lauantai 2. huhtikuuta 2011

PIKARAIDE ITSEMESTARUUTEEN



Rakkaat valonmestarini, ei ole arkajalkojen aika ja on aika lakata polskuttelemasta henkisyydessä. Monet teistä ovat olleet puolella sydämellä mukana pyrkimyksessänne herätä sielun ja korkeamman itsen viisaudelle. On aika sytyttää sydämenne kiihkeällä halulla vaatia itsemestaruutenne ja tulla sielun etsijäksi, mielihyvän etsinnän sijasta. Teille paljastetaan jatkuvasti salaisuuksia siitä, miten kulkea dramaattisten muutosten ja transformaatiokaaoksen läpi.

Kuitenkin teidän on ponnistettava ja pyrittävä aktiivisesti yhdistymään niihin pettämättömiin menetelmiin, joita on käytettävissänne, jos teidän on tarkoitus ratsastaa onnistuneesti muutosaaltojen harjalla edessä olevien myrskyisten vuosien aikana. On aika päästää irti vanhasta ja tehdä tietä uudelle. Jumaltietoisuuden jokaisen osan/kipinän sekä jokaisen ulottuvuuden kehittäminen ja hiominen saa vauhtia, kun Ylimmän Luojan jalostunut valo säteilee aivan ilmentyneen luomakunnan reunalle tässä aliuniversumissa.

Teidän ja muiden valotyöntekijöiden on aika ymmärtää, mihin sovitte tässä laajentumisen ja kehittymisen suuressa kosmisessa tapahtumassa. Nyt on se aika, mitä varten olette valmistautuneet tässä ja monissa menneissä elämissä. Teitä, uskollisia sieluja jotka pyritte saavuttamaan itsemestaruuden, jotta voitte tulla valon maailmanpalvelijoiksi, tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Nyt on aika julistaa: "Pyrin tulemaan rohkeaksi valonkantajaksi, jotta voin vetää itseeni maksimimäärän Luojavaloa ja säteillä sitä maailmaan ja koko ihmiskuntaan."

Näin tekemällä luotte harmonisten, korkeamman ulottuvuuden valotaajuuksien turvapilarin itsenne, kotinne ja rakkaidenne ympärille. Kun saavutatte kyvyn vetää itseenne suurempia ja suurempia määriä jumalaisen valon substanssia, vaikutuspiirinne kasvaa ja leviää syleilemään aina laajentuvaa aluetta. Lopulta valonne liittyy yhteen niiden henkisisartenne ja -veljienne taajuuskuvioiden kanssa, jotka ovat myös sitoutuneet tulemaan valonkantajiksi. Teitä on jo monia, jotka olette saavuttaneet tämän Jumalan antaman kyvyn, ja teillä on vaikutusta.

Levottomuus ja myllerrys ovat yleisiä planeetallanne ja kuten tiedätte, se kiihtyy niin, ettei mikään maa tai ihmisrotu ole immuuni. Aistimme huolenne ja oikeutetusti niin, sillä on kriittistä aikaa maapallolle, ihmiskunnalle ja kaikille eläville olennoille, joita asuu planeetalla. Siksi sallikaa minun taas kerran muistuttaa teille, mikä on ja mikä ei ole tarkoituksenmukaista teille kanssaluomisen itsemestarina.

Tiedämme, että suurin sydämenne toive on auttaa niitä, jotka kärsivät ja ovat ahdingossa, ja näin pitäisikin olla. On niitä, joiden tehtävänä on osallistua suoraan - on se sitten puolustamista, hoivaamista, parantamista tai auttamista helpottamaan kaikkien maanpakoon ajettujen tai tarpeessa olevien kurjuutta. On niitä, joita kutsutaan myllerryksen keskelle, ja on niitä, joiden on tehtävä kriittisiä päätöksiä parhaasta toimenpidesuunnasta eri tilanteissa ja draamoissa, joita esitetään jatkuvasti. Toiset antavat tukea jakamalla varallisuuttaan ja sekin on tarkoituksenmukaista.

Kuitenkin valtaosa teistä - erityisesti ne jotka ovat vaatineet korkeampien ulottuvuuksien taajuudet todellisuudekseen - on jokseenkin poistettu näistä stressaavista draamoista. Siksi teidän on tärkeämpää kuin koskaan pysyä keskittyneenä sydämeen ja sieluun, jotta voitte levittää maksimimäärän valoa, toivoa ja harmoniaa solaarivoimakeskuksestanne tietoisuuden kaoottisille astraalitasoille ja äiti maan sydänytimeen. Sinä, tähtisiemen, kykenet auttamaan maata vapautumaan negatiivisuuden vankilasta, kun se pyrkii keventämään taakkaansa ja harmonisoimaan aurakenttänsä vaatiakseen uuden ja määrätyn asemansa aurinkokunnassa.

Kiitos teille, rohkeat sielut, joita kutsutaan tiennäyttäjiksi tai valotyöntekijöiden eturintamaksi - kultainen polku on selvästi luotu ja määritelty. Olette myös avaamassa kommunikointilinjat välillemme, jotta voimme välittää teillä kaiken informaation, mitä tarvitsette siirtyäksenne nopeasti ylösnousemusprosessin läpi seuraavalle tietoisuustasolle. Näin tekemällä jätätte taakse alempien ja tasapainottomien ulottuvuuksien dramaattiset muutokset, negatiivisuuden ja kaaoksen, joista massat kamppailevat nyt pääsevänsä ulos, eivätkä ne vaikuta teihin. Se aika on tullut, jolloin jokaista teitä pyydetään tuomaan esiin ja jakamaan oman erityisen viisautenne, joka on kerätty valtavasta kokemusmäärästänne maan päällä, ja myös yhdistymään pyhään mieleenne tallennettuihin viisauden jalokiviin, jotka toitte mukananne universumin kaukaisilta alueilta.

Teille jotka olette uskollisesti seuranneet opetuksiamme, tarjotaan "pikaraide itsemestaruuteen", kuten sitä voisimme kutsua. Rakas viestintuojamme, Ronna Herman, suostui armollisesti ottamaan tehtäväkseen saattaa ulottuvillenne niitä tarkoituksenmukaisia ja laajempia universaalin viisauden opetuksia, mitkä varattiin alun perin vain kehittyneimmille vihittäville retriiteissä ja salaisissa viisauskouluissa. Olette kaikki keskellä vihkimysprosessia - tasolla tai toisella. Kyse on oppimis- ja vihkimyskoulusta, mitä käydään joka päivä, kun teette päivittäisiä askareitanne ja kohtaatte päivittäisiä haasteitanne. Kaikki mikä on ollut ennen kätkössä, tuodaan nyt tietoisuuden valoon, joko korjattavaksi, poistettavaksi tai joissain tapauksissa lisättäväksi.

Teidän jotka olette tiukasti tällä polulla, on myös aika alkaa muodostaa intiimimpää suhdetta korkeampien ulottuvuuksien suojelijoihinne ja enkeliopettajiinne. Korkeamman itsenne monet puolet odottavat teitä integroitumaan näihin edistyneisiin opetuksiin sekä korkeampiin valotaajuuksiin, jotka ovat nyt ulottuvillanne. Telepaattinen kommunikointi korkeampien ulottuvuuksien valo-olentojen kanssa on osa alkuperäisiä, fyysisiä aistilahjojanne. Rakkaat, on aika saada takaisin nuo taidot ja lahjat. Pyydämme teitä tutkimaan ja meditoimaan edistyneitä viisausopetuksia, joita tarjoamme teille tiukasti tällä polulla oleville, kunnes ne ovat syöpyneet mieleenne ja niistä tulee osa korkeampaa tietoisuuttanne. Ne ihmeelliset lahjat ja kyvyt jotka odottavat teitä, ylittävät paljon ne ponnistelut, joita teette niiden saavuttamiseksi.

Enemmän ja enemmän kalliita sieluja astuu tiedostamisen polulle, kun he alkavat ottaa vaarin sieluitsensä tönäisyistä. Usein tämä käynnistää intensiivisen "sielun pimeä yö" -prosessin, kun he kohtaavat vääristymiä luomassaan tietoisuudessa ja ympyränlaki tai karma tuodaan täysimittaisesti kestettäväksi. Kuten tiedätte, se ei ole rangaistus, vaikka se saattaakin näyttää siltä alussa. Se on jokaiselle ihmiselle tilaisuus kääntyä rohkeasti kohtaamaan itsensä ja korjata ja harmonisoida luomansa epäsointuiset taajuusmallit.

Korkeammat ja jalostuneemmat taajuudet pommittavat jatkuvasti teitä ja maata. Tämän tuloksena monet teistä ovat astraalitason - mikä muodostuu neljännen ulottuvuuden seitsemästä alitasosta - tunnevoiman ja vääristymien keskellä. Nämä ovat tietoisuuden tunnetasoja, jotka on saatettava hallintaan ja palautettava hyväksytylle polariteettitasolle. Tämä on vaikeimpia tehtäviä, mitä koskaan koette ylösnousemusmatkalla tasapainon ja levollisuuden viidenteen ulottuvuuteen. On aika puhdistaa ne syvät ydinenergiamallien jäämät, joista teidän on päästettävä irti sopeutuaksenne korkeampiin valotaajuuksiin.

Tietäkää tämä, rakkaat: teillä on kultainen tilaisuus päästää kerta kaikkiaan irti noista voimakkaasti vaikuttaneista energioista, joita olette kantaneet mukananne liikakuormana monia tuhansia vuosia. Kohdatkaa ne, käsitelkää ne ja nähkää niiden muuntuvan puhtaaksi valosubstanssiksi, kun kuljette polkua ihmeellisten mahdollisuusulottuvuuksien korkeampaan tietoisuuteen.

Saatavillanne on runsaasti informaatiota henkisen tiedostamisen ja kehittymisen joka osasta, kun urheat sielut edellänne pystyvät pääsemään suurten viisaussalien korkeammille ja jalostuneemmille tasoille ja myös vastaanottamaan edistyneitä opetuksia valo-olennoilta. Suuri osa tuodusta informaatiosta on hyödyllistä ja rakkaudentäyteistä, mutta osa siitä on hämmentävää ja vääristynyttä. Siksi pyydämme teitä käyttämään erottelukykyänne siinä, minkä hyväksytte totuudeksenne. Osa informaatiosta venyttää mielikuvitusta ja ihmettelette, miten koskaan saavutatte niitä monia tietoisuustasoja, joita kuvataan.

Oltuanne irti Lähteestänne hyvin pitkään, olette innokkaita ja halukkaita tietämään kaiken, mitä on tiedettävää, jotta voitte saavuttaa valaistumisen korkeudet mahdollisimman nopeasti. Muistakaa kuitenkin, kalliit ystävät, että teidän täytyy tehdä matka yksi askel kerrallaan ja oppia jokainen oppitunti täysin, kun päästätte irti siitä, mikä ei enää palvele teitä. Teidät johdatetaan sitten seuraavan hohtavasti säteilevän avoimen oven läpi ja teille tarjotaan Jumaltietoisuuden aina laajentuvia tasoja. Tämä matka ei lopu koskaan. Tulee aina uusia testejä, uusia tilaisuuksia ja hämmästyttäviä, uusia seikkailuja koettavaksi.

Nämä ovat kriittisimpiä aikoja maapallolle ja ihmiskunnalle, kun kaikki mikä ei enää palvele korkeinta hyvää, poistetaan tai transformoidaan asteittain. Olette rakentamassa sateenkaarisiltaa, mikä johtaa kirkkaaseen, uuteen tulevaisuuteen teille ja maapallollenne sekä tälle aurinkokunnalle ja galaksille. Se riippuu jokaisesta teistä, miten helppo tai vaikea tämä matka on. Rakkaat sydämet, pitäkää mielessä, että menestyksenne on taattu - kuitenkin on teidän valintanne, miten pitkään seuraavan määränpään saavuttaminen kestää.

Tiedämme, että on helpompaa kohota katastrofin tai negatiivisen tilanteen yläpuolelle, silloin kun se tapahtuu toisella puolella maapalloa. Mutta se ei ole helppoa, silloin kun se tapahtuu omassa kotimaassanne tai naapurustossanne tai kun vaikutetaan teihin henkilökohtaisesti, perheeseenne ja kotiinne. Silloin tulevat mestaruuden todelliset testit. Voitteko pysyä keskittyneenä pyhään sydämeenne ja luottaa, että ystävänne korkeammista ulottuvuuksista auttavat teidät kaaoksen pimeistä öistä, kirkkaan ja uuden tulevaisuuden auringonvaloon riippumatta siitä, mitä tapahtuu teille tai ympärillänne?

Monet kysyvät: "Mitä voin tehdä auttaakseni?" Ensinnäkin, tulkaa esimerkiksi ja säteilkää valoanne kaikkien nähtäväksi ja paistateltavaksi. Liittykää ryhmämeditointeihin ja viettäkää mahdollisimman paljon aikaa taivaallisessa maailmanpyramidissa viidennessä ulottuvuudessa, lisäten ainutlaatuiset energianne ja rakkautenne/valonne käytettäväksi suurimmaksi hyväksi. Pyrkikää vetämään kosmisen valosubstanssin maksimimäärä itseenne, kun teistä tulee Jumalvalon timantinkovien hiukkasten ankkureita alueelle, missä asutte.

Kuvitelkaa monien valotyöntekijäryhmien muodostavan suuria kristallivalopyramideja viidenteen ulottuvuuteen, missä kaikki liitytte yhteen meditoinneissanne aikomuksenanne rakentaa suurimpia mahdollisia kosmisia valoaaltoja. Nämä aallot jotka on suunniteltu kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, pyyhkäisevät jokaisen maan yli ajan kuluessa ja herättävät massat ja puhdistavat ja selvittävät ne negatiiviset energiat, joilla on ollut kuristusote joka maasta ja sen kansasta. Tietäkää, että jokainen maa ja rotu on ainutlaatuinen, sillä ne luotiin erilaisten ominaisuuksien, toiveiden, tilaisuuksien ja haasteiden kera. Jokainen teistä on asetettu strategisesti alueelle, missä voitte palvella parhaiten ja tehdä eniten hyvää. Teillä on aivo- tai sielurakenteessanne värähteleviä siemenkristalleja, mitkä auttavat teitä, maatanne ja maanmiehiänne pääsemään totuuden, viisauden ja suojelun valoon.

Rakkaat valonsoturini, pyydämme teitä olemaan sulkematta sydänkeskustanne. Älkää vaipuko pelkoon ja toivottomuuden tunteeseen. Maan päällä ja korkeammissa ulottuvuuksissa tapahtuu suuria asioita, jotka ylittävät ymmärryksenne. Muistatteko, miten usein olemme kertoneet teille "uusi luominen paljastuu esiin kaaoksesta"? Emme pyydä teitä vähättelemään monumentaalista tragediaa, mitä on juuri tapahtunut, tai kärsimystä mitä monet tulevat kokemaan. Mutta se ei palvele ketään, jos jäätte kiinni kolmannen/ neljännen ulottuvuuden harhan negatiivisuuteen, pelkoon ja sekasortoon. Älkää salliko voimakkaiden ajatusmuotojenne ja energioidenne siirtyä matalampiin värähtelymalleihin, mikä lisää negatiivista energiaa pimeyden pilveen. Sen sijaan lähettäkää voimakasta rakkauttanne/valoanne lentämään kaaoksen keskelle ja niiden sydämeen, jotka levittävät kaaosta, ja sitten katsokaa, kun valo hitaasti voittaa pimeyden.

Lupaamme kohottaa ja tukea teitä rakastavalla energiallamme ja auttaa teidät pimeimpienkin aikojen läpi. Kaiken luomisen rakkaus ja valo vallitsee rohkeiden ja päättäväisten pyrkimystenne myötä. Olen ikuisesti rakastava ystävänne ja suojelijanne.

Olen arkkienkeli Mikael.


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Tässä maailmassa on Sieluja, joilla on Lahja Löytää Ilo Kaikkialta ja jättää se jälkeensä lähtiessään.
:)