sunnuntai 7. elokuuta 2011

OLETTE ROHKEITA SIELUJA

Korkeamman itsemme oli määrä aktivoida nämä jumalaisen valon siemenkristallit ja ladata ne tietoiseen tajuntaamme, silloin kun meidän oli aika aloittaa itsemme löytämismatka.


Rakkaat mestarit, ensinnäkin sallikaa meidän rauhoittaa mieltänne. Ylösnousemusprosessi ei ole uusi teille, olette käyneet sen läpi monta kertaa aiemmin. Olette kaikki korkeamman järjestyksen mestareita tai muuten teitä ei olisi valittu tähtisiementiennäyttäjiksi tähän ennenkuulumattomaan kehitysprosessiin, mitä maapallo ja ihmiskunta parhaillaan kokevat. Olette asiantuntijavaltuutettuja ja olette todistaneet kanssaluomismestaruutenne useita kertoja monien kosmisten matkojenne aikana.

Jokaista uutta fyysisen tietoisuuden seikkailua varten teille annetaan uudet säännöt, uusi tehtävä ja paljon erilaisia haasteita voitettavaksi. Haluamme teidän ymmärtävän, että niillä jotka astuvat esiin pätevinä maailmanpalvelijoina, on ollut valtavasti kokemuksia ympäri tätä universumia ja sen monia aliuniversumeita. Siitä lähtien kun tämä universumi alkoi laajentua, valittuja tähtisiemeniä siirrettiin toisilta aikavyöhykkeiltä ja toisista aliuniversumeista valvomaan ja auttamaan niissä ainutlaatuisissa ohjelmissa, jotka on suunniteltu erityisesti ihmiskunnalle ja muille elämänmuodoille. Näiden erityistähtisiemenryhmien jumalainen päätehtävä on johtaa tietä niille, jotka ovat valmiita kehittymään laajentuneen tietoisuuden seuraavalle tasolle, kun ääretön määrä syklejä ja jumalaisia ohjelmia tulee loppuunsa.

Kanssaluomisprosessi on hyvin vaikea fyysisellä ilmaisutasolla ja vaatii suurta rohkeutta ja viisautta lähteä seikkailulle tuntemattomaan ja saada verho muistinsa päälle, kun aloitatte maakokemuksenne laajemmalla valo- ja varjoasteikolla. Taitonne ja aito identiteettinne kätkettiin pyhään sydämeenne ja mieleenne ja ne olivat selviä vasta myöhemmin elämässä, kun aloitte herätä korkeamman itsenne tönäisyille.

Maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessi on ainutlaatuinen monin tavoin. Ensinnäkin se on nopeutettu ylösnousemuspolku, mitä ei ole ennen tarjottu. Lisäksi niillä jotka teistä ovat tämän evoluutiokierroksen tiennäyttäjiä, maasopimuksenne/tehtävänne sisälsi heräämisen muistisiemenkristalleja, jotka jumalainen tyytymättömyys laukaisisi. Korkeamman itsenne oli määrä aktivoida nämä jumalaisen valon siemenkristallit ja ladata ne tietoiseen tajuntaanne, silloin kun teidän oli aika aloittaa itsenne löytämismatka.

Jos katsotte taaksepäin elämäänne, teidän pitäisi kyetä tunnistamaan ajat, jolloin korkeampi itsenne ja enkelioppaanne ovat tönineet teitä tiettyyn suuntaan tai luoneet odottamattomia tapahtumia/erivapauksia kannustamaan ja auttamaan teitä tiedon saamisessa ja erityistaitojen kehittämisessä. Te ette ole koskaan olleet yksin, rakkaat. Tehtävänne oli/on liian tärkeä, että teidät jätettäisiin omiin oloihinne. Suurta ylösnousemusstrategiaa on aivan alusta saakka järjestäneet ja valvoneet Isä/Äiti Jumalamme, suuret kosmiset valoneuvostot ja enkelijoukot, jotka ylivalaisevat ja ohjaavat aliuniversumimme luomis- ja laajentumisprosessia.

Monet teistä ovat kokeneet äärimmäisiä testejä ja haasteita tässä elämässä valmistautuaksenne perimmäiseen maatehtäväänne. Suostuitte kuitenkin kohtaamaan varjopuolenne täysimittaisesti ja kerta kaikkiaan ollaksenne pätevä osallistumaan tähän äärimmäisen vaikeaan ja tärkeään tehtävään: maapallon ja ihmisrodun ylösnousemukseen, aliuniversumimme kaikkien osien rinnalla.

Kyllä, teidät ohjelmoitiin syvimmällä sielutasolla etsimään ylösnousemusta ja valoa. Kuitenkin teille - valotyöntekijät jotka nyt olette astumassa maailmanpalvelijarooliinne - informoitiin myös, että vaikka pyrkisittekin koko sydämestänne ja olemuksestanne ylösnousemaan valoon tässä elämässä, teidän on suostuttava pysymään maan päällä fyysisessä astiassa niin kauan, kuin tarvitaan jalostuneen Luojavalon ankkuroinnin auttamisessa. Emmekö ole kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, että olette valon vartiosotilaita, muuntajia ja välittäjiä? Valon timantinkovat hiukkaset magnetisoituvat ja ohjautuvat niihin, joiden energiapuumerkki/sielulaulu on virittynyt neljännen ulottuvuuden korkeammille tasoille ja sen yläpuolelle, ja nämä jumalaiset valohiukkaset on aktivoitava myötätuntoisella ja ehdottomasti rakastavalla energiallanne. Maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessi ei voi toteutua ilman kaikkia teitä Luojavalon kantajia.

Kannustamme teitä käymään usein ja viettämään aikaa eri valopyramideissa, joista olemme kertoneet teille vuosien saatossa, ja myös käymään siinä taivaallisessa valokaupungissa, mikä ylivalaisee aluettanne/maatanne. Työpyramidissanne voitte kuvitella ja luoda mitä tahansa, mitä sydämenne haluaa ja mikä on harmoniassa jumalaisen suunnitelmanne kanssa ja kaiken hyväksi. Siellä voitte myös liittyä korkeampaan itseenne saadaksenne apua hankalien ongelmien ratkaisemisessa jokapäiväisessä elämässänne, minkä pyritte palauttamaan harmoniaan.

Ehdotamme painavasti, että menette henkilökohtaiseen valopyramidiinne ennen nukkumisaikaanne tai toisinaan valokaupunkiin, missä saatte apua fyysisen astianne puhdistamiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Ennen nukkumaan menoa menkää aikomuksenne avulla valokaupunkien yhteen ylösnousemuksen nopeuttamiskammioista, joka sijaitsee kuudennen ulottuvuuden sisäänkäyntitasolla. Tämä on edullisin tapa auttaa fyysisen astianne tasapainottumista ja harmonisoitumista. Rakkaat, kannustamme teitä etsimään ymmärrystä ja luottamaan, että suurin halumme on auttaa teitä perustamaan suuren harmonian, kauneuden ja eheyden (pyhyyden) ympäristön maan päälle, juuri sinne missä elätte. Teidän tehtävänne on tuoda taivaan rauhaa, yltäkylläisyyttä ja harmoniaa maatasolle ja näin luoda turvallinen ja pyhä ympäristö itsellenne ja sitten jakaa tämä ihmeellinen lahja toisten kanssa esimerkkinne ja palvelunne kautta.

Te, etujoukko, olette viettäneet vuosia kesyttäen tunneluontoanne, saaden tietoa ja viisautta mentaalikehonne kautta ja pyrkien yhdistämään ja hienovirittämään päächakrajärjestelmänne, jotta fyysinen astianne voi integroida, sisäistää ja välittää Luojavalon hienostuneita taajuuksia. Nyt on aika keskittyä pyhään sydämeenne ja mieleenne, kun pyritte harmonisoimaan aivojen oikean ja vasemman aivopuoliskon ja avaamaan kruunuchakranne täydemmin, jotta se valopylväs mikä yhdistää teidät jumalaiseen "minä olen" -olemukseenne, tulee yhtä leveäksi kuin päänne kruunu (kuten oli alussa). Ylösnousemusprosessissa jokaiseen askeleeseen liittyy aktiivisen ja tietoisen suhteen etsiminen korkeamman itsenne seuraavaksi kehittyneimpään puoleen. Ylösnousemus on prosessi, missä tietoisesti siirrytte korkeamman itsenne energiaan tai värähtelykenttään ja sitten aina vain pidemmälle jumalaisen energian hienostuneempiin kenttiin, joita kutsutaan korkeammiksi ulottuvuuksiksi.

Äskettäisessä viestissä kerroimme teille, ettei sähkömagneettienergiaa vielä täysin ymmärretä. Luomisen polttavat voimat vaikuttavat ihmisiin kolmella tavalla:
1. hankaustuli: kehon tuli
2. solaarituli: sielun tuli
3. sähkömagneettituli: hengen tuli

Pyrimme antamaan teille ymmärrystä siitä, miten kukin näistä luomisen polttavista voimista vaikuttaa ihmiskuntaan.

Hankaustuli - kehon tuli:

 Ollessanne fyysisessä kehossa olette vahvojen luonnonvoimien kohteena ja ne vaikuttavat teihin. Vaikuttava toiminta on välttämätöntä esineiden luomiseen ja ilmentämiseen aineellisessa muodossa. Teidän on vedettävä hengen tulta, Isä Jumalamme jumalaista tahtoa ja voimaa fyysiseen astiaanne käyttääksenne hankaustulta. Aikomus, keskittynyt ajattelu, selkeä visio ja vaikuttava toiminta ovat välttämättömiä menestyksekkääseen elämiseen olemassaolon aineellisella/fyysisellä tasolla.

Kehitätte kuumeen tai kohonneen keholämpötilan tai kehotulen "taistellaksenne pois" tunkeutuneet matalamman taajuuden virukset tai bakteerit. Myös joihinkin ylösnousemusoireisiin sisältyy hankaustulen käyttämistä. Toisinaan tunnette olevanne ehkä kuin intensiivisen energian painekattila, kun matalamman taajuuden energiat työnnetään pintaan ja kohtaatte menneiden ajatustenne ja tekojenne negatiiviset ilmentymät. Kehonne lämpenee joskus kuumeeseen saakka, kun poltatte pois vanhaa, tuhoisaa ja vaikutuksille altistunutta energiaa. Saatatte myös tuntea, että selkärankanne on ikään kuin "tulitanko", kun korkeampi itsenne lataa korkeamman värähtelytaajuuden malleja. Rakas viestintuojamme Ronna on kokenut näitä voimahyökyjä monta kertaa menneisyydessä, silloin kun olemme yhdistäneet energiamme täydemmin häneen valmisteluna johonkin seminaariin tai intensiiviseen kanavointisessioon.
 
Solaarituli - sielun tuli:

 Suurenmoiset, voimakkaat ja eloisat luomakunnan auringot säteilevät solaaritulta kaikkiin eläviin asioihin. Se on ulkoinen ilmentymä Ylimmän Luojan ja Isä/Äiti Jumalamme voimasta ja elämän antavasta perusolemuksesta. Silloin kun teistä tulee tietoinen ja alatte ottaa vaarin sielunne ja korkeamman itsenne tönäisyistä, jumalaisen tyytymättömyyden tuli alkaa palaa kirkkaasti sydänkeskuksessanne. Suurten aurinkojen solaarituli valaisee koko kaikkeudessa taivaat ja karkottaa pimeyden - toinen ilmentymä Luojan suuruudesta. Kun kuljette syvemmälle ja syvemmälle jumalaisen itsenne mysteereihin ja ihmeiseen, sielun tuli tulee hengen tuleksi ettekä te ole enää vain ihminen, jolla on sielu. Teistä tulee taas kerran jumalainen henkiolento/valaistunut olento, joka nauttii yhdestä luomakunnan monista erilaisista ilmentymistä. Isä/Äiti Jumalamme henki asuu sielussa ja tehtävänne on integroida niin paljon tätä pyhää tulta kuin mahdollista.
 
Sähkömagneettituli - hengen tuli:

Sitten kuin olette saavuttaneet energiapuumerkin, mikä koostuu valon neljännen ulottuvuuden keskivaiheen tai sitä korkeammista taajuuksista, olette valmis vastaanottamaan Jumaltietoisuuden valohiukkasten koko asteikon, joita kutsutaan timantinkoviksi valohiukkasiksi ja jotka ovat luomisen sähkömagneettinen polttoaine. Ette ole enää tiheän kolmannen/neljännen ulottuvuuden rajoittavien ja heikentävien taajuuksien kohteena. Olette valmis magnetisoimaan itseenne, integroimaan, kontrolloimaan ja säteilemään Luojan puhdasta ydinolemusta, kun teistä tulee taitava itsenne mestari ja menestyksekäs kanssaluoja fyysisellä tasolla. Luomisen sähkömagneettituli on osa jumalaista syntymäoikeuttanne. Teidän on kuitenkin todistettava, että olette tämän voimakkaan ja upean hengen tulen vastuullinen hoitaja, ennen kuin teidän sallitaan olla kosmisen tulen/valon todellinen kantaja.

Suljemme tämän kirjeen tärkeimmällä informaatiolla, mitä olemme viime aikoina kertoneet viestintuojallemme. Olemme aina lähellä opastamassa, vartioimassa, innostamassa ja suojelemassa teitä ja ilmaisemme teille syvää kiitollisuuttamme ja ikuista rakkauttamme.

Olen arkkienkeli Mikael.




Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Elokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: