tiistai 8. maaliskuuta 2011

Luokaa siitä, missä olette



ARKKIENKELI URIEL: 

Elämäntarkoituksenne on luoda taivas maan päälle, mikä on sen ylösnousemusjakson loppuunsaattamista, mihin liittyy ihmiskunta, maapallo ja kolmas ulottuvuus. Olemuksenne jokainen osa ja koko voimanne toimivat yhdessä, kun se on monien elämienne tarkoitus. Aionien ajan tämä on ollut koko ihmiskunnan kehityspolku. Luotte ylösnousemuksen läsnä olevassa hetkessä, ette menneisyydessä tai tulevaisuudessa, joten teidän on opittava luomaan siitä, missä olette.

Joka kerta kun ilmennätte uuden ja erilaisen todellisuuden, muutatte myös vastaavan energiavärähtelyn, mikä on jonkin pelkopiirteen loppu. Nämä loppumiset auttavat suurempien valomäärien ja korkeampien värähtelyjen tulla osaksi maaenergiaa. Kun tarkastelette elämäänne ja näette puutteita ja virheitä, tietäkää, että nämä havaintomuutokset ovat välttämättömiä luomisprosessin alkamiseksi. Joka kerta kun muutatte näkökulmaanne, muutatte myös maan energiaa. Joka kerta kuin luotte jonkin korkeamman puolen todellisuuteenne, luotte myös tilaisuuden korkeammalle puolelle maan energioissa. Kun tunnustatte, missä olette, ja vaaditte voimanne transformoida todellisuutenne, vaaditte myös hallintaa sen pelkopiirteestä ja vastaava muutos kiirii kautta universumin.

Kolmas ulottuvuus on peili luomis- ja ilmentämisvoimistanne ja tarkoituksenne on luoda taivas maan päälle toteuttaaksenne sen ylösnousemusjakson, missä te ja maapallo olette kumppaneina. Jokainen todellisuuspuoli minkä luotte, on Jumalolemuksenne yksittäinen ilmaisumuoto. Elämänne yksityiskohdat ovat heijastusta valostanne ja peilaavat sitä maailmaan. Joka hetki luominen muuttuu, kun siirrytte kohti sisäistä valoa tai poispäin siitä, siirrytte lähemmäs jumaluuttanne tai etäämmälle siitä ja yhdistytte voimaanne tai irtoatte siitä. Siinä missä olette, teidän täytyy liikuttaa energiaa, luoda korkeampi puoli olemuksestanne ja sallia uusi ymmärrys itsestänne jumalana.

Luominen on elämänpolkunne ilmentämisprosessi. Se heijastaa energiavalintojenne joka hetki. Kun olette tietoinen siitä, että korkeampi ilmaisu on mahdollista, ilmaiskaa aikomukseksenne luoda uusi todellisuus tuossa hetkessä. Älkää kuluttako aikaa arvostellen menneisyyden arvoa. Keskittykää luomiseen tässä hetkessä, koska joka hetki edustaa tietoisuutenne värähtelyä. Elämänpolkunne jokainen yksityiskota on joko maadoittunut karmapolkuun tai luovaan läsnäoloon. Universumissa ei ole voimaa, joka voi luoda elämänpolun puolestanne tai sekaantua sen etenemiseen. Tietääksenne, miten paljon kontrollia teillä on, teidän on nähtävä itsenne kolmannen ulottuvuuden mestarina, Luojan luojana kolmannessa ulottuvuudessa, sillä sitä olette luodessanne taivasta maan päälle.


 
Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 7.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: