perjantai 25. maaliskuuta 2011

RINNAKKAISTODELLISUUDET, OSA II




KOSMINEN MERI
Rakkaat maadoittuneet sielut, olemme Arcturuslaisia, täällä jatkaaksemme matkaamme. Haluamme muistuttaa teille taas, että kun kukin teistä jatkaa heräämistään viidennen ulottuvuuden itselle, alatte muistaa elämänne kuoleman ja elämän "välissä", toiset kolmannen ulottuvuuden todellisuudet ja elämät korkeammissa ulottuvuuksissa. Nämä todellisuudet tapahtuvat kaikki samaan aikaan nyt-hetkessä. Siksi ne eivät ole "toisia" elämiä - ne ovat rinnakkaiselämiä.

Viidennen ulottuvuuden astinkivi-rinnakkaistodellisuutenne auttaa teitä sopeutumaan laajentuneeseen todellisuuteenne ylösnousemuskohdassanne. Tämä viidennen ulottuvuuden ilmaisumuoto moniulotteisesta itsestänne "pyörii" samanaikaisesti kolmannen ulottuvuuden ilmaisumuotonne kanssa. Tämä "kaikki tapahtuu tässä ja nyt" -käsite voidaan ymmärtää vain moniulotteisesta käyttöjärjestelmästänne. Näin ollen päästäkää irti kiinnittymisestänne lineaariseen ja aikasidonnaiseen ajatteluun, jotta voitte paremmin ymmärtää, miten rinnakkaismaailmat ovat vuorovaikutuksessa monien taajuuksien valtavassa kosmisessa meressä.

Jos olette uineet meressä tai toisessa vedessä, tiedätte, että uidessanne voitte mennä vesialueiden läpi, jotka ovat paljon kylmempiä tai lämpimämpiä. Voitte tuntea tuon lämmön ja kylmyyden kehossanne, mutta ette voi nähdä, miksi lämpötila on erilainen. Sama pätee kosmiseen mereen. Kun tietoisuutenne/valokehonne virtaa kosmisessa meressä, erilaiset rinnakkaistodellisuudet sekoittuvat, limittyvät ja ovat rinnakkain. Ette voi nähdä näitä eri todellisuuksia, mutta voitte tuntea ne - aivan kuin veden eri lämpötilat. Näin ollen uidessanne tietoisesti kosmisessa meressä - mitä teette usein tiedostamatta nukkuessanne - voitte käydä monissa eri rinnakkaistodellisuuksissa.

Te kaikki jotka olette tulleet vapaaehtoisena tähän henkilökohtaiseen ja planetaariseen ylösnousemusprosessiin, saatte monia vihkimyksiä. Nämä vihkimykset ovat välttämättömiä, jotta voitte puhdistaa pelon aurastanne ja keskittää tietoisuutenne ehdottomaan rakkauteen. Aina kun puhdistatte omaa auraanne, puhdistatte myös osan Gaian aurasta, koska te ja planeetta olette yksi olento. Tämä puhdistaminen auttaa teitä tietoisesti kokemaan rinnakkaistodellisuuksianne, koska tuntemattoman pelko tukkii laajentunutta havaintokykyänne.

Aina kun tarkastelette jotain vaihtoehtoista elämää, teillä on tilaisuus kirjoittaa se uudelleen korvaamalla pelon ehdottomalla rakkaudella. Tämä parantuminen syöksyy sitten moniulotteisen itsenne sekä Gaian kehon läpi. Koska olette tietoisuutenne kaikkien ilmaisumuotojen summa, se mitä tapahtuu yhdessä todellisuudessa, jaetaan kaikkien rinnakkaisten ilmaisumuotojenne kanssa. Kun muistatte yhdistyä astinkivi-itsenne kanssa, saatte kyvyn tarkastella kaikkia elämiä, joita esitetään myriadeissa ajoissa, paikoissa ja ulottuvuuksissa.

RINNAKKAISTODELLISUUKSIEN LUOMINEN
Rinnakkaistodellisuuksia voi syntyä, silloin kun on tehtävänä "joko-tai" -päätöksiä. Koska olette moniulotteisia olentoja, usein valitsette kokevanne kummankin näistä vaihtoehdoista, jotta voitte saada maksimikasvun mistä tahansa todellisuudesta. Toisin sanoen, jos teidän täytyy tehdä valinta kahden asian välillä ja valitsette toisen (kuten uuden työpaikan ottaminen), toinen kokemus (pysyminen vanhassa työssä) jatkuu rinnakkaistodellisuudessa. Toisaalta, todellisuudessa missä valitsette pysyä vanhassa työssänne, teillä on rinnakkaistodellisuus, missä otitte uuden työn.

Kun olette kirjautuneena 3D-ohjelmaan, polarisoituneilla valinnoilla - erityisesti pelkopohjainen vai rakkauspohjainen - on suurin mahdollisuus luoda rinnakkaistodellisuuksia. Lisäksi pelkopohjaiset valinnat luovat alemman taajuuden rinnakkaistodellisuuden ja rakkauspohjaiset valinnat luovat korkeamman taajuuden todellisuuden. Esimerkiksi jos päätätte pysyä vanhassa työssä, koska pelkäsitte, ettette olisi riittävä tekemään uutta työtä, jakaudutte rinnakkaistodellisuuden alempaan taajuuteen. Toisaalta jos päätätte ottaa uuden työn, koska uskotte rakastavanne sitä tai rakastatte itseänne riittävästi uskoaksenne, että voitte nousta uuden työn haasteen tasalle, luotte korkeamman taajuuden rinnakkaistodellisuuden.

Missä tahansa todellisuudessa olettekin, tietäkää, että tuosta vaihtoehdosta on korkeamman tai matalamman taajuuden ilmaisumuoto. Jos olette matalamman taajuuden rinnakkaistodellisuudessa, tiedätte, että teistä on toinen ilmaisumuoto, jolla on suurta itseluottamusta ja "itserakkautta". Sitä vastoin jos elätte korkeamman taajuuden todellisuudessa, voitte palvella oppaana itsellenne alemmassa taajuudessa. Korkeamman taajuuden todellisuudet perustuvat rakkauteen, kun rakkaus sitoo kaiken elämän ykseyden suureksi luomisvoimaksi. Sitä vastoin alemman taajuuden todellisuudet perustuvat pelkoon, kun pelko erottaa teidät ykseydestä ja heikentää luovuutenne ristiriitaan ja selviytymiseen.

Toinen esimerkki olisi se, kun atlantislaiset päättivät olla riippuvaisia koneistaan, sisäisen ykseysyhteyden sijasta. (Ks. helmikuun 2011 uutiskirje) He päättivät olla riippuvaisia koneista, koska he pelkäsivät, ettei heidän sisäinen yhteytensä ykseyteen ollut riittävän vahva. Heistä tuntui tältä, koska he olivat kiintyneet liikaa egoonsa eivätkä olleet enää jatkuvassa yhteydessä ykseyden ehdottoman rakkauden virtaan.

Tuo pelkopohjainen päätös aloitti pitkän matkan matalampiin taajuuksiin - erillisyyteen, polariteettiin, irrallisuuteen itsestä ja riippuvuuteen jostain itsensä ulkopuolisesta. Koska todellisuusversio jakautui lisääntyvään erillisyyteen ykseydestä, toisista ja planeetasta, vertailun, kilpailun, konfliktin ja sodan käsitteet saivat alkunsa. Sillä välin jatkui rinnakkaistodellisuus elämästä ykseydessä rakkauspohjaisessa todellisuudessa.

Henkilökohtaisella tasolla jakaudutte kahteen rinnakkaistodellisuuteen, silloin kun tapahtuu tilanne, missä voitte valita rakkauden, ykseyden ja itsetietoisuuden tai pelon, erillisyyden ja riippuvuuden ulkoisista olosuhteista. Kun rinnakkaistodellisuus jakautuu, se alkaa elää omaa elämäänsä. Sanomme "todellisuus jakautuu", sillä aina kun teette pelkoon ja erillisyyteen perustuvan valinnan, jakaudutte siitä totuudesta, että olette moniulotteinen olento ja voitte havaita kaikki vaihtoehdot nyt-hetkessä. Todellisuus missä valitsitte rakkauden, ykseyden ja suuremman itsen, ei ole "jakautunut" todellisuus, sillä se pysyy vireessä itsenne kanssa. Toisaalta, aina kun teette pelkopohjaisen valinnan, resonanssi putoaa alle moniulotteisen itsenne värähtelyn ja jakaudutte matalamman taajuuden rinnakkaistodellisuuteen.

Silloin kun Atlantis teki pelkopohjaisen päätöksen olla riippuvainen koneista, se ei ollut huono päätös, mutta se otti todellisuuselämän, mikä oli enemmän ja enemmän irti moniulotteisesta itsestä. Näin ollen yhteys ehdottomaan rakkauteen ja moniulotteiseen valoon heikkeni, mikä sai aikaan asteittaisen putoamiseen pelkoon ja pimeyteen erillään ykseydestä. Tämä todellisuus missä te elätte, antoi suuria mahdollisuuksia ja suurta kasvua, mutta erotti myös sielun elämänvirroista niin paljon, että he eksyivät. Itse asiassa monet näistä olennoista ovat edelleen eksyksissä.

Toisaalta te jotka olette heränneet, olette saavuttaneet suurta viisautta, voimaa ja rakkautta. Tietysti Lemuriasta ja Atlantikselta selviytyneet saivat toisen mahdollisuuden, kun he loivat uuden todellisuuden maan sisälle. Tämä uusi todellisuus on kehittynyt korkeampaan neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen ja auttaa laskeutuneita sieluja Gaian ylösnousemuksen aikana. Atlantiksen korkeamman taajuuden versiossa nämä eksyneet ja pimeät sielut ovat edelleen yhteydessä valoonsa ja auttavat myös Gaian ylösnousemuksessa.

MATKA KUUDENTEEN ULOTTUVUUTEEN
Opastamme nyt valokehonne siihen korkean taajuuden rinnakkaistodellisuuteen, missä Lemuria ja Atlantis päättivät syklinsä rauhassa, rakkaudessa ja antautuneena ykseyteen. Tällä tavalla voitte saada kokemuksen syklin rauhallisesta ja rakastavasta päättymisestä sekä tilaisuudesta planeetan ylösnousemukseen. Teillä on myös muistoja nykytodellisuudestanne, missä olette saaneet suurta vahvuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä nykyisen todellisuusversionne rinnakkaistodellisuuksien kautta.

Katso YouTube-video  http://www.youtube.com/watch?v=VWWJHyTyuAg

Ollessanne valokehomuodossa voitte helposti ohjata tietoisuuttanne kytkeytymään mieleenne. Ohjatkaa tietoisuutenne henkilökohtaisesta mielestä, fyysisestä itsestä ja kolmannen ulottuvuuden havainnoista moniulotteiseen mieleen, valokehoitseen ja moniulotteisiin havaintoihin.

Sallikaa moniulotteisen tietoisuutenne tiedostaa valokehonne …
Muuttakaa mielenne havaitsemaan itsenne valokehona maa-astiananne sijasta …
Aivan kuin maa-astianne havaitsee maan ympärillään, nähkää, miten valokehonne havaitsee valoa kaikkialla ympärillään …

Koska Käytävämme resonoi viidennen ulottuvuuden taajuutta, voitte helposti havaita valokehonne Käytävässä …
Katsokaa ympärillenne ja nähkää monien valokehojen jakavan kokemuksenne tästä Käytävästä …
Olkaa yhteydessä heihin ja kommunikoikaa heidän kanssaan, kun yhdistätte tietoisuutenne yhdeksi …

Olemme nyt valmiita aloittamaan ulottuvuuksienvälisen matkamme.

Rentoutukaa ja tarkkailkaa, kun Käytävämme pyörii nopeammin ja nopeammin. Valokehonne voi helposti sopia yhteen tämän kohoavan taajuuden kanssa.

Kun kurkistatte Käytävämme seinien läpi, näette, että teitä ympäröi valtava valomatriisi. Tämä matriisi on Jumalan suunnitelma elämästä maan päällä. Täysin aktivoidusta moniulotteisesta käyttöjärjestelmästänne voitte havaita monia valotaajuuksia upotettuna tähän ohjelmaan.

Nähkää maan kolmannen ulottuvuuden taajuus …
Nähkää maan neljännen ulottuvuuden aura …
Kalibroikaa tietoisuutenne korkeampaan taajuuteen nähdäksenne uuden maan …
Laajentakaa tietoisuuttanne taas nähdäksenne kuudennen ulottuvuuden matriisin …
Tarkkailkaa, miten kuudennen ulottuvuuden matriisi sisältää maan kaikki versiot …

Nähkää moniulotteisen itsenne monien ilmaisumuotojen matriisi …
Nähkää kolmannen ulottuvuuden matriisinne …
Kalibroikaa tietoisuutenne näkemään neljännen ulottuvuuden matriisinne …
Sitten nähkää viidennen ulottuvuuden matriisinne …

Nähkää nyt maan jumalainen suunnitelma …
Näettekö, miten se säkenöi ja kimaltaa?
Katsokaa tähän valokehonne korkeampaan ilmaisumuotoon …
Tuossa matriisissa näette viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotonne …
Nähkää neljännen ulottuvuuden ilmaisumuotonne …
Nähkää kolmannen ulottuvuuden ilmaisumuotonne …
Keskittäkää tietoisuutenne tunteaksenne kaikkia näitä monia versioitanne …

Pyydämme teitä nyt yhdistämään kaikki nämä aspektinne kollektiivitietoisuuteen Käytävässä …
Yhdistäkää tietoisuutenne Arcturuslaisten tietoisuuteen …
Tuntekaa tämä moniulotteinen ykseystietoisuus …

Yhtenä tietoisuutena keskitymme kaikki tuntemaan Lemuriaa ja Atlantista, kun ne elivät ykseyden, puhtauden, rauhan ja ehdottoman rakkauden jumalaisessa suunnitelmassaan …

Ylläpitäkää tuo puumerkkitaajuus elämästä, joka on täynnä ykseyttä, puhtautta, rauhaa ja rakkautta korkeassa sydämessänne ja "tallentakaa tiedosto" kolmanteen silmäänne!

Kun tallennatte tämän tiedoston, yhtäkkiä koette itsenne suureksi linnuksi, joka lentää platinavesien yli kohti kultaista temppeliä kimaltavan vuoren huipulla.

LENTO LEMURIAAN
Olemme Kaa-ah, myös Lemuriana tunnetun Mun lintuparvesta. Olemme täällä kertomassa teille rauhan, rakkauden ja ykseydelle antautumisen maailmastamme. Ette luultavasti osaa sanoa nimeäni kunnolla enkä minäkään pystyisi sanomaan teidän nimeänne, sillä puhumme vain soinnuilla ja melodioilla. Pystymme kuitenkin yhdistymään telepaattisesti tämän ihmisen kanssa. Tulimme hänen tietoisuuteensa noin neljä vuotta sitten visiona. Tämä visio oli rakkain muistoni lentämisestä kultaiseen kaupunkiimme. Tietysti koko maailmamme värähtelee pronssin, hopean, kullan ja platinan sävyjä.

Me muinaisella Mulla olimme nimittäin ensimmäisinä kokeilemassa muotoa tässä suuressa galaktisessa kiertosyklissä. Oli toisia todellisuuksia, jotka olivat aiemmissa sykleissä, mutta ne olivat melko tuntemattomia meille inkarnaatiomme aikana. Tulimme ykseydestä ja yritimme luoda kaksinaisuustodellisuuden, mikä perustuu rauhaan ja rakkauteen, mutta tässä kohtaa todellisuutemme oli edelleen yhtä. Meille on ilo kommunikoida kanssanne. Kun katsomme kollektiivimieleenne, näemme, että sana "me" merkitsee monia, mutta meidän mielillemme monet ovat yksi. Näin meillä ei ole mitään termiä monille yksilöille. Olemme parvi. Jokainen meistä välittää yhtä paljon parvesta kuin sydämestä, joka sykkii rinnassamme.

Kenties näin oli, koska sykimme kaikki sen pyhän munan sydämen tahtiin, mikä oli elämän sydän Äiti Maan todellisuusheijastuksessa. Maa jota nyt kutsutaan Gaiaksi, oli vastuussa sen luomisvoiman jatkuvasta kypsyttämisestä, mikä säteili pyhästä munastamme. Vastineeksi Mu joka oli koko planeetta meille, hengitti jatkuvasti pyhää elämänvoimaansa pyhään munaan luomaan äärettömän luomiskierron. Me, Mun lintuparvi, olimme pyhän munan vartijoita.

Kaikki Mu-kansalaisemme eivät olleet lintuheimoa. Mun olennot kokeilivat monia muotoja. Muotokäsite oli uusi meille, sillä todellisessa kodissamme valon korkeammissa ulottuvuuksissa olimme puhdasta tietoisuutta. Monet Mun kansalaiset tulivat rakkaaseen Äiti Maahamme aloittaakseen suuren elämänkokeilun, ei vain muodossa, vaan polarisoituneessa muodossa, missä äärimmäisen polariteetin oli määrä lopulta vaikuttaa erillisyydeltä.

Kokeilussamme ykseyden heijastuksen piti vähitellen jakautua valoksi ja pimeydeksi ja muodon piti jakautua mies- ja naissukupuoleksi. Elämän aiemmissa sykleissä Äidin pinnalla oli ollut monia vierailijoita. Äiti Maallemme oli annettu elämänmuoto, mihin sisältyi monia ilmaisumuotoja. Sillä tavoin hän valmistautui viimeiseen vihkimykseensä - ehdottoman rakkauden vihkimykseen. Rakkaus on multiversumin yhtenäinen voima ja rakennusvoima. Ykseydessä tunnetaan vain rakkaus ja rakenne. Silloin kun emme enää tarvitse jotain rakkausilmennystämme, vedämme vain pois huomiomme ja aikomuksemme. Tuossa kohtaa luomisemme palaa vähitellen puhtaan potentiaalin tilaan.

PYHÄ MUNA
Pyhä munamme oli astia mahdollisuusaalloille (hengen toiveet kokea muoto) ja oli meidän velvollisuutemme suojella munaa ja varmistaa, että sen ykseyden valovirta oli jatkuvaa. Huomion ja aikomuksen voimalla Mun kansalaiset pystyivät kutsumaan mahdollisuusaaltoja ilmentämään, mitä tahansa tarvitsimme. Tällä tavalla loimme muotoja tietoisuudellemme. Meillä on hyvin hauskaa monia eri muotoja kokeillessa. Aivan kuin te kokeilette erilaisten vaatteiden käyttämistä kehollanne, me kokeilimme erilaisten muotojen käyttämistä tietoisuudellamme.

Äiti Maan "pesä" pyhälle munalle, planeetan voimalähteelle, oli korkeimman vuoremme huipun sisällä, kaukana Mun asukkaiden psyykkisen energian häiriöistä. Yhden korkeimman vuoremme - joita meillä oli muutamia - korkeimmassa huipussa Suuri Äiti voisi elää jatkuvasti kommunikoiden kumppaninsa, Isä Hengen kanssa. Näin Äiti Maa ja hänen jumalainen vastineensa, Isä Henki, voisivat suojella ja ehdottomasti rakastaa pyhää munaansa. Tämä hengen ja aineen jatkuva yhteys antoi meille voiman luoda tietoisesti muotojamme.

Me, pyhän munan vartijat, tarvitsimme muodon, mikä osaisi lentää, koska olimme lähettiläitä Äidin ja sen meren ja maan välillä. Kun aloitimme elämäkokeilumme polarisoituneessa muodossa, kaikki olennot pystyivät helposti leijumaan ylös vuorta, suureen Loppuunsaattamisen temppeliin. Kuitenkin Äidin tullessa aina vain polarisoituneemmaksi, meidän täytyi valita muoto, mikä sopeutui yhteen sen neljästä elementistä - maa, ilma, tuli ja vesi. Näin ollen jotkut meistä valitsivat kävellä maan päällä, toiset lentää ilmassa tai uida meressä ja toiset valitsivat jäädä muodottomaan valoon, jotta he voisivat palvella tulielementtiä.

Vähitellen vesiolennot eivät voineet olla riittävän kauan poissa vedestä kulkeakseen pitkän matkan ylös vuorelle, tuliolennot valitsivat jäädä lepattavaan ja jatkuvasti muuttuvaan valomuotoonsa ja matkasta ylös vuoren temppeliin tuli liian työläs niille, jotka kulkivat maata pitkin. Näin ilman olennoista tuli pyhän munan vartijoita. Pystyimme helposti lentämään vuorenhuipun ja veden yli maahan. Pystyimme myös keskustelemaan valo-olentojen kanssa heidän säteidensä kautta taivaalla. Kaikki neljän elementin olennot olivat täysin tietoisia muodostaan ja kommunikoivat kaikkien muiden olentojen kanssa sen voiman avulla, mitä kutsutte telepatiaksi ja empatiaksi.

Pyhän munan vartijoina teimme pesiä vuoren ulkopuolelle, temppelin alapuolelle, jotta saatoimme munia ja hautoa omia muniamme. Teimme munan vain, sitten kun olimme valmis kokemuksessamme polarisoituneen todellisuuden jäsenenä ja kaipasimme kotiin ykseyteen, vierailulle henkiperheemme kanssa. Tuolloin rakensimme pesän yhteen monista koloista vuorenhuipun lähellä ja munimme munan.

Munamme hedelmöitti välittömästi suuren Isä Hengen virtaus, mikä tunkeutui tornimme jokaiseen molekyyliin. Istuimme sitten munamme päällä, kunnes joku henki joka oli kiinnostunut kokemaan ilmaolennon ilmentymän, tuli munaamme. Kun henki oli tullut munaan, sen tietoisuus kulki pitkin Muta oppiakseen kaiken todellisuudestamme ja sen tulevista vastuista ja kokemuksista lintuparven jäsenenä. Jos henki päätti, että se halusi olla parvemme jäsen, kanaemo jakoi tietoisuutensa olennon kanssa, joka kypsyi munassa. Kun muna kuoriutui, emo koulutti uutta lintua, kunnes sen korvaaja pystyi täyttämään kaikki velvollisuudet yksin.

Tässä kohtaa emokana vilahti ulos muodostaan ja palasi henkeen. Teidän on käsitettävä, että todellisuudessamme ei ollut syntymää tai kuolemaa. Syntymä merkitsi tietoisuuden ympäröimistä muodolla ja kuolema tuon muodon vapauttamista takaisin elementtikomponentteihin, jotta tietoisuutemme voi palata todelliseen, muodottomaan tilaansa. Itse asiassa tilanne on sama teidän aikananne. Lisäksi "söimme" vain valoa. Näin ollen ei ollut koskaan tarvetta ruokaan tai jätteiden poistamiseen. Todellisuudessamme ei ollut mitään kuollutta. Elämä oli muodossa, sitten elämä lähti muodosta ja sitten muoto hävisi. Kaikki muoto oli täynnä elämää ja kaikki muoto kommunikoi kaiken elämän kanssa.

Toivoimme, että voisimme säilyttää tuon ymmärryksen elämästä, kun alensimme taajuuttamme värähtelyyn, missä polariteetti oli olemassa. Olimme väärässä tässä olettamuksessa, mutta peli ei ole vielä loppu. Siksi kommunikoimme kanssanne, muodon jäsenet, muistuttaaksemme teitä todellisesta alustanne. Me lintuheimosta toivotamme teille ehdotonta rakkautta ja ikuista yhdistymistä henkenne kanssa.

Kaa-ah

Kun säädätte havaintotapaanne, toinen olento virtaa tietoisuuteenne. Hänen nimensä on Ra Nune.

ATLANTIKSEN RA NUNE
Tervehdys, olen Ra Nune, korkea-arvoinen pappi Atal Kenarianista. Atal Kenarian on pyhän Atal-saaremme keskustemppeli. Koska puhun teille ajan tuolta puolen, olen tietoinen, että elätte rinnakkaistodellisuudessa, missä Mu ja Atlantis eivät pystyneet jatkamaan elämistä rauhassa toistensa ja itsensä kanssa. Teidän todellisuusversiossanne Mu ja Atlantis vajosivat mereen ja hävisivät useimpien jäljellä olevien "laskeutuneiden" alitajuntaan.

Kuitenkin omassa todellisuusversiossani emme pystyneet vielä ylösnostamaan Gaiaa, mutta emme vajonneet ihmiskunnan alitajuiseen mieleen. Maa-alueemme tosiaan palasivat mereen, mistä ne olivat kerran nousseet, sillä se oli syklimme kulminaatio. Tästä huolimatta pystyimme olemaan rauhassa tilanteemme kanssa ja useimmat meistä ylösnousivat viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Teidän todellisuudessanne vastakkainen oli totta. Suurta tuhoa ja pelkoa koettiin muodossa Atlantiksen ajan lopussa ja tämä pelko juurtui syvään Gaian maahan ja mereen.

Minä, Ra Nune, edustan rinnakkaistodellisuutta, missä rakkautta, rauhaa ja ykseydelle antautumista koettiin maailmamme lopussa. Puhun kanssanne tarkoituksenani auttaa teitä rakastamaan, olemaan rauhassa ja antautumaan transformaationne aikana. Todellisuuteni asukkaat eivät kyenneet ylösnostamaan Gaiaa, koska se ei ollut valmis. Se tiesi, että myös meidän todellisuusversiossamme oli liikaa asukkaita, jotka eivät olleet valmiita päästämään irti erillisyyden ja kaksinaisuuden kokemisesta.

Gaia on nyt ylösnousemusprosessissa ja ne ihmiset (sillä kaikki ei-ihmisasukkaat ovat valmiita) jotka eivät voi päästää irti pelosta ja tarpeesta kokea valtaa muihin, siirtyvät hologrammikopioon jatkamaan kolmannen ulottuvuuden peliä. Tällä tavalla niillä joilta on edelleen hukassa todellinen, moniulotteinen itse, on enemmän aikaa jatkaa oppituntejaan, mutta aikamäärä riippuu heidän valinnoistaan.

Jos he valitsevat elää pelossa, mikä on uhri/hyväksikäyttäjä-ohjelma, heillä on vähemmän aikaa, koska pelkovirus pilaa nopeasti heidän kolmannen ulottuvuuden hologramminsa. Lopulta tämä vioittuminen sulkee tai romuttaa heidän ohjelmansa. Toisaalta, jos he valitsevat rakastavansa, heillä on enemmän aikaa, koska rakkaus parantaa. Rakkaus myös luo ja se luo ehdottoman rakkauden taajuussillan heidän hologrammistaan ylösnousseen maan todellisuuteen.

Tämä silta on vain niiden havaittavissa, jotka pitävät rakkautta sydämessään. Syynä tähän on, että vain rakkaustaajuus nostaa heidän tietoisuuttaan riittävästi tätä siltaa vastaavan energian havaitsemiseksi. Silloin kun ne jotka resonoivat rakkauteen, ylittävät tuon energiasillan ylösnousemukseen, vain ne jotka valitsevat pelon, jäävät tuohon hologrammiin. Tuossa kohtaa hologrammiheijastus romuttuu. Sen minne nuo sielut menevät, päättää heidän oma tietoisuustilansa. Me, Atlantiksen siirtymän rakkauspohjaisen version jäsenet, autamme vapaaehtoisesti teidän todellisuutenne jäseniä toivoen, ettei kukaan menetä planetaarisen ylösnousemuksen upeaa kokemusta.

Olemme itse asiassa yhtä kanssanne. Vaikka jakauduitte rinnakkaistodellisuuden matalampaan taajuuteen, säilytitte muodon myös täällä meidän todellisuusversiossamme. Silloin kun jakaudutte uuteen rinnakkaistodellisuuteen, jäätte myös alkuperäiseen todellisuusversioonne. Voitte kuitenkin havaita tämän vasta, kun tietoisuutenne resonoi viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Sinä joka vastaanotat tämän viestin, olet vain sielusi sirpale ja myös meidän ryhmäsielumme sirpale.

Ensimmäinen jakautuminen matalammin värähtelevään rinnakkaistodellisuuteen tehtiin, kun valittiin tulla riippuvaiseksi ulkoisista laitteista sisäisen ykseydenvirran sijasta. Tuolloin ensimmäinen kaksinaisuusohjelma luotiin kera harhan, että "sinä luoja" (keksijä) ja "sinä luomus" (laite) olette erilliset. Tämä sisäisen maailman (sisäinen luomisvoima) ja ulkoisen maailman (luominen fyysisessä maailmassa) kaksinaisuus muodosti harhan, että sisäinen ja ulkoinen maailma ovat erillisiä.

Vielä pahempaa, erillisyys luojan ja luomisen välillä muodosti harhan, ettei ainoastaan luominen ollut erillään sinusta, vaan olit erillään myös luovan energian lähteestäsi - ykseydestä. Tuolloin Jumalasta tuli kehostasi erillinen olento, joka eli korkealla sinun tai ulkoisen maailmasi maan yläpuolella. Tieto että olet ikuisesti yhtä Jumalan/Luojan kanssa, tiedettiin silloin vain henkisissä temppeleissä.

Julmuus alkoi keksittäessä geenimanipulointi luomaan orjarotu, mikä alensi rinnakkaistodellisuutenne taajuutta vielä lisää. Kun erillisyystietoisuus ja julmuus lisääntyivät, sota ja Atlantisen ja Lemurian lopullinen tuhoutuminen syöksi todellisuutenne yli 10000 vuodeksi jatkuvasti lisääntyvään pimeyteen. Mutta nyt uusi aika on alkanut ja maadoittuneet sielusirpaleemme heräävät kuin liljat lämpimänä kevätpäivänä.

En halua ylikuormittaa teitä liiallisella informaatiolla. Siksi palaan luoksenne lyhyen aikarupeaman jälkeen aloittamaan ulottuvuuksienvälisen matkamme maaplaneetan kuudennen ulottuvuuden jumalaiseen suunnitelmaan/matriisiin. Tässä matriisissa on jokainen todellisuus, mitä on koskaan ollut Gaialla. Siihen saakka toivotan teille rakkautta ja toivotan teille rauhaa. Te, urheat sielut, jotka nyt palvelette rakasta Gaiaa, olette kaunista katsottavaa. Koko paikallisen universuminne jäsenet suojelevat, kouluttavat ja tukevat suurta hetkeänne.

Siunausta!
Ra Nune

(Lopuksi kuunnelkaa Gaian siunaus täältä (englanniksi)
www.multidimensions.com/players/Gaia'sMessageMarch2011.mp3)

ERITYISVIESTI GALAKTISELTA PERHEELTÄNNE
Rakkaimmat maadoittuneet ystävämme,

Me, galaktisen perheenne jäsenet, olemme pahoillamme, ettei Japanin katastrofia voitu välttää. Niin kamala kuin se olikin, se on kuitenkin suuresti vähentänyt rikoksentekijöiden aikeita. Saatoimme nähdä omasta näkökulmastamme tuhomullistuksen hautuvan. Olemme täällä kertomassa teille, että tällaisen katastrofin siemensyy alkoi Atlantiksen romahtamisesta. Ne pimeyden viittaa kantavat sielut, jotka menivät todellisuuden matalampiin taajuuksiin Atlantiksen romahduksen aikana, ovat selviytyneet ja olleet todellisuudessanne siitä lähtien.

Heitä on soluttautunut jokaiseen hallitukseen, uskontoon ja tieteelliseen ponnisteluun. Pimeiden sielujen salaiset tihutyöt ovat jatkuneet jossain määrin viimeiset 10000 vuotta, mutta suurimman osan ajasta he ovat onnistuneet pysymään peitossa. Siis tähän saakka. Nyt niiden peitto räjähtää, koska te, maan heränneet sielut, käsitätte, että tarinat Illuminatista eivät ole painajaista vaan totta. Tämä tieto vähentää pelkoanne ja parantaa rohkeuttanne, koska tiedätte, että he voivat toimia vain kolmannessa ulottuvuudessa ja alemmalla astraalitasolla. Heidät on rajoitettu näihin todellisuuksiin, sillä se on heidän tietoisuusvärähtelyään.

Siksi suurin voittonne voidaan toteuttaa nostamalla tietoisuutenne heidän ulottumattomiinsa. Rakkaat maadoittuneet ystävät, tietäkää, että voitte helposti nostaa tietoisuutenne ulottuvuuksiin, jotka ovat kaukana näiden pimeiden sielujen häirinnän yläpuolella. Valitettavasti heitä on edelleen paljon Gaian fyysisellä keholla. Heillä on monia keinoja paeta sitä maallista vahinkoa, mitä he ovat luoneet, mutta taas kerran, he kaikki ovat kolmannessa ulottuvuudessa ja alemmalla astraalitasolla. Siksi he tietävät häviävänsä, sillä hyvin pian he jäävät ainoiksi niin matalaan todellisuustaajuuteen.

Kyllä, on monia, jotka ovat edelleen tietämättömiä kyvystään ylösnousta, mutta heitä ei tarvita tukemaan planeetan ylösnousemusta. Nyt on enemmän kuin riittävästi valotyöntekijöitä hoitamaan tuon tehtävän yksin. Koska nämä valotyöntekijät ovat vapaita egosta, heillä ei ole tarvetta kilpailla ja he voivat auliisti toimia yhtenä olentona. Myös Gaia on suuri olento ja hyvin onneton siitä, mitä pimeät sielut tekevät hänen keholleen. Silläkin on suuria voimia, joita se on pitänyt kurissa ihmistensä vuoksi. Se ei kuitenkaan enää hillitse itseään. Gaia on nyt muuntumisprosessissa ja se jättää nämä pimeät sielut ylösnousemuksensa jälkeen.

Olemme puhuneet portaaleista ja ulottuvuuksienvälisestä matkailusta erityistarkoituksella, mikä on valotyöntekijöidemme kouluttamista "todellisuushyppäämään" kohottamalla tietoisuuttaan niiden maan alempien tasojen yli, joista on tulossa asumakelvottomia. Pimeät sielut ovat kuin hyönteisiä, jotka hyökkäävät sairaan kasvin kimppuun. Kasvi kuolee joka tapauksessa, mutta hyönteiset nopeuttavat prosessia. Kolmannen ulottuvuuden sulkemisprosessi laitetaan ylikierroksille. Ne jotka tarvitsevat katastrofia herätäkseen, oppivat ykseystietoisuudesta suuren haasteen kohdatessaan. Tämä oppitunti auttaa heitä heräämään ja herättää myös toisia.

Lisäksi ne jotka ovat valmiita palaamaan todelliseen itseensä, tietävät, että nyt on heidän ylösnousemuksensa hetki. Tämä ylösnousemus alkaa siirtymällä kuudenteen ulottuvuuteen pysäyttämään tuhotulvan sen lähteelle, mikä on Atlantiksen romahtaminen. Sitten kun palaamme, opastamme teitä matkustamaan Gaian kuudennen ulottuvuuden matriisiin. Siellä korjaatte tuon alkutuhon, mikä jätti pimeyden voimille leijonan osan vallasta/voimasta. Todellisen itsenne viisaudella, voimalla ja ehdottomalla rakkaudella muutatte todellisuutenne juonta laittamaan valon, rakkauden, rauhan ja ykseyden voimat ajajan paikalle.

Kaikki maadoittuneet valon sielut ovat kokeneet kaiken pimeyden, mitä heidän sielunsa tarvitsee kehittyäkseen ja kasvaakseen. Siksi he ovat täysin valmiita kirjautumaan ulos 3D-pelistä ja palaamaan kotiinsa korkeampiin ulottuvuuksiin. Muistakaa, että jokaisella valotyöntekijällä on kymmenen kertaa unessa olevan voima/valo ja vielä enemmän voimaa/valoa kuin niillä, jotka valitsevat edelleen kulkea pimeydessä.

Aivan kuin pimeys on ollut piilossa, jotta se voisi hitaasti ottaa hallinnan, valo on kasvanut kodeissanne, henkisissä yhteisöissänne, perheissänne ja yliopistoissanne. Tämän valon täytyi piiloutua pimeiltä sielulta sekä niiltä, jotka pelkäsivät nähdä, että kaikki mihin he olivat uskoneet, oli harhaa. Koska nämä sielut valitsivat harhan totuuden sijasta, he jäivät ansaan tarinajuoneen, missä he eivät voineet kirjoittaa loppua. Onneksi kun valotyöntekijät kirjoittavat tarinan uudelleen ja kun pimeys pakotetaan esiin ylösnousemusprosessin jatkuvasti kasvavalla valolla, hiljaiset eksyneet sielut siinä keskellä alkavat myös muistaa totuuden.

Kyllä, totuus leikkaa usein kuin miekka, mutta lopuksi se antaa teille voiman parantaa monien valheiden vahingot. Olemme pahoillamme, ettemme voi tulla pelastamaan teitä, mutta jos ette voi löytää tietänne tiettyyn taajuuteen, niin kaikki mitä olette kärsineet myriadeissa elämissänne, on turhaa. Olette Gaian keho. Teidän pitää olla niitä, jotka käynnistävät tämän muuntumisen. Sitten ja vasta sitten voimme laskeutua toivomallanne tavalla.

Emme ole pelastajianne.
Emme ole johtajienne.
Olemme teidän ilmaisumuotojanne korkeamman taajuuden todellisuudessa!

Voisimme mennä pimeyslähteenne pohjalle, mutta silloin teiltä riistettäisiin voitto oman polkunne löytämisestä. On Jumalan suunnitelma, että pysymme taajuudessa aivan yläpuolellanne ja annamme teille käden vetääksemme teidät uuteen maailmaamme. Sen sijaan että katsotte katastrofia ympärillänne, katsokaa ylös totuuteen, joka resonoi hyvin lähellä sydäntänne. Jättäkää pimeät sielut rikkinäisten sotalelujensa kanssa ja liittykää meihin ikuisessa rauhassa ja ehdottomassa rakkaudessa.

Palaamme pian kolmannen osan kanssa. Siihen saakka tietäkää, että te kaikki voitte kommunikoida galaktisen perheenne jäsenten kanssa. Vain rauhoittukaa ja kutsukaa meitä. Olemme täällä ja vastaamme! Gaian neljännen ulottuvuuden keskiosa ja sen yli on parkkipaikka, joka on täynnä galaktisen perheenne aluksia, jotka auttavat teitä ja hurraavat teille. Kutsukaa meitä ja vastaamme!

Siunausta,Arcturuslaiset, Plejadilaiset, Siriuslaiset, Andromedalaiset ja suuren moniulotteisen itsenne kaikki ylösnousseet jäsenet.


Arcturuslaisia kanavoinut Suzan Caroll (multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 16.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


 

Ei kommentteja: