maanantai 29. elokuuta 2011

RAHAN LUOMINEN

Jumala ei ole paha ja siksi raha ei ole paha
 

Tiedättekö, että voitte saada niin paljon rahaa kuin haluatte? On yhtä helppoa luoda miljoona dollaria kuin sentti. Luominen ja ilmentäminen on sama prosessi riippumatta siitä, haluatteko yhden sentin vai yhden miljoona dollaria.

Monet ihmiset haluavat lisää rahaa. Monet kamppailevat vähemmän kanssa, mitä he tarvitsevat jokapäiväisiin kuluihinsa ja elämiskustannuksiinsa. Mutta niin ei tarvitse olla. Mikä siis on ongelmana tässä?

Ongelma olette te.

On monia mahdollisia syitä siihen, ettei teillä ole niin paljon rahaa, kuin haluatte. Luultavasti suurin syy - perustuen havaintoihimme ihmisistä - on uskomus, että raha on jollain tavalla paha asia. Ja niiden joilla on sitä paljon, täytyy siksi olla myös pahoja.

Olette siis järjestäneet nämä ristiriitaiset värähtelyt:

* Raha on paha asia.
* Haluan lisää rahaa.
* Mutta minun on oltava paha saadakseni sitä.

Toisin sanoen, te ette usko, että raha ja hyvyys voivat olla olemassa rinta rinnan. Niin ei tarvitse olla! (On muita syitä, joilla ihmiset estävät rahaa tulemasta itselleen, mutta ne ovat toisen päivän puheenaihe.)

Olemme sanoneet monta kertaa, että Jumala on kaikki, mitä on - kaikki mitä on olemassa. Tähän sisältyy raha. Niinpä raha ja taloudellinen yltäkylläisyys ovat osa Jumalaa. Jumala ei ole paha ja siksi raha ei ole paha. Raha on henkistä.

Voitte luoda kaiken haluamanne rahan, jos vain luovutte rajoittavista uskomuksistanne. Se on oikeasti näin yksinkertaista!

 

Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
23.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: