torstai 28. huhtikuuta 2011

ELÄMÄ JA KUOLEMA



Päällikkö Joseph
Elämä ja kuolema eivät ole vastakohtia. Ne ovat vain ikuisen elämän eri puolia, mitkä teillä jokaisella on. Te ette lopu fyysisen kehonne "kuolemaan". Jatkatte ikuisesti.

Tätä lukevat tietävät tämän. Jonkun olisi järkeenkäyvää pelätä kuolemaa, jos hän uskoisi sen olevan oma loppunsa.

Mutta kukaan teistä ei usko siihen. Kuitenkin usein pelkäätte kuolemaa. Teidän on ainakin epämiellyttävää puhua siitä.

Ystävät, kuolemanpelkonne estää teitä kokemasta elämän iloa täysin. Kuolema estää teitä elämästä!

Te, korkeampana itsenänne, tulitte tähän elämään selkeänä aikomuksenanne pitää hauskaa. (Huolimatta syntymänne ja sitä seuranneen elämän erityisolosuhteista.) Siihen aikomukseen ei sisältynyt kuoleman pelkääminen.

Siihen ei sisältynyt kuoleman pelkääminen, koska tiesitte, ettei kuolemaa ole olemassa. Mutta teidät aivopestiin ajattelemaan, että se oli olemassa ja että sitä oli pelättävä. Alussa tiesitte, että tulisitte tänne, pitäisitte vähän hauskaa ja sitten suuntaisitte takaisin sinne, mistä tulitte.

Tämä on kaikki osa ikuista kasvuprosessianne. Te ette koskaan lopeta kasvamista. Me täällä hengessä emme koskaan lopeta kasvamista.

Ei ole mitään määränpäätä, on vain matka. Nauttikaa matkasta riippumatta siitä, viekö se teidät fyysiseen muotoon vai siitä pois.

Olette kaikki "kuolleet" monta kertaa. Kuitenkin jatkatte. Kuolema on vanhanaikaista, kuten sanotaan. Se on helpoin asia, mitä koskaan teette, vaikkei fyysinen elämänne olisi ollut helppo.

Ollessanne siis täällä fyysisessä muodossa, ottakaa ilo irti elämässänne. Ottakaa rennosti. Pitäkää hauskaa! Siitä kaikessa vain on kyse.

Kaikki on hyvin.





Ei kommentteja: