lauantai 12. helmikuuta 2011

Yltäkylläisyys





Yltäkylläisyys on syntymäoikeutemme.

Teillä oli kaikilla tarkoitus olla yltäkylläisyyttä elämässänne.

 Kyllä, kaikilla, ette kuitenkaan tiedä tätä ja monet teistä pysäyttävät tuon yltäkylläisyyden virtaamisen omalla ajattelullaan. On yleinen käsitys, että jotkut ihmiset syntyvät yltäkylläisyyteen ja toisten on kärsittävä. Tämä ei ole totta. Luoja teki teidät kaikki samanlaisiksi. Te kaikki voitte saada yltäkylläisyyttä elämäänne. Teidän täytyy vain luoda sitä. Kyllä, joillakin teistä on oppitunteja opittavana tästä aiheesta ja heistä voi olla vaikeampaa luoda sitä kuin toisilla, muttei sen pitäisi olla mikään ongelma, ja tulette löytämään tuon yltäkylläisyyden.
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/yltakyllaisyyden-meditaatio.html
 

Hukkaatte hyvin paljon maan aikaa elämällä menneisyydessä, olemalla uskomatta itseenne, epäilemällä kykyjänne jne. Ette voi muuttaa sitä, mitä on ollut - miksi vaivata itseänne sillä? Silloin kun päästätte irti menneisyydestä, voitte luoda tulevaisuutta paljon paremmin. Yltäkylläisyys mikä on oikeutenne, voi alkaa tulla elämäänne millä tahansa tavalla, millä ilmennätte sen. On niitä, jotka ajattelevat, että yltäkylläisyys on väärin, ettei pitäisi olla yltäkylläisyyttä. Miten voi saada haluamiaan asioita, jos ei ole yltäkylläisyyttä? Ajatelkaa, mitä voi tehdä, jos on keinot. Se auttaa saamaan ihanan elämän.


Yltäkylläisyydessä ei ole mitään väärää. Sillä on merkitystä, mitä teette sillä. Ajatelkaa, mille elämänne alueelle haluaisitte yltäkylläisyyttä, ja sitten päästäkää irti kaikesta negatiivisesta ajattelusta tuohon alueeseen liittyen. Katselkaa sitten, kun elämänne muuttuu. Se on todella hyvin yksinkertaista.
Maitreya



Ei kommentteja: