perjantai 11. maaliskuuta 2011

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN SYDÄNCHAKRAN AKTIVOIMINEN MESTARI JEESUKSEN KANSSA



Ottakaa huomioon että tämän tiedon lukemisella on vaikutuksensa teihin. Te liitytte energeettsesti kanavoivaan olentoon ja samanlainen prosessi mahdollistuu teille. Ei ole aivan samaa olla lähellä kanavoivaa Mestaria , vaikutukset ovat kuitenkin aivan yhtä voimakkaita. Älkää kiinnittäkö liikaa huomiota kanavointiin osallistuville anettuihin aikalinjoihin. Te tulette käymään läpi saman oman Jumalaisen suunnitelmanne, ajastuksenne ja tarkoituksenne mukaisesti.



Minä olen Kuthumi ja saavun luoksenne rakkauden ja viisauden säteiden kannattelemana tervehtien jokaista teitä tässä hetkessä ja tuon teille seesteisyyden, uskon, sisäisen näkemisen ja ymmärryksen siunaukset. Tervehdys Rakastetut.

Suuri ilo ja mielihyvä sydämissämme kokoonumme teidän kanssanne tänä päivänä, pitäen teitä tukevasti Kristuksen sydämessä ja turvallisesti Jumalan kämmenillä.

Rakastetut, tänä päivänä tapahtuva pyhä aktivaatio ja initaatio auttaa teitä yhdistymään jälleen yhteen 5nne tietoisuutenne tasoon ja näin tehdessänne yhdistytte sekä kristalliseen tietoisuuteenne että kristallikehoonne. Sydänchakra on varmasti yksi kaikkein haavoittuvimmista chakroista jonka kanssa ihmiskunta työskentelee päivitäin. Useimmat ihmiset saavuttavat ymmärryksen sydänchakran haavoista paremmin kuin muihin chakroihin liittyvistä.

Teidän matkanne viidenteen ulottuvuuteen tulee auttamaan teitä ymmärtämään sydäntä paremmin teille eniten merkitsevissä asioissa. Teitä tullaan myös tukemaan ymmärryksen saavuttamisessa siitä, mitä sydämenne kysymykset todella ovat ja miten palvella, te tulette ryhmänä palvelemaan ihmiskuntaa myös tällä tavoin. Saatatte havaita, että ottamienne muiden velvollisuuksien lisäksi sydämeen liittyviä asioita omaavat ihmiset ilmaantuvat useammin teidän tilaanne, tai te saatatte huomata kauan tuntemienne ihmisten alkavan puhua teille luottamuksellisesti sydäntään koskevista asioista.

Lapset ovat myös osa tätä. Monilla tähän uuteen aikaan inkarnoituneilla lapsilla on sydämeen liittyviä asioita,jotka tulee parantaa. Monille heistä nämä asiat ovat ilmentyneet astman muodossa. Sydänchakra ei käsittele vain positiivisia ja negatiivisia tunteita, vaan myös sitä kuinka paljon tilaa te annatte itsellenne. Onko teillä tilaa hengittää? Onko teillä tilaa tuntea? Jos tunnette itsenne joko omien tai toisten uskomusjärjestelmien tukahduttamaksi, ja me emme rajoita tätä hengellisiin uskomuksiin, rahaan liittyviin uskomuksiin, saavutuksia koskeviin uskomuksiin, monilla lapsilla astma ilmenee tuloksena joko vanhempien tai opettajien heille asettamista vaatimuksista, ja heistä tuntuu ettei heillä ole riittävästi tilaa tutkia, olla ja elää omaa totuuttaan.

Ei ole tilaa hengittää. Jotkut lapset ilmentävät astman myös seurauksena sille, että jompikumpi vanhemmista tukahduttaa heidät siinä mielessä, ettei lapsella ole mahdollisuutta tehdä valintoja. Jokin niin yksinkertainen kuin ettei anneta valtaa valita omia päivän käyttövaatteita, voi ilmetä niin voimakkaasti kuin astmana. Jotkut vanhemmat eivät anna lapsilleen tilaa valita mitä he haluaisivat syödä, mitä materiaalia he voivat tai eivät voi lukea (ikään sopivalla tasolla). Joten tämä on mitä ilmeisimmin äärimmäisyys. Astmasta kärsivät aikuiset voivat katsoa ja nähdä missä kohden heidän elämäänsä he tunsivat liiallista tukahduttamista ((s)mothering=tukahduttaminen, äidillinen holhoaminen) , kirjaimellisesti ilman haukkomista, tilan löytämisen haukkomista ollakseen itsejään. Missä yksilö ei elä omaa henkilökohtaista totuuttaan, hänellä ei ole tilaa olla ja tuntea itseään.

Toinen sydänchakran ongelmien ilmentymä on niin miesten kuin naisten kokema rintasyöpä. Myös miehillä on rinnat. Ainoa ero on se, ettei heillä ole naishormoneja, jotka aiheuttavat rinnan kasvun, mutta heillä on rinnat ja myös heillä esiintyy rintasyöpää. Yksi pääsyistä miksi naiset ilmentävät rintasyöpää on mielipaha, viha ja katkeruus tunteesta, että heillä ei ole tilaa olla itsensä. Naiset, jotka ovat kokeneet äärimmäistä vihaa ja katkeruutta jouduttuaan uhraamaan unelmansa, toiveensa, halunsa, vihaa ettei heitä ole hoivattu riittävästi tai tuettu heidän omien unelmiensa vaalimisprosessissa ja heidän tarpeittensa tyydyttämisessä. Vasen rinta - menneisyys, sisäinen itse ja naiseuteen liittyvät asiat sekä oikea rinta - tulevaisuus, ulkoinen maailma, miehiin liittyvä asiat saattavat myös antaa syvempää ymmärrystä mistä viha tarkalleen tulee ja mihin tai kehen se suunnattiin.

Joten, Rakastetut, kuinka paljon tilaa te annatte itsellenne hengittää? Kuinka paljon tilaa annatte itsellenne tuntea? Kuinka paljon tilaa otatte itsellenne itsenne hoitamiseksi, sydämenne asioiden puoleen kääntymiseksi, ymmärtääksenne mitkä teidän todelliset tarpeenne ovat niin, että voitte ne aineellisessa maailmassa tyydyttää? Yleisesti ottaen monet sydänchakrassa pidetyt asiat vaikuttavat ihmisen elämässä ilmentyvään todellisuuteen koska pää ja sydän vaikuttavat toisiinsa. Kurkku on pään ja sydämen välinen silta ja mikäli te ette tunnista todellisia tarpeitanne ja tunteitanne, te ette voi ilmaista niitä totuutena, ja negatiivisen uskomusjärjestelmän seurauksena negatiivinen ajattelu ilmenee negatiivisena ilmauksena, joten te luotte maailmaanne sitä mihin te uskotte. On elintärkeää että voimaannutatte itsenne siinä määrin, että seuraatte sitä minkä uskotte olevan oma totuutenne. Unohtakaa uskonnolliset uskomusjärjestelmät tällä kertaa.

Tutkikaan rahaan liittyvää uskomusjärjestelmäänne. Kääntykää ihmissuhteita ja menestystä koskevien uskomusjärjestelmienne puoleen. Nämä kolme aluetta antavat teille valtavasti näkemystä koskien panostustanne joko yhteen, tai enemmän kuin todennäköisesti kaikkiin seuraaviin: köyhyystietoisuuteen, uhritietoisuuteen, ehdolliseen rakkauteen ja halutietoisuuteen. Sallikaa meidän muistuttaa ,että halutietoisuutta ei rajoiteta vain perusseksuaaliaktiin, se sisältää myös kostonhalun, vallanhalun, ahneuden ja jopa "halukkaan" kiinnittymien omin rajoituksiinne - nämä kaikki kuuluvat halutietoisuuteen ja hyvin usein sisäisellä lapsella on halu kostaa ja tämä on tavallisesti ihmisen sisäisen lapsi-itsen manipuloiva olemuspuoli. Kuinka moni teistä on kokenut lapsena tai jopa aikuisena reagoivansa tilanteeseen kostonhaluisella tavalla ? Tämä nähdään usein silmä silmästä tietoisuutena. Myös tämä saavuttaa vapauttamisen pisteen. Nämä kaikki ovat asioita, rakastetut, mitä teidän on ymmärrettävä itsestänne. Mikäli ette tunne itseänne on mahdotonta tuntea ketään toista ihmistä. Ymmärtämällä psykologiaanne te ymmärrätte kuinka te vaikutatte fysiologiaanne. Työvälineet joita te ilmennätte oman psykologianne tuntemisen seurauksena muodostuvat viisauden työvälineiksi teidän auttaessanne toisia heidän kokemuksissaan itsensä löytämisen matkalla. "Tunne itsesi" ovat eräitä tärkeimpiä ihmiskunnalle sanontuja sanoja.

Nyt te ryhmänä (ja ne jotka lukevat tätä) tulette näkemään että se, mistä me olemme puhuneet teille tänä aamuna, tulee olemaan osa sitä mitä te käytte läpi ja koette ihmiskuntaa palvellessanne. Koska teidän tämänpäiväinen initaationne Mestari Jeesuksen kanssa vie teidät tilaan, jossa ihmiset tulevat haastamaan teidän uskomusjärjestelmänne, ja mikäli ette ole varmoja uskomusjärjestelmästänne, te ette voi pysyä totuudessanne. Nyt me emme puhu vakavasta uskomusjärjestelmien miekkataistelu haasteesta! (naurua). Joku saattaa kysyä teiltä yksinkertaisen kysymyksen "Miksi uskot tuohon?" "Mikä saa sinut ajattelemaan noin?" tai "Mistä sinä tiedät?". Nuo ovat yksinkertaisia kysymyksiä, mutta ne voivat haastaa hyvin syvällisesti, mikäli ihminen ei tiedä miksi hän todella uskoo johonkin asiaan. Te olette yksinkertaisesti seuranneet toisen ihmisen totuutta ja hyväksyneet sen omananne, tai tiedättekö mitkä tuohon totuuteen sisältyvät ominaisuudet motivoivat eitä liittämään ne elämäänne ja uskomaan niihin. Joten kysykää itseltänne näitä yksinkertaisia kysymyksiä Rakastetut.

Muistakaa kaikki elämänne olemuspuolet älkääkä vain henkistä. Sanomme tämän myös siitä syystä, että yhä useampi ihminen ymmärtää heille lapsena opetetun olevan tosiasiassa iso lihava valhe! Kuka tahansa, joka heijastikaan uskomusjärjestelmän heihin, ei tehnyt sitä tarkoituksellisesti, vaan koska he uskoivat tuohon aikaan sen olevan totuus . Joten tätä ei sanota kritiikkinä eikä tuomitsemisena, mutta nyt teillä on mahdollisuus todella huomata mitä totuus on. Se mille ehdollistatte lapsenne ja mitä heijastatte ympäristöönne, ystäviinne ja perheeseenne sisältää monia totuuden tasoja sen lisäksi mihin teidän on käsketty uskoa. Te olette olleet vakuuttuneita ruohon vihreydestä ja että vihreä on vihreää, mutta miksi vihreä on vihreää? Kuka sanoi sen olevan vihreää? Ymmärrättekö? Kuka keksii kuka sanoi ruohon olevan vihreää? Me kiusaamme teitä, me tiedämme teidän elämässänne olevan parempaakin tekemistä mutta tämä on esimerkki, mieltä hätkähdyttävä esimerkki!

Rakastetut, mennäänpä eteenpäin, Mestari Jeesus odottaa, joten tehkää olonne istuimillanne mukavaksi. Sulkekaa silmänne, hengittäkää syvään sisään nenänne kautta ja uloshengittäessänne sallikaa kaikkien kehonne chakrojen tulla tasapainotetuksi ja yhdistyä täysin kosmiseen valoonne. Seuraavan sisäänhengityksen aikana nähkää kolmiulotteisen Daavidin tähden ilmentyvän ympärillenne ja tunnistakaa se tähtitetraedri merkaba kulkuneuvoksenne, talokehoksenne, jossa matkaatte ulottuvuuksien, aurinkojärjestelmien, galaksien ja universumien halki. (Tauko) Vetäkää seuraavalla sisäänhengityksellä voimakas valkoisen valon putki kruunuchakranne läpi ja kuljettakaa se alas asti chakrojenne läpi ja uloshengittäessänne vetäkää rubiininpunaista valoa Äiti Maasta täyttäen, yhdistyen ja energisoiden kehonne (tauko). Jokaisella teistä on praanaputki. Tämän praanaputken halkaisijan koko on sama kuin etusormenne ja peukalonne muodostamaan renkaan. Nähkää nyt sen läpimittaisen putken ulottuvan selkärankaanne pitkin ylös aivan kruunuchakranne ulkopuolelle ja jalkojenne alapuolelle. (tauko). Se on täynnä kaunista sinistä kristallivaloa. Tämä praanaputki on täynnä valoa, koska se oli hengittämäänne energiaa ennen kuin opitte hengittämään nenän ja suun kautta. Nyt seuraavalla sisäänhengityksellä hengittäkää universumin keskuksesta praanaputkenne kautta, vetäkää energiaa koko pituudelta alas selkärankaanne, ja hengitettyänne ulos hengittäkää sisään energiaa Äiti Maasta praanaputkeanne pitkin ja ylös selkärankaanne pitkin aina kruunuchakranne yläpuolelle (tauko). Tehkää näin muutamia kertoja ja asettakaa tavoiteeksi että jokaisella joka päivä ottamallanne henkäyksellä te opitte hengittämään myös praanaputkenne kautta. Me ehdotamme että harjoittelette tätä päivittäin. Elämänenergian sisäänhengittämistä, energiakenttänne laajentamista uloshengittäessänne. (tauko)

Löytäkää nyt oma mukava syvä hengitysrytmi ja löytkää itsenne mielikuvituksenne avulla pyhästä puutarhastanne, tuosta hienosta äärimmäisen kauneuden, rauhan ja seesteisyyden paikasta, jonne teidän sisäinen lapsenne matkaa parantuakseen, saadakseen hoivaa ja kommunikoidakseen ja ollakseen vuorovaikutuksessa oppaittensa kanssa. (tauko). Katsokaa ympärillänne olevaa kauneutta ja suurenmoisuutta. Hengittäkää sen puhdasta, raikasta, kirkasta ilmaa. Kuvitelkaa kehonne jokaisen huokosen hengittävän sisään tätä raikasta ilmaa ja sen suodattuvan kehoonne, elimiinne ja verenkiertoonne ja jokaiseen kehonne soluun tuoden tasapainoa, paranemisa ja puhdistumista (tauko). Ennen Shamballan puutarhoihin astumista Herra Arcturus ilmestyy tähän puutarhaan ja hän tarjoaa teille mahdollisuuden kokea minkä tahansa fyysisen paranemisen mitä kehonne (sisäisesti tai ulkoisesti) kaipaa (tauko). Arcturuslaiset ovat täydellisesti perehtyneet parantamien kenttään - fyysisesti, siksi mikäli tarvitsette mitä tahansa kehon sisäistä tai ulkoista fyysistä paranemista, olkaa hyvä ja keskustelkaa tästä nyt Herra Arcturuksen kanssa (tauko).

Haluan teidän hengittävän syvään ja rauhallisesti suun kautta ja hengittävän syvään ulos. Lakatessanne hengittämästä energia lakkaa liikkumasta teidän kehonne läpi.

Lopetettuanne Herra Arctutuksen kanssa näette jalkojenne alla polun. Seuratkaa sitä suurille upeille kultaisille porteille missä Shamballan vartijat odottavat teitä - kaksi suurenmoista lohikäärmettä. Tervehtikää heitä saapuessanne ja pyytäkää lupaa astua Shamballan pyhään maailmaan. Kun lupa on annettu portit avautuvat automaattisesti ja voitte astua niiden läpi (tauko) Nyt jatkakaa jalkojenne alla olevaa polkua pitkin Shamballan maailmaan. Kävellessänne eteenpäin tulette tietoisiksi teitä lähestyvästä kirkkaasta valosta. Tämän valon lähestyessä te tunnistatte sen Rakastetuksi Mestari Jeesukseksi, joka tervehtii teitä suurella ilolla ja toivottaa teidät tervetulleeksi Shamballan maailmaan. Mestari Jeesus ottaa teitä kädestä ja pyytää kävelemään kanssaan Smaragditemppeliin. Saavuttaessanne temppelin Mestari Jeesus tulee jättämään teidät seisomaan ulkopuolelle. Hän astuu sisään ja käy temppelin keskustaan (tauko).

Kun te olette valmiita pyytäkää Smaragditemppelin energialta, tietoisuudelta ja olemukselta lupaa astua kehoonne saadaksenne vastaaottaa viidennen ulottuvuuden initaationne. Mikäli suostumus annetaan ovet avautuvat (tauko) Kulkekaa temppelin keskustaan ja käykää seisomaan Mestari Jeesuksen eteen. Mestari Jeesus toivottaa teidät jälleen kerran tervetulleeksi ja nyt teidän on henkilökohtaisesti kutsuttava läsnäoleviksi temppeliin kaikkia parantavia enkeleitänne, kutsuttava temppeliin mestarioppaitanne ja mestariopettajianne (tauko). Kutsukaa temppeliin kaikkia Valon olentoja joiden haluatte työskentelevän kanssanne ja joiden haluatte olevan läsnä. (tauko). Kutsuka Herra Arcturus paikalle liittymään seuraanne Smaragditemppeliin, ja kutsukaa Siriuksen Herra ja Siriuslaisen Valon Arkkienkelien liitto paikalle (tauko). Kiittäkää nyt kaikkia heitä kutsunne hyväksymisestä ja seuraanne liittymisestä.

Nyt Mestari Jeesus pyytää teitä kuvitelemaan teidän sisäisen lapsenne seisomaan aikusen itsenne ja Hänen väliinsä (tauko). Katsokaa alas tämän arvokkaan ja pyhän lapsen silmiin. Huomioikaa lapsen ikä. Mestari Jeesus kysyy teiltä, huomaatteko jotain erityistä tässä lapsessa häntä katsoessanne. Näettekö iloa ja onnellisuutta vai surullisuutta ja kärsimystä hänen silmissään? Ovatko kasvot tyynet ja rauhalliset vai ovatko ne vihaiset? Miten hän seisoo, luottavaisesti.... Huomioikaa kaikki nämä asiat (tauko)

Nyt Mestari Jeesus pyytää teitä katsomaan suoraan hänen silmiinsä ja yhdistytte mitä valtavimpaan rakkauteen mitä olette koskaan kokeneet. Hän kertoo teidän olevan täydellinen, te olette rakkauden kanssaluoja. Hän kertoo nyt kuinka paljon oppaat ja kaikki teihin Smaragditemppelissä liittyneet Olennot rakastavat teitä (tauko). Mestari Jeesus muistuttaa teitä että kaikki kärsimyksenne ja tuskanne on tapahtunut oppimistarkoituksessa ja muistuttaa teidän valinneen nuo tietyt oppitunnit, mutta niiden ei koskaan ollut tarkoitus hallita tai halvaannuttaa teitä koko elämänne ajan. Mestari Jeesus nostaa nyt käsivarsilleen teidän sisäisen lapsenne ja te näette tämän lapsen energian täysin muuttuvan sen kylpiessä tässä voimakkaassa rakkausenergiassa. (tauko). Lapsi on täysin rauhan valaisema. Lapsi saattaa puhjeta kyyneliin tai tulla äärimmäisen jännittyneeksi. Antakaa näin tapahtua (tauko)

Mestari Jeesus pyytää teitä keskittymään jälleen hänen silmiinsä, katsomaan syvälle hänen silmiinsä ja tuntemaan totuuden ja voiman hänen sanoissaan hänen jäälleen muistuttaessan teidän olevan arvokas ja pyhä sielu (tauko). Hän muistuttaa teidän valinneen tämän tietyn inkarnaation tarkoituksenanne johdattaa toiset valoon samalla kun johdatatte itsenne valoon. Hän heijastaa voimakkaan myötätunnon auran teille ja sulkee teidät täysin myötätuntonsa syleilyyn, kun hän muistuttaa teitä omasta matkastaan aineellisessa kehossa kulkiessaan. Hän kamppailee, hän taistelee sisäisesti ja ulkoisesti ja vakuuttaa että te tulette löytämään rauhan syleilemällä itseänne ja hyväksymällä itsenne tässä hetkessä omana itsenänne, juuri sellaisena kuin te olette ilman odotuksia - olkaa vain (tauko) Mestari Jeesus pyytää teitä avaamaan sydämenne täysin hänelle. Kuvitelkaa sydämenne olevan avautumaton nuppunsa avaava kukka, joka ojentaa terälehtensä apposen auki vastaanottaakseen valoa ja tämän tapahtuessa Hän heijastaa kirkkaan smaragdivalonsäteen sydänchakrastaan suoraan teidän sydänchakraanne. Tämä mahdollistaa teidän sydänchakranne avautumisen myös kehonne selkäpuolella. Tämä smaragdisäde ulottuu chakranne edestä taakse ja täyttää kaikki hienoaineiset kehonne. (tauko). Nyt tämä smaradgisäde vetää puoleensa teidän smaragisuojustanne ja tämä yhtyy teidän totuuden kehoihinne. Smaragdisuojukseltanne kestää muutamia minuutteja yhdistyä täysin hienoaineisiin kehoihinne joten jatkakaa syvään hengittämistä, vetäkää smaragdienergiaa sisään sydänchakraanne ja ulos sydänchakranne takaosasta kaikki hienoaineiset kehonne täyttäen (tauko)

Kuvitelkaa tämän smaradienergian täyttävän teidän sydänelimenne. Se korjaa kaikki solutason vauriot ja kudosvauriot. Se saattaa teidän sydän elimenne täydelliseen sopusointuun Herra Arcturuksen avustamana. Kuvitelkaa nyt tämän smaragdivalon täyttävän oikean ja vasemman keuhkonne. Sallikaa sen täyttää ne täysin puhdistamalla ilman, parantamalla kudokset ja kaikki keuhkojenne solut. (tauko). Kuvitelkaa tämän smaragdivalon avustavan teitä enemmän ilmaa keuhkoihinne kuljettamisen prosessissa, jonka ansiosta teillä on elämässänne enemmän tilaa hengittää, olla ja kokea elämisen iloa. (tauko). Kuvitelkaa tämän smaragdisäteen alkavan hajoittaa kaikkia uskomusjärjestelmiänne, jotka ovat ilmentyneet minä tahansa fyysisenä tai energeettisenä tukkeutumana tai kasvuna teidän fyysisissä keuhkoissanne tai eteerisissä keuhkoissanne, jotka ovat syntyneet tulehtuneen, syöpäisen uskomusjärjestelmän seurauksena, teitä tukehduttavan, rajoittavan, halvaannuttavan, teidät raskaan, pimeän, elottoman ja kyvyttömän tuntuiseksi saavan uskomusjärjestelmän seurauksena. Muistakaa hengittää Rakastetut, vetkää henkeä keuhkoihinne täyttäen ne täydellisesti ja joka kerran uloshengittäessänne vapauttakaan sairalloinen (dis-eased = ei -vaivaton) uskomusjärjestelmä, vapauttakaa rajoittava ajatusprosessi (tauko).



Vetäkää nyt seuraavalla sisäänhengityksellä smaragdisäde suoraan ylös kurkkuunne, suunne takaosaan, suoraan aivojenne keskukseen ja käpylisäkkeeseenne, siirtäkää se ylös aivolisäkkeeseenne ja sallikaa tämän smaragdivalon täyttää aivonne ja täyttäkää tietoisuutenne, joka mielenänne tunnetaan.(tauko). Kuvitelkaa tämän smaragdienergian puhdistavan teidän mielenne. Kuvitelkaa sen hajoittavan ja purkavan kaikki ajatusprosessit, jotka liittyvät heikentäviin uskomusjärjestelmiin, jotka tukahduttavat elämäänne, jotka osaltansa vaikuttavat mihin tahansa negatiiviseen tai rajoittavaan ilmentymään teidän aineellisessa todellisuudessanne. (tauko). Kuvitelkaa sydämenne ja keuhkojenne välisen smaragdienergian virtauksen virtaavan puhtaasti ja estettömästi koko matkan ylös aivoihinne ja mieleenne, niin että siellä on puhdas smragdienergian virtaus teidän sydämenne ja päänne välillä..... kaulan ollessa silta, joka vastaanottaa lisää energiaa ja paranemista tältä smaragdisäteeltä. Hengittäkää sitä sitään; olkaa yhtä sen kanssa (tauko)

Mestari Jeesus kutsuu huomiotanne takaisin silmiinsä. Teidän smaragdinen suojuksenne on nyt liitetty ja täydellisessä sopusoinnussa kaikkien hienoaineisten kehojenne kanssa mukaanlukien maallisen kehonne seitsemän chakraa. Mestari Jeesuksen katsoessa teitä silmiin teitä ympäröivä energia laajenee. Saattaa jopa vaikuttaa, että teitä ympäröivä Temppeli laajenee. Näin tehdessään Hän auttaa tietoisuutenne prosessia laajenemaan yhä enemmän, jotta se saavuttaisi viidennen ulottuvuuden sydäntason tietoisuuden. Tämä laajentunut tietoisuus tukee yhä enemmän uskomusjärjestelmien vapauttamista koskevia uskomuksia. Muistkaa hengittää. Teidän energianne jatkaa laajenemistaan, kasvamistaa suuremmaksi ja suuremmaksi. Mitä suuremmaksi se laajenee sitä korkeammin teidän energiakehonne värähtelee, tason kasvaessa jokaisella hengityksellä, värähtelyjen ollessa teidän mielikuvituksessanne niin korkeita että voisitte dematerialisoida ruumiinne (tauko)

Mestari Jeesus muistuttaa teitä initaationne myötä ottamastanne suuremmasta vastuusta ja hän muistuttaa myös, että teidät on varustettu selviämään mistä tahansa todellisuudessanne ilmentyvästä tilanteesta sen luonteesta riippumatta. Tässä valossa hän toivoo kuljettavansa teidät initaationne maadoittamisprosessin kautta sitoutumaan viidennen ulottuvuuden valotyöntekijän polulle. Sanokaa ääneen: "Minä (nimesi) tietoisesti valitsen ja hyväksyn viidennen ulottuvuuden tietoisuuden polun. Minä ymmärrän, että tämä polku vaatii minua kääntymään sydämeni asioiden puoleen ja siihen mikä merkitsee minulle eniten. Hyväksyn täysin ja tunnustan että henkilökohtaisen paranemisprosessini kauttta minua vaaditaan tukemaan toisia". Hengittäkää syvään nenänne kautta vetäen smaragdisädettä kehoonne ja uloshengittäessänne antakaa tämän energian asettua sydänchakraanne kehonne sopeutuessa vielä yhdelle viidennen ulottuvuuden energiatasolle. (tauko)

Jatkakaamme: "Minä (kertokaa nimenne) hyväksyn roolini viidennen ulottuvuuden Valotyöntekijänä ja valon johtajana. Minä hyväksyn että esimerkkinä johtaminen tarkoittaa tarpeideni ja siten myös totuuteni täyttämistä". Ottakaa toinen syvä henkäys ja sallikaa sen asettua sydänchakraanne, yhdistyä vielä yhteen viidennen ulottuvuuden energiatasoon (tauko).

Mestari Jeesus asettaa nyt vasemman kätensä teidän sydänchakraanne vasten yhä sisäistä lastanne kannatellen. Hän työntää tämän osan teistä kehonsa eteen ja pitää sitä tiukasti sydänchakraansa vasten. Tämä prosessi sallii sisäisen lapsen tuntea olevansa turvassa, tuettu ja hoivattu itsensä löytämisen prosessissa ja sen vapauttamisen prosessissa, mikä ei enää palvele teitä. Joskus joku torjuu itsensä löytämisen ja itsen parantamisen polun, koska vaikka kärsiminen on vaikeaa, siitä on tullut yksilön identiteetti ja hän ei tiedä mistään muusta. Muuttuminen on monille pelottavaa. Sisäisen lapsen on tunnettava olevansa turvassa vapauttamisen prosessissa jotta se voi luottaa yhdistymisprosessiin ja että se synnyttää vakaan perustan; vakaan rakenteen ja turvallisen tilan tutkimisen ja kasvamisen jatkamiselle. Ilmoittakaa sisäiselle lapsellenne vastaanottaneenne tämän Mestari Jeesuksen pitäessä häntä lähellä sydäntään. Toisin sanoen, pitäessään teitä lähellä sydäntään (tauko).Vakuuttaessanne sisäisen lapsenne, Hän (Mestari Jeesus) suodattaa yhä enemmän ja enemmän energiaa teidän sydämeenne ja tämä usko mahdollistaa minkä tahansa uskomusjärjestelmän hajoamis- ja purkamisprosessin, mikä pitää teitä minkäänlaisen rajoittavan tietoisuuden satimessa, joka saattaa estää minkä tahansa sydämenne haavan täydellistä paranemista. Tämän energian suodattuessa teidän mieleenne se suodattuu alitajuntaanne ja tiedostamattomaan mieleenne. Työntäkää energiaa niin kauas taaksepäin kuin voitte, sinne missä kuvittelette teidän alitajuntanne ja tiedostamattoman mielenne olevan itsessänne. (tauko). Työntäkää tätä energiaa niin syvälle kuin kykenette, korkealle ulottuvuuksiin missä kuvittelette alitajuntanne ja tiedostamattoman mielenne kohtaavan. (tauko) Nyt kaikki oppaat, Mestarit, enkelit ja muut Valon olennot, joita kutsuit olemaan läsnä, avaavat heidän sydänchakransa ojentaakseen tuen ja rakkauden säteen teille ja teidän sisäiselle lapsellenne; ilmentäen tuen järjestelmää teille. Järjestelmää, joka on jatkuvasti paikallaan ruokkien teitä sydänchakranne kautta, hoivaten teitä ja ollen teitä varten joka hetki kaikkea sitä varten, mitä te koette sekä tietoisessa hereillä olemisen tilassanne että myös unitilassa ollessanne. Nähkää tukijärjestelmän ilmentyvän energiaverkkon kaltaisena ja kaikkien valonsäteiden olevan yhdistyneenä näihin Olentoihin virran koskaan katkeamatta, koskaan lukittumatta, aina kirkkaana, aina avoimena ja jatkuvasti olemassaolevana (tauko)

Toistakaa jälleen perässäni: "Minä (kertokaa nimenne) syleilen jokaista olemukseni puolta ja tunnustan, että minä olen valinnut yhdistyväni polkuun ja prosessiin tehdäkseni kaiken tietoisessa vallassani olevan kunnioittaakseni ja arvostaakseni itseäni, rakastaakseni ja hyväksyäkseni itseni ja asettamasta koskaan itselleni odotuksia, jotka siirtävät minut pois totuudestani. Hyväksyn tietoisesti rooliini viidennen ulottuvuuden Valotyöntekijänä, ollakseni Korkeimpien Valon Herrojen ja Mestareiden kanssa ja rinnalla, mukaanlukien Suuren Valkoisen Veljeskunnan, Elohimit, Siriuksen Valon Arkkienkelien liiton, Plejadien Valon Emissaarit ja Melchizedekin veljeskunnan, ja palvelemalla näitä Suuria Olentoja minä hyväksyn, että myös minua palvellaan. Minä hyväksyn ihmiskunnan palvelemisen, herättämisen ja hoivaamisen velvollisuudekseni parhaan tietoisen kykyni mukaan ja ehdottoman rakkauden käyttämisen kaikissa pyrkimyksissäni." Hengittäkää syvään sisään sallien itsenne yhdistyä vielä yhteen viidennen ulottuvuuden energiatasoon ja hengittäessänne ulos se maadoittuu kaikkiin kehoihinne. Jotkut saattavat alkaa tuntea jännittyneisyyttä pään alueella tai jännittyneisyyttä rinnassa, ehkä tiukkuutta. Hengittäkää vain siihen antaen energian laajentua tietäen, että on turvallista päästää irti ja että teillä on tilaa hengittää, että teidän päänne ja sydämene oli aina tarkoitus palvella yhdessä (yhtenä). (tauko)

Toistakaa nyt perässäni: "Minä (kertokaa nimenne) yhdistyn jälleen kerran sisäiseen lapseeni, aikuiseen itseeni ja valon polkuun aikuisessa itsessäni ja näin tehdessäni annan itselleni uuden elämän lahjan, uuden näkemyksen lahjan, kaikkien harhakuvien tuolle puolen siirtymisen lahjan, ja hyväksyessäni ja vastaanottaessani tämän lahjan tarjoan sen ihmiskunnalle ja palvelen siten Jumalaa, näin olkoon". Hengittäkää jälleen syvään Rakastetut, maadoittaen viidennen ulottuvuuden sydäntietoisuutennen sydänchakraanne, mieleenne ja hienosyisiin kehoihinne (tauko)

Mestari Jeesus poistaa nyt kätensä sydänchakraltasi ja ojentaa teille sisäisen lapsenne. Ottaessanne tämän lapsen vetäkää se omaan sydämenne pitäen häntä lähellä ja näin tehdessänne Mestari Jeesus vetää teidät syliinsä ja syleilee teitä täysin koko rakkautensa voimalla. (tauko). Antautukaa tälle valolle ja olkaa vain. (tauko) Imekää itseenne, kehonne jokaiseen soluun tätä energiaa ja tietäkää olevanne rakastettuja, hyväksyttyjä, mieluisia, te olette rakkauden ilmaus, ja teidät luotiin rakkauden impulssista joka virtasi Jumalaisen Luojan kautta. Te voitte ilmentää ihmeitä luodessanne Rakkauden läsnäollessa, Rakkauden tavoitteesta. Ymmärtäkää Rakastetut, että me emme puhu vain romanttisesta rakkaudesta. Me puhumme kaikista rakkauden alueista: myötätunnosta, anteeksiannosta, hyväksynnästä, toisin sanoen tuomitsemattomuudesta. Rakkauden maailmaan monia haaroja ja väyliä. Teidän on aika löytää ne kaikki ja katsoa miten voitte käyttää hyväksenne näitä työkaluja henkilökohtaisella itsenne löytämisen matkalla ja miten voitte soveltaa niitä ympäröivään maailmaanne.

Rakastetut, Mestari Jeesus astuu nyt taaksepäin jotta nousisitte ylös mukavasti ja suoraan omassa kehossanne. Hän hyväksyy, että te olette kokeneet tänään hyvin syvän ja voimakkaan paranemisen. Smaragditemppeli tulee pitämään teitä smaragdivalon hauteessa (incubator = lämpökaappi) seuraavien 14 päivän ajan. Mestari Jeesus, Herra Arcturus ja kaikki parantavat enkelinne tulevat viemään teidät läpi kaikkien tarvitsemienne paranemisprosessien tämä ajanjakson aikana: fyysisesti, emotionaalisesti, älyllisesti tai henkisesti, ja tämä ulottuu joka ainoaan teillä olleeseen menneeseen ihmiselämän inkarnaatioon. Sen lisäksi teidät on viety Puhtaan rakkauden ulottuvuuksiin josta käsin Mestari Jeesus toimii Neitsyt Marian, Lady Nadan ja Herra Soltecin kanssa. Nämä Valon olennot tulevat myös avustamaan teitä seuraavat 28 kuukautta, jona aikana te tulette vastaanottamaan korkeampaa opetusta ja ohjausta tuosta Rakkauden valtakunnasta.

Nämä olennot, Mestari Jeesus mukaanlukien ohjaavat, opastavat teitä ja palvelevat teidän rinnallanne kukin vuorollan - Mestari Jeesus on aina läsnäoleva. Muistakaa smaragdi "hautomo". Asettakaa itsenne tuohon valoverkkoon milloin tahansa kaipaatte parantumista näiden 14 kokemanne päivän jälkeen. Ryhmänä teillä on täysi oikeus ottaa muita, heidän luvallaan, Smaragditemppeliin vastaanottamaan paranemista yksityiskohtaisemmin heidän sisäiselle lapselleen. Teillä on pääsy tuohon Puhtaan rakkauden ulottuvuuteen jossa Lady Nada, Neitsyt Maria, Herra Soltec ja Herra Jeesus työskentelevät yhdessä emotionaalisen, fyysisen, mentaalisen ja hengellisen paranemisen saavuttamiseksi niille, jotka tulevat hädässä luoksenne. Teidän matkanne uuteen rakkauden ulottuvuuteen on yksi kaikkein vapauttavin mitä tulette koskaan kokemaan sillä se vapauttaa teidät hahmottamastanne rajoittuneesta Valon kokemuksesta, joka on ollut seurausta rajoittavista uskomusjärjestelmistä. Harhakuvien hunnut tulevat valahtamaan alas yhä nopeammin ja se mitä te tulette näkemään tulee tuomaan iloa sydämiinne, koska te tulette ymmärrätämään totuutenne ja sen minkä uskotte olevan matkanne kotiin ja se mihin uskotte tulee kuljettamaan teidät sinne.

Me kunnioitamme teidän nöyryyttänne Rakastetut ja nöyrästi siunaamme teitä kaikella mitä tarvitsette totuutenne ilmentämiseksi jokaisella elämänne alueella jokaisessa ilmiasussaan. Nyt on aika kiittää. Sen vuoksi katsokaa Mestari Jeesuksen silmiin kiittäen mahdollisuudestanne vastaanottaa tämä syvä parantuminen, kiittäkää Häntä hänen läsnäolostaan ja teidän viemisestä läpi tämän Viidennen ulottuvuuden tietoisuuden initaation. Kiittäkää sisäistä lastanne sen rohkeudesta seistä täysin paljastettuna Jeesuksen läsnäollessa ja paranemisen vastaanottamisesta. Kiittäkää kaikkia Valon olentoja, jotka ovat liittyneet teihin ja todistaneet vihkimystänne. Kiittäkää Smaragditemppelin Olentoja prosessissa avustamisesta pitämällä teitä sen voimakkassa parantavan valon ja parantavan rakkauden värähtelyissä. Kiittäkää itseänne tekemästänne tietoisesta valinnasta kokea tämä Pyhä vihkimys. Ennen kuin lähdette Mestari Jeesus asettaa teidän kaulanne kultaisen ketjun, jonka päässä on valtava smaragdikristalli roikkumassa suoraan sydänchkranne päällä. Tämä jalokivi loistaa valovoimaisesti. Se auttaa teitä ylläpitämään vaadittavaa mielen ja sydämen kirkkautta. Hän ottaa toisen smaragdin ja asettaa sen kolmanteen silmäänne tukemaan sisäistä näkökykyänne, teidän sisäistä tietoanne niin että mielenne ja sydämenne voivat täysin sulautua yhdeksi tasapainoiseksi elämän ilmaukseksi.

Rakastetut, ennen kuin jätätte Smaragditemppelin, Mestari Jeesus varmistaa teidän sisäistäneen että ymmärrätte että muuttamalla uskomusjärjestelmänne sellaiseksi, että se tukee teitä täysin, uskomusjärjestelmäksi joka kohottaa teitä, joka ylläpitää positiivisuutta ja voimaa, se tulee tuottamaan tulokseksi noiden ominaisuuksien ilmenemisen aineellisessa todellisuudessanne. Se on universaali totuus. Te ilmennätte sitä mihin te uskotte. Teille on annettu työkaluja ilmentää eri tavoin. Kun olette valmiita kääntykää ja kävelkää ulos Smaragditemppelistä. Poistuessanne temppelistä kääntykää ympäri ja kiittäkää jälleen kerran tätä Olentoa teidän kannattelemisestanne. Matkallanne ulos Shamballasta kiittäkää Shamballan maailmaa siitä, että se toivotti teidät tervetulleeksi ja teidän paranemisenne tukemisesta. Poistuessanne porteista pysähtykää ja kiittäkää lohikäärmeitä teidän tukemisestanne ja luvastanne päästä sisälle. Portit sulkeutuvat automaattisesti teidän kääntyessänne ympäri ja astuessanne pyhään puutarhaanne. Kulkiessanne puutarhanne läpi pyytäkää mitä tahansa tarvitsette tueksenne paranemis-, heräämis- ja ymmärtämisprosessissa. (tauko)

Vetäkää nyt syvään henkeä nenänne kautta, vetäkää tietoisuutenne takaisin aineellisen kehoonne. Seuraavalla sisäänhengityksellä vetäkää energianne koko matkan alas selkärankaanne sen alaosaan, jalkapohjiinne ja niiden läpi maadoittaen teidän aineellisen kehonne, juurruttaen sen maahan. Tehkää tämä vielä kerran - vetäkää energianne täysin takaisin tähän aikaan. Tuntekaa kehonne tuolissa jossa istutte ja avatkaa silmänne kun olette valmiita.

Rakastetut, niinpä me syleilemme teitä siinä voimassa ja valossa mitä kaikkea te olette ja siunaamme teitä kaikella, mitä tarvitsette saattaaksenne valmiiksi valitsemanne matkan. Luottakaa niihin lukuisiin näkymättömiin käsiin jotka pitelevät, kannattelevat ja lohduttavat teitä ja tietäkää ettette koskaan kulje yksin. Me olemme aina kaikin tavoin teidän kanssanne . Löytäköön teidän sydämenne parannuksen, rauhan, ilon ja naurun ja olkoon kaikki aina hyvin teidän maailmassanne. Minä olen Kuhumi, Rakkauden ja Viisauden herra ja tervehdin sekä siunaan teitä rakkaudella.  Adonai




Mestari Kuthumi Michelle Eloffin kanavoimana tammikuussa 2005

Tätä tietoa saa jakaa muille lähteille sillä ankaralla ehdolla, että mitään tietoa ei saa muuttaa tai poistaa tai käyttää rahallisen hyödyn saavuttamiseksi ja että tämän tiedon lähde on mainittava.

Saadaksenne enmmän tietoa Michellestä ja The Lightweaverista olkaa hyvä klikatkaa tästä
http://www.indecontent.com/lightweaver/

Ei kommentteja: