lauantai 26. maaliskuuta 2011

TIETÄKÄÄ, ETTÄ MAAILMANNE ON KRIISISSÄ MUTTEI RIKKI



Kirjoitatte historian uudelleen - tämän päivän muutokset merkitsevät kirkkaampaa huomista

Huomautus Selacialta: "Päiväntasauksessa 19.3. meillä oli Kahdentoista neuvoston maailmanlaajuinen meditaatiotapahtuma, mikä keskittyi Japanin ja muiden kriisipaikkojen parantamiseen ympäri maailman. Tämä viesti joka liittyy em. tapahtumaan, keskittyy planeettakriisiimme ja tarvittaviin muutoksiin, jotta voimme luoda uudentyyppisen maailman. Kun luette heidän sanojaan, Kahdentoista neuvosto antaa teille näkemyksiä ja voimakasta energiaa, mikä voi auttaa teitä tekemään seuraavan suuren hyppynne. He pyytävät meitä luottamaan, että meille ja maapallolle on korkeampi suunnitelma. He pyytävät meitä jatkuvasti ponnistelemaan, että pysymme keskuksessamme, vaikka kaikki ympärillämme ovat pelossa ja kaaoksessa. He ovat täällä tukemassa meitä sen tekemisessä ja toistemme auttamisessa. Näin muutamme planeettamme valoon.

Teidät kutsutaan innolla liittymään meihin näissä maailmanlaajuisissa meditointitapahtumissa - seuraava on 14.5. vuosittainen Wesak, jolloin yhdistymme ylösnousseisiin mestareihin, jotka loivat valaistumismallin tälle planeetalle."

Historiallisia hetkiä tapahtuu planeetalla, mitä kutsutte kodiksi. Monet asiat ympärillänne murenevat ja ne järjestetään uudestaan.

Melkein päivittäin saatte muistutuksia energioiden muuttumisesta - joskus myös maan fyysisestä muuttumisesta, kuten tapahtui tässä kuussa Japanin maanjäristyksessä ja tsunamissa.

Vuoden 2011 alusta saakka olette todistaneet lukemattomia muutoksia ja mullistuksia. Teihin kenties eniten vaikuttaneita tapahtumia sattui Japanissa, sen kansan kärsiessä käsittämättömän suuruisesta katastrofista. Kukaan ei olisi voinut valmistella teitä tällaiseen kriisitasoon.

Vaikka ette asuisikaan Japanissa, tunnette ydintasolla, mitä tapahtuu. Tunnette syvästi kärsivien puolesta. Tunnette heidän menetyksensä. Yksi syy siihen, miksi tunnette niin voimakkaasti tästä kriisistä, on, että olette tietoisia siitä, miten yhdistyneitä te ja muut olette. Olette herkempiä ja avoimempia nyt ja tämä merkitsee, että olette tietoisempi muista. Voitte tuntea heidän tuskansa ja välitätte.

Tiedätte, että maailmanne on kriisissä, muttei rikki. Nyt tapahtuvat asiat eivät merkitse maailmanloppua. Myllerrys on merkki vallankumouksellisista ajoista, joita elätte todistamassa. Olette tällä nyt nähdäksenne nämä asiat ja alkaaksenne nähdä itsenne, toiset ja planeetan täysin uudella tavalla.

Te jumalaisina muutoksentekijöinä olette täällä synnyttämässä tarvittavat muutokset. Kuten tiedätte, on monia asioita, jotka eivät tuo sellaista maapalloa, millä haluatte asua. Energia on saatettava takaisin tasapainoon - ihmisten sisällä ja ulkoisesti siinä, miten elämää eletään.
 


Huomattavia planeettaenergioita
Planeetta-asetelmat joita tapahtuu nyt ja seuraavina vuosina, ovat ennenkuulumattomia. Yksi niistä on Uranus-planeetan siirtyminen Oinaaseen 11.3. Jos ette jo eläisi vallankumouksellisia aikoja, yksin tämä asetelma katalysoisi varmasti massiivisia muutoksia.

Tiedätte, etteivät nämä ole tavallisia hetkiä. Varmasti 2011 on merkillepantava vuosi monilla tasoilla. Planeetta-asetelmat ovat vain yksi vaikuttaja, mutta teidän kannattaa ymmärtää niitä ja niiden vaikutuksia itseenne ja kaikkiin rakkaisiinne.

Tässä on vähän taustaa. Ensinnäkin, Uranus on planeetta, joka liittyy sähköisiin ja usein äkillisiin muutoksiin. Uranuksella on taipumus katalysoida löytö- ja keksintöprosessia, mikä johtaa innovaatioihin ja täysin uusiin lähestymistapoihin.

Se liittyy vapauteen ja itsenäisyyteen. Odottamattomia muutoksia ja vallankumouksia voi tapahtua Uranuksen vaikutuksen alaisuudessa.

Toiseksi, Uranuksen siirtyminen Oinaaseen merkitsee toimintaa ja kuten olette nähneet jo parin kuluneen kuukauden aikana, toiminta maailmannäyttämöllä voi tämän asetelman myötä olla nopeaa ja paljastaa kätkettyjä suuntauksia, jotka ovat rakentuneet jonkin aikaa. Näette tätä Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja kaikkialla ympäri maailman.

Mikään noista tilanteista ei tule räjähdysherkäksi yhdessä yössä. Ihmiset maailman joka kolkassa heräävät, haastavat korruptoituneet järjestelmät ja pyytävät muutoksia. Se miltä tämä herääminen näyttää, vaihtelee tekijäjoukosta riippuen, mukaan luettuna tietoisuus, kulttuuri ja sortamisen taso.

Uranus-Oinas-transiitin aikana - joka on seuraavat seitsemän vuotta - vallankumouksista ja kaikenlaisista uudelleenjärjestelyistä tulee ajan tunnusmerkkejä. Todistatte lukemattomia ulkoisia muutoksia ja järkytyksiä.
 


Suurimmat muutokset
Suurimmat muutokset joihin teidän kannattaa kiinnittää huomiota, ovat kuitenkin sisäisiä. Luotte niitä, kun siirrytte korkeampiin energiataajuuksiin. Te jumalaisina muutoksentekijöinä luotte täysin uuden valontäyteisen todellisuuden. Tuo todellisuus syntyy omassa elämässänne, sisäisen transformaatioprosessinne osana. Lisäätte siihen energiaa joka kerta, kun osallistutte rauhan ryhmämeditaatioihin, joka kerta kun meditoitte ja joka kerta kun parannatte jonkin vanhan mallin.

Maailma jossa elätte, muuttuu nyt merkittävin tavoin. Myllerryksen keskellä kuitenkin monet asiat ovat samoja. Vakio on, että joka päivä teille esitellään uusi kangas. Tuolla kankaalla on uusia tilaisuuksia ja uusia haasteita. Päättäkää, että toivotatte tervetulleeksi jokaisen niistä ja hyödynnätte ne korkeimmalla tavalla.

Luottakaa, että henki on kanssanne opastamassa askeleesta toiseen! Luottamus mistä puhumme tässä, ei ole sokeaa uskoa. Se ei perustu taikaan tai taika-ajatteluun. Siinä ei ole kyse voimanne antamisesta jollekin näkymättömälle henkivoimalle - kyse on yhdistymisestä tuon voiman kanssa. Ihmeet ja kvanttimuutokset tietoisuudessa ovat peräisin henkiulottuvuudesta. Kun luotatte tähän ulottuvuuteen enemmän ja yhdistätte sen päivittäiseen elämäämme, ei ole mitään haasteita, jotka ovat liian suuria ratkaistavaksi.
 


Voimanne kirjoittaa historia uudelleen
Historiaa luodaan yksi hetki kerrallaan. Nykyisyys on tulosta historiasta, minkä te ja muut loitte aiemmin. Tulevaisuus tulee menneisyydestä - se sisältää nykyisyyden ja sen, mitä laitatte nyt paikoilleen luodaksenne valontäyteisemmän maailman.

Millään muulla sukupolvella ei ole ollut tilaisuutta muuttaa niin paljon tulevien sukupolvien kohtalosta. Teillä on voima muuttaa se, mikä on rikki. Elätte nyt tehdäksenne tämän. Joka kerta kun lisäätte valoa maailmanlaajuiseen kriisiin, autatte ankkuroimaan uusia energioita planeetalle.

Miettikää, mitä on tapahtunut Japanissa ja Lähi-idässä, ja nähkää ne tilaisuuksina kurkottaa toisia kohti myötätuntoisesti. Japanin kansa joka on nyt kriisissä maanjäristyksen ja tsunamin jälkeen, tarvitsee teidän rukouksianne ja energiatukeanne. He eivät ole vieraita, he ovat sisarianne ja veljiänne, koska kaikki maan päällä ovat yhteydessä ihmisperheeseen.

Myötätunto ei tunne rajoja tai välimatkoja. Teidän ei tarvitse puhua jonkun kieltä tai ymmärtää hänen kulttuuriaan välittääksenne. Tavalliset ihmiset Libyassa ja muualla Lähi-idässä haluavat samoja asioita kuin te - olla rakastettuja ja vapaita sortamisesta. Kurkottakaa heitä kohti rukouksillanne ja luotte kohottavaa energiaa. Älkää ajatelko itseänne vain yhtenä ihmisenä, joka rukoilee, vaan yhtenä maailmanlaajuisessa yhteisössä muiden kanssa, jotka jakavat sydämenne unelmat.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja valollamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
22.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: