maanantai 25. huhtikuuta 2011

SINÄ OLET HENKI ILMAISTUNA

Herätä itsesi kaikelle, mitä todella olet.


Et ole koskaan yksin. Sinulla on aina mukanasi tuo korkeampi ja viisaampi versio itsestäsi, joka on valoa ja rakkautta eikä mitään muuta. Olet aina itsesi kanssa, sen versiosi kanssa, joka on äärettömän viisas ja syvästi yhteydessä kaikkeen, mitä on, ja joka tietää kaiken, mitä tapahtuu ja mitä ei tapahdu ja mitä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan. Tämä itse, tämä ajaton ikuinen itse, on sinä ja sinä olet se.

Voit aina päättää istua hiljaa, sulkea silmäsi ja avata pääsi kruunun. Tunne sitten kurkottavasi ylöspäin, olemuksesi kultaiseen loisteeseen. Tämä kultainen loiste olet sinä. Tämä on ikuinen itsesi, olemuksesi, tietoisuutesi, minä olen -olemuksesi. Tätä sinä olet.

Ja tämä elämä, jota elät täällä, tämä ilojen ja surujen, odotusten ja saavutusten, antamisen ja saamisen elämä, tämä elämä tuon itsen heijastama varjouni. Aina kun alat yhdistyä liian läheisesti tähän varjo-olemiseen, kun tunnet sen vaatimusten olevan sinulle ylivoimaisia ja pelkäät tulevaisuuttasi, niin on hyvä aika muistaa, ettet ole yksin. Silloin on hyvä aika yhdistyä siihen laajaan älykkyyteen, joka on sinua varten.

Ja siellä syvällä ja yhdistyneenä oman sieluitsesi olemukseen, minä olen -olemukseesi, Jumalaan joka olet, voit tuntea rakkauden taas virtaavan ja korvaavan pelon ja epäilyksen. Voit taas tuntea sen lämpimän ja rakastavan olemuksen, joka olet. Sillä olet oma luomuksesi, ja sellaisena olet myös tässä ajattomassa ikuisuuden tilassa, koska se on todellisuus, totuus ja aito sinä, ja tämä täällä on vain sen heijastusta.

Mikä on tämä ikuinen hehku, tämä valo-olento, joka sinä olet? Se on myös heijastus, pieni hitunen hehkuvasta jumalasta, kaikkeudesta, suuresta ja laajasta yhteydestä, perustilasta ja korkeimmasta tilasta, olemisesta ja ykseydestä, mitä on. Ja koska olet tätä korkeampaa sieluitseä ja tämä korkeampi sieluitse on kaikkea, mitä kutsutaan Jumalaksi, niin olet syvästi yhteydessä kaikkein korkeimpaan, laajimpaan ja syvimpään, virtaavaan, liikkuvaan ja kuitenkin aina vakaaseen itse olemassaolon ytimeen.

Koska tahansa voit olla vain hiljaa ja yhdistyä tähän kaikkeen. Sillä se on sinä ja sinä olet se. Siinä ei ole mitään eroa. Sinä olet Jumala ja Jumala olet sinä, ilmaistuna jokaisessa olemuksesi atomissa, kaikessa mitä olet, ajattelet, teet ja tunnet. Ylä- ja alamäet, kyyneleet ja nauru, kaikki on hyvyyttä ja Jumaluutta. Kaikki tämä on Henkeä ilmaistuna. Sillä sitä sinä olet: Henki ilmaistuna.

Älä anna maailman täyttää sinua epäilyksellä. Älä kadota sitä todellisen tietosi, todellisen uskomuksesi tukea, että sinulla on voimaa. Sillä sinulla on. Sinulla on kaikki voima. Kuinka voisi olla toisin, kun olet Jumala?

Mitä sinun hyödyttää epäillä? Siitä ei ole mitään hyötyä. Siitä on vain menetystä. Mitä sinua hyödyttää uskoa itseesi? Se on kuin valon sytyttämistä, että maailma voi nähdä säteilysi. Se on kuin tulen sytyttämistä, joka lämmittää sekä sinua että lähelläsi olevia. Sillä sinä olet valo ja loiste, sinä olet kipinä ja hehku, sinä olet luoja ja luotu. Olet yhtä suunnattoman ja loputtoman kaikkeuden lähteen kanssa, kipinä kirkkaimmasta ja mahtavimmasta. Se kaikki on sinä ja sinä olet kaikki se.

Siirrä epäily sivuun. Se ei palvele. Vahvista itseäsi uskossa. Ota siemaus tästä kupista ja anna sen täyttää sinut. Usko olemassaolosi ihmeeseen. Usko voimaasi yhteyden avulla. Usko, että olet riittävän voimakas valo valaisemaan maailmaa.

Ja nyt korkeimmalla tasolla avautuen kaikelle, mitä on, ja yhdistyen siihen, anna ajatuksen leijailla eetteriin. Katso sen virtaavan suunnattomaan maailmankaikkeuteen, kaikkeuden suureen sekoitukseen. Ja tiedä ehdottomasti, että se luo, että se itää kuin siemen ja alkaa kasvaa. Eräänä päivänä, kun elämäsi edistyy, kohtaat puun, joka on täynnä makeita hedelmiä, ja tunnistat sen täksi ajatukseksi, joka lopulta kantaa hedelmää - kasvettuaan vaivattomasti, leijailtuaan syntymisen säikeiden kautta muiden säikeiden ja ajatusten joukossa, jotka leijuvat valtavassa olemassaolossa.

Unelma heränneenä henkiin. Puu ajatussiemenestä. Niin leveä ja hilpeä hymy, että kaikki suru häviää. Sellaista on voimasi. Sellaista on elämäsi.

Ole ilmaistu unelma. Auta uneksijaa. Herätä itsesi kaikelle, mitä todella olet. Tunne vapautesi koko loisto, vapautesi pelosta ja epäilystä, vapautesi luoda ja kutoa sellaista elämänkudosta, joka kuulostaa naurulta, näyttää hymyltä ja tuntuu rakkaudelta.


 Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart ( www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff (
www.heavenletters.org)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


4 kommenttia:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Ajatukseni ovat Energiaa ja Energia ei koskaan kuole
Nauru on nopein tapa tuntea Sieluni
Annettu tai saatu HYMY :) on Enkelin suukko

Quado - viestit ovat kauniita :)

Kiitos , kiitos , kiitos ***** :)

hanne virtauksesta kirjoitti...

kiitos ♥

Harri kirjoitti...

Nauretaan kevätauringossa ja iloitaan kun leskenlehti nousee ja loistaa kilpaa Auringon säteiden kanssa.
Lämmintä ja Valoisaa kevättä kaikille.

einoj kirjoitti...

voi tätä riemua,saa poskiluhakseni nykimää ilon hymyyn.tunnen silmieni loistavan nyt kiitos olemassaolostanne.