perjantai 4. helmikuuta 2011





Järjestely Vuosina 2001 - 2006 oli valtava määrä auringonpilkkuja normaalin solaarisyklin aikana. Pilkut ovat periaatteessa valoenergiaa magneettiplasman muodossa, mikä toimitetaan universumin läpi. Mitään noista räjähdyksistä ei ollut ohjattu suoraan maapalloon. Jos kuitenkin olisi ollut, niin se olisi kaatanut valtavan määrän niistä verkoista, mitkä sallivat teidän jakaa sähkövoimaa planeetallanne. Vaikka monilla avainvoimaverkoilla on nyt varajärjestelmät, jotkut verkot voivat silti ylikuormittua auringonpilkkujen kautta tulevasta fotonienergiasta. http://www.spaceweather.com/images2011/28jan11/doubleblast2_anim.gif?PHPSESSID=c6aff47lasdv30aftsafga5876

Tämä on fotoni-magneettista plasmaa, mikä voi kerääntyä maapallon magneettiseen ulkokuoreen, mitä kutsutaan magnetosfääriksi. Periaatteessa maapallon suojaukset olivat heikentyneet eivätkä ne olleet tarpeeksi toipuneet viime hyökkäyksestä. Vaikka koitte lukusia voimakkaita auringonpilkkuja noina vuosina, ette saaneet yhtään suoraa osumaa. Se muuttuu kohta, koska auringonpilkut alkavat taas. Ne ovat parhaillaan normaalissa kierrossa ja aktivoituvat uudelleen noin joka 11. tai 12. vuosi. Tämän nimenomaisen jakson suunniteltiin alun perin lopettavan maaplaneetta. Vaikka energia ohjataan uudelleen, sillä on silti valtava vaikutus, koska maahan tullutta energiaa pidetään planeetan mannerlaatoissa.

Ydinkysymykset Jo nyt voitte alkaa nähdä auringonpilkkuja muodostuvan sekä kaikkea muuta toimintaa tapahtuvan valmisteluna seuraavaan vaiheeseen. Eikö ole mielenkiintoista, että tiedemiehenne ovat juuri laittaneet uuden satelliitin tarkkailemaan näiden poikkeuksellisten tapahtumien kehittymistä muutaman seuraavan vuoden aikana? He ovat hyvin innostuneita siitä. Mekin olemme, koska se osoittaa joidenkin tärkeiden muutosten tapahtumisen. Selitämme, mitä tapahtuu suuremmassa mittakaavassa.

Mitä tapahtuu, kun näette räjähdyksen auringossa? Kerromme teille, että aurinko ei ole sitä, mitä luulette sen olevan. Sillä uskotaan olevan kiinteä ydin, kun taas ulkoreunat ovat kaasumaisia ja ne liikkuvat kehinä ja vöinä kuin pyörivät myrskyt. Kerromme teille sen sijaan, että aurinko on energiaportaali, joka ohjaa uudestaan energiaa moniulotteisesta paikasta. Kutsumme tuota paikkaa keskusauringoksi, mikä on ensimmäinen alkuperäpaikka universumissa. Toisin sanoen, äärettömyydestä tullessanne saavutte ensin paikkaan, mitä kutsutaan keskusauringoksi. Silloin kun kuljette sen läpi, se on kuin prisma, joka jakaa teidät näiksi 11 kauniiksi valosäteeksi, mitä koette planeetalla 11 eri sielunanne, jotka teeskentelevät olevansa ihminen. Tämä on osa, joka toimii kanssanne. Vuosina 2001 - 2006 oli niin monia auringonpilkkuja ja niin paljon plasmajätettä heitettiin avaruuteen, että yksinkertainen laskutoimitus kertoisi, ettei auringossa ole riittävästi energiaa siihen. Tämä tapahtuu taas kohta.

Heikentynyt magnetosfääri
Tämän aurinkomyrskyn ei tarvitse olla yhtä vaikea kuin edellinen. Sitä on hieman laimennettu, koska maa ei tarvitse niin suurta magneettista työntöä saavuttaakseen tämän seuraavan tason. Auringosta tulee magneettityöntö jokaisen räjähdyksen aikana. Maapallolla on magneettikenttä ja tunnette jo magneettiset ley-linjat ja niiden toiminnan. Ette ole vielä löytäneet yhteyttä magnetismin ja gravitaation välillä, mutta kerromme teille vain, että uskomme, että te ihmiset keksitte sen, sitten kun aika on oikea. Haluamme selittää, että kun tämä energia tulee keskusauringosta, aurinkokunnan auringon kautta ja osuu maan magneettikenttään, vuorovaikutus pystyy varaamaan maapallon tehokkaasti, samalla kun plasma kuitenkin käännetään poispäin. Tämä suojakenttä tunnetaan magnetosfäärinä. Periaatteessa magneettikenttä maapallon ympärillä on kääntänyt pois monia hiukkasia, joita tulee auringosta. Itse asiassa se on kuin verkko ja se on napannut niistä monia. Tänäkin päivänä verkko on täynnä noita hiukkasia.

Kiihtyvä tahti Tiedemiehenne alkavat vasta havaita, että tässä magneettikilvessä on reikiä ja aukkoja, mikä sallii paljon enemmän auringonpilkkujen seuraavasta kierroksesta tulla suoraan maan pinnalle. Olkaa tietoisia, että vaikka tuntuu upealta olla auringossa, auringonsäteillä on kehoonne erilainen vaikutus, kuin niillä on koskaan ennen ollut - erityisesti vuonna 2012, jolloin nämä auringonpilkut alkavat.

Kerromme teille, että auringonpilkut alkavat luultavasti jo ennen sitä ja voivat alkaa jo tänä vuonna. Ne joita varsinaisesti vaaditaan maapallon kurssin korjaamiseksi ja sen viemiseksi seuraavalle tasolle, tapahtuvat vuonna 2012. Suosittelemme, että tarkkailette altistumistanne auringolle erityisesti tuona aikana. Ylialtistumisen yksi vaikutus on tunteiden vähempi hallinta, mutta on monia muitakin. Tahti kiihtyy. Kaikki alkaa nousta hyvin nopeasti.

Viimeinen kutsu elämänoppitunteihin
Kaikkien näiden tapahtumien vuoksi, joista kerromme teille nyt, jokaisen teidän on aika kääntyä sisäänpäin, puhdistaa ja vapauttaa kaikki ne vanhat kysymykset, jotka toistuvat elämässänne uudestaan ja uudestaan. Tähän saakka on ollut täysin ok roikkua kiinni noissa kysymyksissä ja myös hoivata ja pitää niitä rakkaina, kuten jotkut teistä tekevät, koska ne ovat osa sitä, kuka olette. Kuitenkin silloin kun näitä magneettiaaltoja alkaa tulla maan läpi ja ravistaa tunteidenne perustaa, nuo asiat tulevat tielle hyvin nopeasti.

Nyt on aika päästää irti vanhoista järjestelmistä. Nyt on aika päästää irti rajoittavista ajatuksistanne liittyen ihmisenä olemiseen. Nyt on aika alkaa astua voimaanne kaikin tavoin, mihin kykenette. Myös pienin tavoin voitte alkaa kantaa sitä energiaa, kuka todella olette, ja kantaa enemmän omasta valostanne fyysisessä kehossa. Tämä voidaan tehdä hyvin yksinkertaisesti silmienne kautta. Sitä voidaan myös tehdä sen seksuaalienergian kautta, mitä kannatte kehossanne, sillä se on sielunne ilmaisua, joka katsoo ulos kauniista kehosta. Alatte nähdä paikkanne maaplaneetalla osittain muuttuvan.

Vuoden 2012 magnetosfäärin avautumisen aikana auringonpilkut varaavat taas maaplaneetan ydintä. Auringonpilkkujen aiempi kierros kuumensi periaatteessa planeettanne keskusta ja tämä seuraava kierros varaa ja aktivoi sen korkeampaan tilaan, mikä tunkeutuu jokaisen olennon elävään soluun. Planeetta on rakennettu rautaytimelle. Tuon ytimen ympärillä on sulaa ainetta, mitkä on hyvin samanlaista kuin nestemäinen rauta tai nestemäinen metalli. Juuri sitä näette syöksevän ulos maapallon tulivuorista.

Auringonpilkkujen energia on mennyt ytimeen saakka ja auttanut sitä kuumenemaan, mikä saa sen liikkumaan nopeammin kuin aiemmin. Maapallon keskus on aina kulkenut eri tahtia kuin ulkopuoli, mikä on täysin itsenäinen. Vaikka maan ulkopuoli pyörii eri tavalla, maapallo alkaa laajentua ulospäin vielä lisää, koska se on nopeutunut. Alatte nähdä, että tämä nestemäinen alue alkaa laajentua ulospäin ja osuessaan tiettyihin taskuihin, se tulee pintaan tulivuorina. Tätä tapahtuu enemmän, kun maapallo tekee tätä siirtymää. Opettelette siis, miten lentää tämän kaiken läpi, jottei se aiheuta niin paljon vaikeuksia kuin ennen. Näette edelleen joidenkin mannerlaattojen uudelleenjärjestelyä, erityisesti Tyynessämeressä, missä pinnanalainen purkaus avaa kosmisen oven ja monia portaaleja auttamaan maaplaneettaa. Näette tätä tapahtuvan juuri edessä olevina vuosina.

Jokaisella teistä on tunnerakenne, minkä mielellään pitäisitte vakaana, mutta tuo rakenne saattaa ailahdella. Toinen asia josta haluamme muistuttaa teitä on se, että useita vuosia sitten kerroimme teille, että tällä planeetalla syntyisi valtava seksuaalienergian aalto - niin suuri, että se saisi näyttämään 1960-luvun kesyltä. Se on edelleen tulossa laajamittaisesti. Paikoissa missä se tunnetaan, sitä on käytetty tarkoituksenmukaisesti. Kuitenkin paikoissa missä ihmisistä on epämukavaa, että seksuaalienergiaa virtaa heidän olemuksensa läpi, se jää jumiin ja aiheuttaa ongelmia. Se on osasyy siihen, että melkein päivittäin näette uutisissa jonkun, jolla on ollut suhde, joka on ollut uskoton tai jolla on ollut normistaan poikkeava seksuaalikokemus. Paljon tätä tapahtuu maaplaneetalla, koska tiedostamattomat ihmiset tuntevat tämän aallon. Nyt herkkyytenne seksuaalienergiaa kohtaan yleisesti ottaen kasvaa ja samoja energioita tunnetaan.

Ei kommentteja: