sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

HAVAINTOJA





Tervehdys Athabantian-tähtialukselta! Liitymme tänään seuraanne antamaan havaintojamme tilanteesta planeetallamme omasta perspektiivistämme, kilometrien päästä yläpuolellanne.

Ensimmäiseksi havaintojamme niistä fyysisistä muutoksista, joita parhaillaan näette. Poikkeuksellisen vakava säätila Australiassa on osa maan puhdistumisprosessia, kuten on myös epänormaalin luminen ja kylmä talvi USA:n itäosassa. Koette lisää tätä normaalia kylmempää säätilaa osissa Pohjois-Amerikkaa, Eurooppaa ja Aasiaa. Saatte myös keskimääräistä enemmän sadetta ja lunta kylmyyden myötä. Pohjoisella pallonpuoliskolla koette kesäkuukausina normaalia lämpimämpää säätä ja näette jäävuorien ja napajäiden sulavan lisää. Tämä jatkaa merenpinnan nostamista ympäri maailman tänä vuonna. Tämä on jatkoa sille äärimmäiselle säätilalle, mitä näitte vuonna 2010 ja mikä vaikutti sellaisiin maihin kuin Pakistan.

Sellaisia maanjäristyksiä jollainen koettiin Uudessa Seelannissa, tapahtuu useammin, erityisesti Tyynenmeren Tulirenkaan ympärillä. Myös pitkään horroksessa olleilla alueilla koetaan maanjäristyksiä, vulkaanisen aktiivisuuden kera. Nämä lisääntyvät tämän vuoden aikana osana maan puhdistumista. Äärimmäiseen säätilaan liittyen, niin sellaiset maanjäristykset jatkuvat, kuin koettiin Chilessä ja Kiinassa vuonna 2010. Suuri osa yllä olevasta voidaan jäljittää energioihin, joita maapallolle tulee auringosta ja muualta tästä galaktista. Nämä energiat muuttavat tähän mennessä saavutettua luonnollista tasapainoa maan päällä.

Nämä energiat vaikuttavat myös yksittäisiin ihmisiin. Ulkoiset energiat ovat rohkaisseet ihmisiä Lähi-idässä ja Afrikassa vaatimaan vapautta tyranniasta. Energiat ovat tukeneet heitä, kun he ottavat riskin kuolla saavuttaakseen vapauden. Nämä energiat ilmentyvät ensin niiden maiden ihmisten keskuudessa, missä säännöt ovat olleet ankarimmat. Seuraavaksi se ilmentyy maailmassa, missä ahneiden eliittien halut ovat ylittäneet tavallisten ihmisten tarpeet.

Eliitit ympäri maailman ovat tienneet jonkin aikaa, että näitä tapahtumia tulisi, ja he ovat tehneet valmisteluja vetäytymiseksi turvapaikkoihin. Eliitit ovat yhtä tietoisia kuin te, että muutosenergiat pommittavat planeettaanne. Me jotka miehitämme suuria tähtialuksia, olemme säteilleet ja keskittäneet energioita monta vuotta. Meidän valomme yhdessä niiden energioiden kanssa, joita tulee auringosta ja muualta, ovat saaneet eliitit tärisemään, sillä he näkevät päiviensä olevan luetut. Silti he jatkavat pelin pelaamista ja vuodattavat viime veripisaroita sortamiltaan ihmisiltä, sillä he ovat päättäneet olla näkemättä vaihtoehtoja pitkäaikaiselle käyttäytymiselleen.

Nämä ovat poikkeuksellisia aikoja - älkää ymmärtäkö väärin. Tämä ei ole pelkkä bisnessykli, yksi ympäristöpoikkeama tai pitkäaikainen sääsykli. Tämä on ihmiskunnan pitkään odotettu muodonmuutos. Riemuitkaa, sillä teille annetaan nyt tilaisuus siirtyä tiheydestä, mitä kutsutaan kolmanneksi ulottuvuudeksi, vähemmän tiheään olemassaoloon. Katsokaa ympärille, herätkää mahdollisuuksille. Älkää olko yksi niistä, jotka kieltäytyvät näkemästä suurempaa kuvaa, koska haluatte pysyä mukavasti valitsemassanne elämäntyylissä.

Ympärillä pyörivät tapahtumat ravistelevat jokaista. Monet alkavat pelätä ja päättävät hylätä elämän tässä maailmassa. Muutamat lisäävät värähtelyään ja suostuvat pidentämään vierailuaan tullen uuden maan huoltajiksi. Riemuitsemme, koska näemme monien heräävän suuremman elämän mahdollisuuksille, pelkopohjaisen kolmannen ulottuvuuden yläpuolella. Kutsumme kaikkia maasisariamme ja -veljiämme ottamaan vaarin tapahtumista, joita heidän ympärillään pyörii, ja päättämään, sitoutuvatko he työskentelemään kanssamme uuden sivilisaation luomiseksi uudelle maapallolle.

Tänne Athabantian-tähtialukselle on kerääntynyt suuri määrä upeita sieluja ympäri tätä universumia, sieluja jotka ovat yhtä Jumalan kanssa. He ovat ilmentäneet yksilöllisen sielun tätä nimenomaista hetkeä varten fyysiseltä näyttävään pukuun. Athabantian on muiden planeettaanne lähellä olevien suurten tähtialusten kaltainen siinä, että alus on täynnä suuria sieluja, jotka lähettävät valoa maahan ja sen ihmisille. Planeettaanne ympäröiviä sieluja on niin tiheästi, että heidän valonsa pakahduttaa viimeisen pimeyden planeetallanne. Koskaan ennen ei ole kerääntynyt niin paljon sieluja yksittäisen planeetan lähistölle. Olemme kaikki täällä auttamassa ja todistamassa maan ja sen ihmisten transformaatiota.

Nyt takaisin havaintoihin planeetastanne. Niiden poikkeuksellisten energioiden vuoksi joita tulee meiltä tänne ryhmittyneiltä, tunnette transformaatioenergioita enemmän kuin koskaan. Maapalloon vaikuttamisen lisäksi nämä energiat vaikuttavat yksittäisiin maan ihmisiin. Nämä ovat energioita, jotka ilmentyvät vapaudenhaluna, haluna vahvistaa sitä, kuka todella olette, heittää pois hallinnan kahleet ja rakastaa toisianne sisarina ja veljinä. Nämä ovat ykseyden energioita auttamassa teitä näkemään itsenne yhtenä kaiken kanssa: kivien, kasvien, eläinten ja kaikkien ihmisveljien ja -sisarten kanssa.

Tämä ykseysenergia lopulta kaataa hallituksia, romahduttaa rahajärjestelmiä ja hävittää uskontoja. Tämä ykseysenergia saa aikaan rauhan eläinkunnassa ja leijonan makaamaan lampaiden kanssa. Ykseysenergia korvaa syrjimisen, sodan, ahneuden ja pelon energian.

Ykseysenergia auttaa teitä lopulta tulemaan siksi, kuka oikeasti olette. Olette fyysinen ilmentymä suuresta ylisielusta, Jumalan luomuksesta tämän universumin varhaispäiviltä. Sinä, Mark Kimmel, olet fyysinen ilmentymä yhdestä näistä suurista ylisieluista. Sielusi on yksilöitynyt osa tätä suurta ylisielua, mikä on luotu tätä elämää varten. Sielusi palaa ylisieluusi heti, kun fyysinen ilmentymäsi on valmis.

Vapausliike on alkanut Egyptissä. Se osoittaa, että planeettanne ihmiset ovat ehkä heränneet vaatiakseen oikeuksiaan yksilöinä elää rauhassa ja harmoniassa. Kuitenkin jää nähtäväksi, tuottaako kansan kapina Egyptissä tarvittavia uudistuksia luomaan yhteiskunnan, mikä perustuu ykseyteen, reiluuteen kaikkia ihmisiä kohtaan ja rahajärjestelmän tasapuolisuuteen. Suurena vaarana on etsiä rauhaa liian nopeasti, niin että tämä prosessi estetään sen nimissä, että palataan jonkinlaiseen "normaaliin". Ideana ei ole palata normaaliin, vaan uudistaa yhteiskunta täysin, niin että kaikkia edustetaan oikeudenmukaisesti, etteivät kaikki enää elä pelossa ja ettei eliittiluokalla enää ole erityisetuoikeuksia. Sitten ja vasta sitten pitäisi normaaliin paluuhuudosta ottaa vaari. Jää nähtäväksi, saavuttaako Egyptin kapinointi nämä tavoitteet.

Se että maailmanvallat tuomitsevat veriset taistelut Libyassa, on hyvä merkki siinä, että se valaa perustan kaikille maille, jotka kokevat kansannousun: kansainvälisen kritiikin pelko ja saatetaan olla vähemmän taipuvaisia käyttämään armeijan voimaa kapinan kukistamiseksi. Silti Libya voi joutua kansallissotaan. Se että suurvallat tuomitsevat Libyan tilanteen, auttaa maailmaa näkemään, että kaikki nykyiset hallitukset toimivat omaksi edukseen ja ovat valmiita kritisoimaan toista hallitusta vasta sitten, kun tilanne on niin vakava, että se saa kansainvälisen huomion.

Toivomme, että kapinointi leviää Lähi-idän maista koko maailmaanne ja ihmiset kaikkialla vaativat oikeuksiaan elää oikeudenmukaisesti, ilman pelkoa tai hallintaa ja että vaatimattomimmillekin ihmisille annetaan ihmisen asema. Toivomme, että eliittien hallinta puretaan rauhanomaisesti, mutta vaadittaessa pakolla. Emme suvaitse verenvuodatusta, mutta tunnustamme, että sitä voi tapahtua olosuhteissa, missä eliitit vastustavat armeijavoimilla. Olemme hyvin toiveikkaita, että maan armeija asettuu oman kansansa rinnalle sen sijaan, että kääntää voimansa maan omia kansalaisia vastaan.

Lisähavaintomme on, ettei uskonto ole vielä esittänyt suurta roolia Lähi-idän kansannousussa. Olemme hyvin rohkaistuja siitä selvästä halusta, että ihmiset haluavat vain elää rauhassa ilman uskonnon kaikenkattavaa roolia. Taaskin toivomme, että myös uskonto sivuutetaan massojen hallintavoimana hallitusten tapaan.

Protestit ja poliittiset mullistukset USA:ssa ja Englannissa osoittavat, että eliittien hallinta haastetaan. Hallitusten on palveltava tavallisia ihmisiä - laillisia hallituksia ei ole tarkoitus ylläpitää varallisuuden keräämiseksi harvoille. Monien tarpeet on tiedostettava, jotteivät he enää elä pelossa ja että paljastuu oikeudenmukainen yhteiskunta, missä kukaan ei ole varakas eikä kukaan näe nälkää. Pitäkää mielessä, että kaikki sisarenne ja veljenne ovat tasavertaisia Jumalan silmissä. Ei ole ketään, joka on vähempiarvoinen.

Mark, unesi viime yönä oli vain niiden energioiden nappaamista, joita pyörii ympäri maailmaanne. Katselemalla videoita, kuten teit eilen illalla, alensit energiaasi. Ei ole mikään mysteeri, että pimeä energia ilmentyi painajaisena. On monia, jotka ovat vihaisia, koska pelon ja vihan miehet hallitsevat heitä. Heillä on taipumuksena käyttää ja ihannoida samaa pelkopohjaista käyttäytymistä päästäkseen eroon tuosta hallinnasta. Tämä johtaa vain yhden pelkopohjaisen käyttäytymisen korvaamiseen toisella. Jos pelko on perusta, millä muutos tehdään ja millä tyranni kaadetaan, niin luultavimmin uusi pelkopohjainen rakenne korvaa kaadetun.

Vain vaatimalla rakkauspohjaista käyttäytymistä ihmiset voivat nousta vihansa ja kostonhimonsa yläpuolelle. Nuoret ihmiset joita on sorrettu lyhyemmän aikaa, ovat kykenevämpiä luomaan rakkauteen perustuvan rakenteen kuin vanhat, jotka hautovat mielessään pitkäaikaista katkeruutta vanhoja rakenteita ja vanhoja vammoja kohtaan.

Ja kyllä, on totta, että monet meistä jotka emme ole kotoperäisiä maan ihmisiä, ovat nyt tekemisissä ihmismuodossa niiden kanssa, jotka kapinoivat hallintaa vastaan. Kuljemme keskuudessamme antamassa rakkauteen perustuvaa perspektiiviä kaikille, jotka kuuntelevat. Olemme paikalla auttamassa luomaan uusia rakkauteen perustuvia yhteiskuntia korvaamaan vanhat. Tämä osoittaa avaruusveljienne ja -sisarienne sitoutumistason: olemme valmiita ottamaan riskin joutumisesta maapallon tiheyden ansaan auttaaksemme maan transformaatiossa. Kuten olemme sanoneet aiemmin, meitä on yli miljoona, jotka kulkevat maan ihmisen kehossa.

Takaisin tilanteeseesi, Mark. Olet nyt hyvin herkkä ympärilläsi olevien energioille. Et ole tunnistanut sitä vielä, mutta pystyt nappaamaan energioita ympäri maailmaa ja ympäri universumia. Eikä kyse ole vain kanssaihmistesi energioista, vaan myös eläinten, kasvien, maan ja avaruussisartesi ja -veljiesi energioista. Ole kiitollinen tästä herkkyydestä, mutta tunnista se siksi, mitä se on: korostunutta herkkyyttä. Ymmärrä, kuka olet. Tiedä, että olet ok juuri sellaisena, kuin olet. Rakasta itseäsi. Tämä luo rakastavan rajan ympärillesi, mikä erottaa henkilökohtaisen energiasi siitä, mikä ei ole sinun. Energiat joita ympärilläsi pyörii, eivät kuulu sinulle - ne ovat toisten energioita. On ok olla herkkä niille, mutta älä tuo niitä henkilökohtaiseen energiakenttääsi.

Havaintoja jatkaaksemme - huomaamme, että monet maailmassanne kieltävät, että mitään epätavallista tapahtuu. He kokevat ajan romahtavan, epävarmuutta työssä ja elinolosuhteissa, muistikatoksia, kohonnutta energiaa, alentunutta energiaa ja epätavallisia fyysisiä vaivoja. He näkevät maanmuutoksia, äärimmäisiä säätiloja ja maapallon lämpenemistä, mutta kuitenkaan he eivät myönnä, että nämä ovat merkkejä perustavanlaatuisesta muutoksesta. Tämä on valitettavaa siinä mielessä, että muutos on todella tulossa maailmaanne. Ihmiset jotka etsivät vapautta Lähi-idässä, ovat merkki muutoksesta. Muutosta tapahtuu, kun ihmiset USA:ssa kapinoivat tunteetonta hallintoa, suuryrityksiä ja varakkaita pankkiireja vastaan, jotka kaikki ovat piittaamatta tavallisten ihmisten tarpeista itsekkäisiin tavoitteisiinsa pyrkiessään. Kuitenkin tavallisten ihmisten ääni muuttaa lopulta kaiken. Muutosta ei tule eliiteistä, koska he pitävät vallitsevasta tavasta. Ne joilla on varallisuutta, asemaa ja turvallisuutta, taistelevat sen ylläpitämiseksi.

Te jotka olette valoa, jotka näette suuremman kuvan ja jotka tunnustatte kaikkien ykseyden, olette tämän universumin toivo. Olette nyt muodostaneet ihmisytimen, joka voi vaikuttaa moniin muihin vain sallimalla valonne loistaa kirkkaasti. Ne perustavanlaatuiset muutokset joita vaaditaan sivilisaationne siirtämiseksi valoon, perustuvat valotyöntekijöihin - niihin jotka ankkuroivat valoa ja niihin jotka näkevät perimmäisen muutostarpeen. Ponnettomat keinot johtavat perimmiltään takaisin muutamien hallintatilanteeseen. Vain ykseydessä maailmanne ilmestyy valoon, niin että sen ihmiset voivat liittyä toisten tähtikansojen seuraan.

Tämän perustanlaatuisen muutoksen ilmentyminen koko maailmaanne voi viedä vähän aikaa. Tällä hetkellä tarvitaan eniten yhteisöjä, joissa perustavanlaatuinen muutos voidaan nähdä. Nämä palvelevat esimerkkeinä laajemmalle sivilisaatiolle. Näitä valotaskuja alkaa muotoutua ja ne perustuvat tiedostamiseen, rakkauteen ja itsensä ylläpitämistoimenpiteisiin. Näistä yhteisöistä täytyy tulla riippumattomia laajemmasta yhteiskunnasta selviytyäkseen ja sitten kukoistaakseen. Vaaditaan irrottautumista riippuvuudessa pitävistä yrityksistä, ansaan ottavista rahajärjestelmistä, rajoittavista uskonnoista ja hallitsevista hallituksista. Tämä ei ole helppo tehtävä, mutta tehtävissä. Laajemman yhteiskunnan hajoamisen yleinen kaaos tekee sitä helpompaa.

Me jotka olemme tähtisisarienne ja -veljiänne, olemme valmiita tukemaan tällaisia yhteisöjä. Olemme valmistautuneet antamaan erityishuomiota niiden sähkötarpeille, vesitarpeille ja kuljetustarpeille. Emme voi auttaa planeettanne koko sivilisaatiota näin, koska energiat ovat liian sekavat. Pystymme kuitenkin osallistumaan sellaisten saarekkeiden tarpeisiin, joiden asukkaat ovat järjestäytyneet ykseydessä. Kun näemme, että yhteisö pitää puoliaan, tulemme luoksenne antamaan sitä poikkeuksellista apua, mistä puhumme.

Niinpä pyyntömme teille, jotka luette näitä sanoja, on: järjestäytykää ykseyden yhteisöiksi. Etsikää tilanne, missä toisia samanmielisiä on tekemisissä kanssanne, ja muodostakaa itsensä ylläpitävä yhteisö erillään laajemmasta sivilisaatiosta. Sieltä löydämme "instituutteja" vuorovaikutukseen kanssanne. Hoivaatte uuden maailman alkuja. Puhumme nyt niille, jotka resonoivat sellaisen suunnitelman kanssa. Teidän on opittava kohottamaan energioitanne, jotta voitte toimia korkeammilla tasoilla ja olla vuorovaikutuksessa kanssamme, ja jotta voitte sivuuttaa vaatimukset palata samoihin vanhoihin tapoihin. Opetelkaa toimimaan näillä korkeammilla taajuuksilla, jotta voitte ojentaa käden toisille, jotka haluavat, mutta joilla ei ole vielä taitoja tehdä sitä. Silloin eivät ainoastaan avaruussisarenne ja -veljenne avusta teitä, vaan myös taivaalliset joukot reagoivat. Silloin kun liikutte kohti ykseyden valoa, löydätte tukea ympäri universumia.

Ymmärtäkää, että te yksilöllisenä sieluna valitsette taajuuden, millä värähtelette. Voitte valita minkä tahansa taajuuden ja jos se ei ole nykytaajuutenne, voitte työskennellä tuon värähtelyn saavuttamiseksi. Teitä auttamassa on monia tekniikoita - etsikää niitä. Transformaatioaikana sielunne harmonisoituu tietyn värähtelyn kanssa, minkä olette ottaneet vastaan, ja nousette tuolle tasolle ollaksenne toisten vastaavalla taajuudella olevien sielujen kanssa.

Tämä ei poikkea prosessista kehon kuoleman jälkeen, kun sielunne yhdistyy taajuuteen, millä se värähtelee. Se ei poikkea siitä tilanteesta, kun nukutte joka yö ja sielunne etsii toisia, joilla on samanlainen värähtely.

Älkää ajatelko maata kolmannen ulottuvuuden pallona. Kolmannen ulottuvuuden maaihmisinä näette maan kolmannen ulottuvuuden kannalta. Kyse ei ole siitä, että maa on kolmannessa ulottuvuudessa - te vain havaitsette sen niin ja olette vuorovaikutuksessa sen kanssa niin. Jos olisitte neljättä ulottuvuutta, näkisitte maan neljännen ulottuvuuden kannalta ja olisitte vuorovaikutuksessa sen kanssa kevyemmässä tiheydessä. Tähtisisartenne ja -veljienne avustuksella maa lisää värähtelyään, että näette sen kevyemmällä tavalla.

Tässä hetkessä on ainutlaatuista se, että voitte valita kehonne nousevan korkeampaan värähtelyyn - neljänteen ulottuvuuteen tai korkeammalle. Neljännessä tiheydessä maapallo näyttää teille varsinaiselta paratiisilta. Toiset maaihmiset vaikuttavat ihmeellisiltä olennoilta, jotka toimivat ilman pelkoa, vihaa, tuomitsemista tai kilpailua. Kaikki ovat ykseyttä.

Jokaisen ihmisen on päätettävä omasta puolestaan. Korkeamman värähtelyn saavuttamiseksi jokaisen ihmisen on vähän ponnisteltava. Voitte jäädä kolmannen ulottuvuuden mukavuuteen, jos niin valitsette. Tässä taajuudessa lopulta kuolette ja sitten jatkatte reinkarnaatiomatkaanne. Tai voitte valita ylösnousevanne neljänteen tai viidenteen ulottuvuuteen. Tuo valinta on teidän.

Nyt on se aika, että teidän on alettava nostaa värähtelyänne, jos niin valitsette. Nyt on aika jäädä siihen, missä olette, jos niin valitsette. Valinta on teidän. Valitkaa hyvin, sillä ykseyteen ylösnousemisenne seuraavan vaiheen määrittelee henkilökohtainen valintanne.

Ne jotka lukevat näitä sanoja, osallistuvat jo heräämisprosessiin. Nyt on aika valita, millä tasolla haluatte värähtelynne olevan. Luotamme, että sanamme auttavat teitä.

Tartumme nyt kysymyksiin, jotka liittyvät aiempiin kommunikointeihimme.
Miten erilaista elämä on transformaation jälkeen?
Kun transformaatio on valmis, mikä vie muutamia vuosia, eläminen ykseydessä muuttaa kaiken. Tämän muutoksen ilmentyminen syntyy hitaasti, kun ihmiset sopeutuvat uuteen olemistapaan. Muutos ihmisissä ei tapahdu välittömästi. Tässä ne instituutit, joista puhumme, auttavat esiin tulevissa muutoksissa. Esimerkiksi ihmisiltä menee aikaa tottua kommunikoimaan toistensa kanssa puhumatta sanoja, elämään täydellisessä totuudessa, tietämään toisen todelliset tunteet ja olemaan vuorovaikutuksessa maan kanssa uudella tavalla.
Miksi maapallo on niin tärkeä?
Maapallolla on monimuotoisemmin lajeja kuin millään toisella planeetalla tässä galaksissa. Maapallo on tähtisiemenprojektin paikka. Maapallo lankesi lähes kokonaan pimeiden energioiden hallintaan. Tämä tekijäyhdistelmä saa aikaan ihanteellisen kandidaatin huomion keskittämiseen. Ja kuten olemme sanoneet aiemmassa viestissämme, tilanne oli niin, että te maan valotyöntekijät vastasitte pimeydestä Luojan valoon.
Luulin kosmoksen laajentuvan äärettömästi. Miten se voi nyt alkaa supistua?
Äärettömän kosmoksen tarkoituksena on sallia Luojan tuntea itsensä kaikin tavoin. Luoja odotti sitä heijastusta, minkä maaihmiset ovat nyt antaneet. Olimme arvailleet rajoittuneella mielellämme, että luomisen tarkoituksena oli sallia Luojan löytää heijastus itsestään. On täysin tarkoituksenmukaista, että teidän - ihmisten jotka ovat käyneet läpi merkittävän transformaation elämässään - pitäisi olla se, joka ilmoittaa universumin supistumisesta.
Mitkä ovat parhaat indikaattorit siitä, että maa käy läpi transformaatiota eikä vain yhtä sykliä?
Kyse on tapahtumayhdistelmästä. Koskaan aiemmin teillä ei ole ollut niin keskittyneitä muutosenergioita. Koskaan aiemmin teillä ei ole ollut maanjäristyksiä, tulvia ja tulivuorenpurkauksia yhdessä vapauskapinoinnin, rahajärjestelmäromahduksen, poikkeuksellisten planeetan ulkopuolisten energioiden, miljoonien avaruusveljien ja -sisarien kerääntymisen ja yksilöllisten energiareaktioiden kanssa.

Olemme hyvillään kommunikoinnista kanssanne tänään ja odotamme innolla uusia tilaisuuksia. Pidämme teitä ehdottomassa rakkaudessa. Seuraavaan kertaan saakka, minä olen Adrial, minä olen Bren-Ton, minä olen Justine, minä olen Moraine ja minä olen Zepher.


Athabantianlaisia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
6.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 

Ei kommentteja: