maanantai 7. maaliskuuta 2011

SALAISUUS LYHYESTI

 

SALAISUUS LYHYESTI · Elämän suuri salaisuus on vetovoiman laki
· Vetovoiman lain mukaan samanlaisuus vetää puoleensa. Kun ajattelet jonkin ajatuksen, vedät siis samalla muita samanlaisia ajatuksia puoleesi.
· Ajatukset ovat magneettisia, ja niillä on taajuutensa. Kun ajattelet, ajatukset lähtevät universiumiin ja vetävät magneettisesti puoleensa kaikkea, mikä on niiden kanssa samanlaista ja samalla taajuudella. Kaikki sinusta lähtenyt palaa lähtöpisteeseensä – sinun luoksesi.
· Sinä olet inhimillinen televisiotorni, joka lähettää tiettyä taajuutta ajatuksillaan. Jos haluat muuttaa elämässäsi jotain, muuta taajuuttasi muuttamalla ajatuksiasi.
· Tämänhetkiset ajatukset luovat tulevan elämäsi. Se mitä eniten ajattelet tai mihin keskityt, toteutuu omassa elämässäsi.
· Ajatuksistasi tulee totta.SALAISUUS LYHYESTI
· Vetovoiman laki on luonnonlaki. Se on yhtä puolueeton kuin painovoima.
· Kokemuspiiriisi ei voi tulla mitään, mitä et kutsu sinne hellittämättömillä ajatuksilla.
· Tietääksesi mitä ajattelet, kysy itseltäsi mitä tunnet. Tunteet ovat arvokkaita välineitä, jotka kertovat meille välittömästi mitä ajattelemme.
· On mahdotonta tuntea kielteisiä tunteita ja ajatella samalla myönteisiä ajatuksia.
· Ajatuksesi määräävät taajuutesi ja tunteesi kertovat sinulle välittömästi millä taajuudella olet. Kun tunnet kielteisiä tunteita, olet taajuudella, joka vetää jatain kielteisyyttä. Kun tunnet myönteisiä tunteita, vedät tehokkaasti puoleesi lisää myönteisyyttä.
· Salaiset muutosagentit, kuten miellyttävät muistot, luonto tai lempimusiikki, voivat muuttaa tunteitasi ja taajuuttasi hetkessä.
· Rakkauden tunne on korkein taajuus jota voit säteillä. Mitä suurempaa rakkautta tunnet ja säteilet, sitä suurempi voima sinulla on käytössäsi.SALAISUUS LYHYESTI * Niin kuin Aladdinin pullon henki, vetovoiman laki täyttää jokaisen käskysi.
Luomisprosessi auttaa sinua luomaan mitä tahansa tahdot kolmen yksinkertaisen
askeleen avulla: pyydä, usko ja ota vastaan.
· Pyytämällä universiumilta sitä mitä tahdot saat tilaisuuden tehdä päämääräsi mielessäsi selväksi. Kun olet selvittänyt sen mielessäsi, olet jo pyytänyt.
· Uskominen tarkoittaa sitä, että toimit, puhut ja ajattelet ikään kuin olisit jo saanut sen mitä pyysit. Kun säteilet ympäristöösi vastaanottamisen taajuutta, vetovoiman laki siirtää ihmisiä, tapahtumia ja olosuhteita niin, että sinä voit ottaa vastaan.
· Vastaanottaminen tarkoittaa sitä, että tunnet jo nyt sellaisia tunteita kuin tulet tuntemaan sitten kun toiveesi on toteutunut. Kun tunnet myöntisiä tunteita jo nyt, pääset toiveesi kanssa samalle taajuudelle.
· Laihtuaksesi älä keskity ”laihtumiseen”. Keskity sen sijaan ihannepainoosi. Tunne tunteita, joita ihannepainosi sinussa herättäisi ja niin kutsut sen luoksesi.
· Universiumilta ei kulu aikaa toiveidesi toteuttamiseen. Sen on yhtä helppoa järjestää sinulle yksi euro kuin miljoona euroa.
· Vetovoiman lain toimintaa voit kätevästi kokeilla aloittamalla jostakin pienestä kuten kahvikupillisesta tai parkkipaikasta. Päätä vetää puoleesi jotakin pientä. Kun saat kokemusta omasta vetovoimastasi, voit siirtyä paljon suurempiinkin tavoitteisiin.
· Luo päiväsi etukäteen ajattelemalla mielessäsi miten haluat sen sujuvan ja kun virittäydyt tämän mielikuvan mukaiselle taajuudelle, olet alkanut tietoisesti luoda itse omaa elämääsi.SALAISUUS LYHYESTI · Odotukset ovat tehokas puoleensavetävä voima. Odota sitä mitä haluat, älä sitä mitä et halua.
· Kiitollisuus on hyvä keino korjata energioidesi suuntaa ja saada elämääsi enemmän sitä mitä haluat. Ole kiitollinen siitä mitä sinulla nyt on, niin houkuttelet luoksesi vielä enemmän myönteisiä asioita.
· Kun olet kiitollinen toiveidesi täyttymisestä jo etukäteen, toiveistasi tulee entistä tehokkaampia ja lähetät entistä voimakkaampaa viestiä universiumille.
· Mielikuvaharjoittelussa luot mielessäsi kuvia, joissa näet itsesi jo nauttimassa siitä mitä haaveilet. Kun visualisoit, synnytät itsessäsi jo nyt voimakkaita ajatuksia ja tunteita, joita toiveidesi täyttyminen aiheuttaa. Vetovoiman laki palauttaa ne sitten luoksesi toteutuneina, täsmälleen sellaisena kuin ne mielessäsi näit.
· Jos haluat käyttää vetovoiman lakia hyväksesi, ota se päivittäiseksi tavaksesi, älä jätä yhteen kertaan.
· Jokaisen päivän päätteeksi, ennen kuin menet nukkumaan, käy päivän tapahtumat läpi. Kuvittele mielessäsi kaikki tilanteet ja hetket, jotka eivät ole olleet toiveidesi mukaisia, sellaisiksi kuin olisit halunnut niiden olevan.SALAISUUS LYHYESTI
· Saadaksesi rahaa keskity rikkauteen. On mahdotonta houkutella luokseen lisää rahaa, jos keskittyy sen puutteeseen.
· Käytä mielikuvitusta apunasi ja visualisoi itsellesi, että sinulla on jo haluamasi rahamäärä. Leiki mielikuvitusleikkejä, joissa olet rikas, ja opettele tuntemaan myönteisempiä tunteita rahaa kohtaan. Myönteisten tunteiden myötä rahaa alkaa virrata elämääsi.
· Nopein tapa saada rahaa elämääsi on tuntea olosi onnelliseksi nyt.
· Päätä ajatella aina kun näet jotakin mistä pidät: ”Minulla on tuohon varaa. Minä voin ostaa sen”. Näin muutat ajatteluasi ja alat tuntea myönteisempiä tunteita rahaa kohtaan.
· Lahjoita rahaa houkutellaksesi sitä elämääsi lisää. Kun olet antelias ja tunnet olosi hyväksi jakaessasi omastasi, viestisi on: ”Minulla on ylenpalttisesti”.
· Visualisoi saavasi sekkejä postissa.
· Käännä ajatustesi painopiste rikkauteen. Ajattele rikkautta.SALAISUUS LYHYESTI · Kun haluat itsellesi suhteen, varmista, etteivät ajatuksesi, sanasi, tekosi tai ympäristösi sodi toivetta vastaan.
· Tärkeintä on keskittyä omaan itseensä. Ellet täytä ensin omia tarpeitasi, sinulla ei ole mitään annettavaa kenellekkään muulle.
· Kun kohtelet itseäsi rakastavasti ja kunnioittavasti, houkuttelet luoksesi muitakin ihmisiä jotka osoittavat sinulle rakkautta ja kunnoitusta.
· Jos tunnet kielteisiä tunteita itseäsi kohtaan,torjut kaiken mahdollisen rakkauden. Sen sijaan houkuttelet luoksesi yhä enemmän ihmisiä ha tilanteita, jotka saavat sinut tuntemaan yhä enemmän kielteisiä tunteita itseäsi kohtaan.
· Keskity ominaisuuksiin, joista pidät itsessäsi, niin vetovoiman laiki näyttää sinulle lisää hyviä puoliasi.
· Saadaksesi jonkun ihmisuhteen toimimaan keskity siihen mitä toisessa arvostat, älä omiin valituksen aiheisiisi. Kun keskityt hyviin puoliin, saat niitä lisää.SALAISUUS LYHYESTI
· Lumevaikutus on esimerkki siitä, miten vetovoiman laki toimii. Kun potilas vilpittömästi uskoo tabletin parantavan hänet, hän saa sen mihin uskoo -ja paranee.
· Me voimme kaikki ajatella terveysajatuksia riippumatta siitä, mitä ulkopuolellamme tapahtuu.
· Nauru vetää puoleensa iloa, poistaa kielteisiä ajatuksia ja johtaa ihmeparantumisiin.
· Sairaus pysyy ruumiissa sen voimasta, että ihminen ajattelee sairautta, tarkkailee sitä ja kiinnittää huomionsa siihen. Jos olet hiukan huonovointinen, älä puhu siitä – ellet halua voida vielä huonommin. Jos kuuntelet toisten puhuvan omista sairauksistaan, lisäät vain heidän sairauksiensa voimaa. Käännä mieluummin puheenaihe miellyttävimpiin asioihin ja kuvittele selkeästi mielessäsi näkeväsi heidät terveenä.
· Ikääntymiseen liittyvät uskomukset ovat vain ajatustottumuuksia, joten karkota ne mielestäsi. Keskity terveyteen ja ikuiseen nuoruuteen.
· Älä kuuntele yhteiskunna viestejä sairauksista ja ikääntymisestä. Negatiivisista viesteistä ei ole sinulle mitään hyötyä.SALAISUUS LYHYESTI · Vedät puoleesi sitä mitä vastustat, koska olet tunteillasi tiukasti siinä kiinni. Muuttaaksesi asioita mene itseesi ja ryhdy lähettämään ajatuksillasi ja tunteillasi toisenlaista signaalia.
· Et voi auttaa maailmaa keskittymällä kielteisiin asioihin. Jos keskityt kielteisiin maailmantapahtumiin, lisäät niiden voimaa, mutta houkuttelet myös lisää kielteisyyttä omaan elämääsi.
· Sen sijaan että keskittyisit maailman ongelmiin, kohdista huomioisi ja voimasi luottamukseen, rakkauteen, rikkauteen, koulutukseen ja rauhaan.
· Myönteiset asiat eivät koskaan lopu, sillä niitä riittää enemmän kuin tarpeeksi kaikille. Elämä on tarkoitettukin elettäväksi runsaudessa.
· Ajatustesi ja tunteidesi avulla myös sinä pääset osalliseksi maailman rajattomista voimavaroista.
· Ylistä ja siunaa kaikkea mitä maailmassa on. Sillä tavoin karkotat kielteisyyden ja epäsovun ja virität itsesi korkeimmalle mahdolliselle taajuudelle – rakkauden taajuudelle.SALAISUUS LYHYESTI · Kaikki on energiaa. Sinä olet energiamagneetti. Se merkitsee sitä, että värähtelemällä sähköisesti voit houkutella kaiken haluamasi luoksesi.
· Sinä olet henkinen olento. Olet energiaa, eikä energiaa voi luoda eikä tuhota – se vain muuttaa muotoaan. Sisin olemuksesi on siis aina ollut olemassa ja tulee aina olemaan.
· Universumi syntyy ajatuksista. Me olemme sekä oman kohtalomme että koko universumin luojia.
· Sinulla on käytettäväsissäsi rajaton ideavarasto. Kaikki tiedot, löydöt ja keksinnöt ovat jo olemassa Universaalissa mielessä mahdollisuuksina ja odottavat vain, että ihmismieli kaivaa ne sieltä esiin. Sinulla on kaikki tietoisuudessasi.
· Me olemme kaikki kytköksissä toisiimme, me olemme kaikki yhtä.
· Jätä menneisyytesi vaikeudet sikseen, samoin opitut tapasi ja uskomuksesi. Vain sinä itse voi luoda itsellesi sellaisen elämän kun ansaitset.
· Oikotie toiveidesi toteuttamiseen on se, että alat nähdä ne jo toteutuneina tosiasioina.
· Voimasi on ajatuksissasi, joten pysy tietoisena. Toisin sanoen: ”Muista muistaa.”SALAISUUS LYHYESTI · Saat täyttää elämäsi taulun millä haluat.
· Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin tuntea olosi hyväksi juuri nyt.
· Mitä enemmän käytät sisälläsi olevaa voimaa, sitä enemmän voimaa vedät käyttöösi.
· Nyt on juuri oikea hetki antaa tilaa omalle täydellisyydellesi.
· Me elämmä suurenmoista aikakautta. Kun luovumme rajoittavista ajatuksistamme, saamme kokea ihmiskunnan todellisen loiston kaikilla luomisen alueilla.
· Tee sitä mistä pidät. Jollet tiedä, mikä tuottaa sinulle iloa, kysy: ”Mitä ilo on minulle?” Kun antaudut ilollesi, vedät puoleesi suoranaisen vyöryn iloisia asioita, koska säteilet iloa ympärillesi.
· Nyt kun olet saanut tietää Salaisuuden, on aivan omassa varassasi, mitä teet. Miten valitsetkin, teet oikein. Valta on sinun
.
Tiivistelmä THE SECRET – SALAISUUS kirjasta

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Salaisuus...toimii...