torstai 18. elokuuta 2011

VIIMEINKIN VAPAA!

"Viimeinkin vapaa" on hyvin sopiva fraasi siihen, mitä teille ja maailmallanne tapahtuu.

Rakkaat ystävät,
Aloitetaanpa tunnustamalla, että monet teistä ovat uupuneita. Muutama viime viikko on ollut melkein enemmän, mitä voisitte prosessoida fyysisesti, muttei niin paljon, kuin haluaisitte prosessoida.

Haluatte tietää NYT ylösnousemuksesta, uudesta ajasta ja uudesta maapallosta, kuka, mitä, missä ja milloin. Mutta fyysisen olemuksenne on prosessoitava muutama päivä, ennen kuin seuraava pala esitellään. Niinpä tarkastelemme, mitä maan päällä on tapahtunut tähän päivään mennessä, ja sitten tuomme esiin, mitä tapahtuu heti, kun olette levänneet fyysisesti.

Olette muuttaneet DNA:tanne päästämään enemmän energiaa olemukseenne. Olette alkaneet vähän "hehkua". Ette niin paljon, että useimmat huomaisivat, mutta riittävästi, jotta ne jotka eivät ole nähneet teitä vähään aikaan, ihmettelevät, miten näytätte niin viehättävältä - paljolti kuin raskaana olevalta naiselta, joka on innoissaan uuden elämän kasvamisesta sisällään. Tämä hehku syvenee ja laajenee, kuten olemme todenneet aiemmin, mutta ei tänään tai huomenna, koska fyysisen olemuksenne on aika levätä.

Olette myös ottaneet vastaan uuden maapallon ja uuden ajan työkalusarjanne, vaikka useimmat teistä eivät ole vielä ladanneet sitä. Niinpä ihmeellinen yllätystyökalusarjanne odottelee edelleen vähän.

Lopuksi, olette siirtymässä pois tarpeestanne olla uhri ja huolehtija. Kun aluksi esittelimme teille nämä aiheet, pohditte ja meditoitte - mutta ette välttämättä muuttaneet käyttäytymistänne. Olette sittemmin hyväksyneet tarpeen siirtyä uhrina olemisen ja huolehtimisen yli kaikissa niissä muodoissa, joissa ne ovat ilmenneet elämässänne.

Kenties se mitä olette saavuttaneet yli sen, että hyväksyitte uuden ajan ja uuden maapallon todellisuudeksi, ei näytä paljolta muutokselta nyt, kun luette sanojamme. Mutta kerromme teille, että olette saavuttaneet paljon enemmän kuin me - ja te ennen tätä elämää maan päällä - ajattelimme mahdolliseksi.

Muutaman seuraavan kuukauden aikana siirrytte fyysisesti, tunteellisesti tai mentaalisesti yhteisöihin, jotka tukevat uutta olemustanne. Haluatte olla niiden olentojen lähellä - missä tahansa muodossa - joilla on samanlaisia uskomusmalleja ja kiinnostuksenkohteita. Kuten olemme todenneet aiemmin, teillä on vähemmän tarvetta tai kiinnostusta olla sellaisten olentojen ympäröimänä, jolla ei ole.

Miten voitte erota perheestänne, ystävistänne tai työtovereistanne, jotka eivät täytä tulevia yhteensopivuustarpeitanne? Aivan kuten olette aina tehneet tässä elämässä maan päällä. Monet teistä aloittivat collegen ja havaitsivat, ettei se ollut oikea teille, joten muutitte elämänne suunnitelmaa. Toiset teistä muuttivat kotiin tai yhteisöön, mikä ei ollut aivan oikea teille, joten löysitte tarvittavan tilaisuuden muuttaa. Vielä toiset havaitsivat, että puolisonne ei ollut oikea, joten erositte tai jätitte tuon ihmisen. Tämä ei ole mitenkään erilaista. Tiedätte nyt, että voitte vetää puoleenne olosuhteita, jotka auttavat luomaan uuden yhteisön ilman sitä pelkoa ja tuskaa, joka oli kovasti osana vanhan ajan elämäänne.

Ne ihmiset jotka eivät sovi uuteen maailmankuvaanne, eivät ole pahoja tai huonoja ihmisiä. He pelkästään haluavat pysyä pelossa ja tuskassa pidempään kuin te - tai eri yhteisössä. Jotkut palaavat teidän yhteisöönne - jotkut eivät. Te ette voi sanoa tai tehdä mitään muuttamaan heidän päätöstään, aivan kuin me emme voisi pakottaa teitä hyväksymään uutta aikaa, uutta maapalloa tai ylösnousemusprosessia.

Vanhassa ajassa vapaasta tahdosta puhuttiin, muttei sitä käytetty. Hallitukset, koulut, kirkot, vanhemmat ja yhteisöt kertoivat teille, kuka ja mikä oli hyvä ihminen heidän kontrollointijärjestelmässään. Koska nuo säännöt olivat ryhmäkonsensus sille, mikä vaadittiin kasvattamaan ja ylläpitämään säännöt luonutta instituutiota, jokainen sukupolvi muutti usein vähän noita sääntöjä.

Te jotka olitte aiemmin kietoutuneet vanhaan aikaan, ette huomanneet, että säännöt muuttuivat tyydyttämään instituution tarpeita - ne vain tuntuivat vähän enemmän ajankohtaisilta. Muutokset hyväksyttiin edistyksenä sen sijaan, että ne olivat uudet säännöt, joita teidän täytyi noudattaa, jotta teitä pidettiin "hyvänä ja arvokkaana" ihmisenä.

Vapaa tahto on todella astunut maailmaanne. Kyse ei ole enää jonkin instituution tarpeista, vaan teidän tarpeistanne. Se miten tuo tarve johdetaan, on muuttunut dramaattisesti sellaisista ajatuksista "Miten saan omani, ennen kuin kaikki muut ottavat omansa?", ajatuksiin "Mitä sydämeni, sisäinen olemukseni ohjaa minua tekemään?"

Sisäisen olemuksenne kuunteleminen ohjaa teidät yhteisöönne. Aivan kuten toisten sisäiset olemukset ohjaavat luoksenne ne, joilla on mukavinta teidän yhteisössänne. Kiusaaminen, houkutteleminen, anominen, nalkuttaminen, pakottaminen ja uhkaaminen eivät enää muuta kenenkään sellaisen ajatuksia tai suuntaa, joka on aloittanut sisäisen uuden ajan ja uuden maapallon prosessinsa.

Sinä voit olla vain sinä. Aivan kuten kaikki muut olennot, jotka siirtyvät uuteen aikaan sisäisesti, voivat olla vain sitä, kuka he ovat.

Mitä tällainen "julkeus" merkitsee instituutioillenne? Näette jo, mitä tapahtuu instituutioille, jotka jatkavat teidän pakottamistanne pikkulaatikkoon. Mikään laatikko ei ole riittävän suuri sisältämään teitä - tai ketään joka kuuntelee sisäisiä viestejään ja toimii niiden mukaisesti.

Instituutiot alkavat tuoda esiin filosofioitaan ja ne, jotka tuntevat tarvetta osallistua heidän filosofiaansa, löytävät ne. Instituutiot eivät enää pakota teitä rooleihin ja toimintoihin. Sen sijaan te "ajatte" instituutioita.

"Viimeinkin vapaa" on hyvin sopiva fraasi siihen, mitä teille ja maailmallanne tapahtuu. Niin olkoon. Aamen.



Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
15.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

  

Ei kommentteja: