keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Olet Jumalasta



Kaikki se, mitä näet edessäsi, on Jumalasta. Mitään ei tapahdu Hänen tietämättään. Olet osa suurta massaa, joka on oleva Jumalan kanssa yhtä. Silti te olette yksi. Yhdessä olette niin paljon enemmän kuin yksi, sillä Hänen lapsinaan te tulette saamaan kaiken, mikä teille kuuluu.
Tulemme olemaan yhä enemmän yhteydessä teihin. Kuhunkin omalla yksityisellä tavallaan. Älä ole katkera, jos oma tapasi ei ole vielä sinulle selvinnyt. Se on selviävä seuraavien kuukausien aikana hyvin monelle teistä. On tietenkin heitä, jotka joutuvat harmikseen odottamaan kauemminkin oman polkunsa löytymistä, mutta tämä tapahtuu vain heidän omaksi parhaakseen. Useilla heistä on vielä monta tukosta chakroissaan ja useita käymättä jätettyjä oppitunteja, jotka tulevat toistumaan heidän elämässään, kunnes he huomaavat niiden tarpeellisuuden. Käykää läpi nämä toistuvat esteet elämässänne, niin pääsette nopeammin sille matkalle, jota sydämenne niin kovin kaihoaa.
Kaukaa kumpuaa tämä viesti, joka on saavuttava niin monet onnekkaat sielut.
Te olette tärkeässä asemassa koko maailmankaikkeuden hyvinvoinnin vuoksi.
Sisältänne nousee se kutsu, johon vastataan. Oma sielunne on löytävä sen avaimen, jonka portti odottaa avaajaansa.
Ole rohkea sielu ja uskalla olla se kuka sinä oikeasti olet. Älä anna muiden sanoa sinulle miten sinun olisi parasta edetä polullasi. Sinun sisäinen äänesi kyllä kertoo sinulle, jos menet harhaan siltä tieltä, jota sinun kuuluu matkata. Luota omaan jumalaiseen itseesi ja sen saavuttamaan viisauden määrään.
Näe tämä hyvyys ja kauneus kaikissa kanssaihmisissäsi, sillä he ovat Jumalan karitsoita, joissa loistaa myös sama jumalkipinä, kuin teissä. Laupeuden nimeen pyydän teitä palvelemaan kaikkia lähimmäisiänne, kuin he olisivat kaikista rakkaimpia teille, sillä kenen mukaan te muuten itseänne näkisitte, ellette juuri heidän, jota palvelette. Nähkää itsenne heidän silmillään ja häikäistykää näkemästänne. Te olette valossa loistavia ja uuden ajan muutoksessa teidän kirkkautenne on moninkertaistava itsensä.
Löytäkää, rakkaani, se ilo, jota koette palvellessanne muita epäitsekkäästi. Se ilo kumpuaa syvältä sydämenne sopukoista ja antaa rauhan teille.
Kuulkaa tämä viesti ja sanoma on kerrottu eteenpäin. Näin olkoon.
Rauha kanssanne nyt ja aina.

White Eagle


1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Valkoinen Kotka puhuu viisaasti.... Rakkaus sydämessään.

Kiitos Tästä..