sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

HENKILÖKOHTAINEN NUORUUDENLÄHTEENNE




 
Rakkaat ystävät,
Monet teistä haluavat kokea täysin ilon uudesta ajasta tai uudesta maapallosta nykyelämänne aikana maan päällä. Ja niin tulette kokemaan.

Meillä, yhdessä kaikkien näitä aineistoja lukevien kanssa, ei ollut aavistustakaan siitä, miten nopeasti kulkisitte uuden ajan siirtymän eri vaiheiden läpi. Oletimme, ottaen huomioon fyysisen olemuksenne nykyisen haurauden, että rakentaisitte vain sillan uudelle maapallolle. Niin ei ole tilanne. Olette rakentaneet sillan, monet ovat kulkeneet sen yli ja nyt odotatte ja katselette tuloksia.

Viedäänpä teidät aikaan ennen syntymäänne. Te jotka tulitte vapaaehtoisena tähän äärimmäisen vaikeaan siirtymään, teitte sen hyvin innostuneena - mistä suuren osan ilmaisitte 1960- ja 1970-luvulla. Ottaen huomioon ne rajoitukset, joita olivat muodostaneet aiemmin maan päällä eläneet, oletimme, että maapallon ehdollistuminen ei sallisi teidän mennä sillanrakennusta pidemmälle. Erehdyimme kovasti.

Te seikkailunhaluiset ja rohkeat suurten ikäluokkien edustajat ette ole valmiita tyytymään odotuksiin - mutta milloin olette olleetkaan? Olette tienraivaajia - synnyitte vanhaan aikaan ja poistutte maapallolta uudessa ajassa. Mutta pysyäksenne maan päällä tässä elämässä tarpeeksi pitkään kokeaksenne tämän uuden ajan siirtymän tuloksia, teidän on mitätöitävä monia syvään juurtuneita uskomusmalleja.

Teidän on muutettava uskomustanne, että olette vanha tietyssä iässä ja odotatte rajallista elämää.  Yksikään solu nykykehossanne ei ole ollut teissä syntymästänne saakka. Fyysinen koneistonne hankkiutuu jatkuvasti eroon vanhoista soluista ja luo uusia korvaamaan ne, jotka eivät enää toimi tasolla, joka vaaditaan fyysisen koneistonne ylläpitämiseen.

Miksi te kaikki huomaatte ryppyjä ja harmaita hiuksia suunnilleen samassa iässä? Miksi fyysisiä vaivoja ilmestyy tietyssä iässä?

Ei ole mitään universaalia totuutta, joka toteaa, milloin hiuksenne harmaantuvat tai harmaantuvatko ne. Tai milloin ryppyjä pitäisi ilmestyä. Tai mitä tahansa muuta ikääntymisvalhetta, johon uskotte.

Varhaisempina aikoina oli yleistä, että 20-30-vuotiailla oli harmaat hiukset ja ryppyjä. Miksi luulette, ettei se ole enää tavallista? Yhteiskuntana aloitte huomata, että ihmiset elivät pidempään, ja näin tapahtui muutos uskomusmalleissa liittyen siihen, milloin ryppyjä, fyysisiä vaivoja ja harmaita hiuksia olisi odotettavissa. On aika tarkastella noita uskomuksia.

Jos tämä olisi luokkahuone, pyytäisimme teitä näyttämään käsillä ne kerrat, jolloin päivittäin saatte stereotyyppisiä kuvia siitä, millaiselta vanhan ihmisen pitäisi näyttää ja miten käyttäytyä. Oletamme teidän ajattelevan elämää kolmessa osassa - nuoruus, aikuisuus ja seniorivuodet. Ja te olette seniorivuosissanne.

Oletteko panneet merkille niiden 40-vuotispäiväjuhlien määrän, joihin on tunkeutunut tavaroita ja vitsejä, jotka kertovat päivänsankarille, että hän on heikentymässä - hautakiviaiheet lisääntyvät. Ettekö te suuret ikäluokat kuitenkin pidä 40-vuotiasta parhaassa iässään olevana? Itse asiassa, eivätkö useimmat teistä näitä aineistoja lukevista tunne olevansa parhaassa iässään?

Ja oikeutetusti niin. Vaikka olettekin ehkä hyväksyneet yhteiskunnan normin harmaista hiuksista ja rypyistä, henkenne ei ole heikentynyt. Tunnette ja ajattelette nuoresti. Se on todellinen ikänne. Eivät ne teennäiset liikkeet ja dementia, mitä kuvataan päivittäin vitseissä, elokuvissa ja muissa tiedonvälitysmuodoissa. Teillä on kontrolli elämästänne, sen jokaisesta osasta - myös ikääntymisprosessista.

Tarjoammeko nuoruudenlähdettä? Kyllä. Sillä kuten Dorothy Ihmemaa Ozissa olisi aina voinut mennä kotiin vain napauttamalla kenkänsä yhteen, te voitte pysyä maan päällä niin kauan kuin haluatte - myös uuteen aikaan.

Jotkut teistä eivät halua pysyä maan päällä tämän siirtymäprosessin aikana. Se on teidän oikeutenne. Mutta te jotka ette voi odottaa, kunnes te ja ympärillänne olevat, myös medianne ja hallituksenne, aktivoivat uuden ajan päivästä toiseen, tietäkää, että voitte. Teidän täytyy vain uskoa sen olevan totta.

Kertokaa soluillenne, että olette nuori ja elinvoimainen ihminen - ja sitten uskokaa se. Uskomuksienne uudelleenohjelmointi luultavasti vie vähän aikaa - ei siksi, että sen täytyy viedä, vaan koska te ette vielä usko sitä mahdolliseksi.

Uuden ajan ilo on, että kaikki on mahdollista, koska olette luoja.

Kenen luulette ohjelmoivan solunne? Kenties on jokin jumala, joka päättää, milloin teistä tulee harmaa ja liikkumaton? Jos tilanne olisi näin, miksi kaikki ihmiset eivät lähtisi maan päältä tai kuolisi samassa iässä? Miksi on joitain hyvin elinvoimaisia 80-vuotiaita ja toiset tuskin liikkuvat tai ovat selväjärkisiä 65-vuotiaina? Kenties ajattelette sen olevan tulosta geeneistä - taas yksi väärä uskomus. Jos geenit olisivat määräävä tekijä, miksi ihmiset nyt elävät yleisesti yli 40-vuotiaaksi, mitä kerran pidettiin vanhana?

Teillä on nuoruudenlähde syvälle juurtuneena uskomusmalleihinne. Sallikaa sen muuttua ja laajentua - ja koette uuden ajan tässä elämässä terveen kehon ja selkeän mielen kera. Sallikaa kehonne tukea nykyisiä yhteiskunnan uskomusmalleja ja vaikka olisitte ylittäneet sillan uuteen aikaan, niin ette nauti siitä täysin odotetun ikääntymisprosessinne vuoksi.

Kontrolloitte elämäänne - ja olette aina kontrolloineet. Kaikkia puolia, myös uskomuksianne. Muuttakaa uskomuksianne ja löydätte nuoruudenlähteen tässä elämässä. Pitäkää yhteiskunnan uskomukset ettekä täysin koe uutta aikaa maan päällä, ellette päätä reinkarnoitua.

Se on teidän valintanne, kuten kaikki elämänne puolet. Olette oma luojanne. Menkää nyt valelemaan uusia solujanne uusilla uskomuksilla ja nauttikaa henkilökohtaisesta nuoruudenlähteestänne. Niin olkoon. Aamen.



Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
19.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Nuori tyttö
pitkät hiukset
letit heiluu
jalat kirmaa
ihmetellen
maailmaansa
katselee
eikä
koskaan
vanhene
solutkin
sen tietää
uudet uskomukset
uuden ajan ilo
***** :)