lauantai 5. maaliskuuta 2011

Opettajana Oleminen Uudella Aikakaudella





Rakkaat ystävät!
MINÄ OLEN Joshua.
Edustin Kristus-tietoisuutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja nyt te olette niitä, jotka kantavat sitä soihtua.  Kyse on valon soihdusta, joka muuttaa tätä maailmaa, joka on juuri tällä hetkellä muutoksen tarpeessa. Te elätte kriisin aikakautta. Käynnissä on rahoituskriisi, talouselämän kriisi, ja käynnissä on myös planeetan ympäristökriisi. Elätte keskellä tätä kriisiä, joka on myös tilaisuus muutokseen. Aina kun asioita muuttuu perustavaa laatua olevalla tavalla, vanhojen asioiden on väistyttävä kertaheitolla ja perusteellisesti.


Te, jotka tunnette vetoa viestejäni kohtaan, olette niitä, joiden on näytettävä tietä toisille. Niin, te olette syntyneet tähän aikaan tarkoituksella. Te halusitte saada aikaan muutoksen, halusitte olla se muutos, jota ihmiskunta tarvitsee. Te olette uuden aikakauden opettajia. Juuri teille minä tuon toivon ja rohkaisun viestiä. Haluan rohkaista teitä ottamaan opettajan roolin itsellenne. Olette viettäneet monia elämiä Maassa valmistautuen tähän aikaan, sillä nyt tämä planeetta ja ihmiskunta ovat valmiita muuntumaan ja kehittymään kohti sydänpohjaista tietoisuutta, joka tunnistaa kaikkien maan päällä elävien ja hengittävien olentojen ykseyden. Olette vuosisatoja kantaneet tätä ykseyden tunnetta, olette olleet valotyöntekijöitä Maassa ennenkin, ja nyt aika on sopiva. Katsokaa sen pinnan alle, missä näyttää olevan negatiivisuutta ja huonoja uutisia. Katsokaa sen kaiken taakse. Siinä on mahtava tilaisuus muutokseen.

Ihmiskuntaa pyydetään menemään syvälle sisimpäänsä käsittelemään negatiivisia tunnetiloja ja pelkoja, jotka nousevat pintaan kriisiaikoina. Ihmiskunta tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan parantamista ja on valmiina vastaanottamaan sitä. Te olette niitä, jotka näyttävät tietä. Olette uuden aikakauden opettajia, ja minä pyydän, ettette arastele itseänne. Kaikista aikaisemmista maallisista kokemuksista johtuen teistä on tullut arkoja ja sulkeutuneita sisimmässänne olevan valon suhteen. Sydämessänne ja sielussanne on intohimoa. Kaipaatte näyttää sitä valoa, jota te olette, mutta te myös piiloudutte omalta voimaltanne, sillä teillä on vanhoja muistoja, koska teitä hyljeksittiin, ja teitä jopa vainottiin ja tapettiin tämän vuoksi. Näen teidän pelkonne ja epävarmuutenne, mutta te olette mahtavia ja voimakkaita, jos uskotte itseenne. Olette tulleet pitkän matkaa. Olette käyneet Maassa monia kertoja saamassa kokemuksia. Nyt te olette kypsiä ja vanhoja sieluja, ja haluatte jakaa sydämenne viisautta toisille. Haluan teidän katsovan sisimpäänne ja tuntevan sen intohimon, jonka kanssa synnyitte. Asioihin vaikuttamisen intohimon. Pyydän teitä lopettamaan piileskelyn.

Miten teidän pitäisi opettaa? Mitä tämä opettaminen on, josta puhun? Se ei ole teorioiden ja tiedon välittämistä kirjoista toisille; ei ole kyse saarnaamisesta tai kehottamisesta tehdä jotakin. Kyse on myötätunnon ja sisäisen rauhan värähtelystä, jota te tuotte maailmaan. Joten kun käsittelette omia pimeimpiä puolianne, omia pelon, kiukun, epäluottamuksen tunnetilojanne, kun loistatte valoa omiin pimeisiin puoliinne, silloin värähtelynne nousee ja tuotte uutta valoa tähän maailmaan. Se näkyy silmistänne ja siitä tavasta, jolla puhutte toisille tai kuuntelette heitä. Älkää peitelkö sitä, olkaa niin avoimia kuin voitte, sillä olette kauniita. Kun tuotte tätä värähtelyä maailmaan, silloin ihmiset tuntevat vetoa teihin. Ei sen takia, että tiedätte totuuden, tai että tiedätte mitä heille on tapahtumassa, vaan koska ympärillänne on turvallisuuden ja ystävällisyyden ilmapiiri. He tuntevat olevansa hyväksyttyjä ollessaan kanssanne. Siitä uudella aikakaudella opettamisessa on kyse: hyväksyä toiset kokonaan niin valoisine kuin pimeine puolineen, nähdä heidän sisäinen kauneutensa, intohimonsa ja viattomuutensa, sekä kannustaa heitä näkemään se sama myös itse.

Opettajana oleminen uudella aikakaudella on erilaista kuin mitä ehkä odotitte. Se on rauhan löytämistä syvältä sisimmästä, ja eksyksiin joutumisen välttämistä ympärillä olevasta negatiivisuudesta johtuen. Eräässä mielessä se merkitsee maailmasta luopumista, ettei olla osa sitä, vaan ollaan toisaalta avoimia kaikille, ja annetaan heidän maistaa sitä värähtelyä, jota te säteilette maailmaan. Ollaan mukana maailmassa, mutta ei kuuluta siihen.
On yksilöllistä, miltä opettamisenne näyttää tai minkä muodon se saa. Jokaisella teistä on tietty intohimo, kyky tai kaipaus tehdä tiettyä asiaa mieluummin kuin jotakin toista. Teidän energianne, teidän valonne voi saada monia muotoja, ja minulle sen saama muoto on vähemmän tärkeää. Sen sijaan tänään haluaisin teidän tiedostavan, että olette opettajia, että olette tulleet pitkän matkaa. Rohkaisen teitä erityisesti näinä aikoina olemaan piilottelemasta sitä, sekä jakamaan viisauttanne toisille ja tuomaan eloa omaan intohimoonne. Sitä uuden energian tuominen tähän maailmaan tarkoittaa.


Suhtautuminen herkkyyteen 

Teistä kaikista on tullut hyvin herkkiä. Sydämenne ovat avautuneet. Tämä feminiinisen energian aikakausi on monin tavoin elpymässä kauttanne, sillä te olette niitä, jotka ensimmäisinä avautuvat sydänpohjaiselle tietoisuudelle, mikä tunnistaa kaiken elämän ykseyden. Olette avanneet sydämenne, ja tämän sivuvaikutuksena saatte itseenne lähipiirissänne olevien ihmisten negatiivisia tunteita ja tunnetiloja sekä niitä tuntemuksia, joita vain yksinkertaisesti on olemassa Maan ympärillä. Tämä herkkyys voi joskus tulla taakaksi. Joskus teihin imeytyy niin paljon negatiivisuutta, että tunnette olonne alakuloiseksi ja masentuneeksi, ettekä edes tiedä, mistä se johtuu.
Sydämenne avaaminen, feminiinisen puolenne kehittäminen, ympärillänne olevien energioiden vastaanottaminen ja niille avoimena oleminen on osa sitä kehitystä, jota käytte läpi. Mutta teidän on hyvin tärkeää hyväksyä myös maskuliininen energianne, ei perinteisessä mielessä, vaan uudella ja korkeammalla tavalla. Entisaikaan aggressiivinen maskuliininen energia on dominoinut menneisyyttänne. Se energia tähtäsi vallan saamiseen ja todellisuuden manipuloimiseen. Yleensä ottaen teillä on huonoja mielikuvia maskuliinisesta energiasta. Te ajattelette sen olevan sortavaa, aggressiivista ja egoistista. Tarvitsette uuden määritelmän maskuliiniselle energialle. Tarvitsette maskuliinista energiaa tasapainottamaan feminiinistä, herkkää puoltanne. Maskuliininen energia korkeimmassa muodossaan auttaa keskittymään, asettamaan rajoja oman itsenne ympärille, ja olemaan hyvin päättäväisiä siitä, mitä haluatte ja mitä ette halua tulevan omaan energiakenttäänne. Korkeatasoinen maskuliininen energia ei anna teidän upota kokonaan ympärillänne olevaan negatiivisuuteen. Se auttaa teitä asettamaan rajoja ympärillenne. Eräässä mielessä tämä korkeampi maskuliinisen energian muoto on kuin ritari seisomassa energiakenttänne portilla, erottelemassa mikä hoivaa ja ravitsee teitä ja mikä ei. Tarvitsette maskuliinista energiaa sisimpäänne hoivaamaan hyvin herkkää feminiinistä puoltanne. Joten pyydän teitä miettimään uudelleen maskuliinista energiaa ja löytämään sisältänne uuden määritelmän, uuden tunteen sen osalta. Ehkäpä voitte kuvitella mielessänne ritarin tai rauhanomaisen soturin, joka auttaa teitä erottamaan, mikä teille sopii, ja vetäytymään kauemmaksi, jos tunnette, että tietyt ympäristöt tai tietyt ihmiset eivät palvele korkeampia ihanteitanne.

Toisaalta valotyöntekijänä ja opettajana oleminen merkitsee, että ollaan mukana maailmassa ja ollaan avoinna ja halukkaita levittämään omaa värähtelyä silloin, kun ihmiset sitä pyytävät. Mutta toisaalta se merkitsee myös sitä, että tiedätte, milloin on vetäydyttävä pois ja sanottava ei, ja milloin on pidettävä hyvää huolta itsestään, mitä näinä aikoina tarvitaan useasti, kun energia voi tuntua hyvin raskaalta ja hyvin vaikealta.
Kunnioittakaa itseänne ja luokaa itsellenne joka päivä tilaa tulla takaisin itseenne, tuntemaan omaa itseänne. Itselleen tilan luominen voidaan ottaa kirjaimellisesti, eli etsitään tietty paikka kotoa tai ulkoa luonnosta, jossa tunnette olonne mukavaksi ja jossa voitte olla kokonaan itseksenne. Sellaisessa rentouttavassa olotilassa pääsette sisimmässänne olevaan tilaan, ja nimenomaan se on todella tärkeää. Sisällänne on tila, joka on itse asiassa eräänlainen tietoisuus. Se on teidän olemuksenne, varsinainen ydin, jollainen olette, eikä sitä voida ilmaista sanoin. Voitte tuntea tämän tietoisuuden erityisesti hiljaisuuden hetkinä ja ollessanne yksin, kun ulkoiset tapahtumat, äänet, tilanteet ja asiat eivät ole häiritsemässä teitä. Tämän hiljaisuuden löytäminen joka päivä on tärkeää, jotta tiedostatte, kuka olette: opettaja ja valon tuoja tähän todellisuuteen. Joten pyydän teitä löytämään tasapainon itseksenne olemisen ja maailmassa olemisen välillä, ja tuntemaan itsellenne sopivan rytmin. Käyttäkää maskuliinista energiaa erottelemaan ja määrittämään sitä, mikä sopii teille.


Maskuliinisen energian uudelleenmäärittely


Valotyöntekijöiden on nyt aika tasapainottaa sisimmässä olevat maskuliiniset ja feminiiniset energiat. Eräässä mielessä te pelkäätte omaa voimaanne. On ollut aikoja, hyvin muinaisia aikoja, jolloin te itse käytitte voimaanne tavalla, jota myöhemmin kaduitte. Ne olivat aikoja ennen Kristusta, ennen kuin tulin maapallolle. Ne ulottuvat taaksepäin Atlantikseen ja sitäkin varhaisempaan aikaan. Teillä on yhä muistoja noista ajoista, ettekä halua enää koskaan käyttää voimaanne väärin. Mutta eräässä mielessä reaktionne on mennyt äärimmäisyyksiin. Nyt te haluatte niin kovasti luopua omasta voimastanne, että tunnette usein olevanne kykenemättömiä puolustamaan itseänne, pysymään selvillä siitä, kuka olette, ja mitä haluatte tai ette halua. Se on valitettavaa, koska silloin te voitte nääntyä ja masentua kaikesta, mitä ympärillänne tapahtuu, kun kieltäydytte oman voimanne käyttämisestä. Ei siinä mielessä, että hallitsisitte toisia, vaan siinä mielessä, että saisitte yhteyden omaan luontaiseen intohimoonne, luontaisiin vaistoihinne, omaan tietämykseenne. Maskuliinisen energian positiivisesta määrittelystä on tullut vaikeaa, mutta rohkaisen teitä etsimään sitä määritelmää, ja hyväksymään sen, sillä maskuliinisen energian uudelleensynnyttämisellä te löydätte jälleen oman todellisen voimanne.

Feminiininen energia yhdistää teidät omaan sieluunne. Sielu puhuu teille nimenomaan tunteiden kautta, joille feminiininen energia on vastaanottavainen. Mutta tuodaksenne feminiinisyyden sisäisen tietämyksen maailmaan, ilmentääksenne sielunne intohimon maailmaan teidän on tiedettävä, miten omaa feminiinistä energiaanne suojellaan, miten tarvittaessa otetaan etäisyyttä, ja kuinka pysytään tasapainossa ja tyynenä sellaisten energioiden keskellä, jotka eivät sovi teille. Ollaksenne se opettaja ja pioneeri, joka aidosti haluatte olla, teidän on hyväksyttävä sekä maskuliininen että feminiininen puoli itsestänne.
Olkaa rohkeita tässä kaikessa. Asiat ovat muuttumassa ettekä ole yksin. Monet ihmiset ympäri maailman käyvät läpi samaa prosessia, jota tekin käytte. Tällä hetkellä maailmassa on monia valotyöntekijätovereita, ja jos otatte heihin yhteyttä sydämestä, voitte tuntea, että he ovat veljiänne ja siskojanne. Etäisyydellä, ajalla ja paikalla ei ole merkitystä, eikä liioin kansallisuudella tai rodulla. Tuntekaa Kristus-tietoisuuden kenttä, joka on nyt tulossa lähemmäksi Maata. Vaikka se ei ehkä ole nähtävissä lukiessanne sanomalehteä tai katsoessanne televisiota, se kenttä on olemassa. Uusi tietoisuus on heräämässä.

Kutsun teitä. Olen osa tätä valtavaa tietoisuuden kenttää yhtä lailla kuin tekin olette. Me olemme yhtä tässä kentässä. Me olemme tasavertaisia, ja minä kutsun teitä kotiin. Voitte tuntea olevanne kotona Maa-planeetalla juuri nyt, jos muistatte, keitä olette, jos voitte aidosti tuntea jumaluutenne ja lävitsenne virtaavan enkelivalon.
Minä rakastan teitä.
Ottakaa energiani vastaan.
Minä kiitän teitä siitä.


 
© Pamela Kribbe 2008
www.jeshua.net

Suomennos Tapio Närhi

1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Tästä kanavoinnista!:):):)