torstai 4. elokuuta 2011

UNELMIEN ILMENTÄMISEN SALAISUUS, OSA 1

Ei ole mitään "oikeita" tai "vääriä" tapoja ilmentää, luoda.
 
John Cali:

Unelmiemme ilmentäminen tulee esiin melkein jokaisessa yksityistulkinnassa, minkä annamme, ja usein myös ihmisten meille lähettämissä kirjeissä.

Monet ihmiset uskovat ilmentämisen olevan monimutkainen ja mystinen prosessi ja jos he eivät tee sitä täsmälleen oikein, he möhlivät sen. Monet ovat nähneet suositun elokuvan "The Secret" ja he ihmettelevät, mikseivät he pysty tekemään, mitä ihmiset elokuvassa tekevät.

Ilmentämisestä on paljon informaatiota - kirjoissa, oppitunneilla, seminaareissa, internetissä jne., jne. On joitain erinomaisia opettajia, jotka antavat hyviä ideoita ja menetelmiä haluamansa ilmentämiseen.

Yksi ihminen jolle teimme tulkinnan, oli kokenut monia tarjolla olevia ilmentämisopetuksia, erityisesti niitä jotka käsittelevät vetovoimanlakia. Hän sanoi hukkuvansa sähköposteihin ja tarjouksiin ja oli nyt täysin hämillään "oikeista" ja "vääristä" tavoista ilmentää.

Tässä on Henki.
 
Henki
Johnin valitsemasta otsikosta huolimatta unelmienne ilmentämiseen ei ole mitään salaisuutta.

Kuitenkin ilmentäminen pysyy mysteerinä monille ihmisille. Toivomme tänään vähentävämme tuota mystisyyttä vähän.

Ei ole mitään "oikeita" tai "vääriä" tapoja ilmentää, luoda.

Olette kaikki luontaisia luojia - tämä on osa sitä, että olette Jumalan laajentumia ihmismuodossa. Luotte aina riippumatta sitä, oletteko tietoinen siitä vai ette.

"Jujuna" on luoda tietoisesti ja tarkoituksellisesti.

Luotte jokaisella valvehetkellä. Luotte sillä, mille annatte eniten huomiotanne. Toisin sanoen sillä, mitä ajattelette ja mitä sanotte.

Universumi ei kuitenkaan reagoi ajatuksiinne tai sanoihinne, vaan se reagoi aina värähtelyynne.

Ajatuksenne ja sananne luovat värähtelynne. Niinpä teidän pitää kiinnittää huomiota siihen, mitä ajattelette ja sanotte. Toisin sanoen, kiinnittäkää huomiota siihen, mihin kiinnitätte huomiota.

Ajatukset ja sanat jotka tuntuvat teistä hyviltä, luovat sitä, mitä haluatte. Se mitä tahansa olette pyytäneet, on aina matkalla teitä kohti, silloin kun teistä tuntuu hyvältä. Mutta silloin kun teistä tuntuu pahalta, estätte sitä ilmentymästä, mitä pyydätte. Ja näin oletusarvoisesti luotte enemmän sitä, mitä ette halua. Tai vähintäänkin sen puutetta, mitä haluatte.

Se on näin yksinkertaista!




Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
2.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: