perjantai 15. huhtikuuta 2011

TE ETTE TIEDÄ, MITEN SAMMAKKO HYPPÄÄ

Myötätunto ja ykseys ovat planeetan uudet avainsanat.




Tammikuun 8. päivä mies käveli poliittiseen kokoontumiseen ostoskeskuksessa Tucsonissa ja avaisi tulen. Kuusi ihmistä kuoli ja 13 loukkaantui. Kun Kryon tuli Tucsoniin kahden viikon kuluttua, kaupunki suri edelleen ja energia oli täynnä halua saada henkisiä vastauksia. Siksi tämä kanavointi on hyvin erityisesti Tucsonista ja tapahtumista, mitä siellä oli sattunut hiljattain. Otsikko on kummallinen, mutta se viittaa kanavoinnissa annettuun esimerkkiin siitä, miten joskus jos ei ymmärretä perusteita, koko käsite voidaan ymmärtää väärin. Tässä tapauksessa "perusteet" on usein se tapa, millä Jumala toimii ihmisen vapaan valinnan energian kanssa. Sydämemme on niiden luona, jotka menettivät rakkaitaan tuona päivänä.


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Olen paikassa, jota kutsuisitte Tucsoniksi, ja sanon tämän kuuntelijoille ja lukijoille, sillä näen heidän korvansa ja silmänsä kvanttitilassa kanssani nyt ja siitä halua puhua teille - Jumalan kvanttisuudesta, henkisen logiikan arvoituksesta. Sillä se mitä tässä kaupungissa on hiljattain tapahtunut, saattaa jäädä selittämättömäksi useimmille [ampumiset poliittisessa kokoontumisessa Tucsonissa kaksi viikkoa aiemmin].

Ihmiset haluavat vastauksia ja hyvin monista paikoista tulee monia vastauksia, jotka eivät tyydytä ja tämä voi olla myös yksi niistä. Jumalan perustelut karkaavat teiltä kaikilta, koska kokemillenne asioille ei ole lineaarisia syitä. Ne eivät ole ennalta suunniteltuja, koska ei ole mitään ennaltamääräämistä. Ei ollut mitään varmuutta, että tuona päivänä 8.1. tapahtuisi näitä asioita. On sen sijaan vain mahdollisuuksia.

Niinpä jos teillä olisi Jumalan mieli, teillä olisi kerros, mitä kutsuisimme kvanttilogiikaksi, mikä on paljon suurempi kuin mikään, mitä voitte ajatella. Kukaan ihminen ei pysty koskaan ymmärtämään sitä, sillä se on Jumalan mieli. Kuitenkin ihmiset kantavat sisällään Jumalan siemeniä ja myös Luojaenergiaa. Niinpä joskus, vain joskus, voimme antaa selityksiä, jotka eivät ehkä sovi todellisuutenne loogiseen palapeliin, mutta ymmärrätte silti jollain tasolla kaikkien asioiden tarkoituksenmukaisuuden, vaikka teillä ei olekaan Jumalan mieltä. Siitä puuttuu osa, mitä ymmärrätte ja mitä tiedätte. Se menee myös yli siitä intuitiostanne, mitä voisitte mahdollisesti ajatella. Me näemme todellisuutenne kvanttitilassa sarjana mahdollisuuksia, jotka ovat kaikki yhdessä ja tapahtuvat kaikki kerralla. Langat jotka yhdistävä ne, on vapaa valinta, ja näitä ei tiedetä, ne ovat vain mahdollisuuskerroksia.

Siksi tälläkin hetkellä tiedämme mahdollisuuksista, joita voi tapahtua ja joita on sekä positiivisia ja negatiivisia siellä, mitä kutsuisitte tulevaksi ajaksi. Meille se ei ole tulevaisuutta, vaan pelkästään mahdollisuuskeittoa ympyrässä. Niinpä joskus silloin kun näemme ihmisen kera vapaan tahdon ja vapaan valinnan luovan jotain, mitä kutsuisitte tragediaksi, se on meille vain mahdollisuus sillä maalauskankaalla, mitä voisi tapahtua. Ei ole takuita, että se tapahtuu. Alatteko nähdä tässä katalyytin? Se on ihmisen vapaa valinta.

Kuitenkin Hengen logiikkakerrokset luovat usein jotain positiivista siitä, minkä te ehkä näette negatiivisena. On usein tasoittavia energioita, jotka olisivat positiivisia ja hyviä planeetalle, ja tämä on arvoitus edessänne, koska näyttää siltä, että Jumala on mukana näissä asioissa, vaikka Jumala ei ole luonutkaan niitä. Siksi monet sanoisivat: "Jumala on mukana tässä tragediassa. Miten tämä voi tapahtua? Miksi Jumala antaisi tämän tapahtua?" Saamme tämän kysymyksen jatkuvasti ihmisiltä, jotka ovat polvillaan ja kyynelissä surusta: "Jos olisit todella Jumala, et antaisi tämän tapahtua." Mutta se arvoitus edessänne, joka on logiikkanne ulkopuolella, on tämä: Jumala tuntee mahdollisuudet, mutta ei ole mitään ennaltamääräämistä. Ihmiset voivat kävellä suoraan siihen, mitä ikinä he luovat. Kuitenkin koska näemme tämän mahdollisuudet, myös Henki voi luoda jotain sen ympärille.

Henki on kvanttitilassa, missä aika ei etene kuin teillä. Myös päivämäärä oli tuntematon Jumalalle - milloin tuo ihminen päättäisi ottaa aseen ja mennä tuohon paikkaan jostain syystä toteuttamaan tuon mahdollisuuden. Vapaa valinta on Hengen ja ihmisen sääntöjen perusolettamus. Niinpä se mitä kutsuisitte luovaksi energiaksi tai Jumalaksi, toimii ihmiskunnan ja vapaan valinnan kanssa yhdessä. Se on tämän planeetan koe. On aina ollut. Tämä on sen energian ydin, mikä kehitettiin täällä Tucsonissa. Mutta silti ette tiedä, miten se toimii, joten tuomitsette sen täydellisen tietopiirin ulkopuolella, mitä tarvitsisitte sellaisen päätöksen tekemiseen. Katsotte vain 3D:tä, tragediaenergiaa.

Tiedän, että tämä on monimutkaista teille ja paljon siitä on käsittämätöntä, mitä olen sanonut. Sanotaanpa siis, että Jumalan logiikka on oman ymmärryksenne yläpuolella, koska se ei sovi siihen, miten luulette asioiden toimivan.



Hyppäävän sammakon logiikka
Annan teille esimerkin. Tässä on klassinen tarina, mikä kerrotaan logiikkatunnilla myös kouluissanne tänä päivänä. Se annetaan paljastamaan, miten ihmiset usein päättelevät, silloin kun heillä ei ole kaikkea informaatiota tai tarvittavia käsitteitä arvostellakseen.

Tässä on opettavainen tarina. Oli mestarisammakko. Ja tälle mestarisammakolle oli opetettu hyppäämään, kun sen omistaja huusi: "Hyppää!" Oli muodostettu syy ja seuraus. Sammakko hyppäsi joka ainoa kerta, kun omistaja huusi. "Hyppää!"

Tehtiin kokeilu ja esitettiin kysymys: "Mitä tapahtuisi, jos sammakolta poistettaisiin jalat?" Ja se tehtiin. Isäntä huusi: "Hyppää!", mutta sammakko ei tehnyt mitään. Se vain oli paikoillaan. Ei jalkoja.

Siksi kaikki päivän tiedelehdet kirjoittivat kokeilusta ja sanoivat todistetun vakuuttavasti, että "sammakon jalkojen poistaminen tekee siitä kuuron". Tarinan loppu.

Kenties tämä on teistä typerää, mutta ihmiset voisivat itse asiassa tehdä sen, jos he eivät oikeasti tietäisi, miten sammakko hyppää - ja hyväksyisitte sen ja ajan kuluessa siirtyisitte eteenpäin tuon näkemyksen kera. Niin typerää kuin se teistä onkin, se antaa esimerkin siitä, että te ette tiedä sitä, mitä te ette tiedä. Ja siksi logiikkanne ei ole Jumalan logiikkaa. Teillä ei ole Jumalan mieltä, mutta teillä on Jumalan rakkaus. Opitte, sillä Jumalan rakkaus on suuri opettaja.

Istun kehittyneiden sielujen paikassa, ja tiedätte ehkä jo ne asiat, joita kerron teille. Olette jo käsitelleet tämän tragedian ja työstätte sitä jo henkisellä logiikalla. Ymmärrätte jo osan palapelistä edessänne ja olette kaukana edelläni. Mutta on kuuntelijoita ja lukijoita, joiden täytyy kuulla tämä, jotta he voivat saada itsensä siihen pisteeseen siihen, missä te olette ja kääntää sen, mikä näyttää surulliselta ja kammottavalta tapahtumalta, myötätuntoenergiaksi mikä auttaa tätä planeettaa positiivisella tavalla.

Tällä planeetalla on tällä hetkellä energiaa, mikä on erilaista kuin mikään ennen sitä. Täällä alkaa tapahtua asioita. Jos olette olleet valpas ja neuvokas ja tehneet muistiinpanoja, olette panneet merkille näitä asioita. Tällaiset tapahtumat, positiiviset tai negatiiviset, näyttävät mutkittelevan kansainvälisellä näyttämöllä, missä kaikki voivat nähdä ne. Se tapahtuu syystä. Asioille on syynsä ja tämä on yksi niistä - jotta voitte nähdä myötätunnon vaikutuksen.

Olemme kertoneet teille, että tälle planeetalle valelevat uutta energiaa muinaisten olentojen kristalliverkon kautta ne, jotka elävät nyt, Harmonisen yhdentymisen päätökset ja 2012-asetelma - kaikki antavat samoja viestejä. Katsokaa itseänne älkääkä hyväksykö näitä asioita riippuen siitä, ovatko ne hyviä vai huonoja, negatiivisia vai positiivisia, vaan hyväksykää ne vain asioina, jotka aina ovat. Katsokaa asioita, joista pidätte, ja asioita joista ette pidä, ja sitten päättäkää, mitä teette niillä. Reaktionne saattaa olla istua meditoimassa tai lähettää energiaa planeetalle tai lähettää myötätuntoa myös sille, joka istuu vankilassa ja jota Jumala myös rakastaa. Mutta tekonne antavat energiaa verkolle ja ohjeistavat sille, mitä haluatte ja mitä ette halua. Tämä on kvanttiprosessi, missä tietoisuutenne on mukana kirjoittamassa verkkoon, minkä uskotte sopivaksi ja minkä ette, ja antamassa energiaa sille, mitä päätätte luoda tulevaisuudessa.

Teillä tapahtui jotain lokakuussa ja muistatte sen hyvin pitkään. Kolmekymmentäkolme kaivosmiestä tuli ulos maan sisältä ja muutaman tunnin ajan koko maapallo juhli 33 elämää. Rakas ihminen, tässä on esimerkki jostain, mitä olette nähneet vain muutaman kerran aiemmin. Maapallo voi generoida myötätuntoa ilman ihmisten kuolemaa. Se on hyvä uutinen. Se on myötätuntoinen uutinen. Se esittelee yhdistyneen perheen kauniisti. Ja numero 33 esiintyi uudestaan ja uudestaan: 33 kirjainta viestissä, heidät saatiin ulos 33 tunnissa ja 33 miestä. Ja kysytään, mitä 33 merkitsee. Mitä se voisi mahdollisesti merkitä? Olemme kertoneet teille monta kertaa, että 33:n numerologinen merkitys on Kristuksen myötätunto.

Tämä esitettiin edessänne hyvin graafisesti, jotta voisitte katsoa sitä. Se ei ole virhe. Se on oppitunti ja oppitunti on tämä: voitte saada aivan yhtä paljon huomiota ja luoda aivan yhtä paljon myötätuntoa jollain kauniilla kuin jollain traagisella. Ja tämä on uutta tälle planeetalle.

On useita perusolettamuksia muistutettavaksi teille ja ne ovat uusia. Ensimmäinen on, että näitä asioita kohdevalaistaan teille tästä eteenpäin. Niin ei ole tapahtunut ennen. Menneisyydessä tämä tapahtuma olisi itse asiassa voinut jäädä paikalliseksi, mutta se ei jäänyt. Se tapahtui syystä ja näytän sen teille hetken kuluttua.

Annan teille muutamia asioita ajateltavaksi: kaiken tämän synkronsimi. Tässä on toinen perusolettamus. Valotyöntekijän myötätunnolla on vähintään kymmenkertainen energia auttamaan planeettaa kuin sellaisen myötätunnolla, joka ei ole vanha sielu. Jos siis aiotte tehdä myötätuntoisen teon tällä planeetalla, antakaa sen tapahtua siellä, missä on paljon valotyöntekijöitä. Ymmärrättekö? No niin, Henki ei luonut tätä Tucsonin tragediaa, mutta koska Henki tiesi sen mahdollisuudesta, oli synkronistisesti tietynlaisia asioita, jotka toimisivat planeetan puolesta. Te ette tiedä, miten sammakko hyppää. Kuulostaa siltä, että Henki suunnitteli tämän kaiken, mutta emme suunnitelleet.

Minäpä kerron teille säännöistä. Ennen kuin edes puhumme tuosta tapahtumasta, puhun Jumalan säännöistä.

Jumala rakastaa kaikkia ehdottomasti - sääntö numero yksi.

Numero kaksi, Jumala ei rankaise ihmiskuntaa. Tämä kaupunki ei tehnyt mitään väärää. Mukana olevat ihmiset eivät tehneet mitään väärää. Kuitenkin ihmiset haluavat mennä polvilleen syyllisenä ja sanoa: "Mikä olisi luonut sellaisen asian takapihallemme, ihmisillemme, lapselle, uskonnolliselle johtajalle?" Ja mitä sanoisitte niille kuudelle, jotka eivät ole täällä enää? "Mitä teimme väärin ja miksi me?" Se on aina kysymyksenä, eikö vain? Ja niin vääntelette käsiänne ja pyydätte vastauksia. Koska tiesimme vapaasti valitsevan ihmisen mahdollisuuksista tehdä, mitä hän teki, meille ei ollut kovinkaan vaikeaa toimia sen kanssa. Emme voineet estää tuota ihmistä emmekä koskaan tee sitä. Emme estä ketään ihmistä yhtään sen enempää, kuin olisimme voineet estää niitä, jotka nousivat lentokoneisiin ja lensivät niillä rakennuksiin, joissa 3000 ihmistä kuoli kamalan kuoleman - murskautuivat. Se haavoitti kansan sydäntä! Ja monet huusivat: "Olisit voinut estää heitä." Voi, ihmiset sanovat: "Henki, olisit voinut estää heitä." Te ette tiedä, miten sammakko hyppää.

Tämä teidän pitäisi tietää. Ihminen, vapaa valinta voittaa aina Jumalan teot. Mutta koska tiesimme, että se voisi tapahtua, meillä oli synkronistisesti 11.9. valmiina ne, joilla oli kamerat. Synkronistisesti kaikki vangitsivat sen. Synkronistisesti koko kansa voisi osallistua myötätuntoon, mikä meni suoraan kristalliverkkoon, joka ei ole enää koskaan entisensä. Ja ne 3000 tiesivät New Yorkissa ja niin tiesivät ne kuusi Tucsonissa.

Seisoessamme verhon toisella puolella vuosia sitten teidän aikaanne näimme mahdollisuuden. Näimme mahdollisuuden siitä, mitä myös nuo syntymättömät tekevät! Ne ovat vain mahdollisuuksia, mutta ne ovat todellisuuskeitossamme, kvanttisuudessamme. Te ette tiedä, miten sammakko hyppää, joten te ette voi käsittää, miltä tämä kaikki näyttää. Kyse ei ole ennaltamääräämisestä. Sen sijaan kyse on alttiudesta. Olette alttiita seuraamaan karmapolkua, sillä se energia, mikä saa teidät tulemaan maan päälle niiden vanhempien kera, jotka teillä on, sen tasapainottomuuden kera, mikä ehkä tapahtuu ja niiden tekojen kera, mitä on ehkä tuloksena, työntää ihmisen valintaa. Ja tiesimme sen. Tiesimme sen, ennen kuin hän edes syntyi.

Tämä merkitsee, että tasolla, mitä te ette voi käsittää, tiesimme ne, jotka menivät tuona päivänä saamaan luodit. He tiesivät myös! Eivät tietoisesti, mutta kvanttisesti. Puhuin heille, ennen kuin he tulivat tänne. Tiesittekö sen?

Sanoin heille: "Tässä on mahdollisuus. Näetkö? Olet osa Jumalaa nyt, sinusta on kohta tulossa ihminen ja annat pois voiman ja kaiken tiedon, mitä sinulla on. Kuitenkin haluat mennä sinne taas kerran ja palvella tätä planeettaa. Melkein sokeana niille ulottuvuuksille, jotka tunnet erittäin hyvin täällä, toimit vain 3D:ssä ja juokset päin seiniä, jotka ovat paksuja draamasta, väärinymmärryksestä ja kuolemasta. Katso mahdollisuutta! Et ehkä kestä pitkään." Henki kysyi 9-vuotiaalta: "Rakkaani, sinulla on ehkä vain yhdeksän vuotta, kenties vähän enemmän. Haluatko todella ottaa tämän riskin?" Ja tiedätte, mitä hän sanoi minulle: "Jos se auttaa planeettaa, teen sen."

 
Miksi Tucson?
Haluan tehdä toteamuksen, jotta ymmärrätte tämän, sillä yksi kysymys on: "Milloin voimme oikeasti aloittaa Tucsonin parantamisen? Milloin voimme sanoa, että olemme kääntäneet sivua ja nyt parannumme? Olemme surreet tarpeeksi ja nyt olemme valmiita parantamaan nämä maat ja nämä sydämet ja kaiken - milloin se alkaa?" Kerron teille ja ymmärrätte. Se alkoi 8.1.! Tämä tapahtui, jotta maapallo saisi myötätuntoa kansainvälisellä näyttämöllä siinä määrin sitä kohtaan, mitä tapahtuu täällä, että se auttaisi rauhaa tulemaan maan päälle nopeammin. Ja mietitte, mitä nuo kuusi lähtenyttä haluavat kertoa teille? Tiedän, sillä he ovat täällä kanssani nyt. He ovat toisella puolella nyt, katsovat teitä ja sanovat teille: "Teimme oman osamme. Tehkää siitä sen arvoista. Me astuimme suoraan sen keskelle."

Miksi Tucson? Miksi täällä? Voi, rakkaat ystävät, kuunnelkaa tämän synkronismia ja ymmärtäkää. Tämä on parannuspaikka. Tämä on puhdas paikka. Alkuperäisasukkaat tekivät tämän sellaiseksi. Tämä on kallis paikka. Esi-isät tunsivat mahdollisuudet täällä ja itse maan puhtauden, turmeltumattomuuden. Se voisi ottaa vastaan tämän tragedian ja se voisi mennä siihen arvokkaalla tavalla estämättä mitään ja tahrimatta maata, sillä maa on jo pyhä.

Vajaan viikon kuluttua keräännytte kansainvälisesti kunnioittamaan jalokivien kauneutta [Tucsonin jalokivinäyttely]. Tällä on taitelijasiirtokunta! Siellä tapahtuu kauniita asioita. Se on koti kirjailijoille, joilla on kirjoja rakkaudesta. Siksi se tapahtui Tucsonissa. Koska se tapahtuu viisauden kattilassa ja esi-isät ovat täällä vahvistamassa sen, mitä sanon.

Rakas ihminen, te jotka istutte tässä huoneessa, olette osa esi-isien energiaa. Jotkut teistä ovat omia esi-isiänne, kun istutte täällä, ja tiedätte, mistä puhun. Näissä sanoissa on viisautta. Jos tämä tragedia tapahtuu jossain, niin antaa sen tapahtua täällä, sillä tällä on viisauden energiaa ja tämä kaupunki pystyy generoimaan myötätuntoa, mitä mikään muu paikka ei ymmärtäisi. Sillä ne jotka käsittelevät taidetta, musiikkia, kauneutta, ääntä ja valoa, ovat viisaita vanhoja sieluja ja täällä on heitä paljon!

Minäpä annan teille jotain ajateltavaa ja pääsen juuri elefanttiin huoneessa? Oliko se poliittista? Sillä ei ole merkitystä. Te ette voi antaa tuomiota tai syytöstä eikä Henki anna sitä, mutta tässä on mielenkiintoinen tosiasia. Ampujan valitsema kohde ja poliittinen osuus tässä tragediassa toi presidentin tänne. Sitten se oli kansainvälistä, eikö vain? Siten siitä tuli hetkeksi koko planeetan myötätuntoa eikä vain Tucsonin tai edes USA:n. Näettekö, mitä tapahtui? Emme voineet kontrolloida ampujaa emmekä koskaan tekisi sitä. Vapaa valinta. Mutta siihen liittyvässä synkronismissa autoimme. Te ette tiedä, miten sammakko hyppää, ja jotkut teistä ovat edelleen hämmentyneitä.

Haluan viedä teidät takaisin vuoteen 1999 osoittaakseni, miten epätavallista tämä on. Vuonna 1999 kaksi nuorta miestä käveli kouluun Coloradossa ja heillä oli aseet. He ampuivat luokkatoverinsa ja paljon useampia kuin kuusi ihmistä kuoli. Voitteko kuvitella olevanne vanhempi tuona päivänä? Lähetätte lapsenne kouluun ja odotatte hänen palaavan kotiin. Mutta hän ei palannut. Suru oli suurta ja myötätunto oli suurta ja tragedia oli nähtävissä, kuitenkaan presidentti ei käynyt. Alatteko nähdä tämän?

Vuonna 2006 erittäin tasapainoton mies käveli kallisarvoiseen paikkaan, Amishien kouluun, ja tappoi lapset. Ei voisi olla suurempaa ristiriitaa kuin tämä. Amishit ovat jo pyhiä, myötätuntoisia, lempeitä ja harmonisia ihmisiä. Sisään kävellyt oli puhdasta pahuutta heille ja koko yhteisö hoiperteli surusta, kuitenkaan presidentti ei käynyt.

Tätä siis olen kertomassa teille: se tapahtui poliittisesti keskinäyttämöllä. Näin tapahtui yhdestä syytä: jotta se mitä eräs ihminen teki täällä vapaasta valinnasta, saisi aikaan myötätuntoa planeetalle. Tämä luo energian, mikä on paljon suurempaa kuin mikään tragedia, jonka voitte kohdistaa siihen. Ja tämä on Jumalan logiikkaa.

"Mutta Kryon, jos Henki tiesi sen, niin se oli osa kaikkea tätä." Te ette tiedä, miten sammakko hyppää. Ja tuo fraasi merkitsee vain, että tähän kätkeytyy niin paljon asioita, että te ette pysty omaksumaan sitä ihmisen logiikalla tai edes rakkaudella. Kvanttienergia on sellaista. Se vaikuttaa kaoottiselta, kun todellisuudessa se ei ole lainkaan sitä. Tässä on tosiaankin järjestelmä.

Surette niitä kuutta, jotka lähtivät luotanne. Surette Patrician poikaa, joka lähti luotanne. Ja kaikki tulevat takaisin nopeammin, kuin ajattelette. [Kryon kunnioittaa tässä tucsonilaisen kirjailijan, Patricia Cota Roblesin poikaa, joka kuoli juuri ennen tragediaa.]

Kun nämä sielut palaavat, he kasvavat energiassa, mitä he auttoivat luomaan sen myötätunnon vuoksi, jota tunnettiin heidän lähtiessään. Tämä on Jumalan logiikkaa ja kyse on hitaasta rauhan luomisesta maan päälle. Kyse on siitä, mitä luotte ja mikä muuttaa todellisuutenne toimintamallia. Myötätunto on avain. Niin, ihmisolento, mitä aiot tehdä sillä?

Viime viikolla annoin teille viestin vuoden 2011 mahdollisuuksista. Ja tässä huoneessa olevia osallistui siihen. Aion toistaa jotain siinä sanomaani, sillä teidän täytyy kuulla se ja se liittyy politiikkaan. Näyttäisi intuitiiviselta jokaiselle ihmiselle tässä huoneessa, että saavuttaaksenne sen, mitä teette amerikkalaisina kongressissa, teillä on oltava vähintään kaksi puoluetta. Sillä näin on aina ollut - punaiset ja siniset.

Mitä jos kertoisin teille, että tulee aika, jolloin ei ole puolueita? Ehkä sanoisitte sitten: "No, se on mahdotonta, Kryon. Koska et ole ihminen, et tiedä, miten rahoitus toimii." Sanotte ehkä: "On oltava puolue, joka saa vallan kerätä rahaa niille, jotka eivät voi, ja sitten rahoitus levitetään ja sillä tavalla toimimme. Jos ei ole puolueita, ei ole rahoitusta. Kukaan ei mainostaisi eikä ketään valittaisi."

Ai, niinkö?
Oletteko tietoinen siitä, että teillä on tällä hetkellä presidentti, joka valittiin internetissä? Hän tajusi sen. Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, on paljon rahoitusta. Muutama dollari täältä, muutama dollari sieltä. Te puhutte miljoonille samanaikaisesti, he puhuvat miljoonille samanaikaisesti. Se on uusi kommunikointimalli. Nuoret ihmiset tietävät kaiken siitä ettekä te voi estää sitä. Pitäkää silmällä lisäasioita tästä uudesta toimintamallista.

Se on maailmanlaajuista kommunikointia, yksi ihminen kerrallaan. Sillä ei ole merkitystä, miten monta lakia säädätte, eikä sillä ole merkitystä, mitä päätätte siitä, kuka on ohjaksissa - te ette voi estää sitä. Se on nyt ulkona säkistä ja nuorten yhteisöt aikovat kommunikoida. Näin poliitikot aikovat kommunikoida teille - kirjaimellisesti tulla kotiinne hologrammimuodossa selittäen omaa asemaansa, yksitellen ilman puoluetta. Silloin voitte valita heidät kongressiinne ilman puoluetta ja he istuvat tuoleissaan ilman jakautumista eikä ole "käytävän toista puolta".

Ja sitä, ihmisolento, kutsutaan ykseydeksi ja siinä on toimintamalli, mitä ette pysty edes kuvittelemaan. Ja se on suunnitteilla. Ja sitten teillä on kongressi, mikä toimii yhdessä ja saa asioita tehtyä ilman nykyistä kaksinaisuutta.

Myötätunto ja ykseys ovat planeetan uudet avainsanat. Tucson on osa sitä. Haluan onnitella niitä tässä huoneessa, jotka jo tiesivät kaiken tämän, jotka ovat tehneet näitä palapelejä 8.1. saakka ja jotka ovat parantaneet maata ja lähettäneet myötätuntoa niille, jotka jäivät. Täällä on rakkautta. Täällä on tarkoituksenmukaisuutta. Työstätte kaikki samaa palapeliä ja tulee päivä, jolloin ymmärrätte sen kaiken.

Silloin kun näen teidät verhon toisella puolella lyhyesti, ennen kuin palaatte planeetalle, te tiedätte, miten sammakko hyppää. Tuolla kallisarvoisella hetkellä katsomme toisiamme ja hymyilemme ja te sanotte: "Lähetä minut takaisin. Minulla on työtä tehtävänä." Tiesittekö, että siksi olen täällä? Kryon on olemassa selittääkseen näitä asioita vanhoille sieluille. Annan teille näitä asioita puhtaassa rakkaudessa. Tässä ei ole mitään ehtoja riippumatta siitä, uskotteko minua tai ette. Riippumatta siitä, uskotteko tämän aidoksi kanavoinniksi vai ette, oletteko kanssani samaa mieltä vai ette, näen Jumalan teissä. Ja se on riittävän hyvä minulle.

Se on riittävän hyvä minulle.

Ja niin se on.

Kryon


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
22.1.2011 Tucson, Arizona
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Ei kommentteja: