoille ja puhua jostain, mitä kutsutaan vuorokausirytmiksi - sana mitä on käytetty jo useita kertoja tässä huoneessa tänään.
 

Sisäiset rytmit ovat nyt muuttumassa
Fyysisessä kehossanne on evoluutio-osia, jotka alkavat kehittyä ja kiinnittyä uuden värähtelyn korkeammille tasoille. Ensimmäisestä päivästä alkaen käpylisäke on osa, joka muuttuu eniten. Se on osa, mistä on tulossa luonteeltaan kristallinen ja mikä sallii teidän saada yhteyksiä, joita ette ole koskaan ennen ajatelleet. Käpylisäke on ollut vastuussa myös vuorokausirytmeistänne, kuten niitä kutsutaan. Vuorokausirytmit ovat paljon enemmän kuin vain nukkumistapoja. Vaikka ne ovat tunnettuja maaplaneetallanne kuten unirytminne, niihin sisältyy myös seksuaalinen vietti. Ahaa! Saimme huomionne tällä. Niihin sisältyy myös tunne asemastanne universumissa, unirytminne, fyysinen evoluutionne ja tunnemallinne, jotka normaalisti menevät ylös ja alas.

Haasteena teille on muutos. Tuloksena siitä, että maapallo muuttaa perusrytmimalliaan, ihmiskunta harmonisoituu tuohon malliin. Tämä on osasyy siihen, että teistä tuntuu aavemaisen hiljaiselta tällä hetkellä, ikään kun tyyneltä ennen myrskyä. Monet teistä tunsivat uusien energiamuutosten tulevan ja niinpä asetuitte uuteen elämään, niin että se avautui teille täysin. Toiset ovat tunteneet olevansa täysin hukassa, koska vaikka olette laittaneet töppöstä toisen eteen, niin aivan yhtäkkiä sitä määränpäätä mitä kohti olette menneet, ei ole enää. Ikään kuin olisitte sivuuttaneet 90 asteen käännöksen ja etsitte sitä palaa, missä voitte saada tarkoituksen takaisin rytmiinne ja askeliinne.

Kerromme teille, että tämä on helpompaa, kuin kuvittelitte, joten selitetäänpä. Kun 10-10-10-energia-aalto osui tähän planeettaan, te olitte luoneet sen. Te olitte niitä, jotka loitte suuremman aallon, kuin useimmat ihmiset kuvittelivat - loitte muutosaallon. Tuo köysi meni hyvin, hyvin korkealle ja nautitte kaikki, tanssitte valossa ja olitte valmiita siirtymään siihen, mutta te ette olleet valmiita seuraavaan tasoon, mikä meni pitkälle alas. Kautta historian koskaan ei ole ollut sellaista aikaa maaplaneetalla. Se on ollut vasta viimeisten kahdeksan kuukauden aikana, koska tuo köysi teki sen teille mahdolliseksi luojina.

Mitä tapahtuu, kun jumala epäilee itseään? Mitä tapahtuu, kun luojat epäilevät itseään? He luovat epäilyä. Tätä on tapahtunut tällä planeetalla jonkin aikaa. Siksi näette ylireagointeja politiikassa ja koette taloudellista kamppailua ympäri maailman, kun se alkaa harmonisoitua tähän uuteen maaplaneetan rytmiin. Tekin kehitytte ja tämä on se osa, josta puhumme tässä. Käpylisäke alkaa muuttua ja sopeutua maaplaneetan suurempiin ja uusiin sykleihin ja rytmiin. Tämä laittaa teidät harmoniaan - samalla tavalla kun vedimme henkeä hetki sitten, me kaikki harmonisoiduimme.

Käytätte hyvin yksinkertaisia tekniikoita harmonisoitumiseen, mutta nyt huomaatte sen omassa elämässänne eri tavoin. Monet asiat jotka ennen tuntuivat teille uskomattoman tärkeiltä, eivät ehkä enää tunnu yhtä tärkeiltä, joten pyydämme teitä arvioimaan elämäänne uudelleen nyt päivittäin. Ottakaa askel toisensa jälkeen koko ajan tietäen, että tämä oli se polku, jolla olitte ennen, mutta se ei ehkä riitä tulevaisuudessa tai noiden palojen kasaaminen ei tuo teille iloa. Annamme teille joitain hyvin yksinkertaisia paloja etenemiseen ja joitain työkaluja auttamaan työskentelyssä, kun menette eteenpäin.
 

Unikolmikko
Kun alatte käydä läpi näitä paloja, yhtenä asiana koette unirytminne muuttuvan. Se yksin riittää saamaan luojan epäilemään itseään, koska se muuttaa koko energiakenttäänne ja psykologiaanne, jos ette uudistu unijakson aikana. Uni maaplaneetalla on joka tapauksessa muuttumassa. Olette siirtymässä kohti unikolmikkoa: kolme osaa yhden sijasta. Ennen menitte nukkumaan illalla ja heräsitte aamulla ja se oli melko yksinkertaista. Nyt heräätte keskellä yötä. Monet teistä luulivat, että kyse oli vain hermoistanne, mutta kerromme teille, että se on evoluutioprosessia, mikä alkaa tapahtua jokaiselle ihmiselle. Heidän ei tarvitse nousta ylös tekemään asioita, mutta monta kertaa siirrytte unikolmikkoon, missä aloitatte nukkumalla noin 2-3 tuntia, sitten olette hereillä 2 tuntia ja sitten nukutte vielä 3 tuntia. Tätä tapahtuu nyt monille ihmisille planeetalla ja kun uusi rytmi yhdistyy fysiologianne, alatte tehdä sitä enemmän.

Varoitamme teitä noista kahdesta tunnista keskellä yötä, koska olette hyperluovassa tilassa. Jokainen ajatus mikä teillä on tuona aikana, ilmentyy elämäänne jollain tavalla. Mikä on ensimmäinen ajatuksenne silloin? Ajattelette: "Voi, olen väsynyt huomenna." Herätessänne olette uupunut ja ajattelette sen johtuvan siitä, että teiltä meni kaksi tuntia sivu suun keskellä yötä. Ei johdu. Se johtuu siitä, että kerroitte itsellenne olevanne väsynyt huomenna. Teidän täytyy arvioida uudelleen fysiologiaanne, koska se muuttuu erittäin nopeasti. Yhteytenne planeettaan tulee läheisemmäksi ja voimakkaammaksi ja sen vuoksi harmonisoitumisesta maaplaneetan rytmimalleihin tulee kriittistä jokaiselle ihmiselle, kun kuljemme uusien värähtelyjen korkeampiin energioihin.
 

11-11-11
Kerromme teille myös, että olette valmiita aloittamaan uuden aallon. Kyllä, 11-11-11 on tietoinen energia-aalto, minkä ihmiset ovat tehneet tarkoituksellisesti luomaan seuraavan olemassaolotason teille, ollaksenne voimaantuneina ihmisinä tällä planeetalla. Olette maistaneet sitä, olette löytäneet sen pikkupaloja ja nyt siitä tulee kohta todellisuutta. Kerromme teille, että se tapahtuu kahden, kolmen vuoden kuluessa ongelmitta jokaiselle ihmiselle, kuitenkin teissä on niitä, jotka haluavat olla aallon etuosassa auttamassa tämän aallon luomisessa. Haluamme kertoa teille, mitä on varastossa ja mitä tulee tapahtumaan.

Olette tällä hetkellä jaksossa, missä köysi 10-10-10-aallosta on asettunut takaisin normaaliksi. Se on osasyy, että teistä tuntuu nyt vähän aavemaisen mukavalta. Teistä tuntuu tavallaan mukavalta, mutta te ette tiedä, pitäisikö teidän luottaa siihen, koska ette tiedä, jatkuuko se. Kerromme siis teille, että kun tämä liikkuu eteenpäin, tapahtuu asioita, jotka ovat hyvin tavallisia kaikille. Koettakaa kuvitella sitä suurena aaltona, joka tulee sisään, ja tällä hetkellä se vetäytyy takaisin. Silloin kaikki etääntyy ja hiljenee. Silloin kaikesta alkaa tulla aavemaisen harmaata ulkopuolellanne ja voitte haistaa sähköisyyttä ilmassa, mutta mitään ei vielä tapahdu.

Tämä on täydellistä aikaa löytää uusi harmonianne, koska aallon tullessa sisään on paljon vaikeampaa harmonisoitua johonkin, mikä näyttää ottavan teidät valtaansa. Joka kerta kun katsotte jonkun kasvoihin ja hymyilette, peili tuo energianne takaisin teille. Katsokaa noihin peileihin. Tulkaa tietoiseksi siitä, missä olette ja mitä suurimmat unelmanne ovat. Tämä on unelmien aikaa.

Olette pyytäneet saada siirtyä täyteen voimaan ja teille annetaan sitä juuri nyt. Olette palaamassa omiin taivashenkenne kykyihinne ollessanne maan päällä. Kerromme teille, että te ette ole vielä aivan siinä. Ette ole siinä kohdassa, missä koko ihmiskunta voi tehdä tuon hypyn, mutta pääsette lähemmäs joka hetki. Jokaisen traagisen tapahtuman myötä näette myös sydänsuhteen luomista, mikä saa teidät harmonisoitumaan ja sallii teidän harmonisoitua energeettisesti kaikkeen ja kaikkiin tällä planeetalla. Tämä tuo maaplaneetalle rakkaus- ja luottamustason, mitä ei ole koskaan ennen ollut täällä.

Nämä ovat upeita päiviä edessänne, rakkaat ystävät. Olette ansainneet, pyytäneet ja aina tienneet, että ne tulisivat. Ja nyt ne ovat täällä. Ette olleet aivan valmiita siihen tapaan, miten ne esittäytyivät, mutta se on ollut tehokasta. Pari muuta aaltoa on tulossa, mutta otamme yhden kerrallaan. Sen sijaan että pakahdutte viime hetkellä, voitte itse asiassa päästä energian huipulle ja ratsastaa aallolla sisään.

Monet ihmiset käyvät läpi fysiologisia ja tunnemuutoksia. Alatte nähdä uusia malleja ilmestyvän esiin monilla eri alueilla. Ja kerromme teille myös, että on ollut parannusmenetelmiä, jotka estettiin tällä planeetalla. Monet niistä joita tuotiin esiin, eivät toimi samalla tavalla tässä energiassa. Olette kaikki olettaneet, että ihmiskunnan värähtelyn kohoaminen ja kehitys aiheuttivat tässä muutoksen, ja kerromme teille, että te olette estäneet tietoisesti joitain niistä.

Paljon siitä informaatiosta minkä Nicolai Tesla alun perin toi, estettiin - helppoa ja yksinkertaista. Paljon siitä mihin hän oli menossa kuollessaan, estettiin ja se kaikki on tulossa nyt takaisin. Kyse ei ole vain Teslan työstä - valtavia teknologiakehityspisaroita integroidaan nyt monien työhön täällä planeetalla ja se pääsee kohta irti. Näette monia suurempia ongelmianne, kuten saastuminen, ratkaistavan samoilla keinoilla, jotka loivat ne. Suuri osa teknologiastanne joka on aiheuttanut saastumistanne, alkaa myös puhdistaa sitä, ja se antaa teille enemmän kontrollia planeetastanne. Tämä antaa teille enemmän kykyä olla maapallon "holhooja". Pitkään aikaan ette luottaneet itseenne ollaksenne suojelijoita ja valaat ja delfiinit jotka ovat pitäneet tuota roolia hyvin pitkään, ovat nyt antaneet tuon voiman takaisin teille. Se on teillä.
 

Voimaantuminen = vapaa valinta
Ei ole määrätty ennalta, mihin olette menossa, ja tässä on osa haastetta monille teistä. Olette tottuneet etsimään polkua - nyt polkua ei ole luotu, ennen kuin jalkanne melkein osuu maahan. Omat odotuksenne luovat nyt uusia tilaisuuksia teille. Pyydämme teitä vain leikkimään. Astumaan siihen. Leikkikää sillä. Harmonisoitukaa sen kanssa. Selvittäkää tapa ilmaista intohimoanne sen kautta jollain tapaa. Näette niiden pikkupalojen harmonisoituvan, jotka ovat ennen tehneet teistä hullun. Tunnette ovia avautuvan taianomaisesti, koska aika on oikea.

Vaikka Nicolai Teslan työ olisi kehittynyt hänen lähtöpäivästään saakka, sitä ei olisi hyväksytty ihmisten keskuudessa. Teknologiajohtajat eivät saa aikaan tätä muutosta, vaan jokainen teistä ja te teette sen omassa sydämessänne. Olette avaamassa mahdollisuuksia, emmekä ole täällä osoittamassa teille tietä, vaan auttamassa teitä muistamaan, kuka olette, käyttääksenne tuon mahdollisuuden vaikuttaa valtavasti elämäänne. Joka päivä kohtaatte uusia tilaisuuksia harmoniaan. Syleilkää niitä ja tietäkää, että rytminne muuttuvat sen tuloksena.

Kuten aiemmin mainittiin, kun päästätte irti kehomallistanne, sillä saattaa olla alussa vastakkainen vaikutus kehonne painoon. Tämä on luonnollinen fysiologinen reaktio kaikkiin energiamuutoksiin. Sama pätee unirytmiin ja vaikka nukuttekin vähemmän aivan alussa, saatatte havaita tapahtuvan päinvastaista. Tämä on kaikki osa luonnollista evoluutiota, mitä käytte läpi ihmisinä. Vaikka olemmekin puhuneet joistain näistä paloista, ikään kuin ne tapahtuisivat jossain kaukaisessa tulevaisuudessa, niitä tapahtuu juuri nyt. Tätä tapahtuu. Kaikki nämä palat joista olemme puhuneet teille viimeiset 15 vuotta, alkavat laueta juuri nyt. Tästä paikasta on tulossa hyvin mielenkiintoinen. Olette liikuttaneet enemmän energiaa, mitä koskaan tiedätte.

Tiedämme, että useimmilla teistä on epäilyä itsenne osalta, ja ihmettelette, oletteko oikealla polulla. Jos vain voisimme vetää verhon sivuun sekunniksi, näyttäisimme teille sen mahtavan olennon, joka olette. Et olisi fyysisessä muodossa, jos et olisi yksi korkeimmin värähtelevistä olennoista, joka on tämän planeetan käytössä. Tämä merkitsee, että teillä on suurin tilaisuus kaikista niistä olennoista, jotka yrittävät tulla maaplaneetalle tällä hetkellä. Monet teistä halusivat olla juuri oikeassa kohdassa katsomassa ihmeen tapahtumista. Se tapahtuu. Se tapahtuu juuri nyt. Älkää odottako edes 12-12-12:ta. Avatkaa tuo ovi ja katsokaa tämän evoluution tapahtumista. Tehkää siitä omanne. Luokaa se omalla tavallanne. Asettakaa rytminne johonkin, mikä on mukava teille. Asettakaa tahtinne ja jos ette jossain kohtaa ole tyytyväinen tuohon rytmiin ja tahtiin, uskaltakaa muuttaa se.
 


Seksi ja ihmisenä olemisen teeskenteleminen
Olette nyt venymässä olentoina, jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä. Tuo fyysinen keho sallii teidän tehdä nyt jotain uskomattomia asioita, jotka estettiin teiltä aiemmin. Kun sanoimme sanan "estettiin" jokin aikaa sitten, oli pelkoa. Tartutaanpa niihin. Te olitte niitä, jotka estivät informaation tältä planeetalta - ei kukaan muu. Te olette niitä, jotka ovat päättäneet, miten pitkälle menette. Te olette niitä, jotka ovat laittaneet liikkeeseen suurimmat muutokset, mitä millään planeetalla on koskaan tapahtunut. Katselemme, kun laitatte töppöstä toisen eteen ja saatte sen tapahtumaan. Tuntekaa tuo intohimo. Löytäkää tuo pala, tuo palapelin pala, minkä toitte Kotoa ja mitä kukaan muu ei voi kantaa. Kukaan muu ei voi ilmaista sitä niin kuin te. Tehkää siitä omanne. Älkää unohtako pitää hauskaa. Se on valtava osa ihmisenä olemisen teeskentelemistä.

Tässä on viimeinen pala, mistä kerromme teille. Kun monet rytmit muuttuvat fyysisessä kehossanne, huomaatte, että myös seksuaaliviettinne muuttaa rytmiä. Olemme puhuneet paljon seksuaalienergiasta, pitäneet jopa kurssin siitä, kun useimmat ihmiset pelkäävät omaa seksuaalienergiaansa. Planeetan historia seksuaalisuuden kätkemisessä on aiheuttanut monia ongelmia. Nyt on aika kanavoida sitä ja käyttää sillä kauniilla tavalla, millä sitä tarkoitettiin käytettävän.

Näette erilaisia muutoksia omassa fyysisessä seksuaalivietissänne. On joitain, jotka eri syistä ovat sammuttaneet sen. Saatatte huomata sen palaavan itsestään. Se on luonnollinen reaktio, sillä ihmiset ajattelevat seksuaalisuutta luonteeltaan eläimellisenä perusenergiana. Kerromme teille, ettei niin ole. Seksuaalienergia on valoa, mitä tulee Kotoa jaettavaksi kehon kautta. Kun teille tapahtuu näitä kehityksiä, omat seksuaaliyhteytenne alkavat elää. Yksikertaisesti enemmän henkeä valellaan kehoonne. Se on perusseksuaalienergiaa.

Tarkkailkaa näitä asioita. Leikkikää niiden kanssa. Etsikää tapa, millä voitte käyttää näitä tarkoituksellisesti sen sijaan, että ne pakahduttavat teidät. Tietäkää, että jokainen askel jonka otatte, on uutta polkua, ja teitä katsellaan ympäri universumia. Myös monet rodut jotka tulivat alun perin auttamaan teitä näiden fyysisten kehojen muodostamisessa, katselevat uskomattoman hämmästyneenä. Te teette sen. Hyvää työtä. Hyvää työtä.

Hyvin kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne suuresti arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että pelaatte kaunista peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä





Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Elokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: