tiistai 1. maaliskuuta 2011

SUUREN MUUTOKSEN AIKATAULU

 

Tämä on todella syvällinen kanavointi, täynnä informaatiota Suuresta muutoksesta. Kyllä, on suunnitelma ja Kryon kertoo sen mahdollisesta ajoituksesta - vuodet ja mitä on määrä saada aikaan. Olemme aivan sen keskellä, sillä se alkoi vuonna 1987. Se jatkuu vuoteen 2025. Haluatko tietää, mitä on tulossa? Se on osa tätä kanavointia.

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On joitain, jotka tulevat tänne ja ajattelevat näkevänsä jotain epätavallista, jotain erityistä. He eivät ymmärrä, että todellisuudessa he näkevät itsensä. Sillä jos avaatte sydämenne tälle viestille, alatte nähdä perheen. Kenties alatte ymmärtää vähän enemmän tästä prosessista? Kenties tunnette, että olette yksin, ettekä koskaan ymmärrä, että henki tietää nimenne? Henki odottaa teitä täällä. Jotkut ihmiset lähestyvät Jumalaa hyvin epätavallisella tavalla. He uskovat olevansa erillään ja yksin. He tulevat kenties tällaiseen paikkaan ja siellä he kutsuvat Jumalaa, koska he yhtäkkiä oivaltavat voivansa tehdä sen. Tällä hetkellä, tässä tilaisuudessa, tämän oven ollessa auki, on jotkut sanovat: "Ovi on auki. Nyt voin rukoilla. Kryon, ole kiltti ja kuule minua." He eivät tiedä - he eivät tiedä, että tuo ovi on aina auki!

Tämä ei ole paikka, minne tulette valmistautumaan jotain erityistä varten. Sen sijaan tämä on paikka, missä tiedämme, keitä olette. [Tämä viittaa tilaisuuden osallistujiin.] Erityisenergiaa on täällä teidän kanssanne. Mietittekö koskaan sitä, kuka tuli katsomaan ketä? Ajattelitteko koskaan hetkeäkään, että perhe odottaa teidän tunnistavan sen? Minulla on teille uutinen: se on uutinen, joka on ollut yhteinen Kryoninlle ja teille 20 vuoden ajan. Ette ole koskaan yksin. Ette koskaan! Tämä on erilainen malli, mitä teille on opetettu, eikö vain? Täällä on seurue ja se on ollut täällä koko päivän. Se on ollut täällä siitä saakka, kun istuuduitte alas aamulla. Pystyittekö tuntemaan sen? Minä en nimittäin tuonut sitä. Jokainen teistä toi. Toitte sen odotuksissanne. Toitte sen odottamassanne ilossa ja täällä olevassa naurussa. Toitte sen elämän ja musiikin juhlassa.

Tiesittekö, että enkelienergia reagoi iloon? Tiesittekö, että Jumala ei tuonut teitä tälle planeetalle kärsimään? Sen sijaan on tuon taianomaisen hetken odotusta, jolloin saisitte oivalluksen siitä, miksi olette täällä. Olette nimittäin osa suunnitelmaa. Olette nimittäin osa Jumalaa. Tiesittekö, että olette ikuisia? Ette ole vain ihmisolento. Olette osa maailmankaikkeutta. Ja sitten kun olette valmis tämän ihmisenä olemisen osalta, siirrytte seuraavaan, seuraavaan ja seuraavaan. Te ja minä katselimme tämän planeetan rakentamisesta. Sinun on vaikea uskoa sitä, vanha sielu, mutta katselit maapallon muodostumista ja jollain tasolla tiesit, että olisit täällä - kenties jopa tänään istumassa täällä.

OPETUS ALKAA
Aion antaa teille jotain tänä iltana. Aion antaa teille akateemisen luettelon, mutta se on erityinen. Haluaisin hahmotella tänään teille Suuren muutoksen energioita ja ajoitusta. Paljastan tämän teille nyt kaikessa rakkaudessa, osana sitä muutosjärjestelmää, joka teillä on käsillä.

Kenties ajattelitte, ettei tässä muutoksessa ole mitään järjestystä? On aina suunnitelma, jonka olette luoneet ja laittaneet käytäntöön. Se ei ole lineaarinen suunnitelma, jollaisen tekisitte ehkä itsellenne, vaan kvanttisuunnitelma joka on asetettu lineaariselle tasolle. Tämä sallii teidän ymmärtää sitä paremmin, mutta totuus on, että kaikki tai osa voidaan toteuttaa kerralla. Tänä iltana siis annamme teille sen lineaarisesti, jotta voitte ymmärtää paremmin, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu.

Kaksikymmentä vuotta sitten aloin eritellä niitä asioita, mitä odottaa tältä muutokselta. Teillä ei voi olla odotuksia ilman suunnitelmaa ja tämä suunnitelma on dynaaminen. Tämä merkitsee sitä, että se pystyy liikkumaan lineaarisen energianne kanssa. Se on suunnitelma, jossa on "kvanttisuutta", eli osa suunnitelmasta on aina tapahtumassa ja luettelon järjestys voi muuttua. Sitä on vaikeaa selittää, mutta on energiasuunnitelma ja koko suunnitelmaa kutsutaan Suureksi muutokseksi. Olette kuulleet tästä myös muilta, ja se itse asiassa alkoi ennen Kryonin tulemista maapallolle vuonne 1989. Mutta älkää erehtykö, se on syy täällä olemiseeni.

Aion antaa teille muutoksen kolme osaa. Ne ovat (1) mitä on jo saatu aikaan, (2) mitä teette nyt ja (3) mitä on edessänne. Antaessani niitä teille, haluan teidän innostuvan, sillä hyvin paljon kaikesta on jo tapahtunut! Tämä antaa uskottavuutta tälle viestille, koska voitte nähdä sen jo tapahtuneen, mitä kerroin teille tapahtuvan. Sitten voitte nähdä, että se mitä kerron teille nyt, on mahdollisuus, ja voitte lopulta rentoutua kaiken osalta ja innostua tulevaisuudesta.

Monet tuntevat, että nämä asiat ovat kaikki satunnaisia ja tapahtuvat maailmassa vapaasti pyörivänä kaaoksena tällä hetkellä. Jotkut teistä katsovat uutisia ja vääntelevät käsiään. "Olemme vaikeuksissa", sanotte. Jos kuitenkin katsotte tarkasti Kryon-työtä, näette, että kerroimme, mitä tapahtuisi, ja niin on tapahtunut. Tämä muutos ei ole Jumalan suunnitelma. Se on itse tekemänne suunnitelma ja olette sen osa. Aion siis eritellä sitä teille. Rentoutukaa siitä, että olette suoraan keskellä sellaista, mikä muuttaa ihmiskunnan tulevaisuutta. Sillä on nimittäin tarkoitus.

On hyvin monia ihmisiä, jotka haluavat luetteloita, ja tämä on yksi harvoja kertoja, jolloin aion antaa teille sellaisen! Teidän on aika kuulla tämä informaatio kokonaisuudessaan. Se on annettu kaksi kertaa aiemmin kanavoinnissa. Tämä on uutta kumppanilleni siinä mielessä, että informaatio on niin monimutkaista, että hänen tarvitsee työskennellä sen kanssa kolme kertaa, jotta se on valmis. Ensimmäisellä kerralla kehotin kumppaniani olemaan nauhoittamatta sen. Kerroin hänelle, että hän tietäisi, milloin se nauhoitettaisiin - koska vihjasin sen tapahtuvan sitten, kun se annetaan maassa, jossa ei puhuta hänen kieltään. Kuitenkin hän tulkitsi vihjeen "ei hänen maassaan", ja kun hän oli Australian mantereella, tämä kanavoitu informaatio annettiin taas, mutta vieläkään se ei ollut valmis. Niinpä tämä hieno nauhoituslaite pysähtyi kanavoinnin ajaksi, mutta nauhoitti kaiken muun sen ympäriltä [Kryon iskee silmää]. Jotkut kutsuvat tätä synkronismiksi. Jotkut kutsuvat sitä yhteensattumaksi. Hän kutsuu sitä lahjaksi, koska se auttaa ohjaamaan häntä työssään omien odotustensa ohi. Nyt Espanjassa pyysimme häntä nauhoittamaan sen, ja se on tämän puhtaaksikirjoituksen lähde.

En aio pysähtyä joka kohdassa selittämään, sillä jotkut teistä jo tietävät monia yksityiskohtia, joita on selitetty monta kertaa kuluneiden vuosien aikana. Aioin kuitenkin antaa teille kohokohdat.

Muutoksessa on kolme vaihetta. Kolme on yksi voimakkaimmista numeroista. Sitä käytetään henkisyydessä planeettamme useimmissa uskomusjärjestelmissä. Se edustaa katalyyttienergiaa. Katalyytti määritellään energiaksi, joka edistää muutosta ympärillään olevissa asioissa ilman, että siihen itseensä vaikutetaan. Energia johon ei vaikuteta, on Jumalan rakkaus, muuttumaton. Sen ympärillä muutettavat asiat ovat ihmistietoisuus ja maapallo.

VAIHE YKSI
Suuri muutos alkoi vuonna 1987 Harmonisesta yhdentymisestä. Muutoksen ensimmäinen osa loppui vuonna 1999. Teidän on tärkeää ymmärtää, että tähän muutososuuteen sisältyi galaktinen asetelma. Sillä galaktisen asetelman energia alkoi todellisuudessa muutoksen ensi vaiheessa. Kuten kumppanini osoitti, tämä astronominen asetelma ei tule vuonna 2012. Se on jo täällä. Tämä ei ole esoteerista informaatiota, vaan jotain sellaista minkä astronominne todistavat teleskoopeillaan ja tietokoneillaan. Muinaiset ihmiset tekivät parhaansa ja hyvä arvio se olikin. Mutta vuoden 2012 päivämäärä galaktiselle asetelmalle on väärä.

Teissä jotka istuvat tuoleilla, on niitä, jotka tietävät, mitä tarkoitan. Viimeiset 20 vuotta ovat olleet merkittäviä teille, eikö vain? Katsokaa, mitä on tapahtunut - heräämistä ja muutosta… kaikki ilman ennusteprofetiaa. Ne jotka kulkevat tätä vaihetta tänä päivänä, eivät olleet kiinnostuneita henkisistä asioista 20 vuotta sitten. Voi, he ovat ehkä olleet etsijöitä, mutta heillä ei ollut ydintä, heillä ei ollut keskusta, heillä ei ollut tarkoitusta.

Tähän sisältyy se, joka kanavoi edessänne [Lee Carroll], ja ne, jotka ovat kanavoineet ennen minua tällä näyttämöllä [Geoff Hoppe - Tobias]. Kaksikymmentä vuotta sitten he olivat erillään ja tuntemattomia toisilleen, ilman mitään henkistä tarkoitusta. Heillä ei ollut mitään ajatusta siitä, mitä Kryon tai Tobias olivat. Ei sitten mitään. Heidän elämänsä oli sellaisten miesten elämää, joilla oli ura ja jotka olivat siinä iässä, missä toisen intohimon aloittaminen ei ollut mitään sellaista, mitä he tekisivät. Mutta he aloittivat ja se tapahtui samaan aikaan Suuren muutoksen kanssa.

Muistakaa, ettei ole ennalta määrättyä profetiaa. Jumala ei voi kertoa teille, mitä tulee tapahtumaan, sillä tällä planeetalla ihmiset ovat ohjaksissa. "Jos näin on asianlaita, Kryon, miten voit kertoa meille suunnitelmasta?" Koska nämä asiat joista puhun, ovat mahdollisuuksia edessänne ja ne on saanut aikaan ihmiskunnan tietoisuus. Siksi luemme tietoisuusmahdollisuuksista sen, mitä annamme teille. Ne eivät ole ennustuksia, vaan mahdollisia energioita sille, mitä olette tekemässä, kun toimitte siitä tietoisuusenergiasta, mikä teillä on nyt. Paljon on tapahtunut näiden 20 vuoden aikana ja se on osa muutosta. Tässä oli suunnitelma vuosina 1987-1999. Kerroimme teille, että seuraavia asioita tapahtuisi:

Muistakaa, että tämä on historiaa nyt, kun puhun teille. Mutta silloin kun annoin tämän teille vuonna 1989, se oli tulevaisuutta. Ensimmäinen käsillä oleva asia oli magneettiverkon siirtäminen. Siksi tulin tänne. Verkkoryhmä tuli 1989 ja lähti 2002, ja verkkoa siirrettiin syistä, joita olen antanut ja eritellyt teille 20 vuotta. Tarkoitus oli rakentaa matriisi DNA-muutostanne varten. Tämä tosiaankin tapahtui, sillä verkon magneettikenttää siirrettiin tuolloin paljon ja se on "leikannut" DNA-tekijöidenne magneettikenttää. Tämä päällekkäisyys on siirtänyt informaatiota, energiaa ja uutta "kvanttisoitumista" DNA:hanne, mikä on ollut aina "kvanttisesti" valmiina tähän.

Toinen tämän vaiheen asia oli maailmanlopun energian mitätöiminen. Niille teistä jotka ajattelevat, ettei mitään tapahtunut, niin paljonkin tapahtui: tämä planeetta siirtyi toiseen energiaan tuolloin. Yksi planeetan suurimmista poliittisista järjestelmistä kaatui tuolloin eikä palannut - se tunnetaan Neuvostoliittona. Taas kerran sanomme teille, ettei mikään Nostradamuksen nelisäe ennustanut tätä ja tämän pitäisi kertoa teille jotain. Se muutti tulevaisuutta suuresti - kuitenkaan kukaan profeetta ei kuvannut sitä. Jotain sellaista tapahtui, mikä oli poissa linjasta kaiken sen kanssa, mitä teille oli kerrottu. Tämä yksi tapahtuma muutti sodan mahdollisuuden, mitä ei koskaan tulisi. Maailmanloppunäkymää ei yksinkertaisesti tapahtunut. Tarkastelkaa profetiaanne, mutta selkeästi siinä sanottiin, että näin tapahtuisi.

Aloititte sen rakentamisen, mitä kutsumme kristalliverkoksi. Siitä on tullut planeetan tosiaikainen, moniulotteinen verkkomuutos. Olemme selittäneet tätä aiemmin, joten ei ole aika eritellä, mitä tämä tarkoittaa. Mutta tämä esoteerinen kvanttiverkko sallii tietoisuusmuutoksen, mitä teidän on tänä päivänä sovellettava maapallon tosiaikaisesti. Vanhan järjestelmän mukaan teidän oli kuoltava ja mentävä Luomisluolaan, ennen kuin mitään voitiin siirtää kristalliin. Kuitenkin nyt teette sitä kvanttitasolla ollessanne täällä.

Yksi syvällisin ja laajin energia on esoteerinen karma. Muinaiset ihmiset tunsivat sen, puhuivat siitä ja opettivat sitä. Buddhalaiset tunsivat sen, hindut tunsivat sen. Järjestelmä toimi ja se on edelleen käytössä. Mutta te ette tarvitse sitä tässä uudessa energiassa, ja sanoimme 20 sitten, että voisitte mitätöidä kaiken sen karman, minkä kanssa tulitte. Kuulitteko? Tämä on vanha Kryonin opetus, mutta joidenkin teistä täytyy kuulla se taas. Ei ole mitään suunnitelmaa sitä, että tulette kärsimään. Ei mitään. Taaskin kysyn: kuulitteko? Sillä jotkut teistä ovat edelleen kiinni siinä urassa, missä uskotte, että tulitte kokemaan tänne ympärillänne olevaa draamaa. Ette tulleet! Tulitte tänne mitätöimään sen ja olemaan uuden energian majakka!

Suuri muutos on osa heräämistä, mikä mitätöi tämä karmapiirteen. Kerroin teille ensimmäisessä Kryon-kirjassa, että voisitte siirtyä täysin pois tästä karmaenergiasta. "Miksi sitten tulimme?" Taas kerran, tulitte muuttamaan tätä planeettaa ja olette tehneet sen! Tulitte levittämään valoa tänne ja olette tehneet sen! Pysähdyn tähän, koska teidän on tärkeää kuulla se vielä kerran. Teissä ei ole mitään leimaa, missä sanotaan, että teidän on saatava suoritettua tämä tai tuo. Kerroimme myös teille, että tapahtui astrologiamuutos. Oli pakko tapahtua. Ne jotka ajattelevat, että astrologiakierto on staattinen ja ikuinen, unohtavat sen, mikä alun perin luo tuon järjestelmän.

Astrologia on planeetan vanhin tiede, jota pyörittää magnetismi ja painovoima, sillä nämä ovat asioita, jotka muuttavat planeettojen asemaa auringon ympärillä ja antavat energiaa magneetti- ja painovoimajärjestelmälle, mikä sitten tuodaan teille henkilökohtaisesti auringon heliosfäärin kautta [aurinkokunnan gravitaatiokeskipiste]. Tämä sitten limittyy maapallon magneettikentän kanssa, mikä limittyy DNA:nne magneettiominaisuuksien kanssa. Kun siis muutatte yhtä noista ominaisuuksista, yhtäkkiä astrologiajärjestelmän laskelmat ja tekijät osoittavat myös muutosta.

Kun siirsitte planeetan magneettiverkkoa ensimmäisessä vaiheessa, ihmisten astrologiset kartat muuttuivat myös hienoisesti. Kartassa on tapahtunut yhteensä kolmen asteen uudelleenjako. Tässä ei ole kyse kolmen asteen muutoksesta kartassa, vaan sen sijaan tämä merkitsee sitä, että huoneet ovat muotoutuneet yhteensä kolme astetta… yksi aste kenties yhdessä huoneessa, puoli astetta toisessa ja kolmannessa. Jotkut niistä suurenivat ja jotkut pienenivät.

Jos siis olette täällä astrologina ja haluatte tietää enemmän, teidän on tehtävä vähän kotitöitä. Työskennelkää eri tekijöiden kanssa nähdäksenne, mitä elämässä todellisuudessa nyt tapahtuu sen sijaan, mitä vanhojen karttojen mukaan pitäisi tapahtua. Tämä voi ratkaista ongelman ajan ja työn myötä, jotta voitte todella nähdä tosiaikaisesti, mitä energiat ovat verrattuna siihen, mitä niiden pitäisi olla. Tuloksen pitäisi muokata huoneita uuteen uskoon. Kiinnittäkää erityishuomiota Jupiteriin ja sen vaikuttamiin huoneisiin. Se on yksi pääpelaaja uudessa energiassa.

Ensimmäisen vaiheen viimeinen kohta: säämuutos. Kerroimme teille 20 vuotta sitten tästä. Sanoimme, että maan päällä olisi paikkoja, joissa ennen kasvoi viljelykasveja eikä enää kasva. Sanoimme, että joillain alueilla missä ei ole koskaan ennen kasvanut viljelykasveja, kasvaisi nyt. Mitä tämä kertoo teille olevan tapahtumassa? Kyse on merkittävästä muutoksesta planeetan vesikierrossa ja se on alkanut. "Kryon, miksi säätila muuttuu? Mikä henkinen puoli se on?" Ette anna ansiota itsellenne siitä valtavasta energiasta, mitä teillä on ihmiskuntana. Sillä olette nopeuttaneet planeetan värähtelyä jopa sen yli, mitä Mayat sanoivat tapahtuvan.

Aika kulkee nopeammin geologiseen ytimeen verrattuna. Mutta teillä se on suhteellista ja pysyy samana. Täytyykö minun kysyä, miten moni teistä tuntee intuitiivisesti ajan nopeutuvan? Tiedätte näin olevan ja maa tuntee sen. Koette nyt säätilaa, millaista teillä ei olisi ollut ainakaan sataan vuoteen - maan ikuinen kello on edistänyt. Olemme selittäneet tätä ja sen merkitystä aiemmin. Olemme kertoneet teille siitä termistä (maapallon lämpeneminen), jonka olette sille antaneet, ja siitä mitä todellisuudessa tapahtuu, mutta ei ole yleisesti tunnettua, että kyse on jäähtymiskauden edeltäjästä. Nämä ovat ensimmäisen vaiheen piirteitä.

VAIHE KAKSIVaihetta kaksi ovat vuodet 2000-2012. Vaihe yksi oli energiaperustan luomista sille, mitä vaiheessa kaksi ja kolme ehkä saataisiin aikaan. Olette vaiheessa kaksi. Haluaisitteko tietää, mitä olette tekemässä? [Kryon hymyilee] Ensimmäinen kohta on vaikein. Teidän on ymmärrettävä tämä. Kumppanini, etene hitaasti, sillä tämä on vaikea [Kryon puhuu Leelle]

Silloin kun ihmistietoisuus on odottanut jotain yli tuhat vuotta, itse planeettaan rakentuu energia. Kyse ei ole vain tietoisuusodotuksesta, vaan siihen liittyy myös Gaia. Tietoisuus voi ilmentää todellisuuden ja vuoteen 1987 saakka odotettiin massiivista maanmuutosta suunnilleen näille main. Katselitte Mayojen työtä ettekä nähneet heidän oivallustaan, vaan sen väärin tulkitun kauhun, jonka luulitte heidän antaneen teille. Näitte maailmanlopun ja tämä odotus on kuin peitto planeetan pinnalla. Oli paljon tuomiopäiväprofetioita vuodesta 2000 ja odotusenergiaa, jonka myös Gaia jakoi.

Ensimmäinen asia, minkä teette tässä vaiheessa, on maanmuutoksen mitätöiminen. Tuhannen vuoden ohjelmointi kertoo teille, että se muuttuu. Mutta kerron teille tämän: tämän yleisön kaltaisen pienen ryhmän keskittynyt valo estää sitä muuttumasta! Sillä jo tämäkin valomäärä tuo pimeyteen tilaisuuden muuttaa tuota tuomiopäivämahdollisuutta. Tämä on numero yksi… ja muuten, te teette sitä. Mitä tapahtui vuonna 2000? Ajatelkaa. Ei mitään. Nyt tuomion lietsojat ovat siirtäneet painopisteensä vuoteen 2012, ja taas kerran voitte pelätä, jos haluatte… tai muuttaa sen.

Seuraava: sen uudelleen kirjoittaminen mitä pidätte sopimuksena. Tämä on erittäin esoteerinen kohta, sillä se viittaa sellaiseen ajatteluun, että ihmiset tulevat tänne henkisen sopimuksen kera. Enimmäkseen tämä luodaan karmasta, mutta usein jokin myös DNA:ssa "huutaa" teille, miksi olette täällä. Minäpä kirjoitan uudelleen nyt sopimuskäsitteen. Teen sen tätä uutta energiaa varten ja käytän "kysymys ja vastaus" -menetelmää.

"Kryon, onko meillä sopimus jonkin tekemisestä?" Kyllä. "Onko se elinajaksi?" Oli ennen, vanhemmassa energiassa, muttei enää. "No, miten pitkä se on tällä erää?" Päivän! Tunnin! Jokainen päivä tai hetki voitte kirjoittaa sen uudelleen. Joka päivä allekirjoitatte sen tai ette. Se menee umpeen yöllä ja noustessanne ylös aamulla muutatte sen, jos haluatte. Ymmärrättekö, mitä sanon? Kukaan teistä ei tullut tässä uudessa energiassa tekemään mitään muuta kuin yhtä asiaa: olemaan tällä planeetalla Jumalan rakkaudessa ja ohjaamaan itseänne paikkaan, missä voitte loistaa eniten valoa toisille. Siinä se.

Vanhemmat energiat asettavat lineaarisia rajoja henkiselle ajattelullenne. Tulette ja menette ja kiipeätte näitä tai noita tikapuita ja teette sitä tai tätä Jumalan puolesta. Tämä oli luokittelujärjestelmää, joka tuli vanhan energian henkisen historian paksun kuorikerroksen kera. Suuri muutos on osa DNA:n "kvanttisoitumista". Se sallii henkisen tarkoituksen muuttumisen ollessanne täällä. Tämä aiheuttaa hämmennystä monille, jotka heräävät unelmat riekaleina vain tunteakseen, että he ovat epäonnistuneet. Sen sijaan heitä valmistellaan uutta horisonttia varten - kenties sellaista mikä menneisyydessä olisi voitu saavuttaa vain kuoleman ja uudestisyntymän kautta. Mutta nyt he siirtyvät eteenpäin uuden viisauden ja tarkoituksen kera loistaen valoa, mikä auttaa planeettaa tavoin, mitä he eivät koskaan ehkä edes käsitä.

Jos siis tulitte kirjoittamaan kirjan tai olemaan parantaja, älkää voivotelko sitä, ettei näitä asioita tapahdu. Kenties mestaruutenne on aktivoitu uudelleen ja sen sijaan viettekin valoa joka paikkaan, minne menette. Tuo kirja ja parannustyö… ne ovat paljon vähemmän kuin se suurenmoisuus, jota kannatte nyt. Ajatelkaa sitä. Kyse on dynamiikasta, mitä ei löydy pysähtyneestä uskonnon oppijärjestelmästä, ennen kuin se muuttuu - ja se saattaa muuttua!

Sitten on muutos DNA:ssanne. Olemme opettaneet tätä viisi vuotta. En aio kuitenkaan eritellä sitä teille, sillä se on osa menossa olevaa opetussarjaa. Viikko sitten aloimme määritellä niitä kerroksia, joiden kanssa työskentelette tässä vaiheessa. Ne ovat kvanttikerroksia, ne ovat moniulotteisia kerroksia. Kyse on hyvin vaikeasta opetuksesta, koska se porautuu kaiken lineaarisen ajattelun läpi. Sitä ei ole koskaan aiemmin tehty planeetalla. Se alkaa muuttaa ajatusohjelmointinne ydintä - kaikki tämä tapahtuu elämän parantamiseksi.

Toisessa vaiheessa alatte siirtää DNA:n kvanttienergioita. Tässä vaiheessa alatte työskennellä sen "kvanttisuuden" kanssa, mikä teillä on ihmisolentona - ja on aina ollut, mutta se oli horroksessa. Tämä ei ehkä merkitse mitään teille. Se on tämän vaiheen voimallisin ja hämmästyttävin lahja, ja olen puhunut siitä usein. Siksi en aio eritellä sitä taas tässä, mutta kerron teille, että se antaa teille tilaisuuden louhia Akaasisia tiedostoja. Tämä merkitsee sitä, että ihminen voi mennä noutamaan ominaisuuksia, joita hän tarvitsee nykyisen elämän parantamiseen. Ne ovat omia ominaisuuksianne ja olette oppineet ne menneiden elämien kokemuksien kautta. Voitte hakea niitä ja käyttää taas. Tämä antaa täysin erilaisen parantumis- ja ilmentämismallin!

Vanha sielu, tunne ne elämät, jotka olet elänyt. Jos olisi energiavarasto ja voisitte laittaa energian säiliöihin, niin teillä kaikilla on satoja säiliöitä. Mutta kolmen ulottuvuuden toimintamallissa laitatte ne kaappiin ja kutsutte niitä menneiksi elämiksi. Sitten lukitsette kaapin, ikään kuin ette enää koskaan voisi päästä sen sisään. Teette tämän, koska 3D:ssä menneisyys ei ole ulottuvilla. Mutta kvanttitilassa on! Tämä on DNA:n "kvanttisoitumista". Sanoimme teille kerran, että heräämisenne tänä päivänä voi muuttaa menneisyyttä. Alatteko nyt ymmärtää miten? Tietoisuudessanne se, mikä on mennyttä, on poissa. Mutta kvanttitilassa kaikki kokemanne on edelleen täällä. Kun DNA:sta tulee "kvanttisempi", kaikki nämä menneiden elämienne ominaisuudet tulevat esiin käytettäväksenne.

Ollaanpa henkilökohtaisia, ennen kuin jatkamme - vain yksi asia ennen kuin siirrymme eteenpäin. Annamme teille toisen parantumismallin: sanotaanpa, että täällä jollakin tulee kehon pintaan jotain sellaista, minkä haluaisitte eliminoida. Kenties ette ajattele, että tiedän, keitä täällä on. Puhunko sinulle riittävän selkeästi, rakas ystävä?

[Kryon pitää tauon]

Kolmannen ulottuvuuden toimintamallissa toivot, että voisit jollain tavalla parantaa tämän, eikö vain? Haluat ottaa sen kehostasi ja laittaa jotain muuta sisään. Minäpä annan sinulle täysin erilaisen ajatuksen: miksi et vain muunna sitä? Miksi et meditaatiosi hiljaisuudessa puhu DNA:si kvanttitasoille? "Miten teen sen, Kryon?" Tee se korkeamman itsesi kautta, mikä on ollut maisemissa joka elämässä! Käsitätkö sen? Yksi korkeampi itse, monia elämiä. Sinulla on ystävä, joka oli paikalla joka kerta! Sano tuolle korkeammalle itselle: "Etsi minulle elämä, missä ei ollut sairautta ja laita se nykyiseen DNA:hani!" Sillä se on DNA:ssanne, moniulotteisilla tasoilla. Henkilökohtainen Akaasinen tiedostonne on DNA:ssanne! Tuo hitaasti esiin tuo elämä. Korvaa nykyisen DNA:si osat toisen elämän ominaisuuksilla, mitkä ovat myös SINUA… sellaista jonka olet jo elänyt ja ansainnut. Se on edelleen olemassa. "Voimmeko todella tehdä sen, Kryon?" Todellakin, tässä vaiheessa opetamme sitä. Tässä vaiheessa voitte aloittaa prosessin oppiaksenne sen - se on kenties enemmän, kuin olette toivoneet.

"Nyt menee kummalliseksi", sanotte. Aivan! Sillä katsoessanne kvanttilahjoja, niissä ei ole järkeä. Mutta Jumalan rakkaussuunnitelmassa niillä on. Teidän ei tarvitse ymmärtää tehdäksenne sen, rakkaat ystävät. "Kryon, tämä on liian monimutkaista. Tarvitsen luettelon. Mitä teen ensin? Mitä teen toiseksi?" Miksi ihmiset tekevät tätä? Kuka kertoi, että teidän on tiedettävä, miten homma toimii? "No, Kryon, siinä vain on järkeä. Meidän pitäisi tietää jotain siitä, ennen kuin voimme luottaa koko elämämme tälle prosessille." Ai niinkö? Kun siis lähdette tästä huoneesta ja menette autoonne, niin jokainen teistä pysähtyy, kurkottaa penkin alta auton käsikirjan ja tutkii kaikkien osien luetteloa. Niinkö? Ettehän te luottaisi elämäänne järjestelmälle, mitä ette tunne, ettehän? Luulen teidän ymmärtävän tarkoitukseni. Teette sitä koko ajan! Miksi siis te ette luota teitä rakastavan Jumalan toimintaan, kun jo teette sitä auton kanssa, joka ei edes tunne nimeänne? Ymmärrättekö, mitä sanon? Tämä oli vaihe kaksi.

VAIHE KOLME
Vuodet 2013-2025 ovat viimeinen vaihe. Kerron teille, että nämä asiat kuulostavat nyt liian suurille. Ne mitä annan teille nyt, ovat vain mahdollisuuksia, ja saatatte kuullessanne sanoa: "No, nuo ovat vain mahdollisuuksia. Ne ovat liian suuria. Noita asioita ei voi tapahtua." Palatkaa kanssani taaksepäin 20 vuotta. Kaikki vuonna 1989 antamani mahdollisuudet ovat tapahtuneet. Ne tapahtuivat, koska se oli mahdollisuutena. Kyse oli ihmiskunnan tietoisuuden lukemisesta. Niinpä teen sen taas nyt. Nämä ovat Suuren muutoksen viime vaiheen mahdollisuuksia.

Ensimmäinen on ihmisen yhteiskunnallisen ajattelun muutos. Se edustaa työskentely- ja ajattelutapanne energioita. Tällaisia asioita sosiologi tutkisi. Minäpä annan sille toisen nimen: kyse on ihmisluonteen muuttumisesta korkeampaan värähtelyyn. "Kryon, se on mahdotonta. Ihmisluonne on ihmisluonne. Emme voi muuttaa sitä." No, olette jo aloittaneet sen. Alatte siivota rahoituslaitoksianne ympäri maailmaa. Oletteko huomanneet? Rakkaat ystävät, jos joku olisi kertonut teille 30 vuotta sitten, että siivoaisitte rahoituslaitoksenne, olisitte nauraneet. Sillä ettekö tiedä, miten yhteiskunta toimii? Ne voittavat, joilla on rahaa. Pankeilla on kaikki kortit ja niitä pyörittävät korkeassa asemassa olevat. Ne ovat koskemattomia, koska hallituksessa on usein samoja ihmisiä! No, miksi ette kerro sitä heille tänään? Katsokaa ympärillenne, koska jotain on juuri tapahtunut. Ei homma niin toimi, eihän? Mikä saisi aikaan muutoksen? Tietoisuus. Uusi toimintamalli. Voitte nähdä tämän uutisissa.

Tässä on toinen mahdollisuus. Muutos minkä ihmisluonne sallii hallitukselle. "Varovasti, Kryon, älä puhu politiikkaa. Joudut vaikeuksiin." En joudu vaikeuksiin. Aion kehottaa teitä pitämään silmällä johtajia, jotka välittävät teistä. "Tarkoitatko, että politiikka muuttuu?" Se on jo muuttunut. Se on alkamassa. Pitäkää sitä silmällä. Näette vanhan energian diktatuurien poistuvan vähitellen. On mahdollista, että näette sen ennen vuotta 2013. Ne kaikki nimittäin kaatuvat, koska väestön energia ei ylläpidä vanhan energian johtajia. Muistakaa, mistä kuulitte tästä… kummallisessa, esoteerisessa tilaisuudessa, missä joku kaveri tuolissa teeskenteli kanavoivansa. [Kryonin huumoria] Silloin kuullessanne asiasta, tiedätte paremmin, eikö vain? "Kenties siinä oli tosiaan jotain", sanotte. "Kenties se oli todellista", sanotte. Kenties voitte hypätä yli kaikesta tulevien vuosien draamasta ja harkita sitä jo nyt? [Kryonin huumoria taas]

Nämä johtajat kaatuvat. Kaikkialla maailmassa on kehittymässä hitaasti johtajuutta, joka on kansasta välittämisen uutta energiaa. "Tämä on liikaa pyydetty politiikalta, Kryon." Pitäkää sitä silmällä. Tämä on vasta viime vaiheen alkua. Hyvin monia asioita on tulossa. Seuraava liittyy tähän, sillä maa jossa yritetään selviytyä sairaudesta, ei voi ylläpitää korkean tietoisuuden johtajuutta. On vain liikaa vallan ja ahneuden mahdollisuuksia. Mutta sitten kun manner parantuu, kaikki muuttuu.

Seuraava kohta: parannatte mantereen. Pitäkää sitä silmällä. Se alkaa. Pitäkää silmällä merkittävää muutosta Afrikassa. Olemme sanoneet tämän aiemmin, myös tilaisuuksissa joissa puhuin Yhdistyneissä kansakunnissa, kuten niitä kutsutaan. Afrikka ei ole koskaan ollut talouskentän potentiaalinen pelaaja, koska se on ollut sairas. Mitä tapahtuu, kun parannatte mantereen? Minäpä kerron. Yhtäkkiä myös tuon mantereen ihmiset haluavat sitä, mitä teillä on - toimivan hallituksen, rauhaa, uusia koteja, kouluja, sairaaloita ja myös pankkeja, joista voi lainata. Nyt ei ole mitään näistä, ei oikeastaan. Kaikki millä on substanssia, on jostain muualta. Tämä merkitsee sitä, että teillä on manner, joka nousee ja tulee merkittäväksi tekijäksi maapallon talous- ja poliittisen vaikutusvallan näyttämöllä - kokonainen manner jolla on kaikki resurssit ja jolla on myös mahdollisuus yhdistyä yhteisen tarkoituksen hyväksi - paljon samaan tapaan kuin nyt EU:ssa. Annan teille informaatiota ja kun tämä tapahtuu, kehotan teitä taaskin muistamaan, missä kuulitte siitä.

Monta vuotta sitten vallitsevana ajatteluna oli, ettei kenenkään pitäisi pitää Kiinaa merkittävänä pelaajana talousareenalla. Se oli takapajuinen järjestelmä, mikä ei koskaan länsimaistuisi, eikä sillä ollut mitään toivoa liittyä muun maailman talousjärjestelmiin mukaan. Katsokaa, mitä on tapahtunut vain 30 vuodessa. Katsokaa nyt Afrikkaa eri tavalla.

Ja lopuksi, toinen muutos DNA:ssanne. Voisin sanoa joitain asioita, jotka antavat teille vihjeitä. Voi, kumppanin näkee nyt, mitä on tulossa, ja hän sanoo: "Haluaisin olla maisemissa, kun tämä tapahtuu." Hän puhuu nyt minulle ja sanoo, että se on pitkän ajan päässä. Ja hän sanoo: "Kryon, olenko näkemässä tämän? Tiedän, mitä kerrot meille. Tiedän sen olevan tulossa." Ja sanon hänelle julkisesti: voi, olet sinä täällä. En aio sanoa, miten vanha olet, mutta olet täällä.

Kuunnelkaa tätä: jokin DNA:ssanne paljastuu hyvin hitaasti. Kyse on tutkimuksesta, 15 vuoden päästä. Annan teille sille nyt nimen, jotta kehitettäessä osataan kutsua sitä. Lemurialainen koodi. Siinä. Nyt tiedätte. Paljon muutakin tapahtuu. Nyt kun olen antanut teille nimen, pitäkää silmällä niitä, jotka ehkä käyttävät sitä vähän liian aikaisin. Käyttäkää totuuden erottelukykyänne.

LOPPUAJATUKSIA
"No, kaikki nämä asiat kuulostavat upeilta, Kryon. Voivatko ne todella tapahtua?" Eivät ne voi ainoastaan tapahtua, vaan se on syy, miksi sanomme teidän olevan matkalla rauhaan maan päällä. On niitä, jotka vetävät teidät maahan sanoen, ettei sitä voi koskaan tapahtua. Älkää uskoko draamaan. Älkää uskoko niihin, jotka ovat vanhassa toimintamallissa. Ketään ihmistä ei palvele sellaiseen uskominen, että on niin paljon pelkoa, että kuollaan. Se on sopimuksenne: pitää yllä valoa joka maassa, joka kielellä. Monet tekevät sitä, mitä te teette. Tässä on suurempi tavoite kuin vain elää elämäänne ja toivoa selviytyvänne. On tavoite, minkä mukaan olette itse asiassa vastuussa planeetan energian muuttamisesta - yksi päivä kerrallaan - ilossa sekä terveyden ja tarkoituksen kera.

Tässä on tämän päivän viesti ja olemme melkein valmiita. Vain hetki vielä.

[Kryon pitää tauon]

En ole Kryon-opettaja. En ole irrallaan teistä. En ole erossa teistä. Miten voin kertoa teille, kuka olen? Kuljen mielikuvituksessanne ja intuitiossanne. Olen osa musiikkia, jota soitetaan, kun teillä on iloa ja nauratte. Olen osa ydinperhettä, säie joka yhdistää teidät olemuksenne Jumalosaan. Tiedän, kun lähdette tälle planeetalle - kun lähdette minun puoleltani, joka on todellisuudessa kotipuoli. Teidän, kun tulette takaisin, Kunniansaliin juhlimaan sitä outoa siirtymää, jonka olette käyneet läpi hyvin monia kertoja aiemmin - ihmisenä olemisen planeetalla 3D:ssä.

Täällä on ollut niitä, jotka ovat menettäneet ystäviä aivan äskettäin. Itkette, koska he ovat poissa. Haluan kertoa teille jotain. He ovat kunnossa. He ovat enemmän kuin kunnossa. He ovat iloisia. Siirtymä ei ole tuskallinen. He katsovat teihin, pitävät kädestänne ja pyytävät teitä parantamaan sydämenne. Se tapahtuu nimittäin teillekin. Aivan kuin on tapahtunut monta kertaa aiemmin. Voi, tulee se hetki, jolloin käsitätte, että olette valmis ja muistatte - ja muistatte. Silloin näen teidät Kunnianhallissa. Millainen jälleentapaaminen se onkaan! Sitä tapahtuu tällä hetkellä: "Voi, Kryon, miten voit olla kahdessa paikassa kerralla?" Olen useammassa kuin kahdessa paikassa, rakas ystävä. Koska olen verhon toisella puolella kvanttitilassa. Olette kaikki sellaisia, mutta ette muista. Silloin kun ei ole kelloa, ei ole aikaa. Mennyt, nykyisyys, tuleva - kaikki sulautuvat yhteen. Kvanttitilassa ei ole paikkaa. Kun olette siinä, ei ole kovin vaikeaa nähdä luojan kasvoja.

Tiedä tämä, ihmisolento. Sinua rakastetaan syvästi. Ja tämä on Kryonin viesti ja tulee aina olemaan.

Ja niin se on.

Kryon


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
21.3.2009 Madrid, Espanja
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihminen joka ymmärtää oman jumalallisuutensa, ei tarvitse toista ihmistä johtajakseen. Kuulostaa NWO/illuminati-tulevaisuudelta tämä.

Kryon taitaa olla negatiivinen entiteetti. Ei puhu sanallakaan sadonkorjuusta ja keskittyy kaikenmaailman epäolennaisten merkkien tarkkailuun lähimmäisenrakkauden ja itsen ymmärtämisen sijaan.

Harri kirjoitti...

Tarkoititko tätä?
Kaikkialla maailmassa on kehittymässä hitaasti johtajuutta, joka on kansasta välittämisen uutta energiaa.
Kuinka voi toimia yhteinen järjestelmä, jos joku ei koordinoi tekemisiä ?
On pelko peräisiä päätöksiä sekä rakkaus peräisiä.
Nykyinen sieluton yhteiskunta on rakennettu pelkoperusteisesti ja NWO toimii pelkoperusteisesti. Mutta nyt on kysymys rakkauspohjaisesta yhteiskunnasta.
Maailma me luotiin takaperin ja nyt se kääntyy etuperin luomiseksi.
Sadonkorjuu tarkoittaa samaa kuin ylösnousemus, josta Kryon on kyllä useasti puhunut.