maanantai 11. huhtikuuta 2011

UUDISTUMINEN JA UUDESTISYNTYMÄ - INTEGROITUMINEN SUUREEN MUUTOKSEEN, SIIRTYMINEN MYÖTÄTUNTOON SEKÄ SOLAARIVALOAKTIVOINTI


Rakkaat, maapallo on muuttunut, tämä ei ole sama vanha maapallo, mikä teille on tuttu. Asioiden tekotapa ja säännöt ovat muuttuneet. Ne jotka jatkavat omien itsekkäiden etujensa ja ahneuksiensa tavoittelemista, huomaavat, etteivät he yksinkertaisesti menesty. Maan uusi tietoisuus tietää, että yhteistyö ja kaikkien eduista välittäminen luovat hyvinvointia ja harmoniaa


Rakas valoperhe, olette tosiaan kokeneet suuren muutoksen planeetallanne, kun olette vaihtaneet vanhalta kolmannen ulottuvuuden aikajanalta uudelle viidennen ulottuvuuden aikajanalle ja tulevaisuuden uuteen maapalloon. Tämä muutos ei ole ollut vain käsite- tai havaintotodellisuutta, vaan myös kirjaimellinen muutos maan liikeradassa - ei vain auringon ympäri, vaan myös suhteessa suureen keskusaurinkoon tai galaktiseen keskukseen.

Jos tiedemiehenne pystyisivät mittaamaan sellaisia asioita, he näkisivät, että maa on uudessa linjassa suhteessa aurinkoon ja suureen keskusaurinkoon. Tämän vaikutuksena maan kiertorata on siirtynyt tuhoon johtavalta vanhalta aikajanalta, linjaan jatkuvan luovan ilmentämisen uuden aikajanan kanssa, mikä on harmoniassa jumalaisen tahdon ja jumalaisen luovan älykkyyden kanssa.

Rakkaat ystävät, aika on neljännen ulottuvuuden olemus ja jotta planeetta voitiin siirtää "aikavaiheiden" läpi uudelle viidennen ulottuvuuden aikajanalle, planeetan oli muututtava. Tämä muutos tuntui maapallollanne hyvin kirjaimellisilla tavoilla, kun maan muuttuminen aiheutti myllerrystä, joka tunnettiin ja joka aiheutti painetta paikoissa, missä maalla on "poistoventtiilit" ja joka tunnetaan Tyynenmeren Tulirenkaana.

Nämä intensiiviset muutokset jotka kaikuivat monilla tasoilla ja monien ulottuvuuksien läpi, olivat hyvin vaikeita maapallolle ja sen ihmisille. Japanissa aiheutui valtavaa vahinkoa ja henkien menetystä ja ympäristövahinko jatkuu. Rakkaat ystävät, tietäkää, että valon enkelivoimat työskentelevät jatkuvasti auttaakseen vahinkojen rajoittamisessa ja uusien apu- ja myötätuntopolkujen luomisessa työskentelemiseksi Japanin ihmisten kanssa heidän uudelleenrakennuksessaan.

Mutta tiedämme, että liian monet tunsivat tämän uudelleenlinjautuisen "hytkähdyksenä" omassa todellisuudessaan. Jotkut teistä tunsivat tulleensa "leikatuksi irti" korkeammasta opastuksestaan tai kokivat vaikeita olosuhteita, kun oma elämänne linjattiin uudelleen maan uuden liikeradan kanssa. Rakkaat sielut, tiedämme, miten vaikeaa tämä on ollut ja miten jotkut teistä ovat tunteneet olevansa hukassa ja että teitä on vain työnnetty liian pitkälle. Mutta pyydämme teitä tietämään, että tämä muutos on vaihtanut maapallon polkua täysin. Aikanaan näette, että elämä maan päällä on uudistumis- ja uudestisyntymäprosessissa ja että asiat alkavat tulla helpommiksi tulevina aikoina.

Yhdistytte korkeampien opastuskanavienne, maapallon ja toistenne kanssa tavalla, mikä on syvempi, selkeämpi ja merkityksellisempi. Tunnette uusia luovan energian aaltoja ja iloa, mikä nostaa teidät uuteen kasvun ja henkilökohtaisen ja yhteisöllisen kehityksen vaiheeseen. Tietysti tapahtuu edelleen muutoksia, kun maan polkua "rukataan" varmistamaan harmonia uuden maapallon aikajanan kanssa, mutta näihin suhtaudutaan tyynesti, kun siirryitte tämän merkittävän muutoksen läpi, mikä alkoi joulukuun päivänseisauksessa 2010 ja saatiin loppuun maaliskuun päiväntasauksessa 2011.

Rakas valoperhe, uudet energiat joita tulvii planeetalle, ovat loistavia ja kauniita ja täynnä uuden Shekina-valon, jumalaisen rakkaus- ja myötätuntoenergian säteilyä. Ja rakkaat ystävät, sanoisimme, että tämän siirtymäprosessinne aikana on erittäin tärkeää, että harmonisoidutte näiden tulevien energioiden kanssa ja sallitte niiden aktivoida ja integroitua syvällä energiassanne ja fyysisessä kehossanne.
 


Myötätunnon ja ehdottoman rakkauden avaimet - jumalaisen feminiinivalon lahjat 

Rakas valoperhe, olemme sanoneet aiemmin ja sanomme taas, että myötätunto on avain elämiseen harmoniassa korkeamman tietoisuuden ja uuden todellisuuden kanssa. Myötätunto on jumalaisen Shekina-feminiinienergian korkein muoto ja se sisältää armon, kauneuden, tyyneyden ja ehdottoman rakkauden energiat.

Ehdoton rakkaus - rakastaminen ilman odotuksia tai vaatimuksia yhdistettynä myötätuntoon - saa aikaan voimakkaan parantamisen ja luovan ilmentämisen energian, mikä voi luoda ihmeitä.

Japanin tapahtumat olivat teille tilaisuus siirtyä armon ja kauneuden jumalaisiin feminiinipuoliin ja yhdistyä myötätuntoon ja rakkauteen, mikä huolehtii ja hoivaa tarpeessa olevia.

Rakkaat ystävät, vanhan maapallon vanhassa energiassa oli yleistä, että ihmiset keskittyivät itseensä ja omiin tarpeisiinsa ja pyrkimyksiinsä eivätkä miettineet, mikä oli tarpeellista toisille tai yhteisölle kokonaisuutena. Tässä uuden maapallon uudessa energiassa alatte huomata, että asiat ovat nyt erilailla ja että ne jotka kukoistavat, ovat tietoisia toisten tarpeista ja pyrkimyksistä paikallisessa ja maailmanlaajuisessa yhteisössään. Viidennen ulottuvuuden ydinolemus on keskinäinen yhteys ja sellaisessa todellisuudessa yhteisöjen tarpeet ja pyrkimykset ja niiden kanssa työskenteleminen tuo iloa ja onnellisuutta sydämeenne.

Rakkaat, maapallo on muuttunut, tämä ei ole sama vanha maapallo, mikä teille on tuttu. Asioiden tekotapa ja säännöt ovat muuttuneet. Ne jotka jatkavat omien itsekkäiden etujensa ja ahneuksiensa tavoittelemista, huomaavat, etteivät he yksinkertaisesti menesty. Maan uusi tietoisuus tietää, että yhteistyö ja kaikkien eduista välittäminen luovat hyvinvointia ja harmoniaa.

Tämä uusi havainto elämästä ymmärretään ehdottomalla rakkaudella ja myötätunnolla. Ehdoton rakkaus merkitsee, että annatte rakkautta ilman muita odotuksia kuin korkeimman hyvän palveleminen joka tilanteessa. Myötätunto merkitsee, että tunnette niiden kanssa ja ymmärrätte niitä, joilla on tuskaa ja kärsimystä, ja teette voitavanne heidän tuskansa ja kärsimyksensä lopettamiseksi. Heränneinä olentoina ette aiheuta vahinkoa ja autatte, tuette ja hoivaatte toisia siinä, missä voitte. Tämä on uuden maan tietoisuutta, tämä on polku siihen rauhan ja rakkauden tulevaisuuteen, mikä on kosminen syntymäoikeutenne kosmoksen asukkaina.

Tosiaankin, rakkaat ystävät, tämä asetelma ja meneillään olevat muutokset jotka kulminoituvat joulukuussa 2012, sallivat teidän vaatia syntymäoikeutenne kosmisina valo-olentoina. Siirrytte yli siitä havainnosta, että olette pelkästään fyysisiä olentoja, joilla on henkinen puoli, ja näette, että fyysinen kehonne ja valokehonne yhdistyvät ja teistä tulee tietoinen siitä, että olette valo- ja energiaolento ja että voitte välittää kosmisia valoaaltoja luovan lähteen sydämestä.

Kun alatte tutkia valo-olemustanne tai ihmisenkeliluonnettanne, alatte havaita monia uusi puolia itsessänne ja olemuksessanne. Alatte ymmärtää täydemmin suhteenne aurinkoon energialähteenä ja myös galaktiseen keskukseen niiden kosmisten aaltojen lähteenä, jotka energisoivat evoluutiota ja kasvua ja kantavat Jumalan luovan älykkyyden valokoodeja tai ohjeita. Alatte havaita, miten näitä aaltoja imetään valokehoon ja integroidaan olemukseen ja miten nämä valokoodit toimivat laukaisimina tiettyihin liittymäkoodeihin valokehonne ja fyysisen kehonne DNA:ssa. Silloin kun nämä liittymät aktivoituvat, alatte ymmärtää, että teillä on tiettyä kykyjä ja lahjoja, mutta että näitä voidaan käyttää vain harmoniassa Jumalan luovan älykkyyden ja sen luomisen jumalaisen ydinolemuksen kanssa, mikä edeltää elämää ja perustuu ehdottomaan rakkauteen ja myötätuntoon.


Solaarivaloaktivointi 

Tällä kertaa annamme teille meditoinnin ja aktivoinnin, joka auttaa teitä käsittelemään lisääntyneitä valosäteilytasoja - tulevat ne sitten auringonpurkauksista tai muista lähteistä. Huomaatte, rakkaat ystävät, että seuraavien 18 kuukauden aikana on paljon auringonpurkauksia ja keskitytään enemmän valosäteilyyn.

Viime vuosikymmenellä on tapahtunut valokehon intensiivistä aktivointia solaarivalokoodien lähetyksen avulla. Täydellisen ihmisen alkuperäisen suunnitelman aktivoimiseen sisältyy valokehorakenne. Valokeho on suunniteltu olemaan yhteys ja kanava valolähetyksille taivaallisista lähteistä ja tämän potentiaalin kehittäminen sallii teidän imeä intensiivistä säteilyä vahingoittamatta fyysistä kehoa.

Aktivoituna valokeho imee näitä valosäteilyjä ja välittää ne ympäri valokehoa niin, etteivät ne ole haitallisia fyysiselle keholle. Minkä tahansa voimakkaan valosäteilyn aiheuttama vahinko tulee olemuksen hologrammiin. Voimakas valo aiheuttaa vahinkoa hologrammille ja tämä vuorostaan johtaa fyysiseen ahdistukseen ja sairauteen. Silloin kun valokeho on aktiivinen ja valo imetään sen meridiaaneihin, hologrammi pysyy ehjänä ja valokehosta tulee säteilevämpi ja kauniimpi ja fyysinen keho voi energisoitua ja selkiytyä.

Niin, rakkaat ystävät, annamme teillä tämän meditoinnin ja aktivoinnin:

Istu hiljaisessa paikassa ja sulje silmäsi. Hengitä syvään kolme kertaa ja keskity sitten sydänkeskukseesi. Hengitä taas syvään kolme kertaa ja salli itsesi tuntea syvää sisäistä rauhaa.

Anna nyt energian liikkua alas kehoasi, juurichakran kautta maatähtichakraan jalkojesi alla. Tämä on oma maanvartijahologrammisi tai -kristallisi. Tunne maadoittuvasi ja yhdistyväsi maahan. Anna nyt tuon energian liikkua alas kristallihologrammiin maan keskuksessa ja anna itsesi yhdistyä Äiti Maan syvään rakkauteen ja tukeen. Olet rakastettu, yhdistynyt ja tuettu tällä planeetalla.

Tuo tämä energia takaisin ylös sydämeen. Hengitä syvään kolme kertaa. Anna nyt energian liikkua ylöspäin kurkun kautta, otsa- ja kruunuchakraan. Visualisoi kruunuchakra kultaiseksi lootuskukaksi ja sen jokainen terälehti avautuu aurinkoon. Kun terälehdet avautuvat, niistä tulee valon solaarisäteilyn vastaanottajia. Jokainen terälehti imee valoa ja välittää sen valokehoon. Kun valo välitetään valokehoon, tuosta kehosta tulee säteilevämpi ja kauniimpi ja voit tuntea lämpöä. Hengitä taas syvään kolme kertaa.

Salli nyt energian keskittyä ylös sielutähtichakraan pään yläpuolelle, kristallihologrammiin, mihin sieluenergiasi on keskittynyt. Kuvittele tämä valkoisen valon lootuskukaksi ja sen terälehdet avautuvat vastaanottamaan valolähetyksiä galaktisesta ja kosmisesta auringosta - sateenkaarivalon sykkeitä tulee sielutähtichakraan ja ne jaetaan ympäri valokehoa, mikä saa aikaan sateenkaarivalosykkeitä. Taaskin voit tuntea lämmön nousevan, kun valokehosta tulee säteilevämpi.

Vain salli valon virrata ja tiedä, että tämä aktivointi sallii sinun tulla taivaallisen ja solaarivalon vastaanottajaksi ja ravita valokehoasi tällä valolla tietoisesti.

Tietäkää myös, rakkaat, että tämä sykkivä ja säteilevä valokeho toimii valosuojana ja valon jakajana mille tahansa säteilylle, mitä ehkä kohtaatte ympäristössänne. Sillä valokehonne on osa alkuperäistä suunnitelmaa, jonka tarkoituksena oli yhdistää teidät korkeimpiin valotaajuuksiin, olemuksenne aineellisia puolia vahingoittamatta.

Tuo nyt huomiosi takaisin sydänkeskukseen ja hengitä taas syvään kolme kertaa. Sitten ollessasi valmis voit avata silmäsi.

Tämä aktivointi voidaan tehdä koska tahansa, kun tunnette painetta auringonpurkauksista tai voimakkaasta sähkömagneettiaktiivisuudesta ympäristössänne.

Toivotamme paljon rakkautta ja iloa matkallenne uudessa maatodellisuudessa!



Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Huhtikuun 2011 energiat
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: