sunnuntai 13. helmikuuta 2011

RAKKAUS



Kenelläkään ihmisellä ei ole täydellistä ymmärrystä rakkaudesta.
 Mutta tämä ajanjakso on varattu ihmisille rakkauden todellisen luonteen löytämiseksi. Teillä on taipumusta ajatella, että rakkauteen liittyy joku toinen ja mukavien tunteiden tuntemista. Totuudessa se on koko kuvan pienin palanen. Rakkaus yksinään on täydellinen kuva. Rakkaus on kaikki. Rakkaus on kaikki. Rakkaus on sekä pimeä että valoisa. Monet havaitsevat sen puolen, jota te sanoisitte ”pimeydeksi”, olevan syntiä. Mutta ainoa synti on olla erillään kaikkeudesta tai Jumalasta/Jumalattaresta. Rakkautta on olla yhdistyneenä kaikkeuteen.

Jokainen ihminen on osa kaikkea, mitä on olemassa. Jos te havaitsette jonkin olevan joko pimeä tai valoisa, te olette väärässä. Kaikki, mitä on olemassa… vain on, eikä se ole valoisaa tai pimeää, oikein tai väärin, hyvää tai pahaa. Se vain on! Teidän elämässänne tämä paradoksi näyttäytyy joko luovina kokemuksina tai ei-luovina kokemuksina. Molemmat ovat tasavertaisia ja molemmat ovat välttämättömiä koko olemisen kokemiseksi. Te ette minään tiettynä aikana tiedä tasapainoanne ettekä te voi tietääkään sitä, ennen kuin te olette esittäneet tämän paradoksin molempia puolia.

Paradoksin molempien puolien esittäminen on elämien kokemista tai sellaisia kokemuksia elämissänne, jotka vaikuttavat negatiivisilta että positiivisilta. Kyllä, negatiivisilla kokemuksilla on tarkoituksensa. Jokaisella kokemuksella, joka teillä on ollut viimeisten 26000 vuoden aikana tällä planeetalla, on tarkoituksensa ja se on osa teidän kokonaisolemustanne. Ne olivat teille tarpeellisia ollaksenne sitä, keitä olette ja siinä, missä olette nykyisen elämänne kokemuksessa.

Nyt 26000 vuoden sykli on lopussa, ja kaikki teidän suurenmoiset valmistelunne olivat vain NYT-hetkeä varten! Teidän elämänkokemuksenne murhaajana, kuninkaana, kuningattarena, taitelijana, maalarina, spitaalisena, raiskaajana, soturina ja mitä ikinä olittekin, ovat kaikki teissä. Jokainen teistä on nyt tässä elämässä kaikkea, mitä te olette koskaan olleet. Ja kaikki, mitä te olette olleet, on välttämätöntä tätä nyt-hetkeä varten. Te olette valmistautuneet tätä nyt-hetkeä varten kokemalla kaiken, korkeimmasta matalimpaan ja kaikkea siltä väliltä. Jokainen kokemus oli tärkeä. Jokainen oli tätä hetkeä varten ja rakkauden teko. Ne olivat rakkauden elämiä, jotta teidän sielunne pystyi kokemaan kaikki, mikä on mahdollista, ja tavoittelemaan ensimmäisen, toisen ja kolmannen ulottuvuuden elämän kokemuksien täyttä potentiaalia.





Kolmannen ulottuvuuden elämän kokemukset ovat nyt lopussa. Kolmas ulottuvuus on ohi. Sitä ei enää ole. Neljäs ulottuvuus on tiukasti maadoittuneena teidän planeetallenne. Tosiaankin, viidennen ulottuvuuden mahdollisuuskin on teidän planeetallanne, mutta se ei ole maadoittunut, koska se ei ole maan ulottuvuus. Se on hengen tai ilman ulottuvuus. Neljäs ulottuvuus on kuitenkin maan ulottuvuus, ja se on tiukasti maadoittunut planeetallenne tänä aikana.

Kaikki ulottuvuudet liittyvät teidän chakrajärjestelmäänne. Kolmas ulottuvuus oli kolmannen chakranne aikaa. Kolmas ulottuvuus oli aikaa, jolloin te koitte kaiken ja ohjelmoitte nuo kokemukset DNA:hanne. Teidän kolmannen ulottuvuuden DNA:nne sisältää kaiken, missä te olette olleet mukaan tähän mennessä. Sinne teidän koko viisautenne on kerääntynyt. Sinne myös teidän väärinkäsityksenne on tallennettu. Kaikki, mitä te voitte mitenkään kuvitella, on edelleen kolmannessa chakrassa. Te olette siirtyneet nyt neljänteen ulottuvuuteen. Ulottuvuus ei ole mitään muuta kuin joukko taajuuksia, missä elämä koetaan teidän havaintojenne mukaisesti, noiden taajuuksien vaihteluvälissä. Monet havaitsevat edelleen olevansa kolmannessa ulottuvuudessa, mutta sitä ei enää ole. Jäljelle jää vain harhakuva.

Me rakastimme teitä kaikissa kolmannen ulottuvuuden ylä- ja alamäissänne Tosiaankin, me rakastimme teitä yhtä paljon ollessanne raiskaaja kuin ollessanne taitelija. Me rakastimme teitä yhtä paljon ollessanne soturi. Me rakastimme teitä yhtä paljon ollessanne inkvisiittori inkvisition aikana. Me rakastimme teitä aina, koska me tiesimme, miksi te valitsitte jokaisen elämänkokemuksen. Ja te todellakin valitsitte ne. Te valitsitte ne huolellisesti valmistautuaksenne sielunne täydelliseen oivaltamiseen tänä aikana.

Teidän sielunne on saattanut loppuun kaikki mahdollisuutensa kolmannen ulottuvuuden tasolla. Nyt te olette tiukasti maadoittuneena neljänteen ulottuvuuteen. Se on erittäin vaikeaa monille teistä. Te loitte kehonne kolmannen ulottuvuuden energioita varten. Nyt teidän kehojenne on sopeuduttava solutasolla voidakseen majoittaa neljännen ulottuvuuden energioita… ja viidennenkin ulottuvuuden energioita.

Jos teistä tuntuu vaikealta tehdä muutosta ettekä te näytä pystyvän muuttumaan, se johtuu siitä, että teillä on edelleen kolmannen ulottuvuuden kysymyksiä puhdistettavana. Viime päivinä te kaikki olette kokeneet paljon kolmannen ulottuvuuden kysymysten puhdistamista, olette te siitä tietoisia tai ette. Me olemme katselleet kyyneltenne virtaa, hämmennystänne, suruanne ja vihaanne. Me tuemme teitä ja taputamme teille, koska me tiedämme sen olevan teille tuskallista, kun te ette ymmärrä, mitä tapahtuu. Mutta nämä tunteet ovat välttämätöntä puhdistumista, jotta todellinen parantuminen voi tapahtua. Se juuri sallii teidän kokea sen, keitä te todella olette ja olemaan rakkauden tilassa.




Rakkaus on olotila, olemisen tila. Se ei ole sitä mitä te AJATTELETTE… se on sitä, keitä te OLETTE. Rakkautta on, kun te sallitte itsenne täysin tiedostaa, keitä te todellisuudessa olette, kun te sallitte itsenne tietää oman valonne ja pimeytenne ja vapauttaa kaiken sen, mitä te koette valonanne ja mitä te koette pimeytenänne, ja sallitte niiden sekoittua ja yhdistyä olemuksenne yhteissummaksi. Jokainen teistä on täydellisen rakkauden olento. Itsenne kokonaisuudessa asia on niin. Tämä on totuus.

Nyt te olette sydämenne ajassa, neljännessä chakrassanne. Viides ulottuvuus on kommunikoinnin aikaa, kurkkua. Ensimmäisenä kommunikointijärjestyksessä on itse. Se on ei-sanallista kommunikointia ja käsittelee vilpittömyyttä. ”Hänen oma minuutensa olkoon totta.” Ei enää harhaluuloja itsestä. Ei enää piilottelua. Ei enää valehtelua itselle. Oppia olemaan moitteettoman rehellinen itselleen. Näin havaitaan, että te olette olentoja rakkauden tilassa.

Voi, te sanotte: ”Minä rakastan ehdottomasti.” Mutta nuo ovat pelkkiä sanoja eivätkä ne heijasta rakkauden todellista merkitystä. Se kuitenkin pysyy teidän tavoitteenanne. Ehdottomasti rakastaminen on itsensä tunnustamista täydelliseksi olennoksi. Ei enempää, ei vähempää. Riippumatta siitä, mitä jotkut teidän ns. pahoista ajatuksistanne ovat. Riippumatta siitä, päätättekö te kirkoilla. Riippumatta siitä, himoitsetteko te jotain naapurinne omistamaa. Riippumatta… ihan kaikesta.

Jälleen kerran me sanomme, ettei ole sellaista kuin oikea tai väärä. Kaikki vain on. Ja te koette kaiken, jonka te luulette olevan oikein tai väärin, havaitaksenne, ettei sellaista ole kuin oikea tai väärä. Kaikki vain on. Kaikki kokeminen tapahtuu tasapainon saavuttamiseksi. Kun te olette kokeneet ei-luovan valintanne, käytöksenne ja tekonne seuraamukset ja tuskan, te pystytte osumaan tasapainoon. Muuten te ette TIEDÄ tasapainoa.

Taas kerran, me sanomme teille, että kolmas ulottuvuus on ohi, ja te olette tiukasti maadoittuneet neljänteen ulottuvuuteen. Neljännen ulottuvuuden elämän kokeminen on epämukavaa joillekin, nautittavaa toisille ja tiettyinä aikoina sekä epämukavaa että nautittavaa samaan aikaan. Teillä on omat järkytyksenne. Te näette nukkumis- ja syömistapojenne muuttuvan. Te päästätte irti tästä… ja te vaaditte tuota jne., jne. Teidän on muututtava! Odottakaa innolla muutosta. Teidän on muututtava solutasolla majoittaaksenne neljännen ja viidennenkin ulottuvuuden energiat.

Millaisia nämä muutokset siis ovat? Te ehkä kykenette kuulemaan, mitä toinen ajattelee. Te kutsutte sitä telepatiaksi. Me sanomme teille sen olevan enemmänkin kuin telepatiaa. Se on kykyä siirtyä toisen energiakenttään ja välittää ja vastaanottaa kokonaiskäsitys. Tarkkailkaa tätä. Kiinnittäkää huomiota. Te tulette huomaamaan, että tämä on teitä jokaista varten. Älkää ottako sitä itsestäänselvyytenä. Onnitelkaa itseänne. Rakastakaa itseänne vähän enemmän näiden asioiden alkaessa ilmestyä teille jokaiselle.

On kiireellisen merkityksellistä, että te ymmärrätte tämän. Rakkaus on olemisen tila. Silloin kun te olette olemisen tilassa… kaikki sisältyy siihen. Kaikki, mitä te olette, sisältyy mukaan. KAIKKI! Teissä kenessäkään ei ole yhtään osaa, joka ei olisi täydellistä rakkautta. Miten asia voisi olla toisin, jos Jumala/Jumalatar loi teidät?

Jos Jumala on teidän puolellanne, kuka olisit teitä vastaan? Miksi teidän sitten pitäisi olla itseänne vastaan? Niin se on. Älkää kuluttako edes nanosekuntia tuomiten itseänne tai ketään tai mitään. Siirtykää vaivojenne läpi ja te tulette huomaamaan, että vaivat häviävät, kun vaivojen energia muuttuu. Niin se on! Jokainen teistä on täydellisen rakkauden olento. Antakaa asian olla niin tietoisuudessanne.

Teille on kerrottu, että suurin käsky on rakastaa. SE ON!

Maria Magdalena

2 kommenttia:

ansu kirjoitti...

Näitä kirjoituksia on kiinnostava lukea. Rakkaus-teema on aina valottava :)Kiitos blogistasi :)

Harri kirjoitti...

Onpa kiva saada palautetta. Kiitos !