torstai 17. helmikuuta 2011

KUU, MAAN ULKOPUOLISET RODUT, ARKKIENKELIT, IHMISEN ALKUPERÄ, RAKKAUS JA ELÄMÄ



Rakkaat maan veljet ja sisaret, olen Emmanuel ja toivotan teidät tervetulleeksi tähän hetkeen.

Kysyjä: Viime kontaktissasi mainitsit, että kuu näyttää vain yhden puolen meille, koska se tasapainotettiin "keinotekoisesti" kiertämään maapallo samassa ajassa, kuin se pyörähtää koko kierroksen omalla akselillaan. Tämän informaation julkaisemisen jälkeen olen saanut sähköpostin Saksasta, missä sanotaan, että sama synkronointi-ilmiö kiertoradan ja pyörähdyksen välillä on luonnollista ja se voidaan havaita muissa kuissa pitkin aurinkokuntaamme. Voitko puhua tästä tarkemmin?

Suurinta osaa aurinkokuntanne kuista on muuteltu tavalla tai toisella. Niistä 173 kuusta, jotka tunnette, 46 on tasapainotettu samalla tavalla, kuin teidän kuunne lähes miljoona vuotta sitten. Jotkut kuista ovat onttoja ja ilmakehä on luotu sisäpuolelle. Ja on myös sellaisia teidän kuina tuntemia kohteita, jotka itse asiassa on suuria avaruusaluksia.

Kysyjä: On sanottu, että monia maan ulkopuolisia rotuja on käynyt planeetallamme menneisyydessä. Eräs lukija Meksikosta kysyi, voisitko kertoa meille, miten monia ja mistä heitä on tullut.

Monia, monia rotuja on vieraillut planeetallanne. Useimmat heistä ovat olleet tutkijoita ja tiedemiehiä. Kuitenkin seitsemän niistä on vaatinut planeettanne omistajuutta perustamalla siirtomaita. Galaktiset tiedostot osoittavat, että ensimmäinen maan ulkopuolinen rotu, joka tuli maapallolle, oli Lohikäärmeliitto Alfa Draconis -tähtijärjestelmästä, mutta he epäonnistuivat yrityksessään muuttaa maan ekosysteemi happiperustaisesta vetyperustaiseen, joten he lähtivät ja myöhemmin Lohikäärmeliiton toinen osa tuli takaisin perustamaan Lemurian kollektiivia, yhteistyössä kahden muun rodun kanssa, jotka tulivat Alfa Canis (koira) ja Taurus (härkä) -tähtijärjestelmistä. Lemurian kollektiivi eli planeetallanne noin 40000 vuotta, kunnes se tuhoutui sodassa. Kaikki yksilöt eivät kuitenkaan kuolleet ja monet heistä muuttivat planeettanne muihin osiin, missä he edelleen elävät.

Kaikista maan ulkopuolisista roduista yhdellä on ollut enemmän vuorovaikutusta maan ihmisten kanssa. Se on Anunnakit Nibirulta ja he tulivat ensimmäisen kerran lähes 500000 vuotta sitten. 75000 vuotta myöhemmin Anunnakit risteyttivät tuolloisen ihmis-DNA:n omansa kanssa. Ensimmäiset geenimuunnokset tehtiin Marsiin perustetuissa laboratorioissa. Myöhemmin uusi hybridi-DNA istutettiin Homo erectuksen DNA:han, mikä aloitti maan ihmisrodun transformaatioprosessin.

Monet teistä voisivat nähdä tämän vapaan tahdon loukkauksena tai negatiivisena tekona nuorta/kehittymätöntä rotua kohtaan, mutta me korkeammissa ulottuvuuksissa näimme sen tärkeäksi osaksi ihmiskunnan evoluution jumalaista suunnitelmaa. Nekin jotka ovat Luojan suunnitelmaa vastaan, ovat osa sitä.

Kysyjä: Olet maininnut, että olet "hyper/yliulotteinen" tietoisuus kuudennesta tiheydestä. Eräs lukija USA:sta kysyi, oletko enkeli vai arkkienkeli?

En ole enkeli enkä arkkienkeli.

Enkelit ovat voimakkaita valo-olentoja olemassaolon korkeammilta tasoilta. Ne ovat valinneet palvelevansa toisia omana evoluutiopolkunaan. Ne ovat sädehtiviä olentoja, jotka tekevät työtä yhden Jumalan suunnitelman hyväksi.

Arkkienkelit ovat joko yksiöitä tai kollektiiveja, jotka toimivat yhden tietoisuuden alaisuudessa. Samalla tavalla kuin kehossanne on monia osia - käsivarret, jalat, solut, veri jne. - joita koordinoi tietoisuutenne, arkkienkeleillä on monta osaa, jotka toimivat yhdessä yhden supertietoisuuden alaisuudessa. Näihin energioihin sisältyy voimakkaita energioita - enkelijoukkoja ja valoarmeijoita, tähtilaivueita, ultrakehittynyttä teknologiaa ja kokonaisia planeettoja. Arkkienkelit ovat niin voimakkaita olentoja, että ne voivat luoda kokonaisen tähtijärjestelmän yhdellä ajatuksella.

Sama luomisvoima on horroksissa sisällänne. Ainoa asia mikä tarvitaan tämän voiman herättämiseen, on voimakas ja jatkuva usko itseenne ja yhteyteenne kaikkeuden kanssa. Tämä laittaa kaikki maailmankaikkeuden luomisenergiat liikkeeseen visionne aineellistamiseksi.

Kysyjä: Minulla on kysymys brittilukijalta. Onko mahdollista muistaa alkuperämme?

Alkuperänne muistaminen on energiaprosessi - maailmankaikkeuden koko historia on koodattuna energiarakenteeseenne. Tietoisuutenne voi päästä tähän informaatioon chakrojenne eetterivärähtelyn kautta. Teillä on yli 300 energiakeskusta, kuitenkin niistä kymmenen on suoraan yhteydessä alkuperänne muistamiseen.

Ensimmäiset seitsemän "muistamischakraanne" ovat hyvin tuntemanne seitsemän pääenergiakeskusta, jotka sijaitsevat fyysisessä osassanne ja sisältävät ihmiskunnan koko historian. Lisäksi teillä on kolme muuta "muistamischakraa" fyysisen kehonne ulkopuolella. Menneisyydessä vain muutama valaistunut ihmisolento pystyi aistimaan nämä keskukset, mutta nykyisessä evoluutiovaiheessa kollektiivinne valtavalla enemmistölla on mahdollisuus aktivoida nämä keskukset.

Kahdeksas "muistamischakra" sijaitsee noin 11 kilometriä kruunuchakranne yläpuolella. Tämä on energiakeskus, mikä yhdistää teidät koko ihmisen olemassaoloon. Yhdeksäs "muistamischakranne" sijaitsee galaksinne keskellä. Se sisältää koko galaksin historian ja yhdistää teidät jokaiseen galaktiseen veljeenne ja sisareenne riippumatta heidän rodustaan. Kymmenes "muistamischakranne" sijaitsee Luojan keskuksessa. Tämä on universaali chakra, mitä kutsutaan korkeammissa ulottuvuuksissa myös äiti/isächakraksi.

Jokaisen tässä maailmankaikkeudessa elävän olennon universaalichakra on sama. Me korkeammista ulottuvuuksista uskomme, että on vain yksi "kymmenes muistamischakra", joka on yhteinen jokaiselle elävälle sielulle tässä maailmankaikkeudessa - näin olemme kaikki yhtä.

Kolmannen tiheyden ihmistietoisuus voi päästä kahdeksaan ensimmäiseen "muistamischakraan" suoraan ja yhdeksänteen korkeamman itsen kautta. Pääsy kymmenenteen "muistamischakraan" on mysteeri (kuten on Jumalakin) eikä sitä voi selittää - sen voi vain elää. Me korkeammista ulottuvuuksista uskomme, että vain puhtaan/ehdottoman rakkauden puhtaimmat/vääristymättömät korkeat värähtelyt voivat avata tiedon, mikä on koodattuna äiti/isächakraan.

Silloin kun elätte ehdottoman, puhtaan rakkauden tilassa, te vain tiedätte, kuka olette ja mistä tulette. Tämä on rakkauden voima. Joissakin muinaiskielissä rakkaus merkitsee Jumalaa. Aikakausien ajan ihmisenne ovat yrittäneet kaikella tavalla ymmärtää rakkautta ja kaikki nuo ponnistelut ovat osoittautuneet turhiksi. Tämä on rakkauden paradoksi - jos lakkaatte yrittämästä ymmärtää sitä, salaisuudet paljastuvat.

Kymmenen "muistamischakranne" lisäksi teillä on yksi energiakeskus noin 30 cm pään yläpuolella. Se on muodoltaan kuin kirkas hopeatähti. Tämän chakran jaatte te ja korkeampi itsenne ja se edustaa tulevaa tietoisuuttanne. Korkeampi itsenne on tietoisuusosanne tulevaisuudessa. Yhdistyminen siihen tuo paljon valoa nykyiseen tietoisuustilaanne ja pystytte ymmärtämään, miksi asiat tällä hetkellä tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat. Korkeampi itsenne on sisäinen Jumalanne. Se on sanoinkuvaamattoman viisas ja luotettavin liittolaisenne. Sen voima lepää siinä tietoisuudessa, minkä se luo sisällenne. Pääsy tämän energiakeskuksen voimaan ehdottoman rakkauden kautta paljastaa alkuperänne välittömästi.

Ryhmät jotka taistelevat planeettanne hallinnasta, ymmärtävät tämän ja käyttävät tietämättömyyttänne teitä vastaan. Niiden kaikki strategiat on suunniteltu riistämään teiltä pääsy korkeampaan itseenne, tukkimalla energiavirtaus alemmissa chakroissanne. Ne tekevät tämän estämällä rakkauden korkeammat värähtelyt pitäen teidät jatkuvassa pelkotilassa. Ne myös tietävät, että ihmiskunnan kohtalo riippuu ihmisten kollektiivitietoisuuden värähtelytasosta. Siksi niiden ei tarvitse kontrolloida jokaista yksilöä, vaan ainoastaan tietämättömien ihmisten suuria ryhmiä.

Ne käyttävät kahta yksinkertaista tapaa rakkauden korkeimpien värähtelyjen estämiseen teiltä. Ensimmäinen on pelon luominen ympärillenne ja toinen on mielenne kohdistaminen tulevaisuuteen. Nyt-hetkessä ei ole pelkoa.

Kuten olen sanonut aiemmin, pelkäätte ydinsodan mahdollisuutta, pelkäätte sotatilalakia, pelkäätte mikrosirujen istuttamista teihin, pelkäätte työpaikkanne menettämistä, pelkäätte, ettei teillä ole riittävästi ruokaa jne. Näettekö mallin? Kaikki ne asiat joita pelkäätte, kuuluvat tulevaisuuteen. Jokainen negatiivinen pelkoajatus kiinnittää huomionne tulevaisuuteen ja jos toimitte nykyisyydessä huomio kiinnitettynä tulevaisuuteen, nykytoimintaanne ei ole tehokasta eikä ehdoton rakkaus virtaa energiaverkkonne läpi.

Kysyjä: Olet maininnut, että rakkaus on luonnollinen olotilamme. Lukija Brasiliasta kysyy, miksi on niin vaikeaa saavuttaa rakkautta?

Tietoisuutenne on tehty rakkaudesta ja se on kaksinaisuuden yläpuolella. Näin se ei ole vaikeaa eikä helppoa. Tämä rakkauden poissaoleminen on vain pelkoa. Silloin kun elätte pelossa, rakkaus ei ole paikalla ja se vaikuttaa "vaikealta".

Vallassa olevat ryhmät tietävät tämän ja he ovat lietsoneet pelkoa ihmiskollektiiviin tuhansia vuosia sotien, sairauksien, kaaoksen, kollektiivisen paniikin jne. avulla. Ja nyt he suunnittelevat käyttävänsä ns. paljastusta viimeisenä puolustuksenaan. Vallassa olevat ryhmät antavat teille oman versionsa paljastuksesta - he paljastavat maan ulkopuolisen elämän olemassaolon niin, että monet kollektiivinne jäsenet luovuttavat vapaaehtoisesti vapaan tahtonsa heille. Vallassa olevat ryhmät (mitkä eivät ole hallituksianne) tietävät, että avoin/julkinen kontakti hyväntahtoisten rotujen kanssa on kuukausien päässä, joten he nopeuttavat paljastusagendaa käyttääkseen sitä omaksi hyväkseen.

Älkää antako huijata itseänne. Ryhmät jotka johtavat tätä "julkinen paljastus" -paraatia, ovat samoja ryhmiä, joilla on ollut muukalaisten kehittynyttä teknologiaa viimeisten 60 vuoden ajan, ja he ovat pitäneet tiedon poissa tavalliselta kansalta. He ovat samoja ryhmiä, jotka ovat tehneet sopimuksia Lohikäärmeliiton kanssa ja vaihtaneet ihmiselämän typeriin sotateknologioihin. He ovat vastuussa niiden viruksien tehtailusta, joiden ainoana tarkoituksena on estää kollektiivinne kehittyminen ja tehdä teistä orjia. He ovat rakentaneet köyhdytetystä uraanista aseita, joilla voidaan tuhota planeettanne 900 kertaa.

Näillä ryhmillä ei ole mielessään paras etunne ja ne käyttävät paljastusta viimeisenä astinkiveä yrityksessään hallita maapalloa.

Mutta he eivät tiedä, että kaikkien näiden negatiivisten agendojen avulla he ovat luoneet teille ainutlaatuisen tilaisuuden olla vapaa - murtautua vapaaksi nykyisestä tietoisuustilastanne. Lopulta, tehän olette syntyneet vapaina. He ovat vain ehdollistaneet teidät unohtamaan sen. Vapaus on itsenänne olemisen muistamisprosessi.

Nämä negatiiviset ryhmät ovat voimattomia rakkauden läsnä ollessa ja heidän agendansa voidaan pysäyttää välittömästi kollektiivin rakkaudella.

Muistakaa, että ette yritä koskaan vapautua "niistä". Tämä on yksi temppu - "jostain" vapautuminen ei ole todellista vapautta. Voitteko nähdä sen? Vapaus "jostain" ei ole lainkaan vapautta, koska se annetaan teille. Ja jos se annetaan teille, tuo vapaus sisältää samoja värähtelyjä, jotka ovat ehdollistaneet teidät unohtamaan alkuperäisen vapautenne. Aito vapaus tulee vain tiedostamisesta ja rakkaudesta ja se on elämän perimmäinen kokemus. Ei ole mitään sitä korkeampaa.

Kysyjä: Lukija Kanadasta kysyy, mitä voimme tehdä omalta osaltamme massatietoisuusmuutoksen edistämiseksi?

Teidän ei tarvitse "tehdä" mitään. Kaikki ulkoinen apu mitä tarvitaan massatietoisuusmuutoksen tapahtumiseksi maan päällä, on asetettu paikoilleen. Nyt teidän on vain sallittava sen tapahtua. Salliminen ei merkitse "tekemistä". Yrittäkää ymmärtää tämä syvällisesti. Silloin kun puhuin ylösnousemuksesta, sanoin: "tehkää se itse", koska ylösnousemus on perimmiltään henkilökohtainen prosessi. Joskus sana "ylösnousemus" voi hämmentää, koska se vihjaa liikkumiseen ylöspäin, kun todellinen liike ylösnousemuksessa tapahtuu sisäänpäin. Tietoisuusmuutoksen osalta vastakkainen on totta - liike on ulospäin kaikkiin suuntiin ja teidän on sallittava sen tapahtua itsellenne.

Yksi kaikkien aikojen suurimmista salaisuuksista on sallia jonkin tapahtua tekemättä sitä. Vaaditaan suurta ymmärrystä ja tiedostamista sallia asioiden tapahtua tällä tavalla.

Kysyjä: Yksi lukija kysyi, mitä elämä on.

Elämä on ihme. Tietoisuus joka ymmärtää elämän arvokkuuden sen monissa ilmaisumuodoissa, on tietoisuus, mikä on avoin itse elämän ihmeelle.

Rakkaat maan sisaret ja veljet, juhlikaa elämää! Jokaista hetkeä elämässä pitää juhlia! Jos jatkatte jokaisen hetken juhlimista, kaiken juhlimisenne summa on sitä, mitä elämä on!

Olen Emmanuel.

Emmanuelia kanavoinut Langa ( www.emmanuelmessages.com)
4.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




 

Ei kommentteja: