maanantai 25. huhtikuuta 2011

KYMMENEN OPPITUNTIA ENKELEILTÄ


Todellinen itseni on yhtä Jumalan kanssa


1. ELÄ VILPITTÖMÄSTI
Enkeli sanoivat minulle: "Vietä aikasi tehden toimia, jotka sopivat yhteen korkeimpien aikomuksiesi kanssa. Päästä irti asioista, joista intuitiosi kehottaa sinua luopumaan. Nämä asiat ehkä parantuvat, jotta voit nauttia niistä, tai sitten ne putoavat helposti pois."

Enkelit kehottivat minua luottamaan sydämeeni. He vakuuttivat, että olisin turvassa voidakseni kieltäytyä työstä, joka ei sopinut yhteen todellisten kiinnostukseni kohteiden kanssa. Huomasin pian, että enkelit olivat oikeassa!

2. ON VAIN NYT-HETKI

"Olet kokonainen ja eheä nyt. Älä kohdista silmiäsi siihen, mitä huominen ehkä tuo - se on osoitus siitä, että olet epätäydellinen tai sinulta puuttuu jotain nyt ja että olet eheä, kun jotain ulkoista tulee elämääsi tulevaisuudessa."

Kun enkelit sanoivat tämän, käsitin, että olin elänyt tulevaisuutta varten. Keskityin läsnä olevien siunausteni sijasta siihen, mitä huominen toisi minulle. Nyt teen ajatuksissani joka ilta "kiitollisuusluettelon".

3. KAIKKI RISTIRIITA ON MIELESSÄSI
"Kaikki ristiriita, jonka näet tai koet ulkoisessa maailmassa, on heijastusta omasta egostasi. Todellisuudessa maailma on täydellisessä rauhassa ja heijastat rauhan pelkosi maailmaan. Et halua ratkaista sisäistä ristiriitaasi, mutta haluat kyllä saada sen pois itsestäsi. Niinpä heijastat sen toisiin ihmisiin ja ajattelet, että he aiheuttavat epämukavan olosi. Toiset ihmiset ovat neutraaleja, tyhjiä tauluja ja sinä värität heidät omilla merkityksilläsi ja määritelmilläsi. Sitten reagoit heihin, ikään kuin nuo väritykset ja määritelmät olisivat todellisia. Toiset ihmiset vuorostaan kohtelevat sinua odottamallasi tavalla - se on itsensä toteuttava ennuste."

Kun enkelit selittivät tätä, käsitin, miten usein olin sallinut pelon luoda minulle kurjia aikoja. Mutta minulla oli aina voima valita ne ajatukset ja tunteet, jotka liitän kaikkiin tilanteisiin.

4. PUHDISTA RUOKAVALIOSI
"Kaikella ruualla on värähtely, ja haluat värähdellä niin korkealla ja hienojakoisesti, mihin tunnet virittyneesi. Syö tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, pähkinöitä ja kokojyväviljoja, joilla on korkeimmat värähtelytaajuudet. Vältä lihaa, maitotaloustuotteita, alkoholia, sokeria, suklaata ja kofeiinia, joilla on matalimmat värähtelyt. Ja muista, että kaikkien syömisesi ruoka-aineiden värähtelyt vaikuttavat sinuun kauan sen jälkeen, kun ruoka on sulatettu ja poissa."

Silloin kun enkelit opettivat minulle oppitunnin neljä, ruokavalioni oli jo melko terveellinen. Olin luopunut lihasta, linnusta ja alkoholista. Kuitenkin tilanteen parantamiselle oli vielä tilaa, joten noudatin suojelusenkelieni ruokavalioneuvoja ja omaksuin vegaaninäkemyksen syömiseen. Energiani ja ulkoinen olemukseni paranivat dramaattisesti ja välittömästi! Ilman tunnetta siitä, että minulta riistettiin jotain, terveellisten ruoka-aineiden valitseminen tuntui helpolta ja luonnolliselta.

5. ÄLÄ ANNA SAADAKSESI

 "Päästä irti niiden tulosten hahmottelemisesta, mitä odotat antaessasi. Saat tuloksia antamisestasi. Se on universaali laki. Mutta ei ole sinun tehtäväsi määritellä, miten syy ja seuraus kiertävät. Lisäksi jos odotat jotain vastineeksi, et ole todellisuudessa antanut mitään. Sen sijaan pidät sitä tietoisuudessasi odottaen saavasi jotain, ennen kuin päästät siitä täysin irti."

Taas kerran minua nolotti, kun enkelit näkivät sieluni syvyyksiin. He tiesivät, että olin antelias ihminen. Kuitenkin minun oli myönnettävä, että joskus annoin odottaen saavani jotain vastineeksi. Täysin luottaen suojelusenkeleihini päätin päästää irti kaikista toisille antamiini lahjoihin kiinnitetyistä säikeistä. Melkein välittömästi aloin saada yllättäviä palkkioita, kuten uusia bisnestilaisuuksia ja upeita kokemuksia ystävien kanssa.

6. VIETÄ YKSIN AIKAA LUONNOSSA
"Luonnon äänet ja tuoksut ovat näkymättömiä, joten ne vievät mielesi hengen näkymättömään maailmaan, missä asiat värähtelevät korkeammalla ja nopeammin kuin aine. Luonnossa on parantavia ominaisuuksia. Siellä on myös hyvin todellisia luonnon enkeleitä. Voit pyytää niitä parantamaan sinua. Luonnossa oleminen auttaa sinua omaksumaan maapallon luonnollisen rytmin, ja koska ajoitus ja syklit ovat osa kaikkea, olet enemmän synkronissa elämän rytmin kanssa."

Enkelien kehotuksesta lähdin pois pöytäni äärestä useammin ja aloin viettää lounastaukoni ulkona. Raitis ilma, auringonpaiste ja kukkien tuoksu auttoivat minua meditoimaan syvemmillä tasoilla. Istuin ulkona ja pyysin luonnon enkeleitä ympäröimään minut.

7. IRROTTAUDU AINEESTA
"Kun olet ajatuksissasi kiinni aineessa, pysyt kiinni egomielen tuotteissa ja näin egossa. Ei ole mitään tapaa paeta tätä lakia. Aineessa kiinni oleva mieli on egomieli."

Suojelusenkelini tekivät selväksi, ettei aineellisissa asioissa ole mitään väärää. Aine on heidän mukaansa neutraalia. He myös käsittävät, että meillä ihmisillä on aineellisia tarpeita, kuten ruoka, vaatteet ja suoja. Kuitenkin silloin kun mietimme liikaa aineellisia asioita - kuten jatkuvasti rahaa tai omaisuutta - olemme keskittyneenä alempaan itseemme, korkeamman itsen sijasta.

8. ÄLÄ TUOMITSE

"Tuomitset muut tapana suojella itseäsi, pitääksesi heidät pois luotasi, jottet joudu heidän luokseen ja tule loukatuksi. Mutta olemme kertoneet sinulle, että sinun ei tarvitse ajatella turvallisuuttasi. Olet turvassa, ja ylenmääräinen huolehtiminen turvallisuudestasi voi tuoda pelkäämäsi asian elämään."

Enkelit selittivät, että vedämme puoleemme sitä, mitä ajattelemme. Jos ajattelen pakkomielteisesti fyysistä ja tunnepuolen vaaraa, luon ilmapiirin, missä suurimmat pelkoni toteutuvat. Harjoituksen avulla aloin huomata hetket, jolloin tuomitsin muita ihmisiä. Aloin vapauttaa pelkojani enkeleille ja tunsin, että tapani tuomita hävisi vähitellen.

9. ELÄT SIELLÄ, MIHIN TIETOISUUTESI ON KESKITTYNYT

"Jos ajattelet rakkaudettoman ajatuksen - kilpailemista, kateutta, huolta - tunnet tuskaa. Olet tietoisuutesi ja tunnet sen vaikutukset, minne tietoisuutesi on keskittynyt. Et halua tuskaa. Päätä siksi antaa rakkaudettomat ajatuksesi valoon."

Aluksi tämän oppitunnin kohtaaminen oli minulle tuskallista. Olin aina ajatellut, että ulkoiset olosuhteeni vaikuttivat onnellisuuteeni. Kuitenkin enkeli olivat itsepintaisesti sitä mieltä, että tilanne oli päinvastoin ja että ajatukseni värittivät maailmaani. He kertoivat minulle, että onnellisuuteni ei kääntynyt sen mukaan, mitä minulla oli, vaan sen mukaan, mitä ajattelin.

10. ANNA KAIKISTA ASIOISTA KUNNIA JUMALALLE

"Älä etsi kunniaa itsellesi. Käytännössä kuitenkin silloin, kun annat kunnian Jumalalle, annat kunnian sille osallesi, joka on yhtä Jumalan kanssa. Antamalla kunnian Jumalalle, pysyt poissa egotilastasi ja keskittyneenä korkeamman itsesi tietoisuuteen." 



 


Kirjoittanut Doreen Virtue http://www.starchildascension.org%22%3ehttp//www.starchildascension.org%3Ewww.angeltherapy.com
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Tuo viimeinen kolahti. Ihmeiden oppikurssissakin puhuttiin siitä. Luojuus on Jumalalta - ei minun aikaansaannoksiani. <3 Kiitos muistutuksesta.